Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Παρ 15 Νοε 2024, 02:29
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 703606 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
σε εμενα παντως νομιζω ειναι πιο ισχυρες οι συχνοτητες μετα την μεταβαση απο δολιανα (πλην της 26)...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Απο σημερα το μεσημερι που ανοιξα την τηλεοραση, δεν εχω σημα στις συχνοτητες της Digea που κανω ληψη απο Αιγινα!

Μονο στην 52 εχω αυτη τη στιγμη πολυ λιγο σημα, και πριν λιγη ωρα που ειχε εντονη διαδοση (Η ΕΡΤ στην 21uhf και 28uhf, ειχαν σχεδον φουλ σημα απο την διαδοση) ειχαν επισης και οι υπολοιπες αθηνα'ι'κές συχνοτητες της Digea ενα ποσοστο περιπου 10% σημα για λιγα λεπτα, ενω παντα η Αιγινα και ειδικα η Digea μου εφερνε καλα σηματα εδω στην περιοχη μου!..

Γενικα ο Υμηττος και η Παρνηθα δεν ερχονται καλα εδω σε εμενα.. Να κανουν στην Αιγινα τιποτα εργασιες? Δεν πιστευω να γυρισαν τιποτα πανελ σε αλλη κατευθυνση και πλεον δεν θα μου ερχονται σηματα..! :mad:

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Ίσως να μην αποκαταστάθηκε ακόμα η ηλεκτροδότηση του νησιού μετά την χθεσινή πυρκαγιά στα μεθανα που επηρέασε και το νησί

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Από χθες λόγω της φωτιάς είναι όλα οφ από Αίγινα το είπε κ ο Μπιλ στο ραδιοφωνικο νήμα της Αττικής. Κ τα μισά ραδιόφωνα από εκεί δεν εκπέμπουν.

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Σήμερα Δευτέρα 5/7/2021 και ώρα 19:30 στην Λίμνη Βουλιαγμένης έκανα ψηφιακή λήψη με την φορητή τηλεόραση FELIX 10" στους διαύλους : 21 UHF , 22 UHF , 27 UHF , 28 UHF , 30 UHF , 40 UHF , 45 UHF , 52 UHF , 54 UHF .  Οι λίγο δύσκολοι δίαυλοι ήταν : 21 UHF , 28 UHF , 30 UHF , 40 UHF .
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

• Satleo Maniac
Άρα για αυτο τότε δεν εχω σημα! Ευχαριστω για την ενημερωση pythvenn, και bill82 !

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2021
  • Τόπος: Νίκαια , Αθήνα
Σήμερα στην Νίκαια οι συχνότητες 21,30,40 κάνουν τρελά σπασίματα επίσης αύριο θα στήσω την κεραία οπότε θα σας πω τις λήψεις που έκανα σε όλες τις κατευθύνσεις .

Συνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
Στην Λίμνη Βουλιαγμένης η σημερινή λήψη έγινε από το Κ.Ε. ΑΙΓΙΝΑ . 
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Με κατευθυντική ή με τηλεσκοπική κεραια ; Στη βουλιαγμενη περνάει και η Πάρνηθα .
Αν είναι ανοιχτή η Αίγινα πιθανότατα να βγαίνουν και με χαμηλή ισχύ

Συνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
Η λήψη έγινε με την κατευθυντική κεραία τηλεόρασης UHF ANT-38480 (με πολύ καλό σήμα) .

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Με κατευθυντική κεραία προς Κυκλάδες και με καθόλου οπτική επαφή προς Υμμητό είχα πολλά σπασίματα επίσης σήμερα έβγαζα καλά την 31,34,38 από Μαλαξα Χανιων.

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: amarousion
Ρε παιδιά πώς γίνεται κάτι εγώ στις 48 όταν ήταν τα κυκλαδίτικα και με μικρές σχετικά κεραίες τα έβγαζα πλέον με την πολύ μεγάλη χελιδόνα δοκίμασα το μεσημέρι μόνο οριακά e38 μου έβγαινε γιατί 44 και για τις 47 ούτε λέξη πως τώρα φίλε μου εσύ από τη Νίκαια καταφέρνεις και τα βγάζεις ένας θεός ξέρει καλά τα κρητικά ούτως ή άλλως εγώ δεν θα μπορούσα να τα βγάλω γιατί στο Νότο έχω καρφί τον Υμηττό από την Πεύκη που μένω οπότε εις μάτην που λένε το θέμα είναι πότε γίνεται η μετάβαση εδώ πέρα στην Αττική αφενός και στην Αργολίδα για να ξέρουμε τι ψάρια θα πιάσουμε

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Φίλε mezesflokos , μου κάνει εντύπωση που δεν βγάζεις την 47 γιατί σε μένα ποιο δυνατή είναι η 47 πού κάνει λίγες διακοπές για μερικά λεπτά παρά την 38 που την βγάζω που και που αν και την 38 εγώ νομίζω την βγάζω από Κρήτη. Την 31,34 την βγάζεις; όπως επίσης την 53 της Πάρνηθας;

• Satleo Maniac
Μέχρι και αυτη τη στιγμή δεν έχω καλά σήματα απο Αίγινα. Μόνο η 52UHF είχε εχθές περίπου 35% σήμα + 40% ποιότητα, και η 54UHF έπαιζε πολύ δύσκολα με 20% σήμα, και 0 εως 5% ποιότητα, ενώ η 45UHF εχθές δεν έπαιζε καθόλου, (μηδέν σήμα-ποιότητα) ενώ προχθές που είχε καλή διάδοση έπαιζε και η 45UHF με πολύ λίγο σήμα. Σήμερα το πρωί μόνο η 52 παίζει λίγο με 20% σήμα και 5-10% ποιότητα.

Η ΕΡΤ μου φέρνει τα ίδια ποσοστά σήματος που μου έφερνε πάντα, άρα η ΕΡΤ απο Αίγινα παίζει κανονικά. Η Digea τις περισσότερες φορές απο σχεδόν 72 με 96 % σήμα (ανάλογα την διάδοση) + 95 με 100% ποιότητα, (που είχα πάντα στις περισσότερες συχνότητες της Αττικής) πλέον έχω τα σήματα που περιγράφω απο πάνω.. (Οι συχνότητες 30UHF και 40UHF με 64QAM μου έφερναν μέτρια σήματα και μερικές φορές είχαν πρόβλημα)

Τα σήματα που έχω απο ΕΡΤ (Αίγινα) στην 21UHF-64QAM είναι τις περισσότερες φορές με 30% σήμα + 0 ποιότητα, και όταν έχει διάδοση το σήμα ανεβαίνει μέχρι 55% + περίπου 70% ποιότητα, η 28UHF μου ερχόταν πολύ καλύτερα και πιο σταθερά, αλλά και αυτή η συχνότητα είχε προβλημα όταν δεν είχε καλή διάδοση. Πλέον στην 28UHF έχω παρεμβολή απο Ξηροβούνι. (νομίζω εκεί βγαίνει το πρώτο mux της Digea και δεν μπορώ να τσεκάρω αυτη τη στιγμή τα σήματα της ΕΡΤ στην 28UHF)

Αντιθέτως, η παλιά πειραματική ψηφιακή ΕΡΤ απο Αίγινα (ΕΡΤ Ψηφιακή), είχε σταθερό σήμα στην 48UHF απο 70% και πάνω + 100% σήμα στην ποιότητα, όπως και η 52UHF (η παλια της ΕΡΤ), που έβγαινε και αυτή η συχνότητα δυνατά όπως και η 48UHF.

Οι πρώτες ψηφιακές συχνότητες της Digea απο Αίγινα, εδώ στο Κιάτο δεν έφερναν καθόλου σήμα γιατί προφανώς τότε δεν είχαν γυρίσει πάνελ σε κατάλληλο σημείο ώστε να έρχεται έστω και λίγο σήμα προς Κορινθία τουλάχιστον εδώ παραλιακά που έχουμε πρόβλημα λήψης απο Υμηττό. Απο τον Αύγουστο του 2014 μέχρι και τώρα (τότε που άλλαξαν οι συχνότητες στην Αττική), η Digea απο Αίγινα, προφανως αναβάθμισε και έφτιαξε πιο καλό κεραιοσύστημα, και μάλλον πρόσθεσε πάνελ εκπομπής σήματος στις 310 μοίρες όπως έγραφε και το ΦΕΚ της Κυβέρνησης (Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων - " ΦΕΚ B 2704-2012 " ) (Αίγινα - Πλευρά Α: 40 - Πλευρά Β: 130 - Πλευρά Γ: 310), και πλέον έρχεται σήμα σταθερά εδώ στην περιοχή μου, και όταν δεν έχει καλή διάδοση το σήμα δεν πέφτει κάτω απο 50%, και η ποιότητα είναι σχεδόν στο 100% (π.χ. τα περιφερειακά κανάλια στην 45/52/54)

Βέβαια όλα αυτά θέλουν κεραία υψηλής απολαβής και ενισχυτή ιστού, αλλιώς δεν έρχονται εύκολα αυτά τα σήματα απο Αίγινα! Πάντως παρατηρώ αρκετοί εδώ στην περιοχή μου, έχουν γυρίσει τις κεραίες τους προς Αίγινα.

Η κεραία μου κοιτάζει πολύ πιο δεξιά απο τον Υμηττό, δηλαδή προς την Αίγινα, οπότε αυτά τα μειωμένα σήματα που βγάζω εδώ και 2 μέρες είναι σίγουρα απο Αίγινα, απλά όπως έγραψε και ο bill82, ίσως να έχουν ρίξει την ισχύ. Για να βγάλω Υμηττό ή Πάρνηθα, πρέπει να γυρίσω την κεραία πολύ πιο αριστερά και θέλει καλό μικροσυντονισμό η κεραία ώστε να βγάλω ένα πολύ χαμηλό ποσοστό σήματος. Γενικά στην παραλιακή Κορινθία (π.χ. στο Κιάτο που κάνω την λήψη) μόνο η Αίγινα έρχεται καλά (στα σήματα δηλαδή που περιγράφω απο πάνω), ο Υμηττός και η Πάρνηθα είναι περισσότερο για περιοχές της Ορεινής Κορινθίας που μπροστά έχουν φάτσα τον Κορινθιακό. 

@ANDREASSAT, Αν έχουν ρίξει την ισχύ στους αναμεταδότες της Digea, τότε εσύ που είσαι πολύ κοντά στην Αίγινα (αφού η λήψη σου είναι απο Λίμη Βουλιαγμένης όπως είπες) τότε είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβεις και προφανώς ακόμα και με χαμηλή ισχύ στους αναμεταδότες, εσύ κανεις λήψη κανονικά, εγώ όμως που κάνω λήψη απο μακριά έχω πρόβλημα στο σημα.

Επίσης στην σελίδα της Digea που έχουν κάνει καλή δουλειά στους χάρτες, εκεί φαίνεται ξεκάθαρα το σήμα που έρχεται στην παραλιακή Κορινθία (π.χ. Κιάτο) --> Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Ελπίζω να είναι προσωρινό το πρόβλημα στην Αίγινα, και η Digea να μην έχει γυρίσει τίποτα πάνελ προς άλλη κατεύθυνση! Πάντως τον χειμώνα που μας πέρασε, έτυχε μια φορά να έχω σχεδόν τα ίδια χαμηλά ποσοστά σήματος που έχω και τώρα στις συχνότητες της Αττικής, αλλά μετά απο κανα 2 ώρες το πρόβλημα τότε είχε φτιάξει.

• SatLeo Legend
δεν ξερω που εισαι κορινθια αλλα γενικα η κορινθια εχει επαφη προς αθηνα (οπτικη) και για αυτο βγαινουν και οι σταθμοι fm καμπανα η οπτικη επαφη κοβεται μετα τα βουνα στα συνορα με την αργολιδα και ολη αυτη την φαση...

Συγχώνευση: Τετ  7 Ιουλ 2021, 14:41
εμενα παντως με ανακλαση ερχονται (εστω και οριακα) ολα τα περιφειακα (με οπως σωστα λες και εσυ χειροτερη τη 45) οι υπολοιπες οπως η 21 παρατηρω να κλειδωνει που και που το σημα αλλα δεν κατεβαινουν...

• Satleo Maniac
Γενικά τα Γεράνεια κόβουν τα σήματα απο Πάρνηθα και Υμηττό εδω στην παραλιακή Κορινθία, οπότε σήμα υπάρχει αλλά όχι ισχυρό. Μόνο η Ορεινή Κορινθία έχει καλά σήματα. Το ραδιόφωνο είναι διαφορετικό αφού και με λίγα dbuv οι ραδιοφωνικοί δέκτες παίζουν πιο εύκολα σε σχέση με τα τηλεοπτικά σήματα..

Όπως είπα και πιο πάνω, μόνο η Αίγινα φέρνει καλά σήματα εδώ σε εμένα..

• SatLeo Legend
εδω το ραδιοφωνο παιζει με πολλα παρασιτα σε οσους σταθμους βγαινουν για να καταλαβεις...

οποτε τα πραγματα ηταν πολυ σκουρα αντικειμενικα...

υγ. ενισχυτη εχεις;;;

• Satleo Maniac
Έχω κεραία χελιδόνα μεγάλη noname σχεδον 20ετίας, επίσης και ο ενισχυτής ιστού είναι και αυτός 20ετίας στα 22dB χαμηλής δηλαδή ενίσχυσης στα UHF, και σίγουρα δεν θα έχει χαμηλό βαθμό θορύβου όπως έχουν  οι καλοί ενισχυτές της Ikusi, televes, κτλ..

Απο την στιγμή που λαμβάνω έστω και έτσι χαμηλά σήματα απο Υμηττό ή Πάρνηθα (Η Πάρνηθα έρχεται λίγο καλύτερα) σίγουρα με καλύτερη κεραία π.χ. την μεγάλη της televes "5G" (21-48), μαζί με 40dB ενισχυτή χαμηλού θορύβου,  πιστεύω θα μπορέσω και θα τις ανοίξω πάλι της συχνότητες της Αττικής.

Θα περιμένω να αλλάξουν οι συχνότητες τον Αύγουστο, να τσεκάρω και πως έρχονται τα σήματα απο Αίγινα, και αν τα σήματα είναι χάλια όπως τώρα, θα τσεκάρω με πεδιόμετρο την ταράτσα, ακόμα και την αυλή, ώστε να βρω σημείο με καλό σήμα είτε απο Πάρνηθα, ή Υμηττό, ή Αίγινα, και θα φτιάξω νέο κεραιοσύστημα με ενισχυτή υψηλής απολαβής. Οπότε θα περιμένω τις αλλαγές στις νέες συχνότητες και μετά θα κάνω δοκιμές.

Συγχώνευση: Τετ  7 Ιουλ 2021, 20:27
Αφού πριν λίγες μέρες η Αίγινα ήταν off στους ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως είπαν τα παιδιά απο πάνω, ίσως να υπάρχει ακόμα κανα θέμα με το ρεύμα και να λειτουργεί η Digea με χαμηλή ισχύ?..

bill82 τα ραδιόφωνα απο Αίγινα που ήταν off έχουν φτιάξει πλέον όλα?

Συγχώνευση: Πεμ  8 Ιουλ 2021, 14:50
Εδώ και περίπου μισή ώρα, γίνονται δοκιμές (Μάλλον στην Αίγινα αφού όπως έχω πει εκεί κοιτάζει η κεραία μου) , σε όλες τις συχνότητες της Αττικής απο την Digea!

Αυτη τη στιγμή λειτουργούν πάλι όλες οι συχνότητες τις Digea κανονικά, και έχω την εντύπωση ότι η 30uhf έρχεται καλύτερα απο πριν! Μπράβο στους τεχνικούς της Digea!   :thumbup: :headset

Απλά τώρα με την επόμενη αλλαγή συχνοτήτων και την διαμόρφωση 64QAM, να δώσουν παραπάνω ισχύ ώστε όσοι κάνουμε λήψη απο μακριά να μην έχουμε πρόβλημα λήψης..

Προφανώς και η 40UHF έχει καλό σήμα, απλά εκεί έχω παρεμβολή απο το Κ.Ε Ξηροβούνι και η τηλεόραση δεν εμφανίζει σήμα, πιάνω δηλαδή την 40 όπως την έπιανα και πριν, όμως όταν έχει έντονη διάδοση η 40 της Αττικής παίζει. Εντάξει δεν με ενδιαφέρει η 40UHF αφού σε ένα μήνα θα αλλάξουν οι συχνότητες της Αττικής

Συνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
@ANDREASSAT, Αν έχουν ρίξει την ισχύ στους αναμεταδότες της Digea, τότε εσύ που είσαι πολύ κοντά στην Αίγινα (αφού η λήψη σου είναι απο Λίμη Βουλιαγμένης όπως είπες) τότε είναι λίγοΜέχρι και αυτη τη στιγμή δεν έχω καλά σήματα απο Αίγινα. Μόνο η 52UHF είχε εχθές περίπου 35% σήμα + 40% ποιότητα, και η 54UHF έπαιζε πολύ δύσκολα με 20% σήμα, και 0 εως 5% ποιότητα, ενώ η 45UHF εχθές δεν έπαιζε καθόλου, (μηδέν σήμα-ποιότητα) ενώ προχθές που είχε καλή διάδοση έπαιζε και η 45UHF με πολύ λίγο σήμα. Σήμερα το πρωί μόνο η 52 παίζει λίγο με 20% σήμα και 5-10% ποιότητα.
Η απόσταση του Κ.Ε. ΑΙΓΙΝΑ με την Λίμνη Βουλιαγμένης είναι 26.5 Km . 

Η λήψη του καναλιού ζωδίων LIVE (56 UHF - 754 MHz) στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος ξεκινάει από το Τροκαντερό και τον Πύργο Δεσπόζιτου (η μεγάλη στροφή του Παλαιού Φαλήρου) και προς Πειραιά . 

Η επίγεια λήψη έγινε με την φορητή τηλεόραση FELIX 10" και την τηλεσκοπική κεραία του .

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Σήμερα ήρθε η βίδα η οποία έλειπε για να φτιάξω την κεραία , δυστυχώς έσπασε η βάση που είχα η οποία ήταν βάση ομπρέλας λόγω ηλικίας 10 χρόνια + την είχα.
Οπότε αναγκάστικα να κρατάω την κεραία με το χέρι μου , καθώς έστρεψα την κεραία προς Δαρδίτσα μόνο την 33 της ΕΡΤ έβγαζα την 58 & 59 στην θέση που τις έβγαζα παλιά με το ζόρι να έβγεναν με πολλά κολλήματα. Παίζει ρόλο που η κεραία δεν είναι πάνω στον "σωλήνα" και την κρατάω με το χέρι;

• Satleo Maniac
Αυτή τη στιγμή πάλι με χαμηλή ισχύ οι συχνότητες της Digea απο Αίγινα.

Μόνο η 52UHF έχει 34% σήμα + 10% ποιότητα, και η 54UHF έχει σήμα περίπου 10% με μηδέν ποιότητα. Οι υπόλοιπες συχνότητες της Digea δεν μου φέρνουν σήμα.

Να υπενθυμίσω ότι το ίδιο πρόβλημα υπήρχε για λίγες μέρες και την προηγούμενη εβδομάδα , μέχρι που η Digea το είχε διορθώσει εντελώς το πρόβλημα.

Συγχώνευση: Τετ 14 Ιουλ 2021, 20:05
Απο τις 17:30 που άνοιξα την TV παίζουν όλα κανονικά.

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Αυτήν την στιγμή με κεραία προς Πάρνηθα βγάζω σήμα στην 39 όχι αρκετό ισχυς: 58 και ποιότητα: 5-10%. Υπάρχει περίπτωση να εκπέμπει το PROGRAM 1 που έκπεμπε πριν 2 ευδομάδες αν μπορεί κάποιος με κεραία προς Υμμητό που από εκει εκπέμπει νομίζω να τσεκάρει γιατί στην ταράτσα τώρα δεν βλέπω τίποτα να δω.

• SatLeo Legend
ετυχε να ειμαι αττικη αυτες τις μερες
οχι με κεραια πολυκατοικιας (απλο πλεγμα) στραμενη στον υμμητο δεν βγαινει τιποτε συνηθως τα πειρατικα εκπεμπουν απο ποικιλο ορος...

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
Παρασκευή 16.07.2021

Κατά το χρονικό διάστημα 10:30 π.μ - 12:30 μ.μ θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες, οι οποίες θα προκαλέσουν προσωρινή διακοπή της εκπομπής σήματος όλων των καναλιών στο κέντρο εκπομπής:

Σούνιο

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Θα έχει να κάνει με τις αλλαγές συχνοτήτων στην Αρκαδία.

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Τελικά η 39 μου έβγαινε από Δαρδίτσα χωρίς  να βγάζω την 33 και την 35 , με κατεύθυνση προς Πάρνηθα με μια μικρή κεραία πρόχειρη. Επίσης έχω παραγγείλει βάση για την κεραία για να την στήσω  και να κάνω ακριβείς λήψεις.

Συγχώνευση: Παρ 16 Ιουλ 2021, 12:53
Επίσης στην 58 & 59 και με την παλιά κεραία και με την καινούργια televes ενώ έχω πολύ ισχύ 90-100% έχω ποιότητα 20-30% ειδικά στην 59. Η 58 παίζει σχετικά καλά με 50-60% αλλά η 59 μόνο σπασίματα κάνει.

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Σήμερα οι λήψεις που έκανα στην Νίκαια με την κεραία Televes DAT Boss LR UHF(C21-60) G47 dBi και ενισχυτή ιστού televes 31  db ήταν οι εξής:

Με κατεύθυνση προς Μήλο:
47 UHF: Τα Κυκλαδίτικα τα έβγαλα με ισχύ 100% και ποιότητα 100% αλλά πλέον ασταμάτητα.
38 UHF: Το 1ο mux της ΕΡΤ με ισχύ 78% και ποιότητα 15% ήταν στο όριο να τα κατεβάσει και έκαναν  λίγα σπασίματα
31 UHF: ALPHA, ANT1 , OPEN με ισχύ 100% και ποιότητα 85-90% από Μαλάξα Χανίων.
34 UHF: mtv , skai , mega , star με ισχύ 100% και ποιότητα 100% από Μαλάξα Χανίων.
46  UHF: Ισχύ 43% και ποιότητα 10-15% δεν κατέβασε τίποτα η τηλεόραση.
Με κατεύθυνση προς Δαρδίτσα:
33 UHF: Το 1ο mux της ERT με ισχύ 100% και ποιότητα 100%
35 UHF:ALPHA, ANT1 , OPEN με ισχύ 100% και ποιότητα 100%.
39 UHF :mtv , skai , mega , star με ισχύ 1005 και ποιότητα 98-100%.
58 UHF: Το 1ο mux των Πελοποννησιακών με ισχύ 100% και ποιότητα 100%
59 UHF: Το 2ο mux των Πελοποννησιακών με ισχύ 100% και ποιότητα 100%

Όταν γύρισα την κεραία προς Πάρνηθα η 21 είχε ισχύ 100% και ποιότητα 15-20% και στην 53 δεν είχα καθόλου ίχνος σήματος , θα δοκιμάσω και σε λίγο σε άλλες κατευθύνσεις.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Πολύ καλές οι λήψεις σου . Θα δεις κ σε μέρες που δεν θα έχει πολύ διάδοση πως θα σου έρχονται οι συχνότητες της Κρήτης .

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Τις συχνότητες  της Κρήτης την 31,34 και την 38 αλλά πέφτει πάνω το 1ο mux της ert τα βγάζω συνεχόμενα τώρα θα δοκιμάσω για λήψεις από Δολιανά.

• SatLeo Legend
παραταυτα γενικα αυτη η ληψη απο κρητη δεν εχει πολυ νοημα ομως καθως τα περιφεριακα ειναι αδυνατης ληψης λογω παρεμβολων...

το καλυτερο ειναι να δοκιμασετε σε fm αν βγει κατι και οχι τηλεοπτικα...

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)
* Απ: Eutelsat 36B/36C @ 36°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/11/2024 (23:10)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (22:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (22:38)