Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]
  • Κυρ 10 Νοε 2024, 11:38
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  (Αναγνώστηκε 356186 φορές)

Labros Spyrou και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2005
  • Τόπος: Σέρρες
Παράθεση από: "kinigos30"
Φίλε Αχιλλέα μην πτοείσαι φίλε μου,
αφου ξέρουμε οτι η μισή Ελλάδα είναι η Αθήνα.Τα πάντα γίνονται
και τρώγονται πρώτα εκεί και εμείς στην επαρχία είμαστε η τελευταία
τρύπα του ζορνά που μας πετάνε κανένα κοκαλάκι που και που.
Μόνο για τους ψήφους μας θυμούνται και τους φόρους.

Υπομονή!!!

+ 1000000000000000000000000000
Δέκτες:Edision OSmio 4K, Edision nino pro
LNB:Edision TL-2 swin se
Κάτοπτρο:Gibertini 1,50
Τόξο:34W - 75E

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
Παράθεση από: "kinigos30"
Φίλε Αχιλλέα μην πτοείσαι φίλε μου,
αφου ξέρουμε οτι η μισή Ελλάδα είναι η Αθήνα.Τα πάντα γίνονται
και τρώγονται πρώτα εκεί και εμείς στην επαρχία είμαστε η τελευταία
τρύπα του ζορνά που μας πετάνε κανένα κοκαλάκι που και που.
Μόνο για τους ψήφους μας θυμούνται και τους φόρους.

Υπομονή!!!
φιλε μου δεν πτοουμε καθολου, και σε αυτο που γραφεις εχεις πολυ δικιο

Αποσυνδεδεμένος mitnik

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2010
  • Τόπος: Κομοτηνή
Όσο αφορά την ΕΡΤ.
Καταλαβαίνω πολύ καλά όσους γράφουν λίγο έντονα έως και να βρίζουν. Εγώ έπαψα να ασχολούμαι γιατί συγχίζομαι πολύ. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν σε μία εταιρία συνδρομητές δύο ταχυτήτων από την στιγμή που πληρώνουν την ίδια συνδρομή. Βέβαια το κακό είναι ότι είμαστε υποχρεωτικά συνδρομητές. Σκεφτείτε μια ιδιωτική εταιρία (nova) να έκανε το ίδιο, δεν θα της είχε μείνει ούτε ένας συνδρομητής. Στην Αθήνα βλέπουν ήδη το δεύτερο πακέτο ψηφιακών και εμείς εδώ ούτε το πρώτο το οποίο παίζει 2+ χρόνια. Δεν με ενδιαφέρει αν στην Αθήνα μένει η μισή Ελλάδα, δεν με ενδιαφέρει η μορφολογία του εδάφους της χώρας μας που δεν βοηθάει και πολύ είναι η αλήθεια. Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι για όλους τους πελάτες σου δεν το κάνεις καθόλου.Θέλω να είναι διαθέσιμα τα ψηφιακά της ΕΡΤ και σε μένα όπως και στους υπόλοιπους συνδρομητές. Δεν έχει σημασία άν θα τα παρακολουθώ ή όχι, γιατί είναι και ψιλοχάλια, θέλω να έχω την επιλογή αν θέλω να μπορώ να τα παρακολουθήσω.
Στην DIGEA δεν πληρώνουμε τίποτα οπότε δεν μπορούμε να απαιτούμε.
Φυσικό είναι ότι θα την ρίξουν την επαρχία,δεν περιμένω κάτι άλλο.
Αυτά.
Την καλημέρα μου.

Συνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Eμενα δεν με πειραξε η DIGEA (χεστηκα αλλωστε,ιδιωτης ειναι οτι θελει κανει)...αλλα με ενοχλησε η κινηση της ΕΡΤ να παρει τον πομπο απο την ΘΑΣΟ και να την μεταφερει στην ΑΘΗΝΑ για να καλυψει τις αναγκες της μισης Ελλαδας. 11,50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ (μεσω ΔΕΗ)...μη μου πειτε οτι δεν μπορει να αγορασει ενα καινουριο μηχανημα για την Αθηνα και να κανουν αλχημειες,αφηνωντας την αλλη μιση στα κρυα του λουτρου!
Κι εχω και τον κυριο teletkv να χλευαζει με ειρωνεια...τεχνικο της ΕΡΤ,μια εγκυρη πηγη εδω μεσα...να μας δουλευει κι απο πανω. Ε,οχι κυριε...απο εμας ζεις κι εσυ!  :x
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
περί μορφoλογίας εδάφους της Ελλάδας 1 πράγμα να θυμηθούμε ξανά:
στην γειτονική Π.Γ.Δ.Μ. ο ψηφιακός πάροχος boomtv τοποθέτησε 32 περίπου αναμεταδώτες στη χώρα που έχει έκταση όσο περίπου η Ελληνική Μακεδονία και έχει 95 % κάληψη πληθυσμου. και περέχει και κωδικοποιημένα κανάλια και  9 ελεύθερα και το πακέτο στοιχίζει περι τα 10 ευρώ το μήνα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "kgial"
Eμενα δεν με πειραξε η DIGEA (χεστηκα αλλωστε,ιδιωτης ειναι οτι θελει κανει)...αλλα με ενοχλησε η κινηση της ΕΡΤ να παρει τον πομπο απο την ΘΑΣΟ και να την μεταφερει στην ΑΘΗΝΑ για να καλυψει τις αναγκες της μισης Ελλαδας. 11,50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ (μεσω ΔΕΗ)...μη μου πειτε οτι δεν μπορει να αγορασει ενα καινουριο μηχανημα για την Αθηνα και να κανουν αλχημειες,αφηνωντας την αλλη μιση στα κρυα του λουτρου!
Κι εχω και τον κυριο teletkv να χλευαζει με ειρωνεια...τεχνικο της ΕΡΤ,μια εγκυρη πηγη εδω μεσα...να μας δουλευει κι απο πανω. Ε,οχι κυριε...απο εμας ζεις κι εσυ!  :x
Ναι Κώστα, έτσι ναι! Μπράβο!!! :wink:
Και γι αυτά που γράφεις....
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! :D
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
Παράθεση από: "kgial"

8) Δεν θέλω να χλευάζω κανένα. Άλλωστε το σπίτι μου δεν βλέπει ψηφιακή και πληρώνω και εγώ ΕΡΤ άλλωστε. Με πειράζει όμως να ζητάτε γαμπρό εδώ και τώρα, ή την κεφαλή επί πίνακι!!! Για όλα που αναφέρεις σίγουρα δεν φταίνε οι τεχνικοί της ΕΡΤ που αν κρίνω από τον εαυτό μου τρέχουμε σαν το ΒΕΓΓΟ!!! Αλλά <<εσύ>> όταν ψήφιζες τότε το σκέφτηκες, και όταν λέω εσύ εννοώ γενικώς.
Εγώ να δεις τι σκέφτηκα για τον boss όταν μου είπε ότι διαταγή άνωθεν (πολύ άνωθεν) να δώσουμε τον ψηφιακό της Θάσου :twisted:  :twisted:  8)

Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος satrrstm

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
  • Τόπος: Δ. Θράκη
Και που τον είχαμε τον πομπό εδώ στη Θάσο,τί κερδίζαμε?
Δούλευε επι 24ώρου βάσεως για 1 (ή 2 ?) χρόνια χωρίς να έχει κανάλια να αναμεταδώσει και φυσικά πληρώναμε τζάμπα και βερεσέ το ρεύμα που ξόδευε!!!
Παρεπιπτόντως στην συχνότητά του (καν.47) εκπέμπει αναλογικά το ALTER τώρα (!),εγώ σε απόσταση 50 χιλμ. βόρεια σε ευθεία απο τη Θάσο το πιάνω με πολύ "χιόνι"...
Octagon SF8008,Amiko 8155HD,Humax 5400 ο αθάνατος,MABO Offset 1.80,κ.ά.

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Σωστό και αυτό ...Τσάμπα ρεύμα έκαιγε τόσο καιρό αχρησιμοποίητος !
Οχι οτι θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα δηλαδή αλλά "πενία ,τέχνες κατεργάζεται" σε τέτοιες περιπτώσεις

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.ikusi.gr
Παράθεση από: "teletkv"
....Η θάσος με την νέα ΚΥΑ θα αποτελεσει μεταβατικό κέντρο.Συχνότητες δεν έχουμε ακόμα.Η εκπομπή θα γίνει με δύο πομπούς ITELCO 5KW DVB-T που είχαμε σαν αναλογικούς στην Πάρνηθα και δεν λειτουργούσαν.(Εχουν γίνει οι μετατροπές από τους Ιταλούς και οι πομποί είναι έτοιμοι για μεταφορά,ενώ ο Telesys θα παραμείνει εφεδρικός.[/b]
Εγώ είδα αυτό το παραπάνω (Η θάσος με την νέα ΚΥΑ θα αποτελεσει μεταβατικό κέντρο), το οποίο θεωρώ πολύ θετικό, αλλά μέσα στη μουρμούρα δεν είδα θετικό σχολιασμό.

Είναι όντως ετσι?  
Η Θάσος θα συμμετάσχει στο μεταβατικό στάδιο? :!:
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος satboy

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
Θανάση όλα αυτά τα κάνει ο Χυτήρης, ο οποίος έχει πάρει πιο ζεστά το θέμα της ψηφιακής. Αυτός νομίζω έδωσε το ελεύθερο στην ΕΡΤ να παίξει το δεύτερο μπουκέτο και τώρα θα πάνε ένα βήμα παραπέρα να εισάγουνε μερικά σημεία ακόμα με νέα Κ.Υ.Α στον χάρτη. Πάντως είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την ΕΡΤ . Την έχουνε δεμένη από τον λαιμό μια ζωή. Αν πει να βγει ...μπορεί να βγει σε όλη την Ελλάδα ..."χθες" . Οπτικές ο ΟΤΕ έχει παντού σε όλα τα βασικά σημεία της ΕΡΤ. Θέλω να δω τι θα κάνει εδώ στην Πλάκα στις 19 Νοεμβρίου που η Digea θα κάνει switch off. Κανονικά πρέπει να κάνει και η ΕΡΤ το βήμα άμεσα.

Αποσυνδεδεμένος rexsat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
Γιώργο, γιατί η  ΕΡΤ επέλεξε το 2008 να γίνει διαγωνισμός για δορυφορικό feed τροφοδοσίας για το πρώτο ψηφιακό μπουκέτο και δεν έγινε άμεση τροφοδοσία με Οπτική π.χ στη Θάσο;  Υπήρχαν διαθέσιμες οπτικές ίνες από τον ΟΤΕ τότε;

Γιατί τότε αυτή η επιλογή της ΕΡΤ, έγινε για να απελευθερώσει την οπτική Αθήνας- Πηλίου- Θεσσαλονίκης (του πρώτου ψηφιακού), προκειμένου να ξεκινήσει το δεύτερο ψηφιακό μπουκέτο, από τα ιδία σημεία όπως γίνεται σήμερα (κατά ένα μέρος)…

Πιστεύω πάντως, ότι ο ρόλος της ΕΡΤ είναι διαφορετικός (από τα ιδιωτικά), και δεν πρέπει να ισχύει το άμεσο αναλογικό Switch-Off στο μεταβατικό στάδιο για τα κρατικά κανάλια, ελπίζω η νέα ΚΥΑ να το διορθώσει, γιατί η προηγούμενη φτιάχτηκε για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα …

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
με τα περιφερειακα καναλια τι θα γινει αραγε?

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
8) Ο Χυτήρης θέλει. Οι καναλάρχεες δεν θέλουν. Η κυβερνηση θέλει και δεν θέλει. Η ΕΡΤ περιμένει άνωθεν. Ο Χυτήρης πιέζει.
Οι καναλάρχες λόγω κρίσης τρελαίνονται και πιέζουν την κυβέρνηση. Η ΕΡΤ περιμένει τον απο μηχανής Θεό και εγώ θέλω να πάρω μάχαιρα.  :twisted:  :twisted:  8)
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Συνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Oλα καλα,ολα ωραια...τα μαγειρεψανε ωστε να γινουν μπαχαλο.
19/11 λοιπον ξεκινανε απο Πλακα τα ιδιωτικα καναλια σε MPEG4. Εμεις (δηλαδη οσοι εχουμε την δυνατοτητα και την τυχη) που βλεπουμε-καπως-καθαρα Ανατολικα χωρις καποιο εμποδιο και που το συνολο εχει γυρισμενες τις κεραιες του στην Θασο.........πως θα γινεται να λαμβανει ψηφιακο σημα απο Πλακα?

α) Θα χρειαστει να γυρισουμε τις κεραιες μας προς Ανατολικα (Πλακα)?
   Η ερωτηση αυτη αφορα κυριως κατοικους που διαμενουν Ξανθη,Κομοτηνη και το σημειο Πλακα ειναι πισω απο αυτες τις περιοχες. Η ληψη ολων των καναλιων γινεται απο Θασο κατα 96%. Ιδαλλως...
β) Θα χρειαστει να αγορασουμε νεες κατευθυντικες κεραιες?
   Δεν θα δημιουργηθει ενα σχετικο χαος στην ληψη των αναλογικων καναλιων (παρεμβολες,χιονια,γραμμες,καθολου ληψη)?

Διαφωτιστε τον κοσμακη που δεν ξερει εδω μεσα...γιατι δεν ειμαστε ολοι απο Αθηνα-Θεσσαλονικη-Ξυλοκαστρο (που ηδη λαμβανουν ψηφιακο σημα) και δεν εχουμε ιδεα....Ας δωσει λιγο φως καποιος απο την DIGEA!

:roll:

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
o satboy ειχε αναφερει πιο πανω πως αρχικα η digea θα εκπεμψει μονο προς ανατολικα δηλαδη μονο προς αλεξανδρουπολη και νοτιο εβρο και οχι προς κομοτηνη και ξανθη διοτι δεν εχουν τοποθετηθει πανελ που να κοιταζουν προς δυτικα!!!!οποτε δυστυχως μην κανετε ονειρα οτι θα πιασετε digea στις 19 νοεμβρη!!!

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Μα η ιδια η Digea αναφερει την Κομοτηνη στις περιοχες καλυψης της,ετσι δεν ειναι?

• SatLeo Legend
Ακριβώς! Δεν μπορούν να περιμένουν μετάβαση αν καλύψουν μόνο την Αλεξανδρούπολη! Εκτός αυτού θέλει και καλή ισχύ για να φτάσει το σήμα ως τα όρια του νομού Καβάλας!
Εκεί θα φανεί αν όντως μπορεί να ληφθεί το σήμα αν φυσικά οι συχνότητες 24 και 32 είναι κενές από αναλογικά κανάλια!

Αποσυνδεδεμένος satboy

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
Η Digea θα εκπέμψει από το διάγραμμα του ALPHA. Οπότε όποιος βλέπει το 40 και έχει καθαρά τα κανάλια 24 και 32 (Mega & Μακ TV) θα έχει και ψηφιακά. Η ΕΡΤ εκπέμπει το 41 με 230 Watts μόνο προς Αλεξανδρούπολη. Το θέμα είναι όλοι να εκπέμψουν όπως πρέπει. Διότι κανονικά τα διαγράμματα πρέπει να έχουν και μία τρίτη κατέυθυνση προς Σαμοθρακη για να εκπέμψουν όπως ζητάει η ΚΥΑ.
Εγώ άλλο πράγμα θα ήθελα να πω. Είμαστε στην ψηφιακή μετάβαση. Αν ήθελε η ΕΡΤ μπορούσε πολύ απλά να σταματήσει την μετάδοση της ΕΤ3 μέσα από τις οπτικές (παντού) και να την μεταδώσει μέσω Syned. Στην συνέχεια τις οπτικές γραμμές της ΕΤ3 να τις κάνει χρήση για να στείλει σε όλα τα σημεία το ψηφιακό stream. Έτσι χωρίς κανένα επιπλέον κόστος θα μπορούσε να βγει σε όλη την Ελλάδα άμεσα.  Γιατί δεν θέλουν να το δουν έτσι δεν μπορώ να καταλάβω.

Με εκτίμηση

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Δεν ήξερα οτι η ΕΤ3 "μεταφέρεται" με οπτικές !!! :shock:
Λογικότατη η Απορία σου Γιώργο ...
teletkv, γιατί δεν κάνετε αυτό που προτείνει ο satboy ?
Tι ποιό απλό δηλαδή ?

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Παράθεση από: "satboy"
Η Digea θα εκπέμψει από το διάγραμμα του ALPHA. Οπότε όποιος βλέπει το 40 και έχει καθαρά τα κανάλια 24 και 32 (Mega & Μακ TV) θα έχει και ψηφιακά. Η ΕΡΤ εκπέμπει το 41 με 230 Watts μόνο προς Αλεξανδρούπολη. Το θέμα είναι όλοι να εκπέμψουν όπως πρέπει. Διότι κανονικά τα διαγράμματα πρέπει να έχουν και μία τρίτη κατέυθυνση προς Σαμοθρακη για να εκπέμψουν όπως ζητάει η ΚΥΑ.
Εγώ βλέπω τον ALPHA στο 40,χειρότερα από το MEGA στο 24 βέβαια,αλλά φαίνεται ότι με κεραία προς Πλάκα θα βγαίνει πολύ καλά!Μακάρι να έβγαινε απ'το κεραιοσύστημα του MEGA η DIGEA.Στην 32 δεν βγάζω ούτε ίχνος του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ακριβώς όπως συμβαίνει και σε άλλα εθνικής εμβέλειας από Πλάκα που δεν έχουν πάνελ προς Κομοτηνή(STAR,ALTER)!

• SatLeo Legend
Μα τι είναι αυτά που κάνουν? Έχουν ένα εκπληκτικής δυναμικής διάγραμμα σαν αυτό του MEGA με κατεύθυνση και προς Σαμοθράκη και θα χρησιμοποιήσουν το υποδεέστερο του ALPHA? Δεν θέλει πολύ κλικ-κλικ!!! Βλακεία θα κάνουν! :roll:  :D

Αποσυνδεδεμένος kinigos30

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
  • Τόπος: Αλεξανδρούπολη
Eγω να σκεφτείτε που μένω κοντά στην πλάκα(περίπου 4-5 χλμ μακριά) το μόνο καλό σήμα των καναλιών που έχω είναι απο θάσο.Επειδή οι κεραίες των καναλιών είναι στραμένες προς το κέντρο της πόλης μου δημιουργούν είδωλα (λόγω του βουνού που υπάρχει μπροστά)σε όλα σχεδόν τα κανάλια(κρατικά-ιδιωτικά),και να σκεφτείτε ότι το ύψος του κονταριού της κεραίας μου είναι 6 μέτρα και έχω κεραία televes την τριπλή.
Μιας και αναφέρθηκε η 40 συχνότητα του ALPHA η πόλη δεν θα έχει πιστεύω πρόβλημα εκτός απο εμένα τον γκαντέμη.

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
Παράθεση από: "satboy"
Αν ήθελε η ΕΡΤ μπορούσε πολύ απλά να σταματήσει την μετάδοση της ΕΤ3 μέσα από τις οπτικές

πρωτον το σημα της ετ3(οπως και ολων των καναλιων της ερτ) ειναι μεσω οτε στα σημεια που εχει ΑΤ ο οτε εχει και ΚΕ η ερτ

απλα σκεψου ποσοι δεκαδες κεντρικοι πομποι λαμβανουν απο οτε και ποσοι εκατονταδες ανα την επικρατεια αναμεταδοτες απο τους προηγουμενους
οποτε για ενεργοποιησουν τη ληψη απο αλλου θα παρει κανα τετραμηνο
αρα ειναι αν οχι ακατορθωτο αυτο που προτεινεις, τρομερα χρονοβορο και δυσκολο

προταση μου αποτελει το αμεσο ανεβασμα και των εξι καναλιων της ερτ
(ΕΤ1 , ΝΕΤ, ΕΤ3, σπορ, πρισμα, σινε) που δεν εκπεμπουν μεσω hellassat
το κατεβασμα απο τον hotbird(αφου τα πληρωνουμε ολοι γιατι να ειναι κλειδωμενα?????)
και την τροφοδοτηση ολων των πομπων ανα την επικρατεια
και την σταδιακη αποδεσμευση των γραμμων του οτε

Πιστευω οτι αυτη η προταση ειναι το ονειρο πολλων απο εμας
που ομως δεν προκειται να πραγματοποιηθει, επειδη σε αυτη τη χωρα
το πανω χερι εχουν τα ιδιωτικα..................
Ως ποτε λοιπον θα περιμενουμε για να δουμε ψηφιακη τηλεοραση?????

Αποσυνδεδεμένος mitnik

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2010
  • Τόπος: Κομοτηνή
Από τότε που ξεκίνησε η τηλεόραση στην Ελλάδα, τόσο τα κρατικά όσα και τα ιδιωτικά κανάλια, καλύπτουν Θράκη και Αν Μακεδονία από Θάσο. Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν, δεν ήταν τυχαία η επιλογή τους.Δεν ξέρω τι όνειρο είδαν αυτοί στην DIGEA και επέλεξαν την Αλεξ/πολη για να καλύψουν τις παραπάνω περιοχές.Ίσως να ξέρουν κάτι παραπάνω,που δεν το βλέπω.Οπότε μάλλον θα έχουμε παρατράγουδα.Θα δούμε.

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
τοσο πολυ σε κοφτει το σημα της digea????
εγω ειδα τις επιλογες που μονοι τους εκαναν
και εχει παψει να με απασχολει το θεμα
αντιθετως, την ερτ που την πληρωνω
απαιτω να καλυψει πρωτη ολοι την Ελλαδα

Συνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Toν κακο τους τον φλαρο...μαλλον στο μαθημα της Γεωγραφιας την κοπανουσαν... :Ρ

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
εκαναν κοπανες δηλαδη!!!!!! :D  :D  :D  :D  :D

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Μες στην Αλεξανδρουπολη να πιανει και με το δακτυλο στραμενο πρως Πλακα.Στην Λεοφορο Δημοκρατιας οιλα σχεδον τα περιπτερα εχουν στραμενο πλεγμα πρως Πλακα και πιανουν ολα τα καναλια καμπανα ακομα και το Μακεδονια που το σημα του επεφτε πολυ μολις εβγαινες απο Αλεξανδρουπολη.

Παντως αυτο που λες φιλε που πιανεις με ειδολα την Πλακα κατι παρομοιο γινεται και στηνΑρτα με το τοπικο κεντρο εκει που πιανει η Αρτα απο Ακαρνανικα αν γυρισεις την κεραια στο δικο μας κεντρο δεν καθαριζει η εικονα παλι ειδωλα εχει εκτος του τοπικου σταθμου που εχει αλλιως στημενη την εκπομπή του
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• SatLeo Legend
Η Πλάκα είναι αλήθεια ότι δεν λαμβάνεται ικανοποιητικά στα σημεία που βρίσκονται ακριβώς από κάτω της, φυσικά δεν λαμβάνεται στη Μάκρη καθόλου εκτός από ένα μικρό κομμάτι της παραλίας που βγαίνει καμπάνα! Είναι και η απότομη κλίση που έχει και το ύψωμα πάνω στο οποίο στήθηκαν οι κεραίες!
Έχε πάντως υπόψιν σου ότι και η τριπλέτα που χρησιμοποιείς δεν είναι και ό,τι καλύτερο για αυτές τις περιπτώσεις όσον αφορά τα είδωλα πάντα! Ίσως εν τέλει δεν είναι τυχαίο που η συντριπτική πλειοψηφία που κοιτάει προς Πλάκα χρησιμοποιεί απλά πλέγματα των 10Ε!
Πάντως θα μου μείνει αξέχαστη η τελειότητα της εικόνας των περισσοτέρων καναλιών μέσα στην Αλεξανδρούπολη! Έβλεπες σε LCD και πάθαινες...

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (10:29)
* Απ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (09:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (02:50)
* Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (01:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: scannerfm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/11/2024 (01:24)
* Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 10/11/2024 (00:41)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 09/11/2024 (23:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/11/2024 (23:38)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 09/11/2024 (23:13)
* Το ραδιοφωνικό τοπίο στην Κύπρο ανά περιοχή  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 09/11/2024 (22:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (19:45)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/11/2024 (19:14)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/11/2024 (18:32)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 09/11/2024 (18:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/11/2024 (13:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (12:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (11:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/11/2024 (11:51)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 09/11/2024 (11:29)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: Choco-λάτας Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 09/11/2024 (11:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (08:20)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/11/2024 (07:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (07:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/11/2024 (07:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (02:40)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 09/11/2024 (01:57)
* Απ: Λήψη Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13D @ 13Ε από Κύπρο  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Οι Δορυφορικές Λήψεις Στην Κύπρο 09/11/2024 (01:55)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 09/11/2024 (01:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mezesflokos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/11/2024 (01:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/11/2024 (21:39)