Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Τρι 12 Νοε 2024, 03:19
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 701844 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: Κερατσίνι
ακουσα για 24/7 ληψη σε διπλανες περιοχες απο μενα. στον χαρτη ειμαι εντος καλυψης

Αποσυνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2023
  • Τόπος: Αττική
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
▶️ @nogyo, αρχείο ελληνική τηλεόρασης (inactive)
discord @nogyo_
twitter: @nogyotweets

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Κακό

:morons

• Satleo Maniac
Οχι κακο εννοουσα την μειωμενη ισχυ σηματος.

Συγχώνευση: Παρ  5 Απρ 2024, 15:30
Δεν καταλαβα οτι προχωρησε σε νεα σελιδα, τουλαχιστον δεν το ειχα προσεξει κι δεν ειδα την απαντηση σου.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
Οχι κακο εννοουσα την μειωμενη ισχυ σηματος.

Συγχώνευση: Παρ  5 Απρ 2024, 15:30
Δεν καταλαβα οτι προχωρησε σε νεα σελιδα, τουλαχιστον δεν το ειχα προσεξει κι δεν ειδα την απαντηση σου.

:headset

Συγχώνευση: Παρ  5 Απρ 2024, 15:38

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Η ΕΡΤ γενικότερα εκπέμπει με φουλ ισχύ και προς όλες τις κατευθύνσεις. Η Digea έχει επίτηδες ρίξει την ισχύ στη Δαρδίτσα μετά από γκρίνια αθηναίων καναλαρχών (σύμφωνα με δημοσιεύματα) για αθέμιτο ανταγωνισμό από τα κανάλια της Πελοποννήσου.

Αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δοκιμές, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις έναν ανορθόδοξο τρόπο που συνήθως δεν προτείνεται γιατί έτσι υποτίθεται μπουκώνουν οι ενισχυτές.. αλλά εμένα με βοήθησε στη Λήμνο ώστε σε διπλή κεραία που κοιτάει Θάσο και Μύρινα, να περνάω από το ίδιο καλώδιο και τα περιφερειακά από το Πήλιο και το 2ο mux της ΕΡΤ επίσης από το Πήλιο. Η διαφορά βέβαια είναι ότι εγώ έτσι και γυρίσω τη κεραία καρφί στο Πήλιο τα πιάνω ούτως ή άλλως καμπάνα (χάνοντας της Θάσου) ενώ εσύ με τη κεραία καρφί στη Δαρδίτσα δυσκολεύεσαι και πάλι.. Δεν χάνεις ωστόσο τίποτα να δοκιμάσεις.
Το σύστημά μου είναι
1) Ενισχυτής ιστού Engel 2x40db UHF, φουλ και οι δύο κεραίες (Θάσος - Λήμνος),
2) Ενισχυτής γραμμής no name, με διακόπτη για ρύθμιση της ισχυος. Προσωπικά αύξησα την ένταση ακριβώς μέχρι πριν το σημείο που έχανα τα υπόλοιπα κανάλια.
3) Splitter Televes 5 εξόδων για τη διανομή του σήματος στις πρίζες του σπιτιού.

Με αυτό το σύστημα έχω σε ένα καλώδιο
-Απροβλημάτιστη λήψη στα 3 mux της Digea, το 4ο με τα περιφερειακά Βορείου Αιγαίου και το mux1 της ΕΡΤ από το τοπικό κέντρο της Μύρινας στο 100% του χρονου
-Απροβλημάτιστη λήψη στο 95% του χρόνου για τα περιφερειακά της Θάσου (οταν δεν υπάρχει διάδοση πάνω από τη θάλασσα, απλά δεν υπάρχει)
-Λήψη στο 40% της μέρας για τα περιφερειακά του Πηλίου (που λαμβάνεται από τα πλάγια)
-Λήψη στο 20% της μέρας για το 2ο mux της ΕΡΤ από το Πήλιο

κι επίσης
-Απροβλημάτιστη λήψη στο 100% του χρόνου στο mux1 της ΕΡΤ από τη Θάσο
αλλά προβληματική λήψη (λόγω υψηλής διαμόρφωσης) στο mux1 της Digea από τη Θάσο
(οι υπόλοιπες συχνότητες δε λαμβάνονται ούτως ή άλλως γιατί είναι κοινές είτε μεταξύ Θάσου και Μύρινας ή μεταξύ Θάσου και Πηλίου αλλά δεν με ενδιαφέρουν κιολας).

Βγάζοντας τον ενισχυτή γραμμής, χάνω κι αυτό το λίγο της πλάγιας ληψης των περιφερειακών και του mux 2 ΕΡΤ από το Πήλιο, ενώ αντίθετα κερδίζω το 1ο mux της Digea από τη Θάσο (που μου είναι αδιάφορο αφού το λαμβάνω από αλλού).

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια δοκιμή βάζοντας και ενισχυτή γραμμής μετά τον ενισχυτή ιστού... Κι αν δεις να σου μπουκώνει και σου χαλάει τα υπόλοιπα, απλά τον ξαναβγάζεις. Εμένα πάντως με βόλεψε. Βέβαια είπαμε είναι άλλες οι δικές μου οι συνθήκες γιατί δεν υπάρχει "κόφτης" του σήματος από το Πήλιο προς τα ανατολικά, όπως υπάρχει από τη Δαρδίτσα προς την Αττική..

Αν υπήρχε οικονομικός τρόπος να πάρω το mux των περιφερειακών του Πηλίου από 3η κεραία και να το βάλω σε άλλη συχνότητα στο βασικό καλώδιο διανομής του σπιτιού μου σε φάση οικιακό gap-filler για εμένα θα ήταν το ιδανικότερο, αλλά μάλλον ζητάω πολλά.

Επίσης να πω ότι στα Ιλίσια το 2018, σε περιοχή που ο χάρτης της Digea έδειχνε να είναι εντός λήψης,  είχα δοκιμάσει να γυρίσω τη κεραία, χωρίς ενισχυτή βέβαια προς Δαρδίτσα, και έπιανα κι εγώ μόνο το 1ο mux της ΕΡΤ και καθόλου ίχνος σήματος από τις υπόλοιπες συχνότητες, της Digea. Δεν δοκίμασα να βάλω ενισχυτή γιατί είχα ήδη αρχίσει να διαβάζω αναφορές και δημοσιεύματα για το πείραγμα της ισχυος και της κατευθυντικότητας και θεώρησα ότι θα ήταν άδικος κοπος.

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2021
  • Τόπος: Νίκαια , Αθήνα
Στην Νίκαια κοντά στο Κρατικό τα βγάζω με 100% ποιοτητα όλες τις συχνότητες της Δαρδίτσας.

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
Η ΕΡΤ γενικότερα εκπέμπει με φουλ ισχύ και προς όλες τις κατευθύνσεις. Η Digea έχει επίτηδες ρίξει την ισχύ στη Δαρδίτσα μετά από γκρίνια αθηναίων καναλαρχών (σύμφωνα με δημοσιεύματα) για αθέμιτο ανταγωνισμό από τα κανάλια της Πελοποννήσου.

Αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δοκιμές, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις έναν ανορθόδοξο τρόπο που συνήθως δεν προτείνεται γιατί έτσι υποτίθεται μπουκώνουν οι ενισχυτές.. αλλά εμένα με βοήθησε στη Λήμνο ώστε σε διπλή κεραία που κοιτάει Θάσο και Μύρινα, να περνάω από το ίδιο καλώδιο και τα περιφερειακά από το Πήλιο και το 2ο mux της ΕΡΤ επίσης από το Πήλιο. Η διαφορά βέβαια είναι ότι εγώ έτσι και γυρίσω τη κεραία καρφί στο Πήλιο τα πιάνω ούτως ή άλλως καμπάνα (χάνοντας της Θάσου) ενώ εσύ με τη κεραία καρφί στη Δαρδίτσα δυσκολεύεσαι και πάλι.. Δεν χάνεις ωστόσο τίποτα να δοκιμάσεις.
Το σύστημά μου είναι
1) Ενισχυτής ιστού Engel 2x40db UHF, φουλ και οι δύο κεραίες (Θάσος - Λήμνος),
2) Ενισχυτής γραμμής no name, με διακόπτη για ρύθμιση της ισχυος. Προσωπικά αύξησα την ένταση ακριβώς μέχρι πριν το σημείο που έχανα τα υπόλοιπα κανάλια.
3) Splitter Televes 5 εξόδων για τη διανομή του σήματος στις πρίζες του σπιτιού.

Με αυτό το σύστημα έχω σε ένα καλώδιο
-Απροβλημάτιστη λήψη στα 3 mux της Digea, το 4ο με τα περιφερειακά Βορείου Αιγαίου και το mux1 της ΕΡΤ από το τοπικό κέντρο της Μύρινας στο 100% του χρονου
-Απροβλημάτιστη λήψη στο 95% του χρόνου για τα περιφερειακά της Θάσου (οταν δεν υπάρχει διάδοση πάνω από τη θάλασσα, απλά δεν υπάρχει)
-Λήψη στο 40% της μέρας για τα περιφερειακά του Πηλίου (που λαμβάνεται από τα πλάγια)
-Λήψη στο 20% της μέρας για το 2ο mux της ΕΡΤ από το Πήλιο

κι επίσης
-Απροβλημάτιστη λήψη στο 100% του χρόνου στο mux1 της ΕΡΤ από τη Θάσο
αλλά προβληματική λήψη (λόγω υψηλής διαμόρφωσης) στο mux1 της Digea από τη Θάσο
(οι υπόλοιπες συχνότητες δε λαμβάνονται ούτως ή άλλως γιατί είναι κοινές είτε μεταξύ Θάσου και Μύρινας ή μεταξύ Θάσου και Πηλίου αλλά δεν με ενδιαφέρουν κιολας).

Βγάζοντας τον ενισχυτή γραμμής, χάνω κι αυτό το λίγο της πλάγιας ληψης των περιφερειακών και του mux 2 ΕΡΤ από το Πήλιο, ενώ αντίθετα κερδίζω το 1ο mux της Digea από τη Θάσο (που μου είναι αδιάφορο αφού το λαμβάνω από αλλού).

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια δοκιμή βάζοντας και ενισχυτή γραμμής μετά τον ενισχυτή ιστού... Κι αν δεις να σου μπουκώνει και σου χαλάει τα υπόλοιπα, απλά τον ξαναβγάζεις. Εμένα πάντως με βόλεψε. Βέβαια είπαμε είναι άλλες οι δικές μου οι συνθήκες γιατί δεν υπάρχει "κόφτης" του σήματος από το Πήλιο προς τα ανατολικά, όπως υπάρχει από τη Δαρδίτσα προς την Αττική..

Αν υπήρχε οικονομικός τρόπος να πάρω το mux των περιφερειακών του Πηλίου από 3η κεραία και να το βάλω σε άλλη συχνότητα στο βασικό καλώδιο διανομής του σπιτιού μου σε φάση οικιακό gap-filler για εμένα θα ήταν το ιδανικότερο, αλλά μάλλον ζητάω πολλά.

Επίσης να πω ότι στα Ιλίσια το 2018, σε περιοχή που ο χάρτης της Digea έδειχνε να είναι εντός λήψης,  είχα δοκιμάσει να γυρίσω τη κεραία, χωρίς ενισχυτή βέβαια προς Δαρδίτσα, και έπιανα κι εγώ μόνο το 1ο mux της ΕΡΤ και καθόλου ίχνος σήματος από τις υπόλοιπες συχνότητες, της Digea. Δεν δοκίμασα να βάλω ενισχυτή γιατί είχα ήδη αρχίσει να διαβάζω αναφορές και δημοσιεύματα για το πείραγμα της ισχυος και της κατευθυντικότητας και θεώρησα ότι θα ήταν άδικος κοπος.

χρησιμες πληροφοριες ομως ηδη χρησιμοποιω ενισχυτη ιστου και υστερα γραμμης.

εχω κανει πολλες δοκιμες, δεν υπαρχει θεμα ενδοδιαμορφωσης μετα απο πολλους ελεγχους που εκανα. Επισης οι πρωτες δοκιμες εγιναν με σκετη την κεραια σε usb receiver για να σιγουρευτω οτι δε μεσολαβει κατι αλλο. εχει ακουστει ληψη περιφερειακων σε μακρινοτερες περιοχες απο εμενα δε ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια η fake αλλα εγω ειμαι σχεδον θαλασσα μπροστα δε ξερω, δε θα ασχοληθω αλλο δεν αξιζει

Συγχώνευση: Παρ  5 Απρ 2024, 17:54
Στην Νίκαια κοντά στο Κρατικό τα βγάζω με 100% ποιοτητα όλες τις συχνότητες της Δαρδίτσας.

prove it

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Η κεραία που χρησιμοποιώ για τις λήψεις είναι η εξής: Televes DAT-75 T-Force 5G LTE HD Boss
Ο Ενισχυτής Ιστού της Televes επίσης.
Το καλώδιο από τον ενισχυτή στην τηλεόραση είναι περίπου 20 μέτρα.
Συχνότητες από Δαρδίτσα:
1. 32 Uhf --> Ισχύς: 92% & Ποιότητα: 64%
2. 33 Uhf --> Ισχύς: 92% & Ποιότητα: 22%
3. 35 Uhf --> Ισχύς: 98% & Ποιότητα: 100%
4. 36 Uhf --> Ισχύς: 92% & Ποιότητα: 100%
5. 37 Uhf --> Ισχύς: 93% & Ποιότητα: 100%
6. 38 Uhf --> Ισχύς: 92% & Ποιότητα: 100%

Άμα γυρίσω λίγο πιο δεξιά την κεραία η ποιότητα στα 32,33 πάει στο 100%.
Τα περιφερειακά της Στερεάς Ελλάδας από την Πάρνηθα στην 42 Uhf φέρνουν Ισχύ: 90% & Ποιότητα: 75%

Οι λήψεις είναι 24/7 σταθερές ακόμα και με βροχή. Κάποιες φορές όταν υπάρχει διάδοση βγάζω και συχνότητες από Μαλάξα Χανίων και από την Μήλο.

Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες για απόδειξη:

• Satleo Maniac
Απ' ότι κατάλαβα, μόνο 1 Mux έχει η ΕΡΤ από Δαρδίτσα;
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
και γω την ιδια κεραια εχω, μενω κερατσινι (αμφιαλη) αλλα οπως βλεπεις ... τουλαχιστον να ηξερα τον λογο

Συγχώνευση: Παρ  5 Απρ 2024, 22:34
Απ' ότι κατάλαβα, μόνο 1 Mux έχει η ΕΡΤ από Δαρδίτσα;

EΡT: ΕΘΝΙΚΗΣ EΜΒΕΛΕΙΑΣ:
Δίαυλος 29 (MuX 1 HD/SD): EPT1 HD, EPT 1, EPT 2, EPT 3, Η ΒΟΥΛΗ, EPA 1/2/3/Sport/Kosmos/Voice of Greece
Δίαυλος 35 (MuX 2 HD/SD): EPT2 HD, EPT3 HD, ΡΙΚ Sat, ΤV5 Monde Europe, BBC World News, DW
(*) To 2ο Mux της ΕΡΤ θα ενεργοποιηθεί αρχικώς μόνο από τα κέντρα εκπομπής ""...

DIGEA: ΕΘΝΙΚΗΣ EΜΒΕΛΕΙΑΣ:
Δίαυλος 32 (MuX 1 HD): ALPHA HD, SKAI HD, ANT1 HD, OPEN Beyond HD
Δίαυλος 33 (MuX 2 HD): STAR HD, MEGA HD, m.TV HD
Δίαυλος 36 (MuX 3 SD): ALPHA SD, SKAI SD, ANT1 SD, OPEN Beyond SD, STAR SD, MEGA SD, m.TV SD

DIGEA: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ:
Δίαυλος 37 (MuX 4 SD): "α.ΝΕΤ, ΗΛΕΚΤΡΑ, ΛΥΧΝΟΣ, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΡΤ TELEVISION, ACHAIΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ART, AXION..."…
Δίαυλος 38 (MuX 5SD): "BEST, IONIAN, LEPANTO ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, PLP, RTP ΚΕΝΤΡΟ, SUPER, SUPER B ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.."…

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
και γω την ιδια κεραια εχω, μενω κερατσινι (αμφιαλη) αλλα οπως βλεπεις ... τουλαχιστον να ηξερα τον λογο

Συγχώνευση: Παρ  5 Απρ 2024, 22:34
EΡT: ΕΘΝΙΚΗΣ EΜΒΕΛΕΙΑΣ:
Δίαυλος 29 (MuX 1 HD/SD): EPT1 HD, EPT 1, EPT 2, EPT 3, Η ΒΟΥΛΗ, EPA 1/2/3/Sport/Kosmos/Voice of Greece
Δίαυλος 35 (MuX 2 HD/SD): EPT2 HD, EPT3 HD, ΡΙΚ Sat, ΤV5 Monde Europe, BBC World News, DW
(*) To 2ο Mux της ΕΡΤ θα ενεργοποιηθεί αρχικώς μόνο από τα κέντρα εκπομπής ""...

DIGEA: ΕΘΝΙΚΗΣ EΜΒΕΛΕΙΑΣ:
Δίαυλος 32 (MuX 1 HD): ALPHA HD, SKAI HD, ANT1 HD, OPEN Beyond HD
Δίαυλος 33 (MuX 2 HD): STAR HD, MEGA HD, m.TV HD
Δίαυλος 36 (MuX 3 SD): ALPHA SD, SKAI SD, ANT1 SD, OPEN Beyond SD, STAR SD, MEGA SD, m.TV SD

DIGEA: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ:
Δίαυλος 37 (MuX 4 SD): "α.ΝΕΤ, ΗΛΕΚΤΡΑ, ΛΥΧΝΟΣ, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΡΤ TELEVISION, ACHAIΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ART, AXION..."…
Δίαυλος 38 (MuX 5SD): "BEST, IONIAN, LEPANTO ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, PLP, RTP ΚΕΝΤΡΟ, SUPER, SUPER B ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.."…

νομιζω της ερτ ειναι αναποδα...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
νομιζω της ερτ ειναι αναποδα...

ισχύει, copy paste το εκανα

Συγχώνευση: Παρ  5 Απρ 2024, 22:38
Η κεραία που χρησιμοποιώ για τις λήψεις είναι η εξής: Televes DAT-75 T-Force 5G LTE HD Boss
Ο Ενισχυτής Ιστού της Televes επίσης.
Το καλώδιο από τον ενισχυτή στην τηλεόραση είναι περίπου 20 μέτρα.
Συχνότητες από Δαρδίτσα:
1. 32 Uhf --> Ισχύς: 92% & Ποιότητα: 64%
2. 33 Uhf --> Ισχύς: 92% & Ποιότητα: 22%
3. 35 Uhf --> Ισχύς: 98% & Ποιότητα: 100%
4. 36 Uhf --> Ισχύς: 92% & Ποιότητα: 100%
5. 37 Uhf --> Ισχύς: 93% & Ποιότητα: 100%
6. 38 Uhf --> Ισχύς: 92% & Ποιότητα: 100%

Άμα γυρίσω λίγο πιο δεξιά την κεραία η ποιότητα στα 32,33 πάει στο 100%.
Τα περιφερειακά της Στερεάς Ελλάδας από την Πάρνηθα στην 42 Uhf φέρνουν Ισχύ: 90% & Ποιότητα: 75%

Οι λήψεις είναι 24/7 σταθερές ακόμα και με βροχή. Κάποιες φορές όταν υπάρχει διάδοση βγάζω και συχνότητες από Μαλάξα Χανίων και από την Μήλο.

Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες για απόδειξη:

πρεπει να βοηθησεις τον φιλο σου και να του δωσεις πληροφοριες. σε μενα αναφερομαι

• Satleo Maniac
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

Αποσυνδεδεμένος Satmanic

• Έμπειρο Μέλος
Δοκίμασες να βάλεις την κεραία σε άλλο μέρος στην ταράτσα; Στην αρχή εμένα πριν την αλλαγή των συχνοτήτων που έγινε για το 5G τα περιφερειακά και τις άλλες συχνότητες τα έβγαζα σε ένα συγκεκριμένο μέρος στην ταράτσα, σε αντίθεση με την 35 (τότε 33) που έβγαινε παντού

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
Δοκίμασες να βάλεις την κεραία σε άλλο μέρος στην ταράτσα; Στην αρχή εμένα πριν την αλλαγή των συχνοτήτων που έγινε για το 5G τα περιφερειακά και τις άλλες συχνότητες τα έβγαζα σε ένα συγκεκριμένο μέρος στην ταράτσα, σε αντίθεση με την 35 (τότε 33) που έβγαινε παντού

δοκιμασα μονο να τη γυριζω, αλλο σημειο δεν εχω, αλλο κονταρι, αλλα θα κανω δοκιμες με την dat-45 αφου το λες με το λαπτοπ

Αποσυνδεδεμένος neoktistos

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ
  • Κωνσταντίνος (Έδεσσα)
    • http://forum.satleo.gr/
Μια τέτοια περίπτωση λήψης, από διαφορετικές κατευθύνσεις, έχω στο πατρικό μου,
πριν γίνει όμως η τελευταία ψηφιακή μετάβαση (5G- από 59+ UHF, στην 48+ UHF)!
Τότε, μου "συνέπιπταν" ("έπεφταν" μεταξύ τους) στην συχνότητα "47", η μια από τις συχνότητες
και από εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις, των περιφερειακών καναλιών, από την Ανατ. Μακεδονία/Θράκη
και της Δυτικής Μακεδονίας, με της δεύτερης, να είναι πιό ισχυρή η λήψη, κατά συνέπεια,
να είχα απρόσκοπτα, από αυτήν την Περιφερειακή ζώνη!
Είχα ψάξει δηλαδή, προγραμματιζόμενους ενισχυτές, που έδιναν αυτή την δυνατότητα,
κάνοντας λήψη τουλάχιστον δύο κεραιών UHF (διαφορετικής κατεύθυνσης)
και ρυθμίζοντάς τους, σε διαφορετική συχνότητα!
Βέβαια, τέτοια "εργαλεία", εννοείται ότι κοστίζουν και εννοώ κυρίως, ένα προϊόν τουλάχιστον
της IKUSI, που το κόστος τους ξεκινά από 250+ , ενώ εντόπισα τελευταία και της Δανέζικης εταιρίας
Johansson (Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε),
όπου αν θυμάμαι είναι από τους πιό φθηνούς
της αγοράς (100+ ).
Δεν τον έχω αγοράσει, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την δουλειά σου!
Ίσως, κάποιος τεχνικός που να έχει χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους ή ακόμη καί αυτό το προϊόν,
να σε κατατοπίσει, καλύτερα!

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Ειλικρινά δεν περίμενα να γίνεται η δουλειά με έναν ενισχυτή, κοιτούσα για κανονικά dvbt modulators με echo canceller και προφανώς αυτά θέλανε ένα νεφρό. Θα το κοιτάξω ειδικά αυτό της Johansson γιατί από την περιγραφή και το βίντεο δείχνει να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω και για 100€ αξίζει χαλαρά. Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος winlink

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελληνικό, Αττική
Το 2ο Mux της ΕΡΤ παίζει τώρα και από τα Στύρα Ευβοίας (καλύπτει τα ανατολικά παράλια της Αττικής), πέρα από Υμηττό, Πάρνηθα, Άιγινα που έπαιζε και πριν. Χαλκίδα (Βαθροβούνι) και Πράσινο (Κύμη Ευβοίας) που είχαν ακουστει για πομπό 2ης mux τελικά δεν πήραν σε αυτή τη φάση.

Έχει κάποιος από εσάς πληροφόρηση για το πότε θα μπουν οι νέοι πομποί της ΕΡΤ στην Νότια Εύβοια μπας και δούμε επιτέλους το Mux 2 που έχει τα EPT2 & EPT3 σε HD;
Ευχαριστώ προκαταβολικά τον όποιον ασχοληθεί ν' απαντήσει
Sony XR-65X90J, AVR-X2700H DAB, KEF 2005.3, Edision OS MIO+ 4K S2X + S2-T2-C, nVidia Shield TV PRO (2019), Pioneer BDP-170-K, Sony RDR-HXD710 (obsolete), Philips VR550 (obsolete)
Wave Frontier T90 with Inverto Black Premium LNBs, positions 0.8°W, 9.0°E, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 39.0°E

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Στην Διαύγεια δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση για προμήθεια πομπών εδώ και παρα πολλούς μήνες, σχεδόν χρόνο. Η τελευταία απόφαση μάλιστα είχε 4 πομπούς για ψηφιακή τηλεόραση κι αυτοί πήγαν σε Υμηττο και Χορτιάτη για να πιάνουν καλύτερα λέει το mux 1. Η υπόλοιπη Ελλάδα είναι πλεμπα για την ΕΡΤ, μόνο να παίρνουν τα 3ευρα ξέρουν.

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος

Αποσυνδεδεμένος nickpasxos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2015
  • Τόπος: Patras, Greece
  • Master Control Operator IONIAN TV & ceo PLUS TV
Διάδοση σήμερα ;

Από που έγινε η λήψη του σήματος του ΙΟΝΙΑΝ TV;

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Ελλάδα
Διάδοση σήμερα ;

Εκτός του Ionian πιάνουν και τα υπόλοιπα πελοποννησιακά κανάλια?

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
       Το Ionian μαζί με το Best, το Lepanto, το Patra tv, το RTP Κέντρο, και το Super αποτελούν την 2η πολυπλεξία της Digea με τα Πελοποννησιακά κανάλια που εκπέμπει από Δαρδίτσα στο κανάλι 38 uhf (610 mhz).
      Με ποια λογική λοιπόν θα μπορούσε να εμφανίζεται μόνο το ένα κανάλι (Ionian) και όχι τα υπόλοιπα .

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Δεν είναι τίποτα, απλά ο "valuable inform" (oh the irony) το έχει σε κακό να γράψει κάποιο μήνυμα που να μην καταλήγει με ερωτηματικό και να μην περιέχει μία τουλάχιστον άκυρη ερώτηση.

• Satleo Maniac
       Το Ionian μαζί με το Best, το Lepanto, το Patra tv, το RTP Κέντρο, και το Super αποτελούν την 2η πολυπλεξία της Digea με τα Πελοποννησιακά κανάλια που εκπέμπει από Δαρδίτσα στο κανάλι 38 uhf (610 mhz).
      Με ποια λογική λοιπόν θα μπορούσε να εμφανίζεται μόνο το ένα κανάλι (Ionian) και όχι τα υπόλοιπα .

Αυτό έλεγα κι εγώ. Γενικά λίγο αδύνατον να πιάνει μόνο ένα πακέτο συχνοτήτων σε έναν τόσο μακρινό αναμεταδότη κι όχι τα υπόλοιπα (ανεξαρτήτως περιφερειακά ή πανελλαδικά).
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

• SatLeo Legend
Γιατί και τα 2 mux της ΕΡΤ είναι ενεργά σε όλη την Ελλάδα?

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί αδυνατούμε να κατανοήσουμε τον ειρμό της σκέψης σου;

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
      Τρία παιδιάάά, τρία παιδιάάά     :whistle :whistle :whistle
      Βολιώτικααα  (ώπα)                     :whistle :whistle :whistle
      Μας κλέψαν την Αννούλα,           :whistle :whistle :whistle
      Αννούλα μας γλυκιά. (ώπα ξανά) :whistle :whistle :whistle

:assault :wall :assault :wall :assault :wall :assault :wall

• SatLeo Legend
Ωραίες εποχές. Για πακέτο συχνοτήτων δε λέγαμε?

* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (02:09)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (02:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (00:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: scannerfm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (23:56)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (22:38)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:14)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:02)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (22:00)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:45)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:35)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:28)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (21:24)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:23)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:05)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:04)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (21:03)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:52)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:43)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:35)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:31)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Cosmote TV 11/11/2024 (17:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (17:14)
* Απ: ΕΡΤ & Digea στις 39Ε  Μέλος: stathis Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 11/11/2024 (16:10)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:50)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:39)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:36)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:22)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:19)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (13:48)