Καλημέρα .
Επειδή θεωρώ πάρα πολύ αξιόπιστο το Παρόν Forum αλλά και τους συντελεστές του θα ήθελα αυτήν την φορά την βοήθεια σας σχετικά με τις Λευκές περιοχές στην Ανατολική Μακεδονία Κ Θράκη .
Μετά την μετάβαση όπως όλοι μας γνωρίζουμε υπάρχουν αρκετές περιοχές Λευκές στην ΑΜΘ. Προσπαθώ να συγκεντρώσω στοιχεία σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση και να χαρτογραφήσω την παρούσα κάλυψη ....!! .
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου περάσετε στοιχεία που σίγουρα ο καθένας μας τοπικά τα γνωρίζει καλύτερα .Με ενδιαφέρει κάθε Λευκή Περιοχή που δεν καλύπτετε στην παρούσα φάση από την DIGEA k την ΝΕΡΙΤ .
Συγκεκριμένα .
1.Ονομασια Χωριού -Οικισμού-και σε ποιον Δήμο Ανήκει .
2.Υπαρχει κάλυψη στο συγκεκριμένο χωριό -οικισμό και αν ναι κατά πόσο τις%
3.Υπαρχουν τοπικοί αναμεταδότες πχ ΝΕΡΙΤ - η άλλοι αναλογικοί η ψηφιακοί .
4.ΣΤΙΓΜΑ GPS αν έχουμε .Photo -Οικίσκων -Ρευματοδοτησεις κλπ
5.Συνεργαζομενος τεχνικός της Περιοχής - η ακόμα τηλ. όνομα .Εγκαταστάτη
6.Εαν υπήρχαν παλιότερα αναλογικοί ψηφιακοί αναμεταδότες και δεν υπάρχουν τώρα .
7.Οσοι γνωρίζετε τεχνικά ..ποια είναι η άποψη σας για την ισχύ που θα πρέπει να μπει για κάλυψη (Προτάσεις)
8.Θα πρέπει να τοποθετηθεί στο σημείο που προτείνετε gapf η δεν υπάρχει δυνατότητα .
Κύριοι θεωρώ ότι με την δική μας προσπάθεια θα δώσουμε όλοι εμείς στοιχεια εκεί που πρέπει ..για να μην αποφασίζουν άλλοι για εμάς από 1000 χμ μακριά .
Θα παρακαλούσα να μου στείλετε τις προτάσεις σας στο προσωπικό μου mail για να μη γεμίσουμε το forum .(Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε ή Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε) .
Σας υπόσχομαι ότι στο τέλος και όταν κλείσει αυτό το πάζλ ..θα σας στείλω τα στοιχεία που θα συγκεντρώσουμε όλοι μαζί ..στα προσωπικά σας mail ..και πάνω σε αυτές τις προτάσεις παρατηρήσεις ..που θα έχουμε συνολικά ο καθένας θα μπορεί να προσθέσει -διορθώσει -προτείνει έτσι ώστε να έχουμε ένα τελικό -καλό αποτέλεσμα για την Περιοχή μας .
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
(Θαναση Telektv από σενα θελω τα ποιο πολλα στοιχεια για την ΝΕΡΙΤ)
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ