Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]
Πεμ 19 Δεκ 2024, 15:53

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  (Αναγνώστηκε 360031 φορές)

0 μέλη και 34 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
για το θέμα του νομού Σερρών έχουμε κάποια εξέλιξη;βασικά ο teletkv κάτι είχε πεί σε κάποιο πόστ,ότι δέν γίνετε για κάποιο λόγο,δέν θυμάμαι σε ποιό πόστ.
 :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2005
  • Τόπος: Σέρρες
Και γιατί να έχουμε ? Βαφτίζουμε τις περιφέρειες όπως μας βολεύει άσχετα αν γεωπολιτικά δεν συμβαδίζουν και ολα καλά . Άλλωστε ποιός θα δώσει σημασία ? Βγαίνουν αποφάσεις απο την Θεσ/νικη για την κεντρική περιφέρεια και εμεις ακούμε ειδήσεις απο την Ορεστιάδα ( χωρίς καμία παρεξήγηση για την Ορεστιάδα , τυχαίο παράδειγμα ) . Νοιάζει κανέναν ? Η δουλειά μας έγινε , βλέπεται οτι βλέπεται .

Θα ήθελα να ήξερα αν κάποιος απο την Αθήνα δεν είχε τα πανελλαδικά κανάλια και είχε μονο 2-3 τοπικά τον συμπεριλάμβαναν σε μια περιοχή π.χ. της Κρητης θα τον πείραζε ή οχι ?  ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ Ή ΟΧΙ ?

Δέκτες:Edision OSmio 4K, Edision nino pro
LNB:Edision TL-2 swin se
Κάτοπτρο:Gibertini 1,50
Τόξο:34W - 75E

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Αν θυμάμαι καλά, η δικαιολογία που συζητήθηκε είναι ότι ο νομός Σερρών δεν γίνεται να εκπέμψει με συγχρονισμό SFN με τις συχνότητες του allotment της Θεσσαλονίκης. Έτσι ή θα έπρεπε να δοκιμαστεί συγχρονισμός με το allotment της Χαλκιδικής ή να γίνει καινούριο.
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
8-) Δεν είναι δικαιολογία, ο νομός Σερρών καλύπτεται σε ποσοστό 70% με χαμηλό μεν σήμα από τον Χορτιάτη που η απόσταση του σε μερικές περιοχές υπερβαίνει το delay time συγχρονισμού SFN. Για αυτό τοποθετήθηκε στη περιοχή του Παγγαίου. Επίσης δεν μπορεί να μπει με τη Χαλκιδική διότι δεν είναι όμορες περιοχές. Άλλο τι θέλουμε γεωγραφικά και άλλο τι μπορεί να γίνει τεχνικά.

8-) Το ίδιο συμβαίνει στη Ασπροβάλτα, που ανήκει στη Θεσσαλονίκη αλλά βλέπει τοπικά από Θάσο, δηλαδή Ανατολική Μακεδονία Θράκη.

8-) Δυστυχώς για τις Σέρρες, ο Δήμαρχος δεν έφερε την θάλασσα που υποσχέθηκε για να βάλουν μετά σύνορα γύρω γύρω. :lol:
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
θα μπορούσε (με εξαίρεση) να επιτρέψουν να εκπέμψει αυτόνομα απο Χορτιάτη,δηλαδή σε κάποια  κενή συχνότητα.
 :D :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Νομίζω ότι την πρωτοβουλία να μπουν πομποί με κανάλια της Κεντρικής Μακεδονίας με κατευθυνση το Νομό Σερρών (είτε στο Χορτιάτη αν γίνεται είτε αλλού) πρέπει να την πάρουν οι ίδιοι οι  καναλάρχες. Δεν φτάνει να διαμαρτύρονται οι τηλεθεατές.

Στο αντίστοιχο θέμα της Χαλκίδας όπου ενώ ανήκει διοικητικα στην Περιφ. Στερεάς, τηλεοπτικά τοποθετήθηκε στην Αττική, οι στερεοελλαδίτικοι σταθμοί έκαναν συντονισμένα "φασαρία" και μάλιστα κάποιος έβαλε την τελευταία χρονιά πριν την ψηφιακή εποχή, αναλογικό πομπό κοντά στη Χαλκίδα, μόνο και μόνο για να κατοχυρώσουν και με πράξεις το δικαίωμα να εκπέμπουν και στη Χαλκίδα.

Η περίπτωση βέβαια της Αττικής-Χαλκίδας ήταν πιο απλή γιατί με ένα πομπό στην Πάρνηθα εξυπηρετήθηκαν στο αίτημά τους οι τρεις σταθμοί της Στερεάς, στην περίπτωση Θεσσαλονίκης-Σερρών είναι διπλός ο πομπός, ίσως μόνο ο Χορτιάτης δεν φτάνει, και δεν ξέρουμε τι αντιδράσεις θα έχουν τα σερραϊκά κανάλια που ξαφνικά θα δεχθούν τηλεοπτική "εισβολή" από Θεσσαλονίκη μεριά.

• SatLeo Legend
Μην τα μπερδεύετε, δεν έχει κανένα νόημα να εκπέμψει κάτι από το Χορτιάτη με κατεύθυνση για τις Σέρρες, δεν καλύπτει εξάλλου με σταθερό σήμα ο Χορτιάτης το νομό Σερρών. Αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να μπουν δύο συμπληρωματικές συχνότητες για τα περιφερειακά της κεντρικής Μακεδονίας στα κέντρα του νομού και να τελειώνει η υπόθεση.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Ή να ενταχθεί το Allotment 4 - PAGGAIO στις ΠΖ-03 & ΠΖ-04.

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Εχουμε νεο λογοτυπο στο Καναλι 6 της Ξανθης!
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Το ΑΕ Δράμας παίζει αυτή τη στιγμή?

Επιπλέον, οριστικό τέλος για το PONTOS TV και επισήμως από το ΕΣΡ!

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Παίζει. Έχει κόψει τον Φουρθιώτη και από αναμετάδοση κάνει μόνο Τράγκα καθημερινές και Πάνια Σαββατοκύριακο. Τις υπόλοιπες ώρες τηλεμάρκετινγκ, ταινίες, travel guide και ένα τοπικό δελτίο ειδήσεων. Το πιθανότερο είναι να κάνουν αίτηση θεραπείας για την απόφαση για αναστολή λειτουργίας.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
Πρόβλημα στην πλάκα σήμερα.Τα ΗD και τα περιφερειακά εχουν μόνο ήχο και που και που εμφανίζεται εικόνα με σπασίματα,ενώ τα SD παίζουν κανονικά.

Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Satleo Maniac
Αυτή τη στιγμή χαλάσαν και τα SD.Η ΕΡΤ παίζει κανονικά απο πλάκα.

Αποσυνδεδεμένος tech_lover

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2016
  • Τόπος: Αθήνα
Χαίρομαι που δεν είναι προσωπικό μου πρόβλημα :morons Το ανέφερα και στο νήμα των HD της Digea. Ίσως λόγω των μπουρινιών των τελευταίων ημερών...

Συγχώνευση: Τετ 12 Ιουν 2019, 00:24
Επανήλθαν...

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Το πακέτο της ΕΡΤ από Θάσο είναι εδώ κ ώρες εκτός λειτουργίας. Ξέρουμε κατι;

*ειχε επανέλθει μετά από ένα τρίωρο περίπου. Προφανώς είχε διακοπή η ΔΕΗ.

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

• Satleo Maniac
Με προβληματα (στιγμιαια παγωματα καθε 5")η 31 απο Πλακα μετα την καταιγιδα το βραδυ του Σαββατου.Επισης η 24 που ειχε βγει off το βραδυ του Σαββατου επανηλθε μεν την Κυριακη το πρωι αλλα με χαμηλοτερη ισχυ απο το κανονικο.

• Satleo Maniac
Στο κεντρο εκπομπης Λυκοφη Εβρου η ΕΡΤ εκπεμπει στη συχνοτητα 33 μετα την αλλαγη απο την 57.Προκαλει ομως παρεμβολες στον Πεπλο διοτι εκπεμπει στην ιδια συχνοτητα που εκπεμπουν τα HD της Digea απο την Πλακα.Πρεπει να αλλαξει συχνοτητα.

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
Στο κεντρο εκπομπης Λυκοφως Εβρου η ΕΡΤ εκπεμπει στη συχνοτητα 33 μετα την αλλαγη απο την 57.Προκαλει ομως παρεμβολες στον Πεπλο διοτι εκπεμπει στην ιδια συχνοτητα που εκπεμπουν τα HD της Digea απο την Πλακα.Πρεπει να αλλαξει συχνοτητα.

8-) η λυκοφη ανηκει στη περιοχή 1 καθως και ο πέπλος.Το ότι λαμβανει από Πλακα δηλαδη περιοχη2 δεν είναι υποχρεωτικο ουτε δυνητικο .Κανονικα πρέπει να βλέπει από Κήπους HD.
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
μεχρι να μπει το HD στους κηπους θα εχει ερθει το 2821 οποτε παρε ταπα να εχεις.

αλλα το εχουμε ξαναπει, οταν κανει καποιος σχεδιασμο εκπομπης κεντρων εκπομπης και συχνοτητες και δεν εχει σηκωθει απο το γραφειο του στην αθηνα και να παει να μαθει και λιγη γεωγραφια και πως ειναι η καθε περιοχη αυτα θα βλεπεις να γινονται
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Satleo Maniac
@teletkv Θεωρητικα ολα καλα,στην πραξη ομως τα πραγματα διαφερουν!Υπαρχουν γειτονιες στον Πεπλο που δεν λαμβανουν σημα απο κηπους λογω φυσικων εμποδιων και υψομετρικης ανομοιομορφιας του οικισμου...ειδικα η ΕΡΤ στο 25 δεν εμφανιζεται καθολου σε ορισμενα σπιτια με κεντραρισμενη προς Κήπους κεραια!Η digea με σαφως πιο ισχυρο σημα τα βρισκει ομως πιο σκουρα στα πολυ χαμηλα την ιδια στιγμη που η Πλακα περνα δυνατα σε κεινα τα σημεια.Κι εκει που λες πως εχεις σημα σου σκαει μια παρεμβολη και χανεις μια συχνοτητα...ποιος ο λογος;Υπαρχουν τοσες κενες συχνοτητες...ποιος ο λογος να χρησιμοποιηθει συχνοτητα γειτονικου allotment τη στιγμη που ειναι γνωστο πως ενοχλει;Τι θα γινοταν αν ειχαμε κοινη συχνοτητα Πλακας-Κηπων;Ειναι το ιδιο και το αυτο για μενα...Η 33 της Λυκοφης πρεπει να αλλαξει και να μεταφερθει σε συχνοτητα που δεν ενοχλει ουτε συχνοτητα του allotment Εβρος αλλα ουτε και του allotment Πλακα.

Συγχώνευση: Παρ  9 Αυγ 2019, 21:52
@nektarios 1451 Οι Κηποι εχουν HD το προβλημα ειναι γιατι να ταπωνουμε κατειλημμενες συχνοτητες γειτονικων κεντρων!Δεν μπορει ο καθενας να βαζει οπου θελει ο,τι θελει!Η ΕΡΤ να κοιταξει να δυναμωσει λιγο τα βασικα τις κεντρα που εκπεμπει αδυναμα κι οχι να γεμιζει με gap fillers καθε χωριο και να ενοχλει κατειλημμενες συχνοτητες!Με 4-5 σημεια θα ειχε καλυψει ολο τον Εβρο αν εξεπεμπε με την ισχυ της Digea!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
δεν ειναι δικια της συχνοτητα αυτη που παιζει στο 33?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Satleo Maniac
33 ειναι η ΕΡΤ απο το gap filler Λυκοφως.στο greektv αναφερει οτι εκπεμπει στο 57 ομως εχει μεταφερθει κακως στο 33 και πνιγει τα HD της Πλακας σε σημεια του Πεπλου.Απο Κηπους τα HD εκπεμπουν 47 και 50.

Συγχώνευση: Σαβ 10 Αυγ 2019, 00:26
Επισης η 25 εκτος του εκπεμπει πολυ χαμηλα απο Κηπους ειμαι σιγουρος οτι ταπωνεται απο αναλογικο Τουρκικο καναλι και γι αυτο δεν λαμβανεται σε σημεια που κανονικα θα επρεπε να βγαινει.Η digea αντιθετα ζοριζεται μονο στα χαμηλα του Πεπλου και σε καποια σημεια του χωριου με ιδιαιτεροτητα(εμποδια προς την πλευρα των Κηπων).Ευτυχως η Πλακα ερχεται δυνατα σε εκεινα τα σημεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
@teletkv Θεωρητικα ολα καλα,στην πραξη ομως τα πραγματα διαφερουν!Υπαρχουν γειτονιες στον Πεπλο που δεν λαμβανουν σημα απο κηπους λογω φυσικων εμποδιων και υψομετρικης ανομοιομορφιας του οικισμου...ειδικα η ΕΡΤ στο 25 δεν εμφανιζεται καθολου σε ορισμενα σπιτια με κεντραρισμενη προς Κήπους κεραια!Η digea με σαφως πιο ισχυρο σημα τα βρισκει ομως πιο σκουρα στα πολυ χαμηλα την ιδια στιγμη που η Πλακα περνα δυνατα σε κεινα τα σημεια.Κι εκει που λες πως εχεις σημα σου σκαει μια παρεμβολη και χανεις μια συχνοτητα...ποιος ο λογος;Υπαρχουν τοσες κενες συχνοτητες...ποιος ο λογος να χρησιμοποιηθει συχνοτητα γειτονικου allotment τη στιγμη που ειναι γνωστο πως ενοχλει;Τι θα γινοταν αν ειχαμε κοινη συχνοτητα Πλακας-Κηπων;Ειναι το ιδιο και το αυτο για μενα...Η 33 της Λυκοφης πρεπει να αλλαξει και να μεταφερθει σε συχνοτητα που δεν ενοχλει ουτε συχνοτητα του allotment Εβρος αλλα ουτε και του allotment Πλακα.

Συγχώνευση: Παρ  9 Αυγ 2019, 21:52

@nektarios 1451 Οι Κηποι εχουν HD το προβλημα ειναι γιατι να ταπωνουμε κατειλημμενες συχνοτητες γειτονικων κεντρων!Δεν μπορει ο καθενας να βαζει οπου θελει ο,τι θελει!Η ΕΡΤ να κοιταξει να δυναμωσει λιγο τα βασικα τις κεντρα που εκπεμπει αδυναμα κι οχι να γεμιζει με gap fillers καθε χωριο και να ενοχλει κατειλημμενες συχνοτητες!Με 4-5 σημεια θα ειχε καλυψει ολο τον Εβρο αν εξεπεμπε με την ισχυ της Digea!

Στην πραγματικότητα η ΕΡΤ έχει συνήθως πιο μεγάλη ισχύ στους πομπούς της, απλώς η πρώτη πολυπλεξία με τα βασικά κανάλια της εκπέμπει σε διαμόρφωση QAM64 αντί για QAM16 όπως η Digea στα SD κανάλια της, με αποτέλεσμα να "ανοίγουν" τα κανάλια της ΕΡΤ σε πιο μεγάλο ποσοστό σήματος (πχ από 60 και πάνω) έναντι των ιδιωτικών (πχ από 50 και πάνω)

Συγχώνευση: Παρ  9 Αυγ 2019, 23:15
Επισης η 25 εκτος του εκπεμπει πολυ χαμηλα απο Κηπους ειμαι σιγουρος οτι ταπωνεται απο αναλογικο Τουρκικο καναλι και γι αυτο δεν λαμβανεται σε σημεια που κανονικα θα επρεπε να βγαινει.Η digea αντιθετα ζοριζεται μονο στα χαμηλα του Πεπλου και σε καποια σημεια του χωριου με ιδιαιτεροτητα(εμποδια προς την πλευρα των Κηπων).Ευτυχως η Πλακα ερχεται δυνατα σε εκεινα τα σημεια κι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.

Η 25 όντως δεν βγαίνει εύκολα στην αυτόματη αναζήτηση σε αντίθεση με τα ιδιωτικά SD... Βέβαια ούτε τα ιδιωτικά εκπέμπουν και με μεγάλη ισχύ (πχ στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας με το ζόρι ανοίγουν με φορητή κεραία)

• SatLeo Legend
Και τα HD της Digea όμως με QAM64 βγαίνουν. Προφανώς αυτά συγκρίνει μεταξύ τους ο Χρήστος!

• Satleo Maniac
Εξακολουθουν σημερα (10-08-19) τα προβληματα στην Πλακα...η 31 με τα γνωστα στιγμιαια της παγωματα καθε 5 με 10 δευτερα τα οποια αναμεταδιδονται και απο την 38 της λευκιμης (gap filler της Πλακας).Η 24 παραμενει με σαφως μειωμενη ισχυ απ το κανονικο της ειναι στο οριο του παγωματος.

• Satleo Maniac
Τελικα επισης σημερα ανακαλυψα πως οι παρεμβολες που δεχεται ο Πεπλος στην 33 δεν ειναι απο τη Λυκοφη αλλα απο την Κυριακη!Η Λυκοφη μεταφερθηκε απο την 57 που ηταν στην 30 και οχι στην 33(επισης κακη επιλογη γιατι συμπιπτει με συχνοτητα της Πλακας)αλλα ευτυχως δεν προκαλει προβληματα στον Πεπλο.Το κ.ε.Κυριακη ομως εκπεμπει απο σχετικα μεγαλο υψωμα και η εμβελεια του φτανει μεχρι τον Πεπλο και δημιουργει τις παρεμβολες που προανεφερα.Θα πρεπει η να χαμηλωσει λιγο ισχυ η να αλλαξει συχνοτητα για να μην ενοχλει.

• Satleo Maniac
Μετά απο πολλούς μήνες επανήλθε η 24 της Πλάκας(2ο μπουκέτο ΕΡΤ) στην κανονική της ισχύ.

• Satleo Maniac
Πολύ κράτησε η χαρά μας...ξανά σήμερα με μειωμένη ισχύ και σπασίματα στην εικόνα η 24 της Πλάκας...Μάλλον πλάκα μας κάνει ο πομπός!

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Έχω παρατηρήσει ότι τα HD κανάλια από Θάσο τελευταία μας κάνουν ψηφιδωτά (λες κ είμαστε σε οριακό σημείο εκπομπής). Αναφέρομαι στην περιοχή της Χρυσούπολης. Γύρισα κ την κεραία μου μήπως έφταιγε αυτή, αλλά τελικά δεν είναι θέμα κεραίας. Διαπίστωσα ότι κ άλλοι στις γύρω γειτονιές έχουν ανάλογο πρόβλημα.
Ας το δουν αυτό οι Digeοι...  :wave:

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2005
  • Τόπος: Σέρρες
Συμπληρώθηκαν 3 εβδομάδες απο την στιγμή που ξεκίνησε να παίζει με χαμηλό bitrate το Κανάλι 6 . Μάλλον δεν πλήρωχε το ενοίκιο .
Δέκτες:Edision OSmio 4K, Edision nino pro
LNB:Edision TL-2 swin se
Κάτοπτρο:Gibertini 1,50
Τόξο:34W - 75E

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (15:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (15:22)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/12/2024 (15:17)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/12/2024 (15:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/12/2024 (15:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: christos1414 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/12/2024 (14:31)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/12/2024 (14:24)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/12/2024 (14:16)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/12/2024 (14:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (13:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (13:41)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/12/2024 (13:26)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 19/12/2024 (13:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (12:44)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 19/12/2024 (11:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 19/12/2024 (11:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (08:32)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: IPTV Γενικά 19/12/2024 (05:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (01:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (01:50)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 19/12/2024 (01:20)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/12/2024 (01:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (00:40)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ [ΠΖ 12]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/12/2024 (00:38)
* Απ: Τα Μεσαία (ΑΜ) στην Κύπρο.  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 19/12/2024 (00:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/12/2024 (00:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (00:13)
* Απ: ERTFLIX  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: IPTV Γενικά 18/12/2024 (23:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (22:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (22:10)