0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δοκίμασες να βάλεις την κεραία σε άλλο μέρος στην ταράτσα; Στην αρχή εμένα πριν την αλλαγή των συχνοτήτων που έγινε για το 5G τα περιφερειακά και τις άλλες συχνότητες τα έβγαζα σε ένα συγκεκριμένο μέρος στην ταράτσα, σε αντίθεση με την 35 (τότε 33) που έβγαινε παντού
Το καλώδιο που βγαινει από τον ενισχυτή και καταλήγει στην δική σου τηλεόραση είναι καινούριο; Μήπως έχει φθορές και χάνει σήμα κάπου στην πορεία;
Σήμερα από το πρωί εκτός από όλες τις συχνότητες απο Μαλαξα έβγαλα και την 29 με το δεύτερο mux της ΕΡΤ. Είναι από το Ναύπλιο;
Παιδιά να ρωτήσω κάτι λίγο με αφορμή που συζητάμε για λήψεις Πελοποννήσου και Κρήτης. Με συγχωρείτε αν δεν είναι το σωστό subforum αλλά δεν ξέρω που αλλού να το γράψω. Στο χάρτη κάλυψης βλέπω ότι οριακά καλύπτει την Νέα Ιωνία αλλά είμαι πολύ ελάχιστα έξω από τον χάρτη κάλυψης. Παίζει σημαντικό ρόλο για να μην πιάσω την ΠΖ6 στο πατρικό ως εκ του του; Βέβαια ένας χάρτης δεν τα λέει πάντα ολόσωστα καθώς είναι και τα κτήρια και τα βουνά τριγύρω σου.
Εγώ πάντως στην Νίκαια τις συχνότητες της Πελοποννήσου τις κατεβάζω 24/7.
Νομίζω περίπου το ίδιο χρησιμοποιούνταν και παλίοτερα,δεν ξέρω στην Ελληνική έκδοση αλλά προς Αμερική μεριά.