Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]
  • Πεμ 9 Ιαν 2025, 10:02
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  (Αναγνώστηκε 364141 φορές)

0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
αγαπητε φιλε zhta,τηλεφωνα απο εκπροσωπους του σταθμου εγιναν,μου το ειπε μου το ειπε μαλιστα και μελος του σταθμου!δεν μας αφορουν αυτα ομως...καλα ολα αυτα που ειπες,εγω δεν ειμαι τεχνικος για να γνωριζω καποιες ορολογιες,ομως γνωριζω πολυ καλα τι συμβαινει για να μπορω να το περιγραψω!και το αλλο...δεν μας απαντησες καθολου στο τι φταιει και πολλες tv πιανουν το καναλι με κολληματα,σε βαθμο που δεν βλεπεται,ακομα και με επανασυντονισμο...ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
για αυτο μου αρεσουν οι σαμσουνγκ τηλεορασεις γιατι οτι αλλαξει το αλλαζουν αυτοματα ειτε το ονομα του καναλιου ειτε τα pids ενω ο ψηφιακος δεκτης δεν θυμαμαι μαρκα οταν αλλαξουν τα στοιχεια πρεπει να ξανακατεβασεις το μπουκετο οπως εγινε μην αλλαγη της 54 στα ακαρνανικα ριν λιγο καιρο υπηρχαν τα καναλια μεσα αλλα ηθελε παλι σκαν γιατι αλλαξαν ολα τα δεδομενα εκπομπής εκει.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος zhta1972

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2013
Χρήστο, τα τηλεφωνήματα που σου ανέφερε, αυτός που στα ανέφερε, ήταν τα τηλεφωνήματα μεταξύ (μας) των συνεργατών του τηλεοπτικού Δυκτίου/σταθμού και δεν αφορούσαν κόσμο/τηλεθεατές.
'Οσο για τις συσκευές που αναφέρεις κολλήματα ποιές μάρκες, μοντέλα (πολλές???) που και με τι επίπεδο λήψης (αν δεν κάνω λάθος, κατοικείς στον Πέπλο, όπου και το σήμα του συγκεκριμένου μπουκέτο δεν είναι και το πιο ισχυρό στην μπάντα.
Αν μου ανέφερες μοντέλα και μάρκες συσκευών που έχουν πρόβλημα θα βοηθούσες να διασταυρωθεί (εάν και πως, συνθήκες λήψης, σήμα κτλ)

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. 'Εχει κανείς άλλος διαπιστώσει πρόβλημα σε τύπο/μοντέλο δέκτη ή τηλεόρασης και όχι από συνθληκες λήψης κακή κεραία/καλωδίωση λήψης ?

• Satleo Maniac
δεν εχει καμια σημασια το σημα και το οτι ειμαι στον πεπλο,αλλωστε τα υπολοιπα καναλια δεν εχουν κανενα προβλημα!προσωπικα το εχω δει σε 3 τηλεορασεις αυτο,οχι καλης μαρκας ομολογουμενως,η μια felix,η αλλη inno-hit και αλλη μια που δεν θυμαμαι καλα αλλα ε ω την εντυπωση πως ηταν panasonic.

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Εμενα οταν εγινε η αλλαγη απλα μου αλλαξε θεση το ΘρακηΝΕΤ στη λιστα των καναλιων,δεν ξερω γιατι,πηρε τη θεση του το novacinema1...Ουτε παγωματα στην εικονα παρατηρησα ομως ουτε κατι αλλο!

Συνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν... Πάντως η εικόνα είναι ψηφιακή 100% είτε mpeg4 ή mpeg2 και όχι ψηφιοποιημένο PAL.

Παράθεση από: "nektarios 1451"
Νικο με τι δεκτη κανεις τι επιγιες ληψεις?
δοκιμασε κατι σβησε τα καναλια της 47 και ξανακατεβασε τα μετα να δουμε τι θα πει ο δεκτης στο θρακη
Με έναν αποκωδικοποιητή Edision mini triton στο δωμάτιο της μητέρας μου είδα την ένδειξη. Όταν έγινε η αλλαγή δεν μου έδειχνε εικόνα στο Θράκη Νετ, οπότε αναγκαστικά έκανα ξανά σάρωση και μου έδειξε εικόνα κανονικότατα. Και από γείτονες με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές άκουσε πως τους "μαύρισε" το κανάλι, αλλά για κάτι τέτοια υπάρχουμε κι εμείς :)

Παράθεση από: "Xristos Peplos"
δεστο και θα καταλαβεις!δεν ειμαι καθολου παραλογος!κινεζικες ειναι ισως οι πατεντες που χουν κανει,οχι τα λεγομενα μου!
Το "κινέζικα" το είπα όχι ειρωνικά, αλλά για να καταλάβεις πως με τις τεχνικές ορολογίες δεν έχω ιδέα και γι' αυτό είναι καλύτερο να μας διαφωτίσουν οι τεχνικοί. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Αποσυνδεδεμένος zhta1972

• Νέο Μέλος
  • *
Καλησπέρα, θα παρακαλούσα τον Xristos Peplos να ελέγξει τις 2-3 τηλεοράσεις που είχαν κολήματα ή προβλήματα στην αποκωδικοποίηση του mpeg4/H264 stream του Θράκη.net και να μας πει αν λύθηκαν. Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Satleo Maniac
ολα οκ,στις 2 tv που ελεγξα σημερα κανενα προβλημα παιζει μια χαρα.

• Satleo Maniac
εφταιγε καποια ρυθμιση στο καναλι?

Αποσυνδεδεμένος oscar

• Ανενεργός
  • Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2008
  • Τόπος: Αλεξανδρούπολη
Νέα τροποποίηση για τη ψηφιακή μετάβαση

Από μέρα σε μέρα αναμένεται μια ακόμη, τροποποίηση, υπουργικής απόφασης για την ψηφιακή μετάβαση στην Αττική. Η ημερομηνία της 11ης Ιουλίου θεωρείται πλέον ως αδύνατη και η ψηφιακή μετάβαση στην Αττική μετακινείται για την 1η Αυγούστου. Η Digea γνωρίζει ήδη την ημερομηνία της νέας αναβολής.

Η νέα αυτή αναβολή συμπαρασύρει και το επόμενο σημείο, αυτό του Έβρου.

ΠΑΝΕ  ΟΙ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΦΕΤΟΣ !!

Εκεί αντί για τις 3 Αυγούστου η ψηφιακή μετάβαση μετακινείται για το τέλος του καλοκαιρινού μήνα.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Για 5 Σεπτεμβριου παει οποε προλαβενετε να κανετε διακοπες εκει πανω
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος zhta1972

• Νέο Μέλος
  • *
Από Avc profile "high" σε "main". Κάποιοι παλιοί δεκτές, κάποιες τηλεοράσεις mpeg2 με κάρτα mpeg4 και κάτι πολύ φθηνές σχεδόν "no name" συσκευές δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν σωστά (ή καθόλου) το high profile. Οι ίδιες συσκευές συνήθως, παρουσιάζουν κολήματα, σπασίματα και "κουτάκια" στα streams της ΝΕΡΙΤ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος oscar

• Ανενεργός
  • Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2008
  • Τόπος: Αλεξανδρούπολη
Δυσκολα  Νεκταριε ...Η  ΟΜΑΔΑ μας  ξεκινησε  σημερα  απο  Κηπους  και Ανεβαινουμε  .Αν  μας  μεινει  κανενα  κενο  αναμεσα  στον  Δεκαπενταυγουστο. θα  το  απολαυσουμε  με  δικη  μας Μεταβαση  σε  κανενα  κοντινο  νησι!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
καλα κανετε να ειστε ετοιμοι να ξεκινησετε στην ωρα σας και 5 σεπτεμβριου να ειναι η μεταβαση θελει δουλεια για να στηθουν οι πομποι και τα gap fillers.Εδω αργουμε καλο νοεμβριο και αν......
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Παράθεση από: "oscar"
Δυσκολα  Νεκταριε ...Η  ΟΜΑΔΑ μας  ξεκινησε  σημερα  απο  Κηπους  και Ανεβαινουμε  .Αν  μας  μεινει  κανενα  κενο  αναμεσα  στον  Δεκαπενταυγουστο. θα  το  απολαυσουμε  με  δικη  μας Μεταβαση  σε  κανενα  κοντινο  νησι!

Στη φωτογραφία βλέπουμε το ανατολικό σημείο του κέντρου εκπομπής. Στο ΦΕΚ προβλέπεται το δυτικό σημείο που έχει μόνο 2 κεραίες. Η μία είναι της ΝΕΡΙΤ κι η άλλη του MEGA;

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Μήπως είναι το Πύθιο αυτή η φωτογραφία; είναι πολλοί οι ιστοί

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
μα πυθιο γραφει απο κατω στην φωτο ο Σακης
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος g.thanasias

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2008
Παράθεση από: "oscar"
 :offtopic Αν σας ενδιαφέρει αγαπητέ μου κύριε μπορώ να σας βρω δωμάτιο σε κοντινό σας νησί με θέα πετρελαιοπηγές  :P

• Satleo Maniac
αγαπητε zhta,σημερα επισκεφθηκα ενα σπιτι γιατι με καλεσανε να τους πιασω το θρακη νετ,πιστευα πως θα ειχανε καποιον αποκωδικοποιητη και θα ακουγοτανε μονο η φωνη οποτε με εναν επανασυντονισμο θα ηταν ολα οκ...με εκπληξη ομως ειδα πως η tv ηταν mpeg2 και χρησιμοποιουσε καρτα mpeg4...αποτελεσμα?ολα τα καναλια λαμβανονται κανονικα και χωρις σπασιματα(ακομα και της νεριτ)εκτος απο το hd της νεριτ που ακουγεται μονο ο ηχος και του θρακη νετ που δεν υπαρχει ουτε εικονα ουτε ηχος!τι στο καλο συμβαινει επιτελους?γιατι τα υπολοιπα καναλια να λαμβανονται κανονικα απο απασες τις tv και αποκωδικοποιητες και το θρακη νετ να αντιμετωπιζει αυτα τα προβληματα?εφυγα απογοητευμενος απο το σπιτι λεγοντας τους πως εχει βλαβη το καναλι...

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Το HD της νέριτ δεν πρόκειται να το παίξει ποτέ η συγκεκριμένη κάρτα γιατί είναι SD, το Θράκη ΝΕΤ όμως το κατεβάζει σαν κανάλι και δεν παίζει καθόλου? Γράφει κωδικοποιημένο ή HD?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• Satleo Maniac
γραφει καμια πληροφορια και δεν ακουγεται ουτε καν ηχος!τα υπολοιπα της 47 κανονικα!

Στάλθηκε από το Vodafone 785 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Satleo Maniac
τελος εποχης για τη νοβα επιγεια.η συχνοτητα ειναι off απο πλακα.επισης η αναλογικη 33 της λευκιμης μεταδιδει 'ελλειψη σηματος'

• Satleo Maniac
off ολα τα καναλια απο πλακα εδω και αρκετη ωρα λογω της ισχυροτατης καταιγιδας και των εκτεταμένων μπλακ αουτ.

Συνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Για κάνα 5λεπτο είχε μαύρο η Digea και τώρα τα τοπικά. Τα κρατικά κανονικά και με τον νόμο!

• Satleo Maniac
ηταν κι αυτα κομμενα για αρκετη ωρα.η digea ηρθε για κανενα τεταρτο και ξανακοπηκε μετα για αρκετη ωρα.τωρα ολα οκ εκτος του θρακη νετ.

• Satleo Maniac
τα κρατικα ηταν κομμενα λογω διακοπης ρευματος και τα δυο μπουκετα.η digea ειχε σημα αλλα τα καναλια ειχαν μαυρο λογω ελλειψης σηματος απο το δορυφορο.η καταιγιδα παντως συνεχιζεται...

Συνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Για ποια ώρα ακριβώς μιλάς; Έβλεπα τηλεόραση από τις 20:45 - 21:35 και από τις 22:10 - 22:30 και αν θες να σου πω και για πιο πριν έβλεπα από τις 17:55 μέχρι τις 20:05. Κατά τις 21:10 και για λίγα λεπτά έπαιζε μαύρο η Digea  και κατά τις 22:15 τα τοπικά. Κρατικά όλα εντάξει. Μπορεί να έγιναν τα πολλά προβλήματα όταν δεν έβλεπα.

• Satleo Maniac
21:45-22:15 περιπου ηταν ολα off!

Συνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Πάντως δεν άκουσα παράπονα από τους παππούδες, ίσως επειδή τους έχω προετοιμάσει για το τι θα γίνεται όταν βρέχει κυρίως με τη Digea για ευνόητους λόγους...

• Satleo Maniac
χαχα ισως!τα ιδια και εδω,πανω κατω ξερουν τι γινεται...δεχτηκα ομως αρκετα τηλεφωνα για τη διακοπη ρευματος κυριως για το τηλεφωνο της δεη!

* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/01/2025 (09:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (08:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (07:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: first Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (05:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (04:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (04:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (00:51)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Nova 09/01/2025 (00:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/01/2025 (00:19)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Nova 08/01/2025 (22:27)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Nova 08/01/2025 (22:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (21:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (20:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ [ΠΖ 12]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 08/01/2025 (19:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (19:34)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Cosmote TV 08/01/2025 (18:28)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Cosmote TV 08/01/2025 (17:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (17:05)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (16:29)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (15:42)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (15:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (11:35)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/01/2025 (11:32)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/01/2025 (11:25)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 08/01/2025 (11:13)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:51)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (10:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (09:33)