Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Πεμ 14 Νοε 2024, 22:49
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 703459 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2021
  • Τόπος: Νίκαια , Αθήνα
ANDREASSAT , το υψόμετρο που κάνω αυτές τις λήψεις είναι 26m , αλλά σε όλη την ταράτσα μόνο σε ένα σημείο έχει σήμα αν την κουνήσω την βάση της ομπρέλας (που έχω για στήριγμα) έστω 1 μέτρο χάνονται τελείως από Δαρδίτσα και Μήλο , η Κρήτη πιάνει σχεδόν σε όλη την ταράτσα.

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
 geoavlonitis παρομοια εχω και εγω ... αυτη εχει 4G ενεργο αυτοματα ή ρυθμιζεται? δεν εχω βρει κατι να ρυθμιζω το 4G φιλτρο

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Είναι ενσωματωμένο το 4G φίλτρο, δεν μπορείς να το ρυθμίσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: amarousion
Καλησπέρα στην 44 πριν λίγο μου κλείδωσε ένα κανάλι με μαύρο δηλαδή μόνο Φερών βγάζει δείχνει ισχύει 70% ποιότητα 100 αλλά δεν μου βγάζει κανένα πρόγραμμα ας κάνει κάποιος τον κόπο να γυρίσει γύρω-γύρω την κεραία να δούμε μήπως είναι κάποιος πειρατής μου το βγάζει με την κεραία της Πάρνηθας..

Συνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2021
  • Τόπος: Νίκαια , Αθήνα
 mezesflokos , τι όνομα είχε το κανάλι και τι όνομα δικτύου μήπως ήταν αυτό που έβγαινε στην 39 πριν λίγες μέρες , πάντως εγώ τώρα δεν βγάζω τίποτα στην 44.

Αποσυνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Αυτό το νέο ψηφιακό κανάλι μπορεί να έκανε δοκιμαστική εκπομπή για λίγο και να σταμάτησε για απόψε και να ξανανοίξει σε άλλη συχνότητα .
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]

10/08/2021: 2η Ψηφιακή Μετάβαση σε Αττική και Ν.Εύβοια

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Θα εκπέμπουν στην Εύβοια τα κανάλια της Στερεάς (star, έψιλον, ένα) ή όχι?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Για τη νότια Εύβοια που ανήκει στην ΠΖ της Αττικής, προφανώς θα συνεχίσει η κατευθυντική εκπομπή των περιφερειακών της Στερεάς από Πάρνηθα σε άλλη συχνότητα (42 αν δεν κάνω λάθος).
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
εγω σκεφτομαι τι θα κανω με τη 30...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
Με 4 κοινές συχνότητες με την Πλάκα,φανταστείτε τι γίνεται στον Έβρο με την παραμικρή διάδοση από Πάρνηθα το καλοκαίρι...τα συγχαρητήρια μου στους φωστήρες της μετάβασης..

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Για τα κανάλια της ΕΡΤ θα παραμείνουν οι ιδιες συχνότητες?

Sent from my iPad using Tapatalk

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Με 4 κοινές συχνότητες με την Πλάκα,φανταστείτε τι γίνεται στον Έβρο με την παραμικρή διάδοση από Πάρνηθα το καλοκαίρι...τα συγχαρητήρια μου στους φωστήρες της μετάβασης..
Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να σου ρίξει κάτω από 70% την ποιότητα σήματος στο σενάριο τρελής διάδοσης. Είναι πολύ μεγάλη η απόσταση για να προκαλέσει ζημιά στο allotment σου. Απλά αποχαιρετάς τις dx λήψεις από Πάρνηθα.

• Satleo Maniac
Κι όμως!Για μερικές ώρες έρχεται τόσο ισχυρά που η Πλάκα τρώει κανονικότατη τάπα!!!Για εμένα αυτός που σχεδίασε τη μετάβαση ήταν παντελώς άσχετος!Μου αρέσει που κάνανε και μελέτη τρομάρα τους...

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend

• Satleo Maniac
Ε απ' ότι φαίνεται μόνο αυτή...πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν έρχονται έρχονται όλες μαζί σχεδόν με την ίδια ένταση...45 52 54 μου ανοίγουν τα περιφερειακά...53 δεν έχω πιάσει ποτέ...επίσης μου έρχονται και τα θεσσαλικά στην 40 από Πήλιο το οποίο ρίχνει μάλιστα και τάπα στη Θάσο στην 37 και στη Μάκρη-Δίκελλα που βλέπουν αποκλειστικά από Θάσο έχουν πρόβλημα στη συγκεκριμένη συχνότητα εξαιτίας του Πηλίου!Είπαμε οι φωστήρες της μετάβασης ήξεραν καλά τι έκαναν...

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Η 40 του Πηλίου να σου ρίχνει τάπα στην 39 δύσκολο. Από Λήμνο θα σου έρχεται το σήμα.

• Satleo Maniac
37 ήθελα να γράψω...από Λήμνο λάμβανα μέχρι πρόσφατα στο 46 τα περιφερειακά με καλό σήμα μέχρι που ο Τούρκος άνοιξε αναλογικό TRT1 στην Αίνο και τα έχω χάσει.

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
Ε απ' ότι φαίνεται μόνο αυτή...πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν έρχονται έρχονται όλες μαζί σχεδόν με την ίδια ένταση...45 52 54 μου ανοίγουν τα περιφερειακά...53 δεν έχω πιάσει ποτέ...επίσης μου έρχονται και τα θεσσαλικά στην 40 από Πήλιο το οποίο ρίχνει μάλιστα και τάπα στη Θάσο στην 37 και στη Μάκρη-Δίκελλα που βλέπουν αποκλειστικά από Θάσο έχουν πρόβλημα στη συγκεκριμένη συχνότητα εξαιτίας του Πηλίου!Είπαμε οι φωστήρες της μετάβασης ήξεραν καλά τι έκαναν...

Εσύ που κανεις τις λήψεις αυτές;;;

Παραταύτα τα σήματα είναι 52>54>45 (και είναι υμηττος)

• Satleo Maniac
Στον Πέπλο έρχονται συχνά-πυκνά κάποιες ώρες κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες!Ίσως και να έχεις δίκιο γιατί θυμάμαι πριν χρόνια που με τη διάδοση έπιανα το cnn αναλογικά στο κανάλι 21 που όπως είχα μάθει ήταν από τον Υμηττό!

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
πολυ εντυπωσιακο αν σκεφτεις οτι υπαρχουν εμποδια και τρομερη αποσταση απο υμηττο (και δεν εισαι και διπλα στη θαλασσα απ' οτι βλεπω)...

εγω τα πιανω απο ανακλαση απο αργολιδα (χωρις οπτικη επαφη) και απο οτι ειδα σημερα ειχα καποια κολληματακια...

ναι το cnn 21uhf ηταν η πρωην ετ1 στον υμηττο...

η παρνηθα χρησιμοποιει νομιζω την 38 την 49 και την 50 (στις οποιες σε μενα απλα εχω κατι κλειδωματα χωρις να μπορει ο δεκτης να κατεβασει κατι θα συχωνευτουν με υμηττο μετα την δευτερη μεταβαση και για αυτο εχω μια μικρη ελπιδα για βελτιωση σηματος...

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Η Πάρνηθα έχει ακριβώς τις ίδιες συχνότητες με Υμηττό και Αίγινα από τη μετάβαση του 2014 κιόλας. Η μόνη της διαφορά είναι ότι επιπλέον έχει και την 53 για τα περιφερειακά της Στερεάς Ελλάδας με κατευθυντική εκπομπή προς τα εκεί. Οι 38, 49 και 50 είναι από SFN-2 Αττικής Στύρα, Λαύριο, Ανάβυσσο, Σούνιο, Νέα Μάκρη που θα συγχωνευτούν τώρα με το SFN-1.
Αρχικά στην πρώτη ψηφιακή μετάβαση, η Πάρνηθα ήταν να ειναι στο SFN-2 αλλά τελευταία στιγμή πριν το switch off άλλαξε και εντάχθηκε στο SFN-1.

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
αρα μονο χειροτερα μαλλον θα γινουν τα πραγματα για μενα...

• Satleo Maniac
Δεν έλαβαν υπόψιν τους καθόλου το γεωγραφικό ανάγλυφο της χώρας...Δεν βάζουμε ποτέ σε μεγάλα κέντρα εκπομπής που δεν παρεμβάλλονται από ορογραφία ίδιες συχνότητες(εκτός αν πρόκειται για sfn) ακόμα κι αν αυτά απέχουν μεταξύ τους 500 χιλιόμετρα!Ο νόμος αυτός έπρεπε να ισχύει για ό,τι μεγάλο κέντρο υπάρχει συγκεντρωτικά είτε δυτικά της Πίνδου είτε ανατολικά αυτής!Τραγικά λάθη!Μερικά παραδείγματα...Η Πάρνηθα(και ο Υμηττός) δεν πρέπει να έχει ίδιες συχνότητες ούτε με την Λιχάδα ούτε με τη Δαρδίτσα ούτε με την Πλάκα ούτε με τη Μαλάξα...Ο Χορτιάτης δεν πρέπει να έχει ίδιες συχνότητες ούτε με το Πήλιο ούτε με τη Λιχάδα...Η Θάσος δεν πρέπει να έχει ίδιες συχνότητες ούτε με την Πλάκα ούτε με το Πήλιο ούτε με τη Λιχάδα ούτε με τον Όλυμπο Λέσβου...Το Πήλιο δεν πρέπει να έχει ίδιες συχνότητες ούτε με τη Θάσο ούτε με την Πλάκα ούτε με τον Χορτιάτη ούτε με τον Όλυμπο Λέσβου ούτε με τη Λιχάδα(με την οποία κάλλιστα θα μπορούσε να μπει σε sfn για προφανείς λόγους)...Ο Αίνος εφόσον δεν μπορεί να γίνει sfn με τα Ακαρνανικά δεν πρέπει να έχει ίδιες συχνότητες ούτε με τα Ακαρνανικά ούτε με τον Παντοκράτορα ούτε με την Αρόη ούτε με το Φραγκαπήδημα...πόσο μυαλό να χρειάζεται κάποιος για να τα σκεφτεί αυτά?και μη μου πει κάποιος ότι δεν φτάνουν οι συχνότητες...μια χαρά φτάνουν!Απλά οι φωστήρες τα έκαναν σαλάτα για άλλη μια φορά!

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
επισης η αττικη δεν θα επρεπε να εχει ουτε με τα δολιανα κοινες συχνοτητες γιατι στην νοτια αττικη φτανει σημα....

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Γειά σας, θα μπορούσατε να μου πείτε ποιες θα είναι οι νέες συχνότητες και ποια κανάλια θα εκπέμπουν μέσα από αυτές από την Πάρνηθα και τον Υμηττό. Διότι κάπου έχω μπερδευτεί τι μένει ίδιο και τι αλλάζει με την επικείμενη αλλαγή.

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος arvas

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2018

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Τα 2 allotments στην Αττική έγιναν ένα?

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Το έχω δει αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω... Πχ Της ΕΡΤ παραμένουν ως έχουν; Τα HD της Digea παραμένουν στις ίδιες συχνότητες ή οχι; Τα περιφερειακά της Στερεάς αλλάζουν και πάνε στην 34 ή καμία σχέση; Όλα τα περιφερειακά της Αττικής στην 31;

Ή από όλα τα κέντρα εκπομπής θα βγαίνουν σε SFN (ίδιες)  συχνότητες;

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος athmich

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Μήπως έχει κανείς αυξομειώσεις στο σήμα στη συχνότητα 546MHz - 30ufh από Πάρνηθα? Κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ  HD, είχα ανά τακτά χρονικά διαστήματα αυξομείωση στο σήμα μέχρι το όριο σπασίματος... Περιοχή λήψης Δήλεσι Βοιωτίας με οπτική επαφή την Πάρνηθα....

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1,10x1,20 (Engel) 23,5e-19e-(16e)-13e-----0,95x1,03  (no name) 42e-(39e)--- alg110 (10e)-3,1e μαζί με 1,9e------80cm 30w--------alg 120 (7e)-0,8w
Δέκτης picollino led --  SF8008 4K UHD
Ξυλόκαστρο

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)
* Απ: Eutelsat 36B/36C @ 36°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/11/2024 (23:10)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (22:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (22:38)