Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]
  • Τρι 4 Μαρ 2025, 13:50
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  (Αναγνώστηκε 372237 φορές)

0 μέλη και 79 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Συμφωνω σε ΟΛΑ!

Και συγκεκριμενα για την ΕΡΤ να πω οτι καταφερε παρα τις υψηλες συχνοτητες που τις δοθηκαν να αποδωσει καλυτερα απο την DIGEA οσον αφορα τη σταθεροτητα του σηματος!Ουτε κολληματα,ουτε σπασιματα ουτε τιποτα!Η 58UHF εχει την υψηλοτερη ''ενταση σηματος'' απο ολα τα ψηφιακα σε μενα,ενω και η ''δυσκολη'' 64UHF εχει ιση ''ενταση σηματος'' με την 24UHF της Digea που λογω χαμηλης συχνοτητας ειναι ευκολοτερης ληψης!

Και επιτελους η DIGEA να διορθωσει το προβλημα!!!Δεν το εχουν παρει χαμπαρι ηθελα να 'ξερα!!! :twisted:

Αποσυνδεδεμένος nikolasg

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2010
Μάριε δεν συγκινούνται στην DIGEA.
Τους ανέφερα το πρόβλημα, κοίτα την εγκατάστασή σου μου είπαν(τουλάχιστον απάντησαν).
Έστειλα mail στα MEGA, STAR & ΣΚΑΙ αυτοί ούτε που μου απάντησαν, ούτε και ασχολήθηκαν?-ένοιαξε? γιατί το πρόβλημα με την 32 παραμένει. Η 24 φαίνεται να είναι καλή. Στην F1 σήμερα δεν είδα πρόβλημα.

Χάλια η DIGEA, δυστυχώς. Κρίμα :(

Στείλτε κι εσείς mail να γίνουμε πολλοί, γιατί εμένα δεν με πιστεύουν. Για καλό τους το λέμε. Δεν τους κάνουμε πόλεμο. Ένα reset το βράδυ δεν μπορούν να κάνουν μπάς και διορθωθεί?
Επίσης δεν μπορούν να γράψουν καμία ώρα το πρόγραμμα απο ένα κανάλι της 32 και μετά να δουν κι αυτοί το πρόβλημα αφου δεν πιστεύουν εμάς?

Αποσυνδεδεμένος nikolasg

• Νέο Μέλος
  • *
Παιδιά γνωρίζεται αν εκπέμπει απο Βουλγαρία ή Τουρκία ψηφιακά, είτε αναλογικά κανάλι στην 32 (562mhz) και αν ναι που βρίσκεται περίπου?
Μπορεί να επηρεάζει τα δικά μας ψηφιακά?

Αποσυνδεδεμένος satboy

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
Παράθεση από: "nikolasg"
Παιδιά γνωρίζεται αν εκπέμπει απο Βουλγαρία ή Τουρκία ψηφιακά, είτε αναλογικά κανάλι στην 32 (562mhz) και αν ναι που βρίσκεται περίπου?
Μπορεί να επηρεάζει τα δικά μας ψηφιακά?

Οι συχνότητες είναι πεντακάθαρες .

Με εκτίμηση

Αποσυνδεδεμένος nikolasg

• Νέο Μέλος
  • *
Ευχαριστώ satboy.

Να υποθέσω ότι το πεντακάθαρες αναφέρεται επίσης και στο ότι εσύ δεν έχεις αυτό το πιξελάρισμα-ψηφιδωτό και καμιά φορά χάσιμο σήματος στην 32 που παρατήρησα εγώ, έτσι?
Δεν βλέπω και κανένας άλλος να έχει πρόβλημα τελικά. Μάλλον πρέπει να κοιτάξω καλύτερα τις κεραίες και εγκαταστάσεις που έχουν πρόβλημα(όλες δλδ). Έχω πολύ δουλειά.

Thanx

Μην κάνετε παράθεση του αμέσως προηγούμενου μηνύματος

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Μην χασεις τον χρονο σου νομιζοντας πως εχεις εσυ το προβλημα.Η DIGEA το εχει αλλα απλα...αδιαφορει!Εγω δεν ειμαι Κομοτηνη τωρα για να δω αν συνεχιζει το προβλημα,αλλα λογικα για να συνεχιζει σε σενα ετσι θα ειναι.Απο τον ιδιο πομπο βλεπουμε,το ιδιο σημα παιρνουμε!Και αλλωστε γιατι η ΕΡΤ δουλευει αψογα?

DIGEA :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
δεν ξερω αν ειμαι ο μονος που το εχω παρατηρησει αλλα ο αντ1 ορισμενες φορες εχει ενα εκνευριστικο περιγραμμα σαν ειδωλο και αυτο ειναι ευκολα ορατο κυριως στους υποτιτλους σαν μια σκια απο πισω!απ οσο ξερω ειδωλα και περιγραμματα υπαρχουν μονο σε αναλογικα καναλια.πως ειναι δυνατον να υπαρχουν και σε ψηφιακα???

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
να απαντησω κι εγω σχετικα με την 32 οτι ναι πραγματι αυτη η συχνοτητα εχει προβλημα.κανει πολυ συχνα διακοπες και παγωματα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Είναι προβληματική η μετάδοση της συχνότητας, δεν φταίει η κεραία κανενός!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
αμα παρεις τηλεφωνο στην digea αυτοι θα σου πουν οτι φταιει η εγκατασταση σου

Αποσυνδεδεμένος nikolasg

• Νέο Μέλος
  • *
Εδώ και 3-4 μέρες δεν το κάνει. Το προσέξατε?
Να δούμε θα κρατήσει?

Αποσυνδεδεμένος nikolasg

• Νέο Μέλος
  • *
Μόλις γύρισα απο δικοπές και πάλι τα ίδια με την 32.
Ευτυχώς είναι καλοκαιράκι ακόμη και δεν καθόμαστε και πολύ σπίτι.

Συνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Λοιπον,απο σημερα και επισημα στην Κομοτηνη. Ακομη δεν εγκατεστησα πιατο αλλα εχω παροχη απο την κεντρικη εγκατασταση επιγειας ληψης. Η κεραια αν και κοιταζει Θασο,εχω ανετη ληψη ψηφιακων καναλιων απο Πλακα.
Ο ενσωματομενος ψηφιακος δεκτης της τηλεορασης (Samsung 40'') που ειναι MPEG 2 κατεβασε ολα τα καναλια και οπως ηταν αναμενομενο μου εδωσε εικονα στα καναλια της DIGITAL UNION (47 UHF) και στην συχνοτητα της ΕΡΤ με τα ΠΡΙΣΜΑ+,CINESPORT+ ΒΟΥΛΗ και ΡΙΚ (64 UHF),ενω μονο ηχο στα καναλια της DIGEA (24 και 32 UHF) και της ΕΡΤ με τα ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3,ΕΡΤ HD (58 UHF).

Εκανα προσθηκη του COMBO δεκτη μου EDISION ARGUS MINI 2-1 και εφερε εικονα σε ολα!

Επισης αναφερω οτι εχω ληψη του STAR ΔΡΑΜΑΣ (37 UHF) με σαφως καλυτερη εικονα απ'αυτη που ειχα στην Χρυσουπολη!!!
To CENTER της Καβαλας με οχι και τοσο καθαρη εικονα. Το ΔΕΛΤΑ Αλεξανδρουπολης στο 45 απο Πλακα ερχεται πολυ καλυτερο απο αυτο της Θασου στο 61. Το ιδιο και για το R CHANNEL.
Oσονουπω και περισσοτερα (αφου μαζεψω τα ασυμαζευτα!!!)  8-)
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
Το ΔΕΛΤΑ στο 45 ειναι απο Δεξαμενη δεν ειναι απο πλακα.

• SatLeo Legend
Καταρχάς καλορίζικη η νέα κατοικία και κατά δεύτερον επιτέλους και ψηφιακά!
Όπως λέει και ο Λιάκος τα R channel και ΔΕΛΤΑ είναι τοπικές εκπομπές από Δεξαμενή, το STAR Δράμας είναι από Ελευθερούπολη και περνάει καλύτερα εκεί!

Αποσυνδεδεμένος satboy

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
Το Δέλτα και το R Channel (45 & 57) είναι από το Μεσοχώρι, όχι από  Δεξαμενή. Το χωριό αυτό είναι στην ίδια κατεύθυνση με την Θάσο.
Το μόνα αναλογικά από Πλάκα είναι το 21 του Δέλτα,Telecity στο 57, 902 TV στο 36 και τα 2 της Nova 46&55..... αλλά δεν τα βλέπει κανείς.

• SatLeo Legend
Το Μεσοχώρι το ακούω πρώτη φορά αν και να σου πω την αλήθεια όταν ήμουν φαντάρος και περνούσα από εκείνα τα μέρη σαν να μου φάνηκαν κάτι κεραίες προς τη Θάσο από Κομοτηνή σε χαμηλό υψόμετρο!

Εκπέμπουν και άλλα κανάλια από εκεί?

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ετσι εξηγειται λοιπον η τελεια ληψη των ΔΕΛΤΑ και R με κεραια προς Θασο!Φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τον 902(48UHF).Αντιθετα η ΒΟΥΛΗ(40UHF) ειναι απο Δεξαμενη γιατι ειχε ειδωλο και οταν ειχα την κεραια προς Θασο αλλα και τωρα φυσικα.Παρεμπιπτοντως η ΒΟΥΛΗ κανει ''αναζητηση σηματος'' εδω και ενα τριμηνο σιγουρα!

Απο Πλακα πραγματι τα μονα που εχουν απομεινει ειναι αυτα που αναφερει ο φιλος satboy.Μαλιστα σημερα παρατηρησα οτι ειναι κλειστο και το CENTER(49UHF),που δεν εκπεμπει ακομα ψηφιακα...

Οσον αφορα τα ψηφιακα,ολα παιζουν τελεια!Διορθωθηκε και το προβλημα με την DIGEA μαλλον,απο το λιγο που παρακολουθησα!

Ασχετο,προηγουμενως στην 43 το τουρκικο υπερισχυσε του ΑΝΤ1 για λιγο!Ο ΑΝΤ1 να πω πως εχει το χειροτερο σημα απο Θασο,τουλαχιστον στην Κομοτηνη...

Επισης στην Καβαλα ειδα τελεια ληψη του DCI αλλα με ασπρομαυρη εικονα και με τρεμοπαιγμα!

Συνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Oσο για το DCI κι εγω οσο ημουν Χρυσουπολη εβγαινε ασπρομαυρο με ηχο. Τωρα που ηρθα Κομοτηνη,για την ωρα τουλαχιστον η εικονα του δεν ειναι και η επιθυμητη...αλλα βλεπεται. Χθες παντως μετα απο σκαν ειδα οτι εβγαινε με ηχο και ασπρομαυρα...αλλα με εγχρωμες παρεμβασεις που και που.
Εκτος θεματος ειμαστε ομως....για να επανελθω,σε μενα τα καναλια της ΕΡΤ στο καναλι 64 (Πρισμα-Σινεσπορ-Βουλη-ΡΙΚ) στην μεγιστη διαρκεια της ημερας κανουν μωσαικα....το σημα που δινει ο δεκτης μου ειναι Q:82% L:77%  :roll:
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

• SatLeo Legend
Έχει εξηγηθεί ότι οι λόγοι είναι δύο:
1. η αναλογική εκπομπή της ΕΤ3 από Παγγαίο
2. η πολύ υψηλή συχνότητα που δόθηκε από την παρούσα ΚΥΑ για εκπομπή σε συνδυασμό με την περιορισμένη βάσει πάλι ΚΥΑ ισχύ και τις απώλειες που βλέπουμε συχνά σε πολλές εγκαταστάσεις λόγω καλωδίων, παλιών κεραιών κλπ

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Αυτη τη στιγμη το ψηφιακο ΘΡΑΚΗΝΕΤ δειχνει μαυρη εικονα με χιονακια και ακουγεται ο Noise Radio 97,8 και απο μεσα πιο χαμηλα ο 902 αριστερα στα FM!!!Ο,τι να ναι!

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
αντε γεια λεμε πως το καταφεραν αυτο?
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ελα μου ντε! :lol: Παντως τωρα διορθωθηκε το προβλημα,βλεπουμε κανονικα ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ...

Αποσυνδεδεμένος satrrstm

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
  • Τόπος: Δ. Θράκη
Εδώ και 2 ημέρες η 58 με τα κρατικά δεν έχει εδώ στην οριακή περιοχή μου σήμα,ενώ οι άλλες 4 συχνότητες δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα,η 58 παίζει κανονικά στην Κομοτηνή ή μέσα στην πόλη της Ξάνθης,αν υπάρχει κανείς με το ίδιο πρόβλημα?
Octagon SF8008,Amiko 8155HD,Humax 5400 ο αθάνατος,MABO Offset 1.80,κ.ά.

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Απο Κομοτηνη κανενα απολυτως προβλημα!Αντιθετα,εχω παρατηρησει σε διαφορες στιγμες μεσα στη μερα διακοπη σηματος 3-4 δευτερολεπτων στην digea 24uhf!

Αποσυνδεδεμένος satrrstm

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
  • Τόπος: Δ. Θράκη
Το πρόβλημα με την 58 συνεχίζει και υφίσταται,καθόλου σήμα δηλαδή,η 64 είναι σχεδόν όπως ήταν,δηλαδή έρχεται το σήμα κάπου-κάπου,λίγο πιό αραιά όμως τώρα,αλλά οι άλλες 3,η 24 και 32 της digea και η 47 της digital union έρχονται καμπάνα,όπως και πρίν.
Πόσο μπορεί να άλλαξε κάτι στο σύστημά μου?
Απ'ότι λέει ο marios1234 στην Κομοτηνή,που όμως είναι πολύ πιο κοντά στους αναμεταδότες,δεν κατάλαβε καμία διαφορά,απο Ξάνθη δεν ανταποκρίνεται κανείς,αρα μόνο ο teletkv εκ των έσω μπορεί να ξέρει κάτι για πτώση ισχύος των πομπών της ΕΡΤ ή άλλη μεταβολή τις τελευταίες 7-8 ημέρες?...
Octagon SF8008,Amiko 8155HD,Humax 5400 ο αθάνατος,MABO Offset 1.80,κ.ά.

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
8-) Δεν έχω καμιά πληροφορία για αλλαγές στη Πλάκα.Εκείνο που ξέρω ότι 3 από 4 τεχνικούς που έχει η ΕΡΤ στο Εβρο κατέθεσαν αίτηση συνταξιοδότησης!!! και κα΄θενας καταλαβαίνει τι θα προκύψει από εδώ και στο εξής.Τις τελευταίες 15 ημέρες 140 τεχνικοί της ΕΡΤ κατέθεσαν αίτηση για συνταξιοδότηση.Μας φέρανε στο τέλος.Asta la vista!!!! 8-) )
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
οποτε καταλαβαινετε τι θα γινει αν θα αγριεψει ο καιρος εκει πανω απλα θα μεινετε χωρις τηλεοραση τουλαχιστον απο τα κρατικα.
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "teletkv"
3 από 4 τεχνικούς που έχει η ΕΡΤ στο Εβρο κατέθεσαν αίτηση συνταξιοδότησης!!!
Παράθεση από: "nektarios 1451"
3 από 4 τεχνικούς που έχει η ΕΡΤ στο Εβρο κατέθεσαν αίτηση συνταξιοδότησης
να υποθεσω οτι σε αυτη την περιπτωση θα γινουν προσληψεις; :)  :)  :)  :)

• SatLeo Legend

* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: IPTV Γενικά 04/03/2025 (12:17)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 04/03/2025 (10:39)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 04/03/2025 (10:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Σκύρο   Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/03/2025 (10:11)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 04/03/2025 (02:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/03/2025 (02:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Σκύρο   Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/03/2025 (01:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (23:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (23:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (23:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (23:01)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (22:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (22:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (22:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (22:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (21:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (21:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Σκύρο   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (20:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Σκύρο   Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (20:19)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (19:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (17:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:12)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 03/03/2025 (16:01)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (14:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (14:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: electro Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (13:52)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (13:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (12:18)