Κάτσε ρε παιδιά πώς γίνεται η 38 αυτή τη στιγμή εκτός από τα δίδυμα χρησιμοποιείται σε άλλο κέντρο εκπομπής στην Ελλάδα δεν νομίζω από την άλλη Κρήτη δεν μπορεί να πιάσω εγώ με την καμία γιατί στην Πεύκη που μένω έχω στο νότιο ορίζοντα τον Υμηττό έχω επιχειρήσει ένα εκατομμύριο φορές δεν βγάζω απολύτως τίποτα αυτό περί διάδοσης από τη στιγμή που τα δίδυμα φαίνονται στην περιοχή που μένω δεν ισχύει εδώ ο Υμηττός φτάνει μέχρι τη Μυτιλήνη και τη Χίο μόνιμα και μέχρι κάτω τα Χανιά πώς είναι δυνατόν η απόσταση Αργολίδας Αττικής στην ευθεία δεν είναι ούτε 100 km καλά-καλά άρα κάτι άλλο παίζει εμένα μου το έχει πει ο ιδιοκτήτης τοπικού καναλιού δεν θέλω να αναφέρω το όνομά του για ευνόητους λόγους ότι άλλος ιδιοκτήτης τοπικού καναλιού της Αττικής ο οποίος έχει σχέση στο παρελθόν και με το ροζ θέαμα κάνει σκόπιμες παρεμβολές λόγω του ότι έχουν αντιδικία με τις διαφημίσεις το ίδιο τους είχαν κάνει και στην Πάρνηθα με τα κανάλια της Στερεάς το Φλεβάρη του 19 που δεν μπορούσαν ούτε στο Διόνυσο να τα πιάσουν είναι πασιφανές αυτό μία χαρά παίζανε με ενίσχυση που είχα κάνει από την ημέρα που έγινε Η μετάβαση στην 37 και την 38 και σήμερα άρχισαν πάλι τα τρελά....