0 μέλη και 47 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη το CNN κατελαβε την συχνοτητα του Euronews ή παιζουν και τα δυο παρεμβαλλοντας το ενα το αλλο?
Το 22 το "καθαρίσανε" σήμερα, για να πάει η βουλή εκεί...
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα και γω να προσθέσω τις απόψεις μου σα νέο μέλος που παρακολουθεί από καιρό τις ενότητες του siteΜια μέρα πριν την έναρξη τις digea και εδώ στην πάρο είμαστε ριγμένοι διότι και οι 46 και οι 47 είναι καλυμμένοι από το τοπικό αναμεταδότη (46 ζέυς tv 47 mega)οποτε το βλέπω λίγο δύσκολο να καταφέρω να τα δω αν και πιάνω τα αναλογικά αρκετά καλά από υμηττό και αίγινα έστω με λίγα είδωλα η πλακα είναι ότι αρκετές φορες με καλο καιρό έχω βγάλει τα ψηφιακά από κόρινθο (37 43)κουφό έτσι?? σιγά σιγά θα προσπαθήσω να συνεισφέρω και σε άλλες ενότητες του site για τις λήψεις μου από πάρο
Απο χθες το βράδυ, στην Αττική (Υμηττό) οι συχνότητες 22, 46 και 47 απελευθερώθηκαν προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την ψηφιακή εκπομπή της Digea. Στη συχνότητα 22 εξέπεμπε το SBC, το οποίο έκλεισε η ΕΕΤΤ με βάση παλία της απόφαση. Το CNN που κατείχε τη συχνότητα 46 μεταπήδησε στη συχνότητα 28, ενώ το Attica που βρισκόταν στη συχνότητα 47, προς το παρόν δεν εκπέμπει σε άλλη συχνότητα.
Mat φίλε μου, μπερδεύτηκες! Στην Πάρο δεν πρόκειται να δούνε Digea προς το παρόν, μιας και το 47 του MEGA στο οποίο αναφέρεται ο spy δεν είναι αυτό της Αίγινας αλλά ο πομπός από Πάρο
Πολύ σωστά, θα δούμε δε αν θα κάνουν εν τέλει και τη μεταφορά από το 57 στο 22!Βέβαια από την άλλη το πόσο αβίαστα δίνονται συχνότητες στην ΕΡΤ, συνήθως χωρίς μελέτες είναι άλλο θέμα...