Όπως προκύπτει εκ της από 7.4.1999 υπευθύνου δηλώσεως του εκπροσώπου του ως άνω νομικού προσώπου, ο τηλεοπτικός σταθμός κατά την κρίσιμη ημερομηνία εξέπεμπε από το δίαυλο 47 με κέντρο εκπομπής το Αιγάλεω ΄Όμως όπως προκύπτει από το υπ΄αριθμ.πρωτ. 37082/Φ368/2.12.2005 έγγραφο της Ε.Ε.Τ.Τ. και από το υπ΄αριθμ.πρωτ. 33/11.1.2006 έγγραφο της υπηρεσίας μας, ο τηλεοπτικός σταθμός εκπέμπει παρανόμως από τον δίαυλο 63 UHF από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού. Πλέον τούτου κατά την μετάδοση του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού προβάλλεται μεν στην οθόνη το νόμιμο λογότυπο «ΘΡΙΑΣΙΟ TV», αλλά επιπλέον στο δεξιό τμήμα της οθόνης προβάλλεται παρανόμως δεύτερο λογότυπο «ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ». Για την πρώτη εκ των εκτροπών, ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό η διοικητική κύρωση του προστίμου και για την δεύτερη εκτροπή ενδείκνυται όπως επιβληθεί η διοικητική κύρωση της συστάσεως.
αναποδα τα θυμάσαι Πέτρο..
και το 2006 "έτρεχε" συμφωνία με τον όμιλο Χάνδακα (γι αυτό και το λογότυπο "εν πειραιεί") προφανώς λοιπόν στο 63 η εκπομπή γινόταν απο το κοντέινερ του atlantis
ναι αλλα το εσρ τα εχει μπερδεψει λιγο, παλιά τους τέχνη, γιατι γραφει οτι το 2006 εξέπεμπε απτο διαυλο 63 από υμηττό...
<<47>>
καθόλου διαβασε το ολόκληρο είναι το κλασικο με τις βεβαιώσεις νομίμου λειτουργίας στο Ελλαδιστάν :
θέλω να νομιμοποιήσω τον σταθμό του "ψ" κολλητού ο οποίος έκπεμπε το 99 βγαζω έναν νόμο που λέει οτι αν έκπεμπες το 99 απο κάπου σου δίνω βεβεωση και γίνεσαι νόμιμος (και όλοι οι υπόλοιποι τυχεροί)
για εκπομπή απο το κέντρο εκπομπής που είχες το 99 αν τώρα έγω που είμαι απο τους τυχερούς βγαίνω και από άλλο ΚΕ και δεν είμαι κολλητός αρχίζουν τα πρόστημα