τα watt δε ξέρω αν είναι στραγάλια ή φυστίκια, ξέρω όμως πως όταν θέλουν -εκεί που θέλουν- δίνουν και πολύ μάλιστα. Η ετ1 από γεράνεια με την ισχύ που έχει αυτή τη στιγμή φτάνει μέχρι βοιωτία και βάλε. Στη νετ και την ετ3 έχουν μικρούς πομπούς, κάτι που δικαιολογείται μάλλον για να μην προκαλέσουν παρεμβολές στο mtv και στα ψηφιακά αντίστοιχα. Πάντως και παλιά επι ετ2 την ίδια ισχύ είχε στο 51.
Στο 9 που είναι η ετ1 πού εμποδίζει τη λήψη; Εκπέμπει κάποιο άλλο κανάλι στην ίδια συχνότητα και δεν το ξέρω;
Να σου θυμίσω και τα ραδιόφωνα της ερτ που από γεράνεια εκπέμπουν και αυτά.
Να σου θυμίσω επίσης οτι η ερτ και οι πομποί της υπήρχαν πολύ πριν ξεκινήσει η ιδιωτική. Αν τώρα στο κράτος αυτό έχουν μάθει να κάνουν κουμάντο κάποιοι νταβατζήδες, είναι ένα άλλο θέμα. Η ερτ είναι η μόνη αυτή τη στιγμή εταιρεία που σέβεται τον έλληνα τηλεθεατή, είτε διατηρώντας κάποιες αναλογικές συχνότητες (όπως η 9), είτε περνώντας στο mpeg2 (μεταβατικά μέχρι το mpeg4), διευκολύνωντας εκείνους που έχουν αποκ/τη της ερτ ψηφιακής, τη στιγμή που οι άλλοι κατεβάζουν πομπούς σε 1 νύχτα (και σου λένε αν θες πάρε Mpeg4, αν δε θες χε***καμε).
τεσπα στο θεμα μας, θα πρότεινα για να εξυπηρετούνται κυρίως οι κάτοικοι των νοτίων προαστείων, να μεταφέρουν τη νετ απ το 51 στο 12, να καθαρίσει έτσι τελείως και η 51 για το έρμο το mtv και την ετ3 να την πάνε στο 6 ή 7 (το mega τι εξυπηρετεί με 2 πομπούς από πάρνηθα δεν καταλαβαίνω, για να μην αναφέρω οτι στα vhf μόνο κρατικά επιτρέπονται-και το gtv στο 6 παρανομεί, όπως και τα 090 αλλά οι νταβατζήδες που λέγαμε βλέπεις..)..