0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει περίπτωση να ξανά ανοίξει το Παγγαίο, που έχει αναρτηθεί στην λίστα;επί αναλογικής εποχής έφτανε και Κατερίνη με χαμηλό σήμα σταθερά!
Είμαι περίεργος να δω σε πρώτη φάση πόσο θα παρεμβάλλει η 36 της Πλάκας την 36 του Πυθίου στις περιοχές αλληλοκάλυψης...
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΤο κεραιοσυστημα όπως είναι πλέον διαμορφωθεί.για Κυκλάδες γύρισα την κεραία τής πολυκατοικίας από Τζιά και τιγκαρα φουλ τόν ενισχυτή βάσης τής πολυκατοικίας και με την πρίζα τού σαλονιού μου βγάζει τις 44&47και με πολλά σπασίματα την 38και 53τα λαμιωτικα!!!με αντίθετα στραμενη κεραιιια έχουν μάλλον στρέψει κάποια πάνελ προς λεκανοπέδιο Αττικής.δεν εξηγητε αλλιώς
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΡε παιδιά ξέρει κανείς τί στα κομμάτια παίζει με τα λαμιωτικα?μου βγάζει πολύ καλό σήμα αλλά πέφτει η ποιότητα τόσο χαμηλά σέ σημείο να χάνεται τελείως τό κανάλια.και μου βγάζει όπως βλέπετε και άλλο κανάλι πάνω στην 53παιζει να κάνει κάποιος σκόπιμα παρεμβολή ούτως ώστε να τα κωψει εντελώς από το λεκανοπέδιο??