Τότε θα σου πρότεινα μία κεραία με ένα χαμηλού θορύβου ενισχυτή όπως την flashd της Ikusi με ενεργό δίπολο ή την DATHD τηs Τeleves και να της δώσεις τροφοδοσία από τον ψηφιακό δέκτη
Αγόρασα την δεύτερη (75 €) και χωρίς ενισχυτή η κατάσταση παρέμενε όπως είχε (24 & 32 απρόσκοπτο σήμα-ένταση 50%,ποιότητα 90-92% και η 58 στο ανώφελο 25-30% και κάπου-κάπου στο ωφέλιμο 31-37% για μερικά λεπτά.
Με τροφοδοσία 5V απ'τον δέκτη (τόση μόνο διαθέτει) όλα προς το χειρότερο.
Α λ λ ά με τροφοδοσία 21.5V απο άλλο τροφοδοτικό (χωρίς ενισχυτή στον ιστό,διότι με ενισχυτή πάλι αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα) 24 & 32 απρόσκοπτο σήμα-ένταση 70%,ποιότητα 93-94% και η 58 πάντα πάνω απο το οριακό 31% (παίζει η ποιότητα συνέχεια μέχρι και 90% !!! ανά 5-10 λεπτά),ενώ η άπιαστη μέχρι τώρα 64 ανέβηκε κάποια στιγμή στο 30-31% και είδα εικόνα για 2-3 λεπτά!Αυτή η συχνότητα στη συνέχεια και για 1-2 ώρες έπαιζε ανάμεσα στο 25 και 29% κάτω απ'το όριο λήψης του δέκτη μου,δηλαδή.
Σχετικά με το ενεργό δίπολο αυτής της κεραίας στα τεχνικά χαρακτηριστικά ορίζεται οτι δουλεύει με τάση απο 12 έως 24V και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει φόβος να πάθει ζημιά με τα 21.5V που του στέλνει το τροφοδοτικό μου και αν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω ενα αλλο τροφοδοτικό που έχω και το οποίο στέλνει 17.5V στο δίπολο και αν θα έχει επίπτωση στη λήψη μια τέτοια κίνηση.
Ευχαριστώ φίλε satboy για την ιδέα.
Χρόνια πολλά σε όλους!
Παρακαλώ
Εδώ είμαστε πάντα για να παρέχουμε βοήθεια. Η κεραία που αγόρασες έχει πολύ χαμηλού θορύβου ενισχυτή με gain 16db.
Η ισχύς εκπομπής του 64 είναι μισή απο το 58. (220 watts έναντι 400). Η Digea έχει ισχύ 350 watts και στα δύο κανάλια.
Ακούγεται ότι η ΕΡΤ θα ανεβάσει στην Πλάκα ένα 400 ενισχυτή ακόμα για το 64.
Όταν θα υπάρξει η πληροφορία θα την διαβάσετε στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΜε εκτίμηση προς όλους