Εγώ δεν μπορεί να καταλάβω αυτό πώς γίνεται από ένα κέντρο εκπομπής π.χ. από τα δίδυμα να πιάνει 37η 38 να βγάζει ίδιο σήμα αλλά μηδέν ποιότητα e33 πάλι να πιάνει η 35 που είναι η ΕΡΤ να έχει τρομερά σπασίματα πώς γίνεται αυτό το πράγμα η επίσης όντως αυτό αν μετακινήσεις την κεραία σε διαφορετικά σημεία της ταράτσας άλλες συχνότητες πιάνει εδώ άλλες πιάνει εκεί αυτό δεν μπορεί να το καταλάβω ειλικρινά όσο για την κεραία τη χελιδόνα μην ξαναλέμε τα ίδια ο φίλος την έχει δει έχω ποστάρει άπειρες φορές είναι μία κεραία περίπου 3M Με 80 στοιχεία με τον κανόνα όσο απομακρυνόμαστε από το δίπολο να αραιώνουν τα στοιχεία με απλή κεραία της αγοράς μόνο την ΕΡΤ μπορεί να βγάλω κενό τώρα για κεραία ακριβή όχι της πλάκας μία τρίαινα με 20 στοιχεία έκαστος λόγος για παράδειγμα πέρα από την ΕΡΤ στην 33 και τώρα πλέον στην 35 δεν μπορεί να μου βγάλει κάτι μόνο δηλαδή με αυτοσχέδια κεραία μπορεί να βγάλω τα κανάλια της Πελοποννήσου όσο για της Στερεάς τα βγάζει και αυτά με δυνατή κεραία με μία άλλη 31 που έχω 15 στοιχεία ο κάθε λοβός ας πούμε ο γείτονάς μου στον από κάτω όροφο με άμεση οπτική επαφή με την Πάρνηθα με μία κεραία πλέγμα που κατέβηκα για να του κάνω επανασυντονισμο γιατί δεν κατέχει γρι που λένε ο τύπος από ηλεκτρονικά αν και είναι οφθαλμίατρος δεν ξέρει που λένε πώς ανοίγει ένα PC στην 42 δεν μπορεί να μου βγάλει τίποτα που σημαίνει ότι και εκεί χρειάζεσαι δυνατή κεραία
Συγχώνευση: Τρι 28 Σεπ 2021, 22:15
Και επίσης το κυριότερο όσα χρόνια ασχολούμαι με το άθλημα όταν δοκιμάσω ενισχυτή για τα κανάλια της Πελοποννήσου είτε μιλάμε για ενισχυτή ιστού είτε για βάσεις δεν μου βγάζει τίποτα πέρα από την ΕΡΤ πάλι το ξαναλέω αυτό και σε ηλεκτρονικό που έχω ρωτήσει δεν μπορεί να το κατανοήσει αυτό πώς γίνεται μόνο με τα κανάλια της Πελοποννήσου συμβαίνει αυτό δηλαδή θέλεις για να τα πιάσεις μεγάλη κεραία χωρίς ενισχυτή σε καμία περίπτωση
Συγχώνευση: Τετ 29 Σεπ 2021, 02:22
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΧάλι μαύρο e38 πάλι τιγκα στις παρεμβολές....😡😡🤬