Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]
Πεμ 26 Δεκ 2024, 23:42

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  (Αναγνώστηκε 361748 φορές)

0 μέλη και 115 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Με ενημερώνουν όσοι έβλεπαν τηλεόραση από το μεσημέρι ότι τα κρατικά είναι όλα εκτός από Πλάκα, ακόμα και τώρα, ενώ και όλα τα τοπικά ήταν εκτός για κάποιο διάστημα, αλλά τώρα είναι εντάξει.

Αποσυνδεδεμένος Decks28

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Επανήλθαν ΝΕΡΙΤ και πανελλαδικά (25, 32, 35) ακόμη off τα περιφερειακά (51, 56)

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Ακομη εκτος η ΝΕΡΙΤ σε 24 και 31 απο Πλακα!

Τα τοπικα λειτουργουν αλλα δειχνουν μαυρο καποια(Cosmos,Delta TV,Thrakinet)...

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Και το μεσημέρι αυτά τα 3 είχαν πρόβλημα όπως και τώρα. Δεν θα μπορούν να κατέβουν από Αλεξανδρούπολη - Αθήνα στην Digea λόγω του απαγορευτικού  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
Παράθεση από: "oscar"
Όταν  Ο  Θεός   Θυμώνει   ...και  έχουμε  ασυντήρητα κεραιοσυστηματα  έχουμε  αυτά  τα φαινόμενα  !!
Κ/Ε  Κεχρος  Ν.Ροδοπης  ( Photo  από  τον Φίλο  μου  τον  Απτή )

Με  εκτιμηση
 8-)Φωτιές στα μπατζάκια μου φίλε Σάκη :lol:  8-)
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος paulk

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Ηρακλειο κρητη
teletkv καλησπερα σου εχω στειλει 2,3 μηνυματα με το ψευδωνυμο paulk απαντησε μου αν μπορεις και εγω τεχνικος ειμαι περιμενω μια απαντηση σου.

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Χτες το βράδυ αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με το ρεύμα. Εδώ από τις 22:05 χτες μέχρι τις 12:45 σήμερα δεν είχαμε ρεύμα (από το παλιό παλιό νοσοκομείο και νοτιότερα είχε έρθει από τα ξημερώματα), ενώ στην Πλάκα ακόμα χειρότερα, καθώς το ρεύμα έχει αποκατασταθεί σε ελάχιστο βαθμό, εκτός και αν αυτοί οι λιγοστοί που εκπέμπουν (από ραδιόφωνο) έχουν γεννήτριες. Από τηλεόραση μόνο digea.

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "marios1234"
Ακομη εκτος η ΝΕΡΙΤ σε 24 και 31 απο Πλακα!

Τα τοπικα λειτουργουν αλλα δειχνουν μαυρο καποια(Cosmos,Delta TV,Thrakinet)...
Λίγος νοτιάς, λίγη υγρασία, λίγη σκόνη (το λίγο είναι σχετικό) και πάπαλα το ρεύμα σ όλη την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης (μαύρα σκοτάδια). Κάθεται η σκόνη μαζί με την υγρασία από τη θάλασσα πάνω στους μετασχηματιστές και μετά δημιουργεί μια πολύ ωραία αίσθηση καταιγίδας με κεραυνούς! Αμά δείτε τι σπίθες πετάγονταν από τον υποσταθμό... Ενώ έσκασαν και μερικοί ακόμα μετασχηματιστές στην πόλη. Έτρεχε η ΔΕΔΔΗΕ αξημέρωτα και τι να πρωτοπρολάβει!

Αποσυνδεδεμένος kinigos30

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
  • Τόπος: Αλεξανδρούπολη
Η απάντηση της ΔΕΗ ήταν οτι έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά με τους μετασχηματιστές και αυτούς που βάλανε δεν ξέρουν πόσο θα κρατήσουν.Η αδιαφορία και η μηδενική συντήρηση(παρόλο των δελτίων της ΕΜΥ για μεταφορά σκόνης)έχουν τα ακόλουθα αποτελέσματα.Τα ατελείωτα αναβοσβυσίματα που γίνανε ποιός θα αποζημειώσει τον κοσμάκη?Κατα τ'άλλα θέλουν και αυξήσεις στα τιμολόγια!!!

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Επέστρεψε το πρωί η νεριτ από Πλάκα

Αποσυνδεδεμένος Decks28

• Τακτικό Μέλος
  • **
Επέστρεψαν και τα περιφερειακά από Πύθιο.

Επίσης, εδώ και 1 μήνα περίπου μέρος του προγράμματος του kontra αναμεταδίδεται ζωντανά (10 με 12 το βράδυ) από τον άλφα Δράμας ενώ ο Center συνδέεται (6 - 8 το απογευμα) με τον Action24

Αποσυνδεδεμένος Απόστολος Παπαγεωργίου

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
  • Τόπος: Καβάλα
Η ερώτησή μου ίσως είναι λίγο άσχετη με τη θεματική ενότητα, αλλά δεν ήξερα σε ποιο θέμα να την υποβάλλω! Ο αποκωδικοποιητής που έχω για τα ψηφιακά στις πληροφορίες προγράμματος όταν τελειώνει ΄μία εκπομπή σε κάποιο κανάλι π.χ ΝΕΡΙΤ 18:00-19:00 Ειδήσεις, δεν μου ανανεώνει τις πληροφορίες προγράμματος αλλά παραμένει στην ίδια. Μόλις όμως τον κλείσω και τον ξανανοίξω αμέσως μου εμφανίζει το πρόγραμμα που μεταδίδεται εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. Απλά θέλω να ξέρω τι φταίει και αν διορθώνεται! Ευχαριστώ!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
μαλλον καποιο bug του δεκτη σου ειναι αυτο.Τι δεκτη εχεις?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Απόστολος Παπαγεωργίου

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
  • Τόπος: Καβάλα

Αποσυνδεδεμένος stellio40

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2011
  • Τόπος: Σέρρες
Τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ απο λόφο Καγιά από εχθές είναι off. (Τι συνεχή προβλήματα είναι αυτά;)

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Εδω και δυο μερες η 24 απο Πλακα με τα ξενογλωσσα ειναι off...

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Καλά, μιλάμε χαμπάρι δεν πήρα! Αυτά τα βλέπω δορυφορικά, οπότε...

Αποσυνδεδεμένος oscar

• Ανενεργός
  • Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2008
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ] DSC_0167.JPG[/attachment:1k2zcy8g]Και  μια  μικρη Γευση  απο το  Βασικο Κεντρο Εκπομπης  της Κωνσταντινουπολης !!

Με  εκτιμηση

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Πήγες στην Πόλη; Πώς πέρασες; Έκανες και κανένα bandscan; Νομίζω εκπέμπουν 101 ή 102 σταθμοί.
Έχω κι εγώ κάτι κοντινές από τον δρόμο που περνάει δίπλα, αλλά πού τις έχω είναι το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
8-) Το stream των δορυφορικών από Πλάκα δυστυχώς θα μείνει εκτός.Βλάβη στο πομπό που λόγω εγγύησης θα σταλεί στη Ιταλία.Αύριο Δευτέρα και αφού ενημερωθο΄ύμε για την πρόσβαση στο Καγιά από Καβάλα ,θα επισκευασθεί  8-)
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος oscar

• Ανενεργός
  • Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "teletkv"
8-) Το stream των δορυφορικών από Πλάκα δυστυχώς θα μείνει εκτός.Βλάβη στο πομπό που λόγω εγγύησης θα σταλεί στη Ιταλία.Αύριο Δευτέρα και αφού ενημερωθο΄ύμε για την πρόσβαση στο Καγιά από Καβάλα ,θα επισκευασθεί  8-)

Θαναση  η  Πλακα  ηταν  εκτος ΔΕΗ  τρεις  μερες !!Βεβαια  και  οταν  ειχε ΔΕΗ  .. η Ταση  ηταν  απο  120  εως  200 Volt.Τι να  σου  κανουν  τα καημενα τα Eurotel ???
Μαλλον  θελει  γεννητρια  ups  κλπ .

Αποσυνδεδεμένος oscar

• Ανενεργός
  • Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "nick"
Πήγες στην Πόλη; Πώς πέρασες; Έκανες και κανένα bandscan; Νομίζω εκπέμπουν 101 ή 102 σταθμοί.
Έχω κι εγώ κάτι κοντινές από τον δρόμο που περνάει δίπλα, αλλά πού τις έχω είναι το θέμα.

Xαμος Νικ  ..ανα  200  300 khz  και  εκπομπη  αλλα  σχετικα  χαμηλες  εκπομπες  ..σε  ισχυ...  αλλα  με  πολλα  κεντρα  καθ οδον (RDS hopping)

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Μόνο τόση ισχύ; Οι περισσότεροι πρέπει να είναι από 5kW και άνω (με βάση το fm scan που δεν είναι και πολύ αξιόπιστο). Εκτός και αν εκπέμπουν συγχρονισμένα στην ίδια συχνότητα από πολλά Κ.Ε. Βέβαια οι Τούρκοι ξέρουν να στήνουν καλά τα διαγράμματα ακτινοβολίας τους και γι' αυτό ακούγονται καλά, εκεί που θέλουν, ακόμα και με μέτρια ισχύ εκπομπής. Την ισχύ την έμαθες από αξιόπιστη πηγή (τεχνικοί, επίσκεψη στον χώρο εκπομπής) ή απλώς δεν έπιανε καλά το ράδιο; Πάντως από κάλυψη σκίζουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά αν δεν πας με δέκτη με πολύ καλή επιλεκτικότητα (όπως εγώ) κάηκες!
Υπάρχει πουθενά στο φόρουμ θέμα με το ραδιοφωνικό τοπίο στην Πόλη να μεταφερθούν εκεί οι δημοσιεύσεις; Γιατί προβλέπω αρκετά posts ακομα. Θα ψάξω και στο αρχείο μου, μήπως βρω εκείνες τις φωτογραφίες από την Camlica.

Συγχώνευση: Σαβ 14 Μαρ 2015, 04:49
 :offtopic   Τελικά ήταν πιο εύκολο να βρω τις φωτογραφίες αυτές, αλλά είναι λίγο θολές επειδή τραβήχτηκαν από λεωφορείο εν κινήσει.

Αποσυνδεδεμένος Decks28

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "nick"
Υπάρχει πουθενά στο φόρουμ θέμα με το ραδιοφωνικό τοπίο στην Πόλη να μεταφερθούν εκεί οι δημοσιεύσεις; Γιατί προβλέπω αρκετά posts ακομα. Θα ψάξω και στο αρχείο μου, μήπως βρω εκείνες τις φωτογραφίες από την Camlica.

Συμφωνώ με τον Νίκο, καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένα θέμα σε sticky με τίτλο "ραδιοφωνικό τοπίο στην Τουρκία" και να μαζευτούν όσες δημοσιεύσεις και θέματα είναι διάσπαρτα μέσα στο forum σε σχέση με το Ραδιόφωνο σε Σμύρνη και Κων/πόλη :)

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Θα προτεινα ως τιτλο: Ραδιοτηλεοπτικες ληψεις απο γειτονες χωρες (Τουρκια-Βουλγαρια-Αλβανια)  8-)
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
στον Εβρο φτανει τιποτα απο εκει;

Αποσυνδεδεμένος Decks28

• Τακτικό Μέλος
  • **
Στον Β. Έβρο και συγκεκριμένα στην πόλη της Ορεστιάδας με την παραμικρή διάδοση έρχονται ψήγματα αρκετών Ρ/Σ της Κων/πολης (π.χ Xradio στους 106.6 πριν κλείσει) καθώς και αναλογικών τηλεοπτικών (π.χ ntvspor στο 35 σαν παρεμβολή στην nsports - προ ψηφιακών)

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Τα πανελλαδικά ιδιωτικά από Πλάκα κάνουν μικροσπασίματα αραιά και πού. Μάλλον με τους αέρηδες που είχαμε κουνήθηκε το πιάτο

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Πλάκα:-ΝΕΡΙΤ μόνο σήμα χωρίς κανάλια
-Digea off

* Απ: NSS 10 (37.4°W)  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/12/2024 (23:26)
* Απ: NSS 10 (37.4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/12/2024 (23:04)
* Απ: NSS 10 (37.4°W)  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/12/2024 (22:58)
* Απ: NSS 10 (37.4°W)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/12/2024 (22:51)
* Απ: NSS 10 (37.4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/12/2024 (22:33)
* NSS 10 (37.4°W)  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/12/2024 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (22:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:24)
* Απ: Περί ΡΙΚ.  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/12/2024 (21:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (21:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (20:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (20:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (20:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (20:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (20:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (20:13)
* Απ: Express 103 (96.5 East)   Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/12/2024 (19:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/12/2024 (19:01)