Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Παρ 15 Νοε 2024, 05:00
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 703742 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Ωραία , ευχαριστώ εσύ φίλε μου στην Καλλιθέα τα κυκλαδίτικα έχεις δοκιμάσει να τα πιάσεις εγώ αυτές τις μέρες τα βγάζω με 100%

Συγχώνευση: Σαβ 12 Ιουν 2021, 18:56
ANDREASSAT , δεν πρέπει να είναι από Ρειχέα γιατί με την ψηφιακή μετάβαση η 57 έχει πάει στην 42-43.

Δεν βρήκα κάτι αλλό στους πίνακες σε αυτό τον δίαυλο (57 UHF - 762 MHz) σε κοντινό κέντρο εκπομπής για την Αττική και δεν ξέρω τι ισχύει τώρα με την δεύτερη ψηφιακή μετάβαση .

Αυτή την εβδομάδα θα δοκιμάσω να γυρίσω την πολύ καλή επίγεια κεραία μου  προς όλες τις κατευθύνσεις για να δω τι θα κάνω λήψη στην Καλλιθέα . 
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2021
  • Τόπος: Νίκαια , Αθήνα
Ωραία , αν θες να μας πεις και τις λήψεις που έκανες , πιστεύω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι η 57 που κατεβάζω πρέπει να είναι κάποια δοκιμαστική εκπομπή 5G δεν ξέρω τι και πως αν με το 5G φέρνει ίχνος πάντως από Ρειχέα δεν είναι σίγουρα γιατί στις 14/5 έγινε η ψηφιακή μετάβαση για Aρκαδία, Κύθηρα, Λακωνία και τμήμα του Ν.Αργολίδας οπότε όλες οι συχνότητες έχουν κατέβει κάτω από το 50 uhf . Πιστεύω η κάποιος πειρατής να είναι και να εκπέμπει χαμηλά από Αίγινα ή κάποια δοκιμαστική εκπομπή 5G εαν και εφόσον ο δέκτης φέρνει ίχνος με το 5G. Πάντως ενώ την 47 την πιάνω με 100% την 53 από Πάρνηθα μόνο ίχνος σήματος έχω.

Συγχώνευση: Σαβ 12 Ιουν 2021, 19:54
Αν μπορεί κάποιος ας δοκιμάσει να γυρίσει την επίγεια κεραία του προς Αίγινα μήπως πιάσει την uhf 57

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Το δευτερο πακέτο των περιφερειακών Πελοποννησου έχει όντως πάει στην 43 από Ρειχέα. Η Αργολίδα, δεν εχει ακόμα κάνει μετάβαση.

• SatLeo Legend

Συγχώνευση: Σαβ 12 Ιουν 2021, 19:54
Αν μπορεί κάποιος ας δοκιμάσει να γυρίσει την επίγεια κεραία του προς Αίγινα μήπως πιάσει την uhf 57

Στον δίαυλο 57 UHF - 762 MHz στην Καλλιθέα με την επίγεια κεραία μου πρός την Αίγινα δεν βλέπω ίχνος σήματος .
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Να είναι κάποιο modulator , δεν ξέρω αύριο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα κοιτάξω καλύτερα!

Συγχώνευση: Κυρ 13 Ιουν 2021, 16:00
Σήμερα , οι μετρήσεις που έχω είναι οι εξής:
Uhf:21 Ισχύς:80% Ποιότητα: 10%
Uhf: 22 Ισχύς:76% Ποιότητα 97%
Uhf: 27 79% | 97%
Uhf:28 79% | 97%
Uhf:30 80% | 56%
Uhf:31 59% | 95%
Uhf:33 63% | 96%
Uhf:34 59% | 97%
Uhf:35 59% | 56%
Uhf:38 59% | 38%
Uhf:39 62% | 54%
Uhf:40 80% | 97%
Uhf:45 75% | 97%
Uhf: 47 52% | 96%
Uhf:52 75% | 97%
Uhf:54 76% | 25%
Uhf:56 66% | 94%
Uhf:58 59% | 96%
Uhf:59 58% | 88%

Αυτές είναι οι λήψεις που έκανα μόνο σε μια κατεύθυνση . Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω να μην έρχεται τόσο πολύ το σήμα από Υμμυτο στην 54 για να καταφέρω να πιάσω τα περιφερειακά της Κρήτης μιας που παρεμβαλουν τόσο πολύ την 54 της Αθήνας. Επίσης γίνεται να συνδέσω σε ενισχυτή κεραία με ενεργό δίπολο;

• SatLeo Legend
Να είναι κάποιο modulator , δεν ξέρω αύριο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα κοιτάξω καλύτερα!

Συγχώνευση: Κυρ 13 Ιουν 2021, 16:00

Αυτές είναι οι λήψεις που έκανα μόνο σε μια κατεύθυνση . Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω να μην έρχεται τόσο πολύ το σήμα από Υμμυτο στην 54 για να καταφέρω να πιάσω τα περιφερειακά της Κρήτης μιας που παρεμβαλουν τόσο πολύ την 54 της Αθήνας. Επίσης γίνεται να συνδέσω σε ενισχυτή κεραία με ενεργό δίπολο;

Πολύ ωραίες μακρυνές λήψεις !
Ίσως εάν έβαζες την επίγεια κατευθυντική κεραία σε σημείο που να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτή μία ψηλή πολυκατοικία και πρός το Κ.Ε. ΥΜΗΤΤΟΣ για την πιθανή λήψη του Κ.Ε. ΜΑΛΑΞΑ του νομού Χανίων (54 UHF - 738 MHz , 7 περιφερειακά κανάλια Κρήτης) . 
Αλλά δυστυχώς υπάρχει και το Κ.Ε. ΑΙΓΙΝΑ .

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Μακάρι τον Αύγουστο να πιάσεις Κρήτη μετά την μετάβαση της Αττικής αλλά δύσκολα...

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Μακάρι και εγώ περιμένω την ψηφιακή μετάβαση της Αττικής , αλλά για λίγο καιρό δεν θα μπορώ να κάνω τέτοιες λήψεις λόγο απόλειας κεραίας. Σκέφτομαι να πάρω την Televes DAT Boss LR UHF(C21-60) G47 dBi  είναι καλή για μακρινές λήψεις που είχα μέχρι τώρα;

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Ας χαρούμε λιγο ακόμα αυτές τος ληψεις . Σήμερα κι εγω έβγαλα Χανιά στην βουλιαγμενη .
Η digea παίζει ακόμα σε 16qam. Όταν το γυρίσει σε 64 δε θα βγάζουμε τιποτα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Ναι , αλλά αν όμως πάνε σε 64 qam δεν θα πρέπει να ανεβάσουν και watt γιατί το σήμα θα πέσει και στις περιοχές που εκπέμπουν π.χ Χανιά ; Επίσης αν γίνετε κάποιος να μου πει αν αξίζει να πάρω αυτήν την κεραία γιατί αύριο μεθαύριο λέω να την παραγγείλω αν δεν αξίζει να ξέρω.

• SatLeo Legend
Ναι , αλλά αν όμως πάνε σε 64 qam δεν θα πρέπει να ανεβάσουν και watt γιατί το σήμα θα πέσει και στις περιοχές που εκπέμπουν π.χ Χανιά ; Επίσης αν γίνετε κάποιος να μου πει αν αξίζει να πάρω αυτήν την κεραία γιατί αύριο μεθαύριο λέω να την παραγγείλω αν δεν αξίζει να ξέρω.

Κεραία TELEVES DAT-75 TFORCE LR LTE HD B.O.S.S. με παθητική 19dB και ενεργή 47dB max λειτουργία

Αυτή η επίγεια κεραία ανοικτού διπόλου έχει πολλά χαρακτηριστικά ,  αλλά έχει πολύ υψηλή τιμή . 

Αλλά υπάρχει ακόμα πιό ακριβή επίγεια κεραία τηλεόρασης .

Televes DATBOSS LR Mix UHF VHF Long Range Antenna with LTE Filter (149883)

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Ωραία , σήμερα θα παραγγείλω TELEVES DAT-75 TFORCE LR LTE HD B.O.S.S.  και μόλις έρθει θα την γυρίσω σε όλες τις κατευθύνσεις και θα σας πω τις λήψεις που έκανα.

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα
Μην πάρεις την LTE πάρε τη 5G

Συγχώνευση: Δευ 14 Ιουν 2021, 12:02

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Έχει δίκιο ο samantas, αν θες να αγοράσεις την μεγάλη κεραία της Televes, τότε καλύτερα να πάρεις την καινούργια έκδοση που κόβει τις συχνότητες 5G, δηλαδή πάνω απο 700MHz

(Televes 149721 DAT-75 T-Force 5G LTE HD Boss LR (21-48))  --> Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Αν πάρω όμως την Televes 149721 DAT-75 T-Force 5G LTE HD Boss LR  δεν θα έχω καθόλου λήψη από την 48 και πάνω δηλαδή την 58 και 59 της Πελοποννήσου δεν θα την βγάζω και αν αυτή η κεραία βοηθάει καλύτερα που είναι 5G στο σήμα ;

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
που φτασανε οι τιμες βρε Ναχε και ληψη RADIODAB+να πω ολα ΟΚ! :wtg

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Ναι απο την 49 και πάνω δεν θα μπορείς να κάνεις λήψη, αλλά σε λίγο καιρό, όλες οι συχνότητες στην Ελλάδα θα έχουν κατέβει μέχρι την 48UHF.. Η έκδοση 5G έχει φίλτρο που κόβει τα σήματα πάνω απο 700MHz τα οποία πλέον θα είναι άχρηστα γιατί εκεί θα εκπέμπουν δίκτυα κινητής τηλεφωνίας με σήμα 5G, και αυτά τα σήματα αν είναι ισχυρά (ανάλογα την περιοχή) θα δημιουργούν παρεμβολές στο τηλεοπτικό σήμα..

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Δεν νομίζω το 5G στα 700mhz να δημιουργήσει μεγαλύτερα θέματα από ότι το 4G. Προσωπικά πουθενά δεν είδα να δημιουργούνται προβλήματα στην ψηφιακή λήψη ακόμα και με τις κλασικές κεραίες 21-69!
H mix πάντως που πιάνει και VHF (και λογικά DAB+) έχει διθυραμβικές κριτικές, ειδικά από Αμερικάνους που χρησιμοποιούν και τις 2 μπάντες.
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Μάλλον δεν θα πάρω την 5G γιατί ούτε την 58-59 θα έχω  , ούτε την 53 που αν κατέβει δεν θα την βγάζω καν και περιμένω με την ψηφιακή μετάβαση της Αττικής να πιάσω την 54 από τα Χανιά της Κρήτης που χθες τα κατέβασε με τα ονόματα τους χωρίς εικόνα λόγω παρεμβολής της 54 της Αθήνας.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
ειμαι λιγο ασχετος με κεραιες tv αλλα λεω τι εχει συμβει, ιδιος ενισχυτης κεραια (κεραια λεει ο κατασκευαστης εχει φιλτρο gsm) δεν επιανα ενα συγκεκριμενο Αλβανικο dvb-t2 με οριακο σημα στο καναλι 23 ... μολις παραβλεψα το φιλτρο που ανοιξα το διπολο γιατι ειχε νερα μεσα, τωρα μου κλειδωσε χωρις το φιλτρο (σαν οριακο σημα κλειδωσε με 10% ποιοτητα, ομως κλειδωσε) ... βεβαια γυρισα την κεραια λιγο δεξια, ομως και πριν γυρισα την κεραια δεξια και πιο επιμονα ... τωρα με το 5G δεν ξερω τι θα συμβει, το πολυ πολυ αν υπαρχει χωριστο φιλτρο το παιρνω αργοτερα

παντως με φιλτρο ή χωρις φιλτρο στις πιο ψηλες συχνοτητες σε ενα Αλβανικο καναλι 53 hevc δεν ειδα διαφορα και στα δικα μας 54 & 56

edit
Παράθεση
Προσωπικά πουθενά δεν είδα να δημιουργούνται προβλήματα στην ψηφιακή λήψη ακόμα και με τις κλασικές κεραίες 21-69!
αυτο ειναι καλο νεο γιατι δεν θα ψαχνουμε καινουριες κεραιες

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Τόπος: amarousion
Άρα λογικά εμείς μετά την μετάβαση στην Αττική το πολύ να βγάζουμε τα λαμιώτικα από την Πάρνηθα αφού θα πάνε στο 64  κρίμα οπότε κρίμα τόσα έξοδα για καιρό σύστημα θα μείνουμε με 20 κανάλια της Αθήνας και πολλά που θα μας είναι

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
Μάλλον δεν θα πάρω την 5G γιατί ούτε την 58-59 θα έχω  , ούτε την 53 που αν κατέβει δεν θα την βγάζω καν και περιμένω με την ψηφιακή μετάβαση της Αττικής να πιάσω την 54 από τα Χανιά της Κρήτης που χθες τα κατέβασε με τα ονόματα τους χωρίς εικόνα λόγω παρεμβολής της 54 της Αθήνας.

Πάρε την 5G. Μόλις ολοκληρωθεί η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση δεν θα υπάρχει κανένα τηλεοπτικό κανάλι από το 49uhf και πάνω.

Αν θέλεις να κάνεις λήψη τα κανάλια που τώρα προσωρινά εκπέμπουν πάνω από το 48 uhf μπορείς να αφαιρέσεις προσωρινά το φίλτρο 5G από το δίπολο της κεραίας ή απλά να το παρακάμψεις συνδέοντας το καλώδιο απ' ευθείας στις άκρες του διπόλου.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Και η 42 συχνοτητα που θα πάνε τα λαμιώτικα της Πάρνηθας θα μειώνει τη δυνατότητα να την πιάνουν στην Αθηνα.

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Ωραία , αλλά είναι εύκολο να βγει το φίλτρο;

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Κερκυρα
μαλλον εξαρταται το διπολο της καθε κεραιας .... εγω σε μια engel max50 αν βγαλω την πλακετα gsm μετα δεν εχει να στηριχθει το διπολο, το παραβλεψα οπως ειπε ο vasilisp συνδεοντας το καλωδιο στις ακρες του διπολου μεσα στις βιδες που εχουν οι ακρες του ...
σε αυτην την κεραια το διπολο κραταει σε βιδες επανω στην πλακετα και οι πλακετα σε αλλες μικρες βιδες επανω στο κουτακι ... ομως ακομα και με την παραβλεψη δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τοσο αποτελεσματικο οσο να βγει τελειως το φιλτρο αλλα μετα δεν θα παταει το διπολο, οποτε μονο παραβλεψη για εμενα

επισης αν πειραξεις το κουτι θα ελεγα να μην κανεις τρυπες στο κουτι ...

το εκανα παλια για να δω αν ειναι καλυτερα χωρις το φιλτρο και για να γινει η παρακαμψη επρεπε να κανω αλλη τρυπα διπλα γιατι στη δικη του τρυπα ο F connector ηταν με 5 κολλησεις επανω στην πλακετα και δεν γινονταν να περασει απο εκει το καλωδιο για καθοδο...
δεν μου αρεσε σε καποια καναλια χωρις το φιλτρο και εβαλα το gsm φιλτρο οπως ηταν απο μαμα ... εκλεισα την τρυπα που εκανα  (που εβγαλα το καλωδιο απο την παρακαμψη) με σιλικονη, ομως μετα απο 2-3 χρονια με την ζεστη ή με την παροδο του χρονου, καπου η σιλικονη υποχωρισε ... και μια μερα των ημερων με πολυ δδυνατη βροχη, εχασα τα μισα καναλια και μαλλον εβγαλε προβλημα και ο televeς ενισχυτης ιστου γιατι απο την τρυπα γεμισε το διπολο νερο (τα βρηκα ολα σκουριασμενα και ασπριλα) και μαλλον κατεβηκε μεχρι τον ενισχυτη ιστου (εσωτερικα απο το καλωδιο) γιατι εκει που συνδετεται η uhf antena in ειδα ασπριλες σαν μουχλα, απο τοτε ο ενισχυτης δεν παιζει (ευτυχως προσωρινα εχω ενα παλιο τεραστιο γεματο πηνια αντιστασεις πυκνωτες εχω φωτο στο τοπιο ΠΖ5)

θελω να πω ΑΝ χρειαστει να κανεις τρυπα στο κουτι για παρακαμψη, ειμαι παθων θα ελεγα οχι, αν ειναι φτηνη κεραια οκ, πειραματα αξιζουν ... αλλα σε τοσα χρηματα, εγω δεν θα την πειραζα

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Εντάξει , θα συγκρίνω αύριο τα υπερ και τα κατα των δυο κεραιών και θα αποφασίσω.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Γιατί ρε σεις τον μπερδεύετε τον άνθρωπο με άσχετα πειράματα?
Φίλε μου θα πάρεις την κεραία όπως είναι (εγώ θα προτιμούσα τη mix για όλη την μπάντα) θα τη βάλεις και τέλος.

Επίσης αρκετά με αυτό, βγήκαμε τελείως εκτός θέματος!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Καλημέρα σε όλους , σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας και συγνώμη για το  :offtopic

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Τόπος: amarousion
Οπότε μετά εμείς εδώ στην Αθήνα μόνο τα δικά μας και τέλος από Αύγουστο πλέον στοπ τα πελλοπονησιακα και τά λαμιώτικα.δυνεπως στα λόγια μου...οι μεγάλες συχνότητες παίζουν και καλύτερα... Κρίμα πάντως πέντε χρόνια και βάλε τά είχαμε συνηθίσει και τώρα τρελή ξενερα...😡😡😡

Συγχώνευση: Τρι 15 Ιουν 2021, 23:19
Ρε παιδιά για ποιο λόγο θα πρέπει κάποιος να αλλάξει την κεραία του και να πάρει αυτές για το φαΐ FiveG αφού οι 50 και άνω συχνότητες θα είναι στην κινητή τηλεφωνία και μία απλή κεραία καθημερινή είτε είναι πλέγμα χελιδόνα λογαριθμική οτιδήποτε άλλο θα πιάνει το θέμα εμένα είναι ήπια θα είναι η αιτία που πλέον δεν θα πιάνουμε τα πελοποννησιακά και τα λαμιώτικα στην Αθήνα τότε αλλάζει το σύστημα λήψης δηλαδή πάει στο 64 &qm

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Εγώ πάντως αυτό που λέτε και ξαναλέτε περί καλύτερης απόδοσης στις μεγαλύτερες συχνότητες άνω των 50 σε σχέση με την 49 και κάτω, δεν το έχω δει στην πράξη να ισχύει.
Προσωπικά μια χαρά πιάνω την 40 UHF του Πηλίου με την κεραία να είναι μάλιστα γυρισμένη στη Θάσο.
Την 54 από Χαλκιδική έπιανα ως DX, την 38 πιάνω ως DX τώρα.

Τα όποια προβλήματα έχουν σημειωθεί στις περιοχές που εχει γίνει η 2η ψηφιακή μετάβαση προήλθαν από την αλλαγή από 16QAM σε 64QAM, όχι από την αλλαγή συχνοτήτων.

Καθίστε να γίνει πρώτα η αλλαγή να δειτε τι πιάνετε και μοιρολογήστε τα χαμένα (αν χαθούν) μετά.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)
* Απ: Eutelsat 36B/36C @ 36°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/11/2024 (23:10)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (22:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (22:38)