Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Σαβ 15 Φεβ 2025, 18:09
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 734666 φορές)

georgeZ και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: amarousion
Αφού είναι αυτοσχέδια χελιδόνα με 100στοιχεια και τριάμισι μέτρα μήκος

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Τα db είναι λογαριθμική μέτρηση. Κάθε 3 db που ανεβαίνεις είναι η διπλάσια ισχύς λήψης. Σκέτο το δίπολο χονδρικά είναι 2.15 db.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Με αυτή την επίγεια κεραία κλειστού διπόλου (19.8 DB , 93 στοιχεία)  έχω λήψη των περιφερειακών καναλιών της Πελοποννήσου από την Καλλιθέα .

ΚΕΡΑΙΑ UHF ANT-38480LTE

Την έχει και εδώ :
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Άλλαξε λογότυπο το Alert. Είναι και χριστουγεννιάτικο.

Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Αποσυνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
Αφού έκανα δοκιμές στην ταράτσα 3 μέρες με την fracarro blu22 για τα κανάλια της πελοποννήσου και δεν κατόρθωσα να κάνω λήψη,γύρισα προς πάρνηθα για την 53.Στην ταράτσα με 1.5 μέτρο καλώδιο και άρα μηδέν απώλειες σε κάποιο σημείο εκεί που έκανα δοκιμές το σήμα έφτασε: ισχύς σήματος 80% ποιότητα σήματος 100%.Μέσα στο σπίτι και με 15 μέτρα καλωδίο και με splitter για δορυφορικό/επίγειο και με καλώδιο όχι άριστης ποιότητας έχω: ισχύς σήματος:70% - ποιότητα σήματος: 100%.Στις δοκιμές που έκανα Υμηττός - Πάρνηθα - Αίγινα έρχονται με 100% με αυτή την κεραία πράγμα αναμενόμενο.
Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E

Αποσυνδεδεμένος neoktistos

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ
  • Κωνσταντίνος (Έδεσσα)
    • http://forum.satleo.gr/
Με αυτή την επίγεια κεραία κλειστού διπόλου (19.8 DB , 93 στοιχεία)  έχω λήψη των περιφερειακών καναλιών της Πελοποννήσου από την Καλλιθέα .

ΚΕΡΑΙΑ UHF ANT-38480LTE

Την έχει και εδώ : Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Μια τέτοια κεραία είναι στο πατρικό μου, στην Έδεσσα από το... μακρινό 1994.
Όχι βέβαια με όλα τα σημερινά χαρακτηριστικά (LTE) και παρότι μια καλοκαιρινή μέρα την 10ετία του '90, υπήρξε ένας δυνατός άνεμος και...
γκρεμοτσακίστηκε από την ταράτσα σε σπίτι με ύψος 20+ μέτρα, εν τούτοις τα στοιχεία της, διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση, αν και
χρειάστηκε να την συναρμολογήσω μερικώς, δεν παρατήρησα κάποια σοβαρή ζημία, παρά μόνο, στον σωλήνα που "ακουμπάνε" τα στοιχεία,
στη μέση (είχε στραβώσει λίγα εκατοστά).
Ακόμη κάνει μακρινές λήψεις και κυρίως τα κανάλια της Δυτικής Μακεδονίας, παρότι κοιτά προς ανατολικά.

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: amarousion
Τύπου χελιδόνα και αυτή.αδερφε από αγίους Αναργύρους προς τα πού έστρεψε την κεραία?προς ποικίλο όρος? ή προς Αίγινα?εκπλησωμαι πού δεν τα βγάζεις τα περιφερειακά τής Πελοποννήσου...αν έχεις θέα όλη την Αίγινα πρέπει να βγαίνουν

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Την γύρισα παντού προς όλες τις κατευθύνσεις και δεν ήρθε τίποτα άλλο εκτός από αυτά που ανέφερα.Στην δική μου γειτονιά στους αγίους αναργύρους υπάρχει τρύπα στο διάγραμμα της Digea για τα κέντρα εκπομπής που συζητάμε. Ενώ δηλαδή στα δυτικά προάστια υπάρχει κανονικά σήμα στην γειτονιά μου βλέπω ότι καλυπτόμαστε πολύ οριακά μεν αλλά στην πράξη δεν έχουμε σήμα.Κρατάω μια επιφύλαξη μόνο στο εξής: οι σωλήνες που έκανα την δοκιμή δεν είχαν κανένα τρελό ύψος, δεν ξέρω για παράδειγμα σε ιστό 4 μέτρων τι θα γινόταν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Δεν χρησιμοποιώ ενισχυτή.

• SatLeo Legend
κανεις μια τρυπα στο νερο εντελως αχρηστη οποιαδηποτε προσπαθεια ο ενισχυτης ειναι ακρως απαραιτητος για να κανεις τετοια πραγματα ειναι σαν να μην εχεις τηλεοραση πως να στο πω μισος εξοπλισμος για να καταλαβεις εδω που μενω το σημα τωρα στην tv το βγαζει ακομα και 100% (πανισχυρο) αν ομως σβησω τον ενισχυτη μπορει να λοκαρει οριακα η και καθολου τοσο απαραιτητος ειναι ο ενισχυτης επισης στους πρωτους χαρτες της η ιδια η digea ελεγε και για περιοχες που θελουν ενισχυτη...

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Εδώ που μένω δεν χρειάζεται ενισχυτής λαμβάνουμε όλες τις συχνότητες και χωρίς κεραία απλά με ένα κομμάτι σύρμα.Δεν χρησιμοποιώ την κεντρική εγκατάσταση της πολυκατοικίας, στις τηλεοράσεις που έχω στο σπίτι πάει κατευθείαν το καλώδιο από τις κεραίες. Πειραματίζομαι για μακρινές λήψεις όχι για τις συχνότητες της Αττικής αυτές έρχονται για πλάκα με κεραία απλά ένα μαχαίρι.

• SatLeo Legend
το ξερω καλα εγω αν δεν ειχα κεραια στην αθηνα μια βιδουλα εβαζα και τα εβλεπα ολα αλλα εσυ θες να κανεις dxing...

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Σωστά το θέμα είναι ότι δεν έρχεται καθόλου σήμα, εάν ερχόταν έστω και λίγο μετά μπορεί να κοίταγα για ενίσχυση.

• SatLeo Legend

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Όχι

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Στο σπίτι μου στο Μεταξουργείο με αντανάκλαση στις πολυκατοικιες βγάζω το 33 από δίδυμο μόνο με ενισχυτή ενώ όταν τον βγάζω δεν έρχεται σήμα

Sent from my iPhone using Tapatalk

• SatLeo Legend
Όχι

δεν μπορεις να βγαλεις κανενα συμπερασμα αν σου ερχεται ισχυ ή οχι απο τον δεκτη το μονο που μπορεις να υποθεσες απο τον δεκτη (ειδικα αν δεν μετραει σε db) ειναι αυθαιρετα συμπερασματα για την ισχυ του  (κλειδωμενου) σηματος ισως και το ber το μονο που πρακτικα μπορεις να ξερεις ειναι αν σου κλειδωνει η οχι

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Άρα να στραφώ στην αγορά ενισχυτή;@bill82 ποιόν έχεις;

• SatLeo Legend
σιγουρα υπαρχουν διαφοροι ενισχυτες εγω για μενα που λεω να αρχισω και αυτο το σπορ κοιταω τον 40db της mistral (θελω γνωμες)...

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Εγώ έχω ενισχυτή γραμμής της triad που μπαίνει πάνω στην κεραια και η τροφοδοσία γίνεται από την φορητή τηλεόραση ή τον αποκωδικοποιητή . Η δυνατότητα αυτή δεν παρέχεται αν πηγαίνει απευθείας στην οικιακή τηλεόραση .

• SatLeo Legend
κατι αλλο λιγο χαζο ο ενισχυτης ιστου τι διαφορες εχει απο τον ενισχυτη κεντρικης κεραιας (ο ενισχυτης γραμμης φανταζομαι ειναι οταν εχεις μακρυ καλωδιο για το attenuation)...

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
παιδια πιστευω οταν κανετε ληψεις χωρις ενισχυτη εχετε καλωδιο απευθειας στη κεραια χωρις να μεσολαβει ο ενισχυτης διχως ρευμα γιατι αλλιως....
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• SatLeo Legend
παντα μιλαμε για ενισχυτη με τροφοδοσια...
αλλα το attenuation στη δευτερη περιπτωση που λες νομιζω  ερχεται απο την προσαρμογη και το καλωδιο οχι απο κατι αλλο...

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Στους παρακάτω χάρτες της Digea δείτε το πρόβλημα με την περιοχή μου.Εγώ μένω κοντά στον Κωτσόβολο.
@mezesflokos φίλε χρησιμοποιείς ενισχυτή; και εάν ναι ποιάς εταιρείας;

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Κοίτα και σε περιοχές του κέντρου με άριστη οπτικη επαφή με τη Δαρδιτσα  δεν έρχεται κανένα ίχνος από εκει . Έκανα δοκιμή σε πολυκατοικία στη πλατεία βαρνάβα στο Παγκράτι  και χαμηλά στο μεταξουργειο κι έβγαλα τελικά μόνο τη ερτ στο 33 από δίδυμα
Στη φωτογραφία είναι η κεραια που χρησιμοποιώ , και ο ενισχυτής πάνω της .

Όταν την κεντραρω στον λευκό τοίχο που φαίνεται αντανακλάται το σημα από δίδυμο στο 33 . Εγω βρίσκομαι εντός κάλυψης από εκει και σε οριακό από δαρδιτσα . 

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
σιγουρα υπαρχουν διαφοροι ενισχυτες εγω για μενα που λεω να αρχισω και αυτο το σπορ κοιταω τον 40db της mistral (θελω γνωμες)...
Εγώ θεωρώ ότι αυτοί έχουν μείνει στη δεκαετία του 90. Τότε ήταν κορυφαίοι, τώρα πιά όχι .

κατι αλλο λιγο χαζο ο ενισχυτης ιστου τι διαφορες εχει απο τον ενισχυτη κεντρικης κεραιας (ο ενισχυτης γραμμης φανταζομαι ειναι οταν εχεις μακρυ καλωδιο για το attenuation)...
Θα στο πω λίγο χονδρικά. Ο ενισχυτής ιστού ενισχύει τη λήψη της κεραίας σου, ο κεντρικός ενισχυτής είναι για να ενισχύσει το σήμα έτσι ώστε να μη χαθεί στις πρίζες της πολυκατοικίας κι ο ενισχυτής γραμμής ενισχύει ότι κάνει λήψη το καλώδιό σου μέχρι εκείνο το σημείο (μαζί και τις παρεμβολές).

Ο ενισχυτής ιστού δουλεύει με ρεύμα που στέλνει το τροφοδοτικό του μέσω του ομοαξωνικού καλωδίου. Το τροφοδοτικό τοποθετείται πριν τη τηλεόραση ή πριν τον ενισχυτή κεντρικής εγκατάστασης. Υπάρχουν ενισχυτές κεντρικής εγκατάστασης που έχουν ενσωματωμένη τη λειτουργία της τροφοδοσίας του ενισχυτή ιστού κι έτσι δεν χρειάζεται να τοποθετήσεις τροφοδοτικό. Υπάρχουν κι ενισχυτές ιστού οι οποίοι μπορούν να τροφοδοτηθούν κι από τον δέκτη ή τη τηλεόραση. Είμαι σίγουρος ότι έχεις προσέξει την επιλογή τροφοδοσία κεραίας ή ενεργή κεραία μέσα σε μενού. Τέτοιος ενισχυτής είναι κι ο ενισχυτής που έχει βάλει ο bill82. Μετατρέπει την παθητική κεραία του σε ενεργητική (υπάρχουν και κεραίες με ενσωματωμένη τη δυνατότητα αυτή). Αυτός ο ενισχυτής δεν προσφέρει πολλά db όπως ο ενισχυτής ιστού αλλά πολλές φορές κάνει δουλειά. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του καλωδίου και να χρησιμοποιηθεί κι ως ενισχυτής γραμμής.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ FRACARRO και για ενισχυτές και για κεραίες. Υπάρχουν όμως κι άλλες αξιόλογες εταιρίες όπως IKUZI, TELEVES, ALCAD και άλλες...

• SatLeo Legend
εγω θελω για οσο πιο πολλα db γινεται ενισχυση της κεραιας (ιστος) γιατι η φαση για τηλεοραση που το θελω παιζει να ειναι δυσκολη (νομιζω λιγα χιλιομετρα μακρια εχει χαθει η οπτικη επαφη) αλλα και για ραδιοφωνο fm (πιο μεγαλη επιτυχια αυτο) παντως νομιζω στους ενισχυτες ιστου στις συγχρονες κεραιες υπαρχει ενα θεματακι καθως αποτελειται απο το πανω μερος και το τροφοδοτικο και οι συγχρονες κεραιες που εχουν φιλτρα κτλ παιζει το πανω μερος να ειναι ηδη ενσωματωμενο εκει τι γινεται;;;

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Δεν βγαίνουν οι κεραίες με ενσωματωμένη ενίσχυση. Κάποιες εταιρίες προσέφεραν αναβάθμιση κεραίας με ενεργό δίπολο άρα δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα. Και μη ξεχνάς ο ενισχυτής ενισχύει αυτό που κάνει λήψη η κεραία σου. Είτε υψηλό σήμα είτε χαμηλό είτε σκουπίδι. Αν δεν μπορεί να το κάνει λήψη η κεραία σου δεν θα το ενισχύσει. Αν είναι ισχυρό, μπορεί να μπουκώσει, αν είναι σκουπίδι, μπορεί να στο πολλαπλασιάσει. Εκεί παίζει ρόλο η ποιότητα του ενισχυτή και δεν είναι ο αριθμός των db.

Για ραδιόφωνο FM δεν έχω δει ενισχυτή ιστού. Εκεί παίζει ρόλο η ποιότητα και η κατευθυντικότητα της κεραίας FM που θα εγκαταστήσεις. Προτίμησε κεραία FM με κατευθυντική λήψη κι όχι την omni τη στρογγυλή ή αυτή που είναι μόνο με το δίπολο.

• SatLeo Legend
Την ίδια κεραία θα χρησιμοποιήσω αν το κάνω και συνήθως αυτοί οι ενισχυτες έχουν και vhf έξοδο επίσης μου προτείνεις κάποιον συγκεκριμένο για πολύ δύσκολες καταστάσεις (σε uhf)

* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: georgeZ Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (17:14)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (17:05)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 15/02/2025 (16:19)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:51)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:47)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:21)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (13:47)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/02/2025 (11:54)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:31)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:17)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 15/02/2025 (10:10)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/02/2025 (08:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 15/02/2025 (06:25)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 15/02/2025 (06:22)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (02:41)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (01:54)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 15/02/2025 (01:44)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (20:44)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (20:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/02/2025 (20:17)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (20:02)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (19:42)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (19:32)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (18:45)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (18:35)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (18:34)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 14/02/2025 (18:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/02/2025 (17:30)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (17:12)