Όχι φίλε το αναλογικό σήμα είναι πιο βάτο στις ανακλάσεις εξού και στην Αθήνα Οι περισσότεροι που είχαμε εσωτερικές κεραίες με το που έγινε ψηφιακό το σήμα είχαν τρομερά προβλήματα το ψηφιακό σήμα είναι καλύτερο στο ότι δεν χιονίζει η οθόνη δηλαδή μπορεί να έχεις μηδενικό σχεδόν σήμα αλλά να είναι σταθερό θα σου βγάλει εικόνα εάν όμως υπάρχουν ανακλάσεις επειδή κάπου βρίσκει καληνύχτα που λένε μετά αυτό γίνεται σε εμένα μετά πελοποννησιακά κανάλια από το 14 μένω στην Πεύκη και οριακά στην ευθεία όπως βλέπω την Αίγινα μου μπαίνουν τα Τουρκοβούνια μόνο τα δίδυμα και το αραχναίου τα πιάνω καμπάνα με αποτέλεσμα να έχω αυτά τα θέματα μέχρι και με πλάγια γυρισμένη την κεραία τυχαίνει πολλές φορές να μου τα βγάζει και με ορθά να μην τα βγάζει άλλες φορές πας δύο μέτρα πίσω την κεραία στα χάνει τι είναι κάποια συγκεκριμένα σημεία της ταράτσας που τα πιάνει δηλαδή φαντάσου ότι λίγο είδωλο να έχεις στο ψηφιακό στο πόδι κατευθείαν το μόνο καλό που έχει το ψηφιακό είναι η πολυπλεξία δηλαδή εμείς εδώ στην Αθήνα όσοι πιάναμε από δίδυμα μόνο το max της Αργολίδας που έχει κλείσει πλέον στην 26 έβγαινε βέβαια παρεμβάλλεται από τον Υμηττό το TV Μακεδονία και νομίζω το super της Κορίνθου τα άλλα τα κανάλια της Πάτρας της Τρίπολης το art της Καλαμάτας ούτε κατά διάνοια τα ξέραμε αυτό είναι μόνο το θετικό με το ψηφιακό σήμα θες όμως αυτό το πράγμα δηλαδή να μην παρεμβάλλεται κάποιο εμπόδιο για αυτό και αν βάλεις ενισχυτή στο κλείνει τελείως το σήμα δηλαδή ο ενισχυτής θα πολλαπλασιάσει και το είδωλο οπότε αυτό κατευθείαν δημιουργεί πρόβλημα εντάξει βέβαια μην ξεχνάμε ότι πιο πολύ κόλπο των Γερμανών ήτανε το να γίνουν ψηφιακά τα σήματα για να πουλήσουν ηλεκτρικές συσκευές εξού και οι Άγγλοι όταν είχε γίνει σε αυτούς η ψηφιακή μετάβαση είχαν εξοργιστεί επειδή έπρεπε να αγοράσουν αποκωδικοποιητές με δικά τους έξοδα με αποτέλεσμα να μαζευτούν έξω από τα δημαρχεία και να πετάξουν τις τηλεοράσεις τους με αποτέλεσμα μετά η κυβέρνηση να τους παρέχει δωρεάν τους αποκωδικοποιητές είναι συμφέροντα από πίσω μην το ψάχνουμε anyway το θέμα είναι ότι τώρα με την αλλαγή των συχνοτήτων ξανά όντως έχει αρκετά θέματα ιατρικής στη λήψη των γνωστών καναλιών
Συγχώνευση: Τετ 8 Σεπ 2021, 03:08
Sorry για τα λάθη απλώς επειδή βαριέμαι να γράφω ο κορέκτορας τα κάνει όπως να ναι όχι ιατρική ο νομός Αττικής ήθελα να πω έχει πολλά θέματα από ότι βλέπω δηλαδή όταν τα πελοποννησιακά ήταν στην 58 και την 59 από ότι κατάλαβα Και από ότι βλέπω και από εμένα τα πιάναμε κάπως καλύτερα εκτός βέβαια από τις μέρες που είχε πειρατική εκπομπή η κινητή τηλεφωνία στις συχνότητες αυτές τώρα στην 42 που είναι τα λαμιώτικα πώς γίνεται να έχω full σήμα αλλά να έχω πεσμένη ποιότητα σε σημείο να χάνετε εικόνα μάλλον σκόπιμη παρεμβολή το βλέπω να είναι αυτό Δεν εξηγείται αλλιώς τουλάχιστον τιμή απαντάμε τα πελοποννησιακά την 37 κάπως την πιάνω την πρώτη μέρα κάποια στιγμή όταν είχε γίνει η αλλαγή χάρηκα εγώ γιατί τα έπιανε καμπάνα όλα αλλά μάλλον προσγειωθήκαμε ανώμαλα μειώσουν κι άλλο το σήμα οπότε επανήλθαμε στα συνηθισμένα