Πάντως σε εμένα από Πεύκη τόσα χρόνια που βγάζω τα πελοποννησιακά οι κεραίες που έχουν ενσωματωμένο τροφοδοτικό ειδικά στην 58 και την 59 δεν μπορεί να τις βγάλω με τίποτα μόνο με διπολλά που δεν έχουν καν εξομοιωτή τις βγάζω .τώρα τι μπορεί να φταίει ένας θεός ξέρει πάντως εκπλήσσομαι ότι το παιδί από Νίκαια έχει τόσο δυνατό σήμα είναι δυνατόν 15 χιλιόμετρα απόσταση που είναι η Νίκαια από την Πεύκη να αλλάζει τόσο πολύ το σήμα ??τα έβγαζα την Πέμπτη 58 και την 59 στην 59 κλασικά πριν δύο μέρες γινότανε και εκπομπή five g οπότε δεν μπορούσε να μου βγάλει σήμα .την 53 την πιάνω κανονικά αλλά έχει λίγα θέματα με την ποιότητα από Πάρνηθα πάντως ένας γνωστός μου που μένει άνω Πατήσια δοκιμάσαμε την κεραία του έχει μία χελιδόνα μεγάλη της κακιάς ώρας βέβαια δεν έβγαζε ίχνος σήματος στην 53 ίσως επειδή εγώ είμαι στην Πεύκη και έχω σε λιγότερο από 10 km στην ευθεία την Πάρνηθα ίσως για αυτό τα βγάζω όσο για τα κυκλαδίτικα δεν βγάζω τίποτα δοκίμασα και σήμερα όσο ήταν στη 48 δεν είχα τέτοια θέματα μάλλον μείωσαν την ισχύ όποτε είναι κακό προηγούμενο αυτό και για τα πελοποννησιακά πολύ φοβάμαι με την αλλαγή δεν θα πιάνω τίποτα εδώ πάνω στην Πεύκη που είμαι🤔
Συγχώνευση: Δευ 19 Ιουλ 2021, 23:52
Ρε παιδιά υπάρχουν ενισχυτές που δεν συνδέονται με πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος και αν ναι από που τροφοδοτούνται εγώ επειδή είμαι ερασιτέχνης ξέρω τον ενισχυτή βάσης που έχουν στις πολυκατοικίες και είναι με ηλεκτρικό ρεύμα