Θα μπορούσε να διεκδικήσει θεματική πανελλαδική άδεια και το Channel 9 ή όχι επειδή είναι ενημερωτικός;
Για μετάβαση του Channel 9 σε άλλη κατηγορία από περιφερειακό, αφενός είναι γνωστός ο περιορισμός των πανελλαδικών θεματικών σε "μη ενημέρωση", αφετέρου θα υπάρχει υψηλό τίμημα για την άδεια και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί. Φυσικά με τη φυσιογνωμία των θεματικών που θα προκηρυχθεί μπορει να διεκδικήσει άδεια κάθε κανάλι διαμορφώνοντας το πρόγραμμά του, όπως και οποιοσδήποτε εκτός του χώρου.
Όταν λέω φυσιογνωμία εννοώ ότι μπορει πχ. να προκηρυχθει μία θεματική άδεια ειδικά για μουσικό κανάλι, ή τρεις ειδικά για ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Θα μπορούσε ακόμα το ΕΣΡ να αφησει ανοιχτό το πλαίσιο της θεματικότητας, αρκεί να μην περιλαμβάνει ενημέρωση.
Μιας και που μιλήσαμε για τα περιφερειακά της Αθήνας αυτά που θα μπορούσαν ως θεματικά να παίξουν πανελλαδικά είναι το MAD ,NICKELODEON,ACTION 24,KONTRA αυτά ναι θα μπορούσανε να βγουνε πανελλαδικά ιδίως το MAD θα σάρωνε άμα έπαιζε πανελλαδικά κυρίως για την νεολαία θα χαμε έναν μουσικό σταθμό να χαζεύουμε
Δεν έχεις άδικο. Μια μέρα ρυθμιζα την τηλεόραση της κόρης μου που ειναι φοιτητρια στην Αθηνα και μου είπε να της βάλω στις θέσεις 1-2-3 τα ΜΑD, RISE, NICΚELODEON γιατί αυτα βλέπει.