Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Τρι 12 Νοε 2024, 04:15
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 701880 φορές)

0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Seitman

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2009
Παράθεση από: "ntwrk24"
Στο PRISMA PLUS προστέθηκαν επιλογές υπότιτλων για τους τηλεθεατές - εκτός των ήδη διαθέσιμων (teletext pg 888).

Επιλογές υπότιτλων στα Ελληνικά, Αγγλικά & Γερμανικά. Αρχικά test μόνο στην Αγγλική επιλογή.  8)

Το πρόσεξα αυτό που λές Τάκη. Το θέμα είναι ότι στην δική μου τηλεόραση τους βγάζει επάνω από τους ελληνικούς με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διακρίνεις κανέναν...  :roll:  :shock:

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Οι ελληνικοί υπότιτλοι Δημήτρη στις ταινίες είναι περασμένοι επάνω. Εδώ επιλέγεις μέσω της TV. Τους ενεργοποιείς/απενεργοποιείς με το πλήκτρο.  

* Το test υποτίτλων στην Γερμανική επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος tsakman

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
  • Τόπος: Αθήνα-Άρτα
    • Tsakman
Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς πρόβλημα στην λήψη των ψηφιακών από Πάρνηθα γιατί μέχρι χθες όλα ήταν μια χαρά με στάθμη σήματος υψηλά.Σήμερα ενώ τα αναλογικά κανάλια τα πιάνω σχεδόν τέλεια όπως πριν,τα ψηφιακά μου δίνουν στάθμη σήματος χαμηλή με αποτέλεσμα πάγωμα(πιξελιασμα) εικόνας και ήχου.Δεν έχω πειράξει τίποτα μιας και η λήψη των αναλογικών είναι η ίδια.Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Μπορεί να ανέβηκαν στο κέντρο εκπομπής για εργασίες.

Αποσυνδεδεμένος babylon9825

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
Χρόνια Πολλά σε όλους.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την προγραμματισμένη εκκίνηση εκπομπής στην Αθήνα της Digea. Διαβάζω οτι τα κέντρα εκπομπής θα είναι α) στην Αίγινα και β) στον Υμηττό. Δηλαδή μέχρι τώρα δεν σκέφτονται να ξεκινήσουνε εκπομπές και από την Πάρνηθα ?

Η λήψη που έχω στα αναλογικά είναι πολύ κακή, δεν έχω συνδρομή στην Νοβα και η ψηφιακή εκπομπή των καναλιών είναι κάτι που το περιμένω με αγωνία. Τι γίνεται όμως που έχω λήψη μόνο απο Πάρνηθα ?

Εάν κάποιος γνωρίζει κατί παρακαλώ ας απαντήσει.

Σας ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Για ποια περιοχή μιλάμε?
Και όχι δεν προβλέπεται εκπομπή από Πάρνηθα, εξαιτίας τόσο του περιορισμένου φάσματος συχνοτήτων, όσο και στο ότι η Πάρνηθα καλύπτει τεράστια έκταση εκτός Αττικής, και σίγουρα θα υπήρχαν προβλήματα στη λήψη από κάποιο τοπικό Κ.Ε!
Δυστυχώς φαίνεται ότι θα περιμένεις το 2015!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Νέο Μέλος
  • *
Μην μου λες τέτοια, μην μου λες τέτοια.

Κατοικώ στην Δροσιά. Αλλα το προβλημα δεν μπορει να ειναι μονο δικο μου. Τι θα γινει με αυτους που μενουν Διονυσο, Πολιτεια κλπ.?!

Δηλαδη γιατι η ΕΡΤ εχει 3 κεντρα εκπομπης στην Αθηνα ? Η εκπομπη της ΕΡΤ στο 48 απο Παρνηθα δεν δημιουργει προβλημα στις αλλες περιοχες ?

Αποσυνδεδεμένος tsakman

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
  • Τόπος: Αθήνα-Άρτα
    • Tsakman
Λογικά αν πιάνεις έστω πολύ λίγο κανάλια από Υμμητό,θα πιάνεις τα ψηφιακά.Έτσι τουλάχιστον πιστεύω.Τουλάχιστον στο Γαλάτσι που μένω πιάνω από Πάρνηθα,αλλά ενώ γυρνώντας την κεραία στον Υμμητό,πιάνω με χιόνια τα κανάλια,τα ψηφιακά τα έπιανα με φουλ σήμα.
Δε μπορ'ω να βρω το χάρτη κάλυψης της Digea από Υμμητό και Αίγινα,μιας και από το site τους τον έχουν βγάλει.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
εγω θα έλεγα αν μένεις προς άνοιξη κι οχι προς το βουνο, να δοκιμασεις να στρεψεις την κεραια νότια κι αν έρχεται καποιο καναλι απο αίγινα τότε ίσως μπορέσεις να δεις την digea

• Νέο Μέλος
  • *
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Στα αναλογικά τουλάχιστον δεν έχω καθόλου σήμα στις συχνότητες απο Υμηττό.

Πάντως ειναι πολυ περίεργο να μην εχουνε προβλέψει την κάλυση των σημείων της Αθήνας που δεν καλυπτουν οι αναμεταδότες Υμηττου/Αίγινας.

Οπως έγραψα και πιο πάνω γιατι να έχει προβλημα η Digea όταν δεν εχει η ΕΡΤ με τους 3 αναμεταδοτες της στην ιδια συχνοτητα.

Αποσυνδεδεμένος asirios

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
Λοιπον καλησπερα και χρονια πολλα.
Εγω θα σας πω τη δικη μου εμπειρια απο τα ψηφιακα της ΕΡΤ, γιατι δεν ισχυουν απολυτα κατευθυντικοτητες οπως τα αναλογικα.
Εγω βλεπω μονο Παρνηθα και ειμαι χωμενος απο πολυκατοικιες και Τουρκοβουνια και νοτια Λυκαβητος. Δηλαδη φως  απο πουθενα.
Αιγινα δεν βλεπω ουτε στη φαντασια μου και ομως οταν ανοιξε η ΕΡΤ τα ψηφιακα πρωτη φορα μονο απο αιγινα εβλεπα καμπανα και η κεραια μου κοιταγε σε εντελως ασχετη κατευθυνση.
Γιαυτο υπομονη να ανοιξουνε πρωτα και μετα βλεπουμε.Χρειαζετε πολυ λιγοτερο σημα για να δεις ψηφιακα , και μπορεις να βλεπεις απο ανακλαση χωρις κανενα προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος dedalos73

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2009
Παράθεση από: "babylon9825"
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Στα αναλογικά τουλάχιστον δεν έχω καθόλου σήμα στις συχνότητες απο Υμηττό.

Πάντως ειναι πολυ περίεργο να μην εχουνε προβλέψει την κάλυση των σημείων της Αθήνας που δεν καλυπτουν οι αναμεταδότες Υμηττου/Αίγινας.

Οπως έγραψα και πιο πάνω γιατι να έχει προβλημα η Digea όταν δεν εχει η ΕΡΤ με τους 3 αναμεταδοτες της στην ιδια συχνοτητα.
Υπάρχει σχετική νομοθεσία περί σημείων εκπομπής που ακολουθείται..
Μετά θα μπούν και αναμεταδότες για να καλυφθεί το κάθε σημείο της Ελλάδος..
Η αναμενόμενη κάλυψη είναι στα χαρτιά .... όταν μπει σε λειτουργία και γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις τότε θα υπάρχει και πιο σφαιρική άποψη του θέματος..

Όλοι περιμένουμε την 14 Γενάρη.. Είναι η επίσημη πρεμιέρα της ψηφιακής εποχής για την Ελλάδα !
[/color]

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Σε λειτουργία η επιλογή των Ελληνικών υπότιτλων του PRISMA PLUS (εκτός 888).

Ενεργοποίηση από το σχετικό πλήκτρο του δέκτη.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "babylon9825"
Χρόνια Πολλά σε όλους.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την προγραμματισμένη εκκίνηση εκπομπής στην Αθήνα της Digea. Διαβάζω οτι τα κέντρα εκπομπής θα είναι α) στην Αίγινα και β) στον Υμηττό. Δηλαδή μέχρι τώρα δεν σκέφτονται να ξεκινήσουνε εκπομπές και από την Πάρνηθα ?

Καλημέρα babylon. Μετά την Αίγινα και τον Υμηττό ακολουθεί η Πάρνηθα.

Οι 46UHF & 47UHF είναι της digea για κάλυψη της Αττικής και οι 48UHF & 52UHF της ΕΡΤ για τα 2 multiplexes.
Όπως λέει ο asirios περίμενε να ξεκινήσουν οι ψηφιακές 46UHF, 47UHF να δείς αν υπάρχει ίχνος από Υμηττό σε σένα. Aκολουθεί η εγκατάσταση νέων ψηφιακών πομπών, gap fillers κτλ.

• Νέο Μέλος
  • *
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Παντως στην αναλογική δεν έχω ίχνος σηματος απο Υμηττο οποτε λογικα δεν πρεπει να περιμένω θαυματα με την εναρξη ψηφιακης εκπομπης απο τα κεντρα Αιγινας/Υμηττου.

Ευχομαι η εναρξη απο Παρνηθα να ακολουθησει συντομα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Για την πιλοτική περίοδο περιλαμβάνονται και τα Στύρα σε SFN με Υμηττό και Αίγινα και όχι η Πάρνηθα.
Αλήθεια θα ενεργοποιήσει και τα Στύρα η Digea μαζί με Υμηττό και Αίγινα ή θα το κάνει αργότερα; Και αν θα το κάνει αργότερα πότε θα το κάνει;
Ήδη η ΕΡΤ εκπέμπει τα plus ψηφιακά και από εκεί στο 48!!!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Δεν περιλαμβάνετε στο μεταβατικό, περιλαμβάνετάι στο τελικό. Δεν μένει (για καιρό) από έξω η Πάρνηθα για τα ιδιωτικά πανελλαδικά γιατί καλύπτει μεγάλο κομμάτι περιοχών της Αττικής. Οι 46UHF & 47UHF από Πάρνηθα είναι κενές (επίσημα).  8)    

Τα Στύρα καλύπτουν περιοχές της Ανατολικής Αττικής ως κέντρο εκπομπής Νότιας Εύβοιας.

Αποσυνδεδεμένος frankid

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Αθήνα
πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές από την digea στο λεκανοπέδιο  Αττικής? (πάρνηθα, Υμμητός, Αίγινα)

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
Δεν νομίζω τόσο πολύ! Σε γειτονικό φόρουμ (avclub) πήραν τηλέφωνο στην Digea και τους είπαν ότι στις 15 Φεβρουαρίου αρχίζει η εκπομπή και στην Αθήνα. Θα πάρω και γω σήμερα να το διασταυρώσω!
Παρεπιπτώντως στην Αθήνα θα ξεκινήσει ταυτόχρονα η Digea και η ΕΡΤ με τα υπόλοιπα 4 κανάλια (ET1,NET,ET3,Βουλή).
Να σημειωθεί πως θα εκπέμπουν σε MPEG-4, Digea!

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο silver. Νωρίτερα να είναι, αργότερα δεν πάει. Η αρχική για Αθήνα ήταν για καλοκαίρι.

Ναί αυτό που λές για ταυτόχρονη εκπομπή έχει ακουστεί για ERT Digital το 2ο multiplex (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ΒΟΥΛΗ) και digea. Είχε όμως ακουστεί και για Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε την υπογραφή για το uplink - πρώτα. :wink:

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Δεν είχα ακούσει ταυτόχρονα για Θεσσαλονίκη εγώ.. Μόνο Αθήνα.. Ναι όντως μακάρι να είναι νωρίτερα να δούμε και μεις επιτέλους!  :D

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Και όμως ακούστηκε και για Θεσσαλονίκη.

Εδώ θα διαβάσεις σε άρθρα εφημερίδων ότι σκέφτονταν οι της digea να καθυστερήσουν λίγο ακόμα την έναρξη (μετά τις 14) στην Θεσσαλονίκη για να βγούν ταυτόχρονα με την ERT Digital.  8)

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Α ναι όντως τώρα που το λες κάτι θυμάμαι!
Μπα! Στις 14 θα ξεκινήσουν πιστεύω! Άντε ένας μήνας ακόμα και θα ρθουν και δω ΟΛΑ μαζί. Συνολικά 15 κανάλια!

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Λοιπόν πριν 5 λεπτά μίλησα με την Digea και μια εξυπηρετικότατη κοπέλα μου είπε πως σίγουρα στα μέσα του Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η εκπομπή στην Αθήνα. Το θέμα είναι τώρα είναι να επιβεβαιωθεί αυτό. Ο χρόνος θα δείξει...

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Έπρεπε να ρωτήσεις για Φεβρουάριο - μόνο από Αίγινα η εκπομπή?

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "ntwrk24"
Έπρεπε να ρωτήσεις για Φεβρουάριο

Τι εννοείς; Αφου μου πε μέσα Φεβρουαρίου...

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Εντάξει Φεβρουάριο λέω και εγώ. Σου είπε αν ανοίξει και ο Υμηττός ταυτόχρονα από Φεβρουάριο?

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Λοιπόν ξαναπήρα και μου πε τον Φεβρουάριο θα βλέπει και η Αθήνα και πως δεν ξέρει με ποια σειρά θα ξεκινήσει ο Υμηττός και Αίγινα.. Επίσης μου πε πως θα εκπέμψουν και απο Πάρνηθα, πράγμα που μόλις άκουσα κουφάθηκα, καθώς ήξερα ότι δεν θα εκπέμψουν από εκεί...

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Δεν μπορεί να μείνει από έξω η Πάρνηθα. Στο switch off είναι μέσα.
Αν δεν δημιουργεί πρόβλημα με αναλογικές (κενές είναι οι 46UHF, 47UHF από εκεί) θα ανοίξει γρηγορότερα.

* Sexy Girls in your city - Verified Maidens  Μέλος: kostas_pg3 Φόρουμ: General Questions 12/11/2024 (04:04)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (02:09)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (02:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (00:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: scannerfm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (23:56)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (22:38)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:14)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:02)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (22:00)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:45)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:35)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:28)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (21:24)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:23)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:05)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:04)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (21:03)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:52)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:43)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:35)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:31)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Cosmote TV 11/11/2024 (17:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (17:14)
* Απ: ΕΡΤ & Digea στις 39Ε  Μέλος: stathis Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 11/11/2024 (16:10)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:50)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:39)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:36)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:22)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:19)