Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Τρι 12 Νοε 2024, 05:12
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 701961 φορές)

0 μέλη και 69 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2021
  • Τόπος: Νίκαια , Αθήνα
 Θα δοκιμάσω να γυρίσω την κεραία προς Κρήτη που έβγαζα καλά την 31,34,38 από Μαλάξα Χανίων μήπως βγάλω τίποτα αναλογικά.

Συγχώνευση: Τρι  7 Σεπ 2021, 15:43
Αναλογικά δεν βγάζω τίποτα από Κρήτη.

Συγχώνευση: Τρι  7 Σεπ 2021, 16:52
Πάλι η 42 από Πάρνηθα με ισχύ 90% και ποιότητα 25-30% κάτι παρεμβάλει αλλά όπου γυρίσω την κεραία δεν βγάζω τίποτα.

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Βγαίνει το νέα τηλεόραση των Χανίων κατά καιρούς όταν έχει διαδοση από τα ορεινά χωριά . Έχω βγάλει ερτ1& ερτ2 σε κάποιες συχνότητες . Δεν τος θυμάμαι . Σε κάποιο νήμα του φόρουμ τα έχω καταγράψει

Sent from my iPhone using Tapatalk

να ρωτησω σε ποια συχνοτητα ηταν η νεα τηλεοραση αναλογικα μπας και βγαλω κατι...

Συγχώνευση: Τρι  7 Σεπ 2021, 16:54
σατμανικ τι εξοπλισμο εχεις;;;
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
johnpapad24 , έχω για κεραία την Televes DAT Boss LR UHF(C21-60) G47 dBi. Ενισχυτή ιστού: Televes Mast Amplifier + PSU 12V UHF/VHF/SAT. Ομοαξονικό καλώδιο 20 μ.

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα
εχεις δοκιμασει να βγαλεις τον ενισχυτη και να τροφοδοτησεις την κεραια που εχει ενεργο διπολο?

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
αυτη που παρηγγειλα και εγω για να αντικαταστησω ολον τον εξοπλισμο μπας και σταθεροποιησω την ληψη απο αθηνα...

ελπιζω να δω αποτελεσμα οταν ερθει...

Συγχώνευση: Τρι  7 Σεπ 2021, 17:10
εχεις δοκιμασει να βγαλεις τον ενισχυτη και να τροφοδοτησεις την κεραια που εχει ενεργο διπολο?

ο συγκεκριμενος ενισχυτης εχει τροφοδοσια και για το ενεργο διπολο ταυτοχρονα...

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
αυτο που λεω ειναι να δοκιμασει χωρις τον ενισχυτη γιατι αφου εχει 90 σημα αλλα τοσο χαλια ποιοτητα παιζει να ειναι ενδοδιαμορφωση

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Θα δοκιμάσω τώρα να κάνω λήψεις χωρίς ενισχυτή.

Συγχώνευση: Τρι  7 Σεπ 2021, 17:33
Χωρίς ενισχυτή έχω ισχύ 48% και ποιότητα 10-15%.

Συγχώνευση: Τρι  7 Σεπ 2021, 17:40
Είχα δοκιμάσει παλαιότερα και είχα χαμηλότερο σήμα.

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
σε εμενα στη 42 απ οτι καταλαβα αυτες τις μερες γινεται τρομερη μαχη τωρα απο παρομοια κατευθυνση πιανω τα τοπικα της πελοπονησου με μεγαλες διακυμανσεις στο σημα μαλιστα αυτες οι διακυμανσεις ειμαι σιγουρος οτι προερχονται απο αλληλοταπωμα και η ποιοτητα βελτιωθηκε μονο με μειωση της ενισχυσης...

Συγχώνευση: Τρι  7 Σεπ 2021, 22:22
επισης απ' οτι εχω καταλαβει το ψηφιακο σημα ειναι πολυ επιρρεπες στην ληψη μεσω ανακλασεων κατι που δεν συμβαινει με το αναλογικο...

το αναλογικο σημα θελει ακριβη στοχευση δεν μπορεις να βαλεις την κεραια να στοχευει καπου αλλου και να πιασει αυτο εχω καταλαβει (πιθανως και λαθος)...

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: amarousion
Όχι φίλε το αναλογικό σήμα είναι πιο βάτο στις ανακλάσεις εξού και στην Αθήνα Οι περισσότεροι που είχαμε εσωτερικές κεραίες με το που έγινε ψηφιακό το σήμα είχαν τρομερά προβλήματα το ψηφιακό σήμα είναι καλύτερο στο ότι δεν χιονίζει η οθόνη δηλαδή μπορεί να έχεις μηδενικό σχεδόν σήμα αλλά να είναι σταθερό θα σου βγάλει εικόνα εάν όμως υπάρχουν ανακλάσεις επειδή κάπου βρίσκει καληνύχτα που λένε μετά αυτό γίνεται σε εμένα μετά πελοποννησιακά κανάλια από το 14 μένω στην Πεύκη και οριακά στην ευθεία όπως βλέπω την Αίγινα μου μπαίνουν τα Τουρκοβούνια μόνο τα δίδυμα και το αραχναίου τα πιάνω καμπάνα με αποτέλεσμα να έχω αυτά τα θέματα μέχρι και με πλάγια γυρισμένη την κεραία τυχαίνει πολλές φορές να μου τα βγάζει και με ορθά να μην τα βγάζει άλλες φορές πας δύο μέτρα πίσω την κεραία στα χάνει τι είναι κάποια συγκεκριμένα σημεία της ταράτσας που τα πιάνει δηλαδή φαντάσου ότι λίγο είδωλο να έχεις στο ψηφιακό στο πόδι κατευθείαν το μόνο καλό που έχει το ψηφιακό είναι η πολυπλεξία δηλαδή εμείς εδώ στην Αθήνα όσοι πιάναμε από δίδυμα μόνο το max της Αργολίδας που έχει κλείσει πλέον στην 26 έβγαινε βέβαια παρεμβάλλεται από τον Υμηττό το TV Μακεδονία και νομίζω το super της Κορίνθου τα άλλα τα κανάλια της Πάτρας της Τρίπολης το art της Καλαμάτας ούτε κατά διάνοια τα ξέραμε αυτό είναι μόνο το θετικό με το ψηφιακό σήμα θες όμως αυτό το πράγμα δηλαδή να μην παρεμβάλλεται κάποιο εμπόδιο για αυτό και αν βάλεις ενισχυτή στο κλείνει τελείως το σήμα δηλαδή ο ενισχυτής θα πολλαπλασιάσει και το είδωλο οπότε αυτό κατευθείαν δημιουργεί πρόβλημα εντάξει βέβαια μην ξεχνάμε ότι πιο πολύ κόλπο των Γερμανών ήτανε το να γίνουν ψηφιακά τα σήματα για να πουλήσουν ηλεκτρικές συσκευές εξού και οι Άγγλοι όταν είχε γίνει σε αυτούς η ψηφιακή μετάβαση είχαν εξοργιστεί επειδή έπρεπε να αγοράσουν αποκωδικοποιητές με δικά τους έξοδα με αποτέλεσμα να μαζευτούν έξω από τα δημαρχεία και να πετάξουν τις τηλεοράσεις τους με αποτέλεσμα μετά η κυβέρνηση να τους παρέχει δωρεάν τους αποκωδικοποιητές είναι συμφέροντα από πίσω μην το ψάχνουμε anyway το θέμα είναι ότι τώρα με την αλλαγή των συχνοτήτων ξανά όντως έχει αρκετά θέματα ιατρικής στη λήψη των γνωστών καναλιών

Συγχώνευση: Τετ  8 Σεπ 2021, 03:08
Sorry για τα λάθη απλώς επειδή βαριέμαι να γράφω ο κορέκτορας τα κάνει όπως να ναι όχι ιατρική ο νομός Αττικής ήθελα να πω έχει πολλά θέματα από ότι βλέπω δηλαδή όταν τα πελοποννησιακά ήταν στην 58 και την 59 από ότι κατάλαβα Και από ότι βλέπω και από εμένα τα πιάναμε κάπως καλύτερα εκτός βέβαια από τις μέρες που είχε πειρατική εκπομπή η κινητή τηλεφωνία στις συχνότητες αυτές τώρα στην 42 που είναι τα λαμιώτικα πώς γίνεται να έχω full σήμα αλλά να έχω πεσμένη ποιότητα σε σημείο να χάνετε εικόνα μάλλον σκόπιμη παρεμβολή το βλέπω να είναι αυτό Δεν εξηγείται αλλιώς τουλάχιστον τιμή απαντάμε τα πελοποννησιακά την 37 κάπως την πιάνω την πρώτη μέρα κάποια στιγμή όταν είχε γίνει η αλλαγή χάρηκα εγώ γιατί τα έπιανε καμπάνα όλα αλλά μάλλον προσγειωθήκαμε ανώμαλα μειώσουν κι άλλο το σήμα οπότε επανήλθαμε στα συνηθισμένα

Αποσυνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
 βέβαια μην ξεχνάμε ότι πιο πολύ κόλπο των Γερμανών ήτανε το να γίνουν ψηφιακά τα σήματα για να πουλήσουν ηλεκτρικές συσκευές εξού και οι Άγγλοι όταν είχε γίνει σε αυτούς η ψηφιακή μετάβαση είχαν εξοργιστεί επειδή έπρεπε να αγοράσουν αποκωδικοποιητές με δικά τους έξοδα με αποτέλεσμα να μαζευτούν έξω από τα δημαρχεία και να πετάξουν τις τηλεοράσεις τους με αποτέλεσμα μετά η κυβέρνηση να τους παρέχει δωρεάν τους αποκωδικοποιητές είναι συμφέροντα από πίσω μην το ψάχνουμε

Τον Σεπτέμβριο 2017 ατην Bova Marina της περιφέρειας Calabria στη νότια Ιταλία είχα κάνει επίγεια λήψη στις μπάντες VHF III & UHF 250 περίπου ψηφιακά κανάλια (τα περίπου 50 ψηφιακά κανάλια ήταν κωδικοποιημένα) .  Για να κάνω zapping σε τόσα ιταλικά επίγεια κανάλια χρειαζόταν μία ώρα !
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
Και το αναλογικο σημα και το ψηφιακο σημα ειναι επηρεπες στις ανακλασεις. Στο αναλογικο θα εβλεπες ειδολο αλλα στο ψηφιακο που εχουμε δεδομενα σαφως ειναι προβλημα να πιανεις πολλες φορες το ιδιο σημα με διαφορα φασης

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
Όχι φίλε το αναλογικό σήμα είναι πιο βάτο στις ανακλάσεις εξού και στην Αθήνα Οι περισσότεροι που είχαμε εσωτερικές κεραίες με το που έγινε ψηφιακό το σήμα είχαν τρομερά προβλήματα το ψηφιακό σήμα είναι καλύτερο στο ότι δεν χιονίζει η οθόνη δηλαδή μπορεί να έχεις μηδενικό σχεδόν σήμα αλλά να είναι σταθερό θα σου βγάλει εικόνα εάν όμως υπάρχουν ανακλάσεις επειδή κάπου βρίσκει καληνύχτα που λένε μετά αυτό γίνεται σε εμένα μετά πελοποννησιακά κανάλια από το 14 μένω στην Πεύκη και οριακά στην ευθεία όπως βλέπω την Αίγινα μου μπαίνουν τα Τουρκοβούνια μόνο τα δίδυμα και το αραχναίου τα πιάνω καμπάνα με αποτέλεσμα να έχω αυτά τα θέματα μέχρι και με πλάγια γυρισμένη την κεραία τυχαίνει πολλές φορές να μου τα βγάζει και με ορθά να μην τα βγάζει άλλες φορές πας δύο μέτρα πίσω την κεραία στα χάνει τι είναι κάποια συγκεκριμένα σημεία της ταράτσας που τα πιάνει δηλαδή φαντάσου ότι λίγο είδωλο να έχεις στο ψηφιακό στο πόδι κατευθείαν το μόνο καλό που έχει το ψηφιακό είναι η πολυπλεξία δηλαδή εμείς εδώ στην Αθήνα όσοι πιάναμε από δίδυμα μόνο το max της Αργολίδας που έχει κλείσει πλέον στην 26 έβγαινε βέβαια παρεμβάλλεται από τον Υμηττό το TV Μακεδονία και νομίζω το super της Κορίνθου τα άλλα τα κανάλια της Πάτρας της Τρίπολης το art της Καλαμάτας ούτε κατά διάνοια τα ξέραμε αυτό είναι μόνο το θετικό με το ψηφιακό σήμα θες όμως αυτό το πράγμα δηλαδή να μην παρεμβάλλεται κάποιο εμπόδιο για αυτό και αν βάλεις ενισχυτή στο κλείνει τελείως το σήμα δηλαδή ο ενισχυτής θα πολλαπλασιάσει και το είδωλο οπότε αυτό κατευθείαν δημιουργεί πρόβλημα εντάξει βέβαια μην ξεχνάμε ότι πιο πολύ κόλπο των Γερμανών ήτανε το να γίνουν ψηφιακά τα σήματα για να πουλήσουν ηλεκτρικές συσκευές εξού και οι Άγγλοι όταν είχε γίνει σε αυτούς η ψηφιακή μετάβαση είχαν εξοργιστεί επειδή έπρεπε να αγοράσουν αποκωδικοποιητές με δικά τους έξοδα με αποτέλεσμα να μαζευτούν έξω από τα δημαρχεία και να πετάξουν τις τηλεοράσεις τους με αποτέλεσμα μετά η κυβέρνηση να τους παρέχει δωρεάν τους αποκωδικοποιητές είναι συμφέροντα από πίσω μην το ψάχνουμε anyway το θέμα είναι ότι τώρα με την αλλαγή των συχνοτήτων ξανά όντως έχει αρκετά θέματα ιατρικής στη λήψη των γνωστών καναλιών

Συγχώνευση: Τετ  8 Σεπ 2021, 03:08
Sorry για τα λάθη απλώς επειδή βαριέμαι να γράφω ο κορέκτορας τα κάνει όπως να ναι όχι ιατρική ο νομός Αττικής ήθελα να πω έχει πολλά θέματα από ότι βλέπω δηλαδή όταν τα πελοποννησιακά ήταν στην 58 και την 59 από ότι κατάλαβα Και από ότι βλέπω και από εμένα τα πιάναμε κάπως καλύτερα εκτός βέβαια από τις μέρες που είχε πειρατική εκπομπή η κινητή τηλεφωνία στις συχνότητες αυτές τώρα στην 42 που είναι τα λαμιώτικα πώς γίνεται να έχω full σήμα αλλά να έχω πεσμένη ποιότητα σε σημείο να χάνετε εικόνα μάλλον σκόπιμη παρεμβολή το βλέπω να είναι αυτό Δεν εξηγείται αλλιώς τουλάχιστον τιμή απαντάμε τα πελοποννησιακά την 37 κάπως την πιάνω την πρώτη μέρα κάποια στιγμή όταν είχε γίνει η αλλαγή χάρηκα εγώ γιατί τα έπιανε καμπάνα όλα αλλά μάλλον προσγειωθήκαμε ανώμαλα μειώσουν κι άλλο το σήμα οπότε επανήλθαμε στα συνηθισμένα

κοιτα την διαπιστωση αυτη την εκανα με πειραμα στα αναλογικα οταν εβαλα την κεραια αναποδα το σημα ηταν πολυ χαλια και μειωμενο (εως καθολου) και ηταν σαφως λαθος η κατευθυνση αντιθετα στο ψηφιακο οταν επιανα αθηνα πχ στην direct κατευθυνση δεν λαμβανα σημα ή ηταν στα κλειδωματα αλλα λαμβανα (και λαμβανω την 34) απο καποια ανακλαση που ειναι σχεδον 180 μοιρες (δηλαδη αναποδα η κεραια) επισης σημερα ξαναελαβα στο 42 την ερτ με την κατευθυνση που σου εδειξα και μαλιστα με λιγο κουνημα η κεραια προς αρκαδια ειχα λαβει και ξυλοκαστρο η ερτ αυτη μπορει να ειναι οντως απο φωκιδα και να χτυπα ανακλαση σε βουνα της κυνουριας και να μου ερχεται ενω αν εστρεφα οντως προς φωκιδα την κεραια δεν θα μου ερχοταν μαλλον ποτε...

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Βρε mezesflokos που το θυμήθηκες το max, ιστορικό κανάλι της Αργολίδας που δυστυχώς έκλεισε πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Είχε αξιόλογο προγράμμα με ελάχιστο έως καθόλου τηλεμάρκετινγκ! Από το 2012 είχε αλλάξει το brand identity του, μόνο η αναλογία εικόνας δεν άλλαξε μένοντας στο 4:3 μέχρι να κλείσει οριστικά και να γίνει web tv που είναι κάτι διαφορετικό. Το max πρόσφερε την καλύτερη τοπική ενημέρωση στους αργολιδεις με γνωστούς τοπικούς anchormen και anchorwomen (άγγελος Δρίτσας ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του καναλιού, την αδελφή του Κική που παρουσίαζε τα περισσότερα δελτία του σταθμού, τον Αθανάσιο Αρμπερωρη, την Μιμίκα Παπαχαραλάμπους ως μεταγραφή από το έψιλον Στερεάς και την Κατερίνα Ψυχογιού). Σε όλο το διάστημα λειτουργίας του καναλιού γινόταν μεγάλη παρέλαση από τοπικούς επιχειρηματίες του νόμου που διαφημίζονταν στο εν λόγω κανάλι, μεγαλώνοντας έτσι την πελατεία τους. Δυστυχώς το 2015 τα οικονομικά προβλήματα που παρουσίασε το κανάλι, λόγω του υπέρογκου ποσού που ήθελε η digea κάθε μήνα, ανάγκασαν την ιδιοκτησία του max να βάλει λουκέτο στον πιο γνωστό τηλεοπτικό σταθμό του νόμου και λίγους μήνες μετά έβαλε λουκέτο το DR TV, το μακροβιότερο τηλεοπτικό κανάλι της Αργολίδας συνεχίζοντας μόνο με τον ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου τον DRi

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
εγω απο τα τοπικα αναλογικα επιανα καποτε μονο το dr (αργος) το max (ναυπλιο) και το super (κορυνθος)...

Συγχώνευση: Τετ  8 Σεπ 2021, 15:13
το dr εχει καναλι στο youtube και βαζει και live εκπομπες...

• Έμπειρο Μέλος
Τώρα έχει γίνει διαδικτυακός σταθμός με καθημερινή εκπομπή το πρωι, με δημοτικά συμβούλια του δήμου Επιδαύρου και επίσης αναφέρονται δελτία ειδήσεων και μια μαγειρική εκπομπή που τα δύο τελευταία δεν έχουν παιχτεί ακόμα

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
το τσεκαρα και μαλιστα βλεπω και ανενωμενο logo λες να ξαναβγει digea;;;

• Έμπειρο Μέλος

• Τακτικό Μέλος
  • **
Σήμερα οι 42 Δεν φαίνεται καθόλου και από τα περιφερειακά της Πελοποννήσου μόνο την 38 καταφέρνω να βγάλω ίσως να φταίει ο καιρός δεν μπορώ να καταλάβω απορώ πώς καταφέρνει ο φίλος από το Χαλάνδρι και τα στερεού δηλαδή τι κα τα βγάζει καμπάνα

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
υπαρχει παρεμβολη και οχι μια...

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Αυτήν την στιγμή την 42 από Πάρνηθα την βγάζω με ισχύ 90% και ποιότητα 100%.

Συνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
σε εμενα το εγραψα κιολας αναλογα με την διαδοση στην 42 μου φερνει και κατι αλλο χθες βραδυ επιασα περιφερακα πελλοπονησου, σημερα και προχθες ξανα ερτ, στις 4 του μηνα (με αλλη κατευθυνση) εβγαλα digea hd...

οτι να ναι δηλαδη...

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Δεν φτάνει από μόνος του ο χάρτης συχνοτήτων που είναι ο,τι να ναι με κοινές συχνότητες σε γειτονικά allotments (και η συγχώνευση allotments με αποτέλεσμα το πρόβλημα στον συγχρονισμό), πάνε και ανάβουν MFN πομπούς όπου βρούν, με πρώτη πρώτη την ΕΡΤ, μη χαθεί και η παράδοση του αναλογικού χάους!

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εμένα η μία κεραία που την έχω στραμμένη προς την Πελοπόννησο στην 42 μου βγάζει σήμα περίπου 60% και ποιότητα 0 με την άλλη κεραία από την Πάρνηθα βγαίνουν τα λαμιώτικα με 80% περίπου σήμα αλλά η ποιότητα είναι γύρω στο 30% δηλαδή βγάζει σήμα με πολύ σκουπίδι κάτι κάνουν από την Πελοπόννησο στη 42 Δεν εξηγείται αλλιώς τώρα το θέμα είναι από ποιο κέντρο εκπομπής της Πελοποννήσου έρχεται

Αποσυνδεδεμένος mctomis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
Το πιθανότερο είναι ότι στο Χαλάνδρι δεν περνάει καμία παρεμβολή στη 42 (στην 53 κάτι πρέπει να γινόταν).Το πρόβλημα βέβαια εδώ είναι ότι έχω χάσει τη Δαρδίτσα εδώ και χρόνια.

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Στο κέντρο της Αθήνας χάθηκαν όλα και δαρδιτσα και τα λαμιωτικα . Έκανα μια βόλτα από τα σημεία που έβγαζα την 53 και τώρα στην 42 δεν έρχεται τίποτα .
Το ιδιο και στις συχνότητες της δαρδιτσας .

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Το ενδεχόμενο να έρχεται παρεμβολή στην 42 από Ξηροβούνι Δίστομου αποκλείεται; Από εκεί επίσης εκπέμπονται τα ψηφιακά της Στερεάς.

Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Αυτό καλά καλά δε βγαίνει στη θηβα , θα βγαίνει στην αθηνα ; Άλλωστε είναι εκπομπή μικρής ισχύος

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Για την 42 παιδιά της Πάρνηθας με τα λαμιώτικα και τη λήψη της από τη Χαλκίδα. Περίπου κέντρο πόλης.
Η λήψη έχει βελτιωθεί από 48-56% που είχα ισχύ πριν (τη μετάβαση), τώρα είναι καθαρά στο 70% και η ποιότητα 100% πάντα. Με εξωτερική κεραία.

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Passenger57

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Σήμερα οι 42 Δεν φαίνεται καθόλου και από τα περιφερειακά της Πελοποννήσου μόνο την 38 καταφέρνω να βγάλω ίσως να φταίει ο καιρός δεν μπορώ να καταλάβω απορώ πώς καταφέρνει ο φίλος από το Χαλάνδρι και τα στερεού δηλαδή τι κα τα βγάζει καμπάνα

Ποιά κανάλια πιανεις εκεί που είσαι από ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ;

* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (02:09)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (02:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (00:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: scannerfm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (23:56)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (22:38)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:14)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:02)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (22:00)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:45)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:35)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:28)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (21:24)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:23)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:05)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:04)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (21:03)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:52)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:43)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:35)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:31)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Cosmote TV 11/11/2024 (17:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (17:14)
* Απ: ΕΡΤ & Digea στις 39Ε  Μέλος: stathis Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 11/11/2024 (16:10)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:50)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:39)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:36)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:22)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:19)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (13:48)