Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Τρι 12 Νοε 2024, 05:11
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 701959 φορές)

0 μέλη και 70 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2021
  • Τόπος: Νίκαια , Αθήνα
Αν και δυσκολεύει την λήψη το 5G, μέχρι τώρα μόνο ίχνος σήματος έχω στην 54 από Κρήτη.

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
μιλαμε κανει τρομερες διακυμανσεις (αλαξα δεκτακι για να τις δω)...

το καναλι για να καταλαβεις σε αυτον τον δεκτη πιανει χωρις κοληματα σε 10-11% ποιοτητα ε η ποιοτητα πηγε σε καποια φαση ακομα και 90%
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Κατάλαβα , εγώ δεν μπόρεσα να κάνω λήψη της συχνότητας 54 από Κρήτη μόνο ίχνος σήματος έχω. Φίλε johnpapad24 αν σταματήσει αυτές τις διακυμάνσεις και τα βγάζεις σταθερά , πες μας για να δοκιμάσω ξανά μήπως βγάλω κάτι.

Συγχώνευση: Κυρ  5 Σεπ 2021, 16:21
Στην 42 της Πάρνηθας με τα περιφερειακά της Στερεάς Ελλάδας πρέπει να πέφτει παρεμβολή από κάπου αλλού γιατί έχω ισχύ 90% και ποιότητα 25-30%.

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
τωρα δεν κλειδωνει καν δεν νομιζω να σταματησουν παντως οι διακυμανσεις λογω θαλλασας...

ναι στη 42 μαλλον σε εσενα πεφτει παρεμβολη απο αυτη την  ερτ...

Συγχώνευση: Κυρ  5 Σεπ 2021, 16:30
προσωπικα προβλεπω παντως αυτη η μεταβαση στο τελος να εχει πολλα προβληματα και να καταληγει σε μεγαλυτερα sfn...

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Πάντως προς Πελοπόννησο στην 42 δεν βγάζω τίποτα. Μόνο όταν γυρίσω την κεραία προς Πάρνηθα με τα περιφερειακά, επίσης ενώ χθες και τις προηγούμενες μέρες είχα στην 31 & 34 της Αθήνας πολλά σπασίματα μάλλον από παρεμβολή της 31 & 34 της Κρήτης που τις έβγαζα με καλό σήμα , σήμερα τις βγάζω κανονικά με 100%.

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα
johnpapad εσύ σε ποια περιοχή είσαι; Πες και εξοπλισμό

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
αργολιδα εξοπλισμος ANT-38480LTE + mistral 40db...

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
 :offtopic Πριν λίγους μήνες είχα αναφερθεί και εγώ στην 42UHF της ΕΡΤ, που μου ρίχνει παρεμβολή στα τρία κανάλια της Στερεάς που εκπέμπουν απο Ξηροβούνι, και τα έκανα λήψη κανονικά..

Προφανώς η 42UHF της ΕΡΤ που κάνουμε λήψη, είναι απο Ερατεινή, γιατί ενώ έκανα λήψη την ΕΡΤ απο Ερατεινή στην 36UHF, όταν έγινε στην Αχαϊα η αλλαγή συχνοτήτων, τότε η 36UHF έκλεισε, και μετά είχα παρεμβολές απο την ΕΡΤ στην 42UHF που έπιανα τα κανάλια της Στερεας. Πλέον στην Αχαϊα απο την 36UHF εκπέμπει το δεύτερο MUX με τα περιφερειακά, οπότε για αυτό άλλαξαν συχνότητα και πήγαν στην 42UHF..
Πράγματι είναι από Ερατεινή καθώς βγαίνει παραλιακά στο Ρίο με χαμηλό σήμα

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
Σε εμένα είμαι σχεδόν σίγουρος πως αυτή η 42 της ερτ που έπιασα έχει απόλυτη σχέση με τα αναλογικά  που έπιασα στην ίδια κατεύθυνση ακριβώς δηλαδή με το σταρ στο 47 το 4ε στο 45 και βρήκα και το Μακεδονία στο 21

Συγχώνευση: Κυρ  5 Σεπ 2021, 19:35
Υγ. Ξέρει κανείς τι παίζει από μονεμβασια μεριά;;;

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Το 2ο mux της ΕΡΤ έχει ανοίξει στην Πάρνηθα και στον Υμηττό? Αν ναι σε ποια συχνότητα?

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Το 2ο mux παίζει στην 28 και από Πάρνηθα κ από υμηττο κ από Αίγινα . Βασικα όπου επαιζε και πριν την 2η ψηφιακή μετάβαση

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Το 2ο Mux της ΕΡΤ παίζει τώρα και από τα Στύρα Ευβοίας (καλύπτει τα ανατολικά παράλια της Αττικής), πέρα από Υμηττό, Πάρνηθα, Άιγινα που έπαιζε και πριν. Χαλκίδα (Βαθροβούνι) και Πράσινο (Κύμη Ευβοίας) που είχαν ακουστει για πομπό 2ης mux τελικά δεν πήραν σε αυτή τη φάση.

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: amarousion
Παιδιά τελικά με την 53 από Πάρνηθα που έγινε 42 πλέον δηλαδή τα λαμιώτικα κανάλια τα πιάνει όλο το λεκανοπέδιο άμα γυρίσει την κεραία προς την Πάρνηθα είναι εύκολο λίγο οι υπόλοιποι to team να δώσουν αναφορές εμένα μου τη βγάζει αλλά κατά περιόδους το σήμα πέφτει σε σημείο να μη φαίνεται τίποτα σαν να παρεμβάλει κάτι στη συχνότητα

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Η λήψη του mezeflokos είναι ίδια όπως και του 53 . Όπου εβγαινε πριν βγαίνει κ τωρα .

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
mezesflokos, εγώ την 42 από Πάρνηθα την βγάζω με ισχύ 90% και ποιότητα 30-33% , όντως κάτι πρέπει να παρεμβάλει γιατί έχω χαμηλή ποιότητα και υψηλή ισχυ.

Αποσυνδεδεμένος first

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Χαλκιδα
Τι ναπω εγω στη χαλκιδα που επειδη δεν βλεπω αμεσα παρνηθα βλεπω ενα κομματι απεναντι οχι τις κεραιες δε βλεπω περιφεριακα στερεας καθολου ισχυς 91% ποιοτητα 0 δεν εχομε δικαιωμα να βλεπομε στη  χαλκιδα βαλτε στο βαθροβουνι κατι που ειναι φατσα και θα πιασει ολους αυτους που δε βλεπουν μεγαλα ρεζιλικια, εκτός αν η αθηνα ειναι η στερεα ελλαδα και δεν το ξερω.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Η Χαλκίδα δεν "βλέπει" τίποτα από Χλωμό;  Θεωρητικά θα έπρεπε...

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Εγω καταλαβα πως μπήκε πομπός και στο Βαθροβουνι. Κάνε ένα κόπο να τσεκάρεις λίγο την κεραία

Αποσυνδεδεμένος first

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Χαλκιδα
Χλωμο βλεπω και εχω και ληψη απο εκει, δεν ξερω αν εκπεμπονται απο εκει θα  γυρισωτην κεραια, και γω νομιζα απο βαθροβουνι κατι κουνησα λιγο την κεραια γιατι ειναι πολυ κοντα μου τιποτα, επεσε ελαφρα και η ενδειξη σηματος που ειχα πριν, εδω και καιρο ειναι το θεμα και στην 53 υπήρχε απλα ελεγα θα αλλαξουν συχνοτητα θα δω, κατι τελευταιο επηρεαζει το γεγονος οτι εχω ενισχυτη στην κεραια;

Αποσυνδεδεμένος mctomis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
Σε ό,τι αφορά τα κανάλια της Κεντρικής Ελλάδας από Πάρνηθα να σας πω ότι, στην περιοχή του Χαλανδρίου, η λήψη της νέας συχνότητας 42 είναι σαφώς καλύτερη από αυτήν της παλιάς 53. Έχω ισχύ σήματος 92% με 94% και ποιότητα 100% με μικρά και αραιά βυθίσματα ως 70%. Πριν είχα ισχύ 100% αλλά  ποιότητα γύρω στο 60% με μεγάλα βυθίσματα. Υπήρχαν και μέρες που είχε 0% ποιότητα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: amarousion
Καλημέρα εμένα τώρα που έκανα ένα σκανάρισμα με την κεραία γύρισα την μεγάλη χελιδόνα δυτικά δηλαδή στο βάθος του ορίζοντα που είναι το Θριάσιο πεδίο και ο κιθαιρώνας και μου κλειδώνει το 41 και μου βγάζει την πρώτη μπάντα από τα πελοποννησιακά υπάρχει περίπτωση να έχουν ενεργοποιήσει τα Γεράνεια Όρη ή να μου έρχεται ασθενές σήμα από το Ξυλόκαστρο δεν είναι πάντως Αργολίδα Πάντως τα πελοποννησιακά πλέον από την δίδυμα έχουν σοβαρά θέματα στη λήξη όσον αφορά τις 42 που είναι τα λαμιώτικα έχω full σήμα δυνατότερο και από πριν στην Πεύκη που μένω απλώς η ποιότητα είναι τα μαύρα της τα χάλια σαν κάτι να παρεμβάλλεται στη συχνότητα τώρα να το κάνουν επίτηδες για να τα τυφλώνουν δεν μπορεί να δώσω εξήγηση και πάει επίσης και στις 43 να μου βγάλει κάτι αλλά δεν μπορεί να το κλειδώσει τώρα από πού είναι αυτή η συχνότητα ένας θεός ξέρει

Συγχώνευση: Τρι  7 Σεπ 2021, 08:05
Οι πειρατές επίσης από την 39 και τις 48 σήμερα πρώτη μέρα είναι κλειστά μάλλον τους έκοψε η digea

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Όχι στο 41 αν σου ήρθε το Ξυλοκαστρο έπρεπε να βγάλεις το 2ο παλιό MUX MEGA SKAI STAR,MTV,διότι  εκεί η μετάβαση είναι για της 17 του μήνα

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Εγώ σήμερα στην 42 από Πάρνηθα έχω 90% ισχύ και 10-15% ποιότητα με αποτέλεσμα να έχω σπασίματα.

Συγχώνευση: Τρι  7 Σεπ 2021, 13:55
Σε εμένα έφτιαξε η 42 της Πάρνηθας και έχω 86% ισχύ και 60-70% ποιότητα.Επισης την 47 από Μήλο έχω να την βγάλω αρκετές μέρες.

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
Όσοι είστε Αθήνα έχετε βγάλει τοπικά Κρήτης ή κανένα αναλογικό;

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Για την 54 της Κρήτης που έχω δοκιμάσει δεν έχω βγάλει κάτι παρά μόνο ίχνος. Για αναλογικά δεν έχω δοκιμάσει. Ξέρεις καμιά συχνότητα αναλογικά να δοκιμάσω;

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
Αυτά εδώ
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Θα δοκιμάσω τώρα.

Συγχώνευση: Τρι  7 Σεπ 2021, 14:54
Αναλογικά δεν βγάζω κάτι με κεραία προς Πελοπόννησο.

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
47 σταρ προς την κατευθυνση που βλεπεις στον χαρτη στο αλλο thread...

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Δεν βγάζω τίποτα αναλογικά , δοκίμασα γύρισα την κεραία και τίποτα.

Συγχώνευση: Τρι  7 Σεπ 2021, 15:09
Υπάρχει περιφερειακό κανάλι της Κρήτης που να εκπέμπει αναλογικά μήπως βγάλω τίποτα;

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Βγαίνει το νέα τηλεόραση των Χανίων κατά καιρούς όταν έχει διαδοση από τα ορεινά χωριά . Έχω βγάλει ερτ1& ερτ2 σε κάποιες συχνότητες . Δεν τος θυμάμαι . Σε κάποιο νήμα του φόρουμ τα έχω καταγράψει

* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (02:09)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (02:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (00:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: scannerfm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (23:56)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (22:38)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:14)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:02)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (22:00)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:45)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:35)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:28)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (21:24)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:23)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:05)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:04)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (21:03)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:52)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:43)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:35)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:31)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Cosmote TV 11/11/2024 (17:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (17:14)
* Απ: ΕΡΤ & Digea στις 39Ε  Μέλος: stathis Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 11/11/2024 (16:10)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:50)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:39)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:36)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:22)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:19)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (13:48)