Το σπιτι μου ειναι στο ποιο ψηλο σημειο του χωριου...παντα βλεπαμε απο Θασο πεντακαθαρα...το xanthi δεν το πιανω στο 42 αλλα τον 902 με πολλα χιονια..εδω και λιγες ημερες χασαμε το Δελτα απο την αλεξανδρουπολη(61) τωρα Σκαι
και το καναλι 6 (60)..τωρα χιονια ....πολλα χιονια και μαλον ψηφιακα..
πρεπει να ειναι mpeg 2 οχι σιγουρα..
Ε πες το ντε και λέω τι συμβαίνει!!!
Γενικά ο Κορύλοβος είναι πιο κοντά στην Αλιστράτη και οι περισσότεροι βλέπουν από εκεί! Αν είχες κεραία προς τα εκεί θα έβγαζες τζάμι, αλλά προφανώς η λήψη από Θάσο ήταν παλιότερη υπόθεση κι έμεινε!
Τώρα για τα ψηφιακά που αναφέρεις, έχω μια υπόνοια ότι μπορεί να βγαίνουν ή από Ελευθερούπολη ή από το Δήμο Πιερέων, αφού δεν βλέπεις προς τα βόρεια! Λέτε η Ελευθερούπολη να έκανε το θαύμα της και να τοποθέτησε τοπικό ψηφιακό Κ.Ε.? Η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόταν και μοιάζει και λογικό!
εχω μια απορια...ποια καναλια θα εκπεμψουν ψηφιακα απο την 24 και ποια απο την 32?
Πάντα η Digea βγάζει τα ALPHA, ALTER, ANT1 & m. από την πρώτη και τα STAR, MEGA, ΣΚΑΪ από τη δεύτερη συχνότητα! Έτοιμάσου για δέκτη από 19/11 αν και με την ΕΤ3 στο 32 να παρεμβάλλει το ψηφιακό σήμα σε βλέπω να γυρίζεις την κεραία σου στο Πύθιο (εκτός και αν λαμβάνεις καλούτσικα τα 25, 51, 65 από Θάσο)!