Αναφορά από Πεύκη Αττικής ενώ το πρωί τα πελοποννησιακά είχαν full σήμα τα έβγαζε ακόμα και η κεραία της πολυκατοικίας που είναι γυρισμένη από τον Υμηττό με πολύ χαμηλό βέβαια σήμα τώρα το απόγευμα έχουν πέσει έχουν μηδενίσει όλες τις συχνότητες μόνο η 33 κρατάει έχει απίστευτο σκαμπανεβάσματα
Συγχώνευση: Κυρ 2 Μαΐ 2021, 19:48
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΤώρα πάλι εκτινάχθηκε το σήμα όπως βλέπετε έχει απίστευτα σκαμπανεβάσματα εντωμεταξύ τα κυκλαδίτικα ούτε για πλάκα μου τα βγάζει δοκίμασα γύρισα τη μεγάλη χελιδόνα που την έχω από την Πάρνηθα για τα λαμιώτικα προς τα ανατολικά τίποτα μόνο οι 38 πέταγε ίχνος αίματος
Συγχώνευση: Δευ 3 Μαΐ 2021, 01:59
Εν τω μεταξύ σε αυτό που λέει ο φίλος μας δηλαδή εάν μετακινήσεις την κεραία πάνω σε μία ταράτσα ένα ή δύο μέτρα αλλού πιάνει καλύτερα αλλού χάνει το σήμα αυτό το χω παρατηρήσει από το 2014 που άρχισε η λήψη αυτών των καναλιών στην ταράτσα της πολυκατοικίας μου συμβαίνει η κεραία αν τη βάλω πέντε μέτρα πιο πίσω και αν τη μετακινήσω πάλι σε άλλο σημείο να γίνεται το ίδιο πράγμα ακριβώς και αυτό συμβαίνει με τις 58 και 59 όχι στις άλλες που είναι τα πανελλαδικά και η ΕΡΤ τώρα ένας θεός ξέρει τι παίζει μήπως επειδή το σήμα βρίσκει σε εμπόδιο είτε είναι το βουνό της Αίγινας είτε σε μένα είναι τα Τουρκοβούνια αποκτά ταλάντευση που σημαίνει ότι χτυπάει σαν τα μεσαία και τα βραχέα δηλαδή τρόπον τινά σε άλλο σημείο πέφτει το σήμα σε άλλο δεν πιάνει αφενός αυτό και αφετέρου πώς γίνεται γιατί αφού οι χαμηλότερες συχνότητες υποτίθεται πιάνουν καλύτερα στα πελοποννησιακά να μην ισχύει αυτό δηλαδή η 35 και η 39 μονίμως έχει θέματα από τότε που τα πιάνω αυτά τα κανάλια εν αντιθέσει με την 58 και την 59 που είναι πιο ισχυρές συχνότητες άρα μάλλον δεν ισχύει αυτό μου δίνει την αίσθηση ότι πιο υψηλές συχνότητες κάνουν καλύτερη διάδοση εξού και τα κυκλαδίτικα από τότε που τα κατεβάσαν στην 44 κάνω μαύρα μάτια για να τα βγάλω ενώ όταν ήταν στις 48 με κεραία και από την Πελοπόννησο όταν είχε διάδοση μου τα έβγαζε