Δεν είναι ανίσχυρη, ίδια ισχύ με τις άλλες έχει! Απλά παρεμβάλλεται έντονα από την ΕΤ3 του Παγγαίου ανατολικά της Κομοτηνής!
Ήμουν Αλεξ/λη για 15 μέρες πριν 3 ημέρες και 3 διαφορετικοί αποκωδικοποιητές μου έδειχναν 3 μονάδες χαμηλώτερη ένταση σήματος απο την 58 και 5 απο τις άλλες 2 της Digea,γι αυτό μην είσαι απόλυτος.
Απόλυτος δεν είμαι, απλά ξέρω καλά με τι ισχύ εκπέμπουν, είναι όλοι στα 220Watt! Αν όμως συνυπολογίσεις τις απώλειες που έχουν οι περισσότερες εγκαταστάσεις στις υψηλές συχνότητες συν τις διαφορές στις απολαβές των κεραιών δεν είναι δύσκολο να πάρεις μικρότερα ποσοστά στις υψηλές συχνότητες!
Για τη λήψη των 58 και 64 είχαμε πολλαπλές αναφορές και στις περισσότερες περιπτώσεις η 64 είχε πρόβλημα στη λήψη λόγω της ΕΤ3, όχι επειδή είναι πιο ανίσχυρη! Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν φερ' ειπείν ήταν στα κανάλια 27 και 33!
Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που ακόμα και η ΚΥΑ προβλέπει μεγαλύτερη ισχύ εκπομπής στις υψηλές συχνότητες και γι αυτό η ΕΡΤ θα αλλάξει τους πομπούς σε 400 Watt όπως έπρεπε ήδη να έχει κάνει!