Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]
  • Σαβ 25 Ιαν 2025, 13:37
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  (Αναγνώστηκε 366588 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
πως γινεται κεραιες που λαμβανουν καμπανα τα κρατικα του πηλιου(41,44 UHF) να μη λαμβανουν DIGEA απο πλακα...tragic!!!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Μήπως άλλαξαν τίποτα στο διάγραμμα κάλυψης? Υποψιάζομαι ότι μπορεί να έδωσαν tilt προς τα κάτω για να κόψουν τη λήψη στην Τουρκία! Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο είναι για πολλές κλωτσιές!  :assault
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος satrrstm

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
  • Τόπος: Δ. Θράκη
Επιβεβαιώνω κι εγώ που έχω οριακή λήψη,ότι ενώ μέχρι τώρα στις 2 συχν. της Digea είχα ποιότ.σήματος γύρω στο 90% τώρα κατέβηκε στο 60% και κάπου κάπου κατεβαίνει και κάτω απο το όριο λήψης,το 30%.
Όσο για την 58 με τα κρατικά της ΕΡΤ εξαφανίστηκε κι αυτή εδώ κι ένα μήνα κι έρχεται κάπου-κάπου για μερικά λεπτά,πιό σπάνια απ'την 64 της ΕΡΤ.
Octagon SF8008,Amiko 8155HD,Humax 5400 ο αθάνατος,MABO Offset 1.80,κ.ά.

Αποσυνδεδεμένος tsili

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2012
Το 32 της digea εχει πρόβλημα με το κεραιοσύστημα και παίζει  με χαμιλή ισχυ .Κανένα πρόβλημα με την ΕΡΤ

Αποσυνδεδεμένος kinigos30

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
  • Τόπος: Αλεξανδρούπολη
Προφανώς ήρθαν και απισημάνανε ότι υπάρχει πρόβλημα,δεν είπανε αν αποκαταστάθηκε.
Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με την ισχύ του σήματος,ήταν όπως στην αρχή.
Σε κάποιες ερωτήσεις για αναβαθμίσεις,για νέα μηχανήματα σήματος ή εγκατάσταση gap filler
σε περιοχές δύσκολες όπως πχ η Μάκρη,
ο ένας απο τους τεχνικούς έτριβε ταυτόχρονα το δείκτη και τον αντίχειρα του δεξιού του χεριού....χαχαχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Το γραφω εδω γιατι εχει αμεση σχεση με τη ληψη των ψηφιακων...

Το ΔΕΛΤΑ ενημερωνει με σποτακι οτι απο σημερα αλλαζει συχνοτητα για τον Β.Εβρο(προφανως απο Πυθιο) και απο την 66 που βρισκοταν θα εκπεμπει στην 32!!!Δηλαδη στην συχνοτητα της Digea απο Πλακα με την οποια αντιμετωπιζει το προβλημα ο Χρηστος!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
αυτα ειναι κανουν μποικοταζ στην digea.

και μετα μας λενε κακους οταν τους κραζουμε.δεν ξερουν οτι θα εχουν προβλημα οπυ περναει η πλακα?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Satleo Maniac
και να ηταν μονο αυτο...ουτε καν που συγκινηθηκαν να αλλαξουν συχνοτητα απο κηπους και μπλοκαρουν την ερτ ψηφιακη στην 58 σε κηπους και γεμιστη...το ΕΣΡ που ειναι εδω???

• Satleo Maniac
το θεμα ειναι γελοιο...μιλανε για καλυψη ακριτικων περιοχων με ισχυρο και καθαρο σημα χωρις παρεμβολες απο γειτονες και...παρεμβαλλομαστε μονοι μας!!!απλα tragic!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος georgeth

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2010
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Γεια σας
μηπως καπως φιλος θα μπορουσε να μου προτείνει κεραία για την ληψη
των ψηφιακων καναλιων απο την Πλακα στη πολη της Ξανθης (κεντρο -  ατομικη κεραια με 30μ καλωδιο και ενισχυτή ιστου της Johanson)
ωστε να προχωρήσω σε αλλαγη της υπάρχουσας καθότι μονο
ευχαριστημένος δεν είμαι

ζητώ προκαταβολικα συγνώμη αν είμαι εκτος θέματος,
Γιωργος

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Συμφωνα με το site της Digital Union:

Κέντρο Εκπομπής Πλάκας

(Αλεξανδρούπολις)

Έναρξη 19/3/2011 στον Δίαυλο 47
Από 1/5/2012 οι σταθμοί επέλεξαν έτερο πάροχο.

Ξερουμε λεπτομερειες για το ποιος ειναι ο νεος παροχος?

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
newsletter που έλαβα απο το sat.gr που επιμελείται ο Γιώργος Ζαζόπουλος (satboy) ενημερώνει ότι:
Στις 18 Ιουλίου ξεκινάει η επίγεια ψηφιακή εκπομπή της Νοva απο Πλάκα Αλεξανδρούπολης (46 UHF)
Οι δοκιμαστικές εκπομπές θα αρχίσουν λίγες μέρες πρίν και το stream θα περιέχει τα γνωστά κανάλια
Novacinema 1 / Disney  - Novasports 1 - Euronews και TV5 Europe.
Η εκπομπή θα είναι σε DVB-T standard και MPEG 4 συμπίεση

Αποσυνδεδεμένος satboy

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
Παράθεση από: "marios1234"

Κέντρο Εκπομπής Πλάκας

(Αλεξανδρούπολις)

Εκείνος άραγε ξέρει ?....

Αποσυνδεδεμένος satrrstm

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "georgeth"
Γεια σας
μηπως καπως φιλος θα μπορουσε να μου προτείνει κεραία για την ληψη
των ψηφιακων καναλιων απο την Πλακα στη πολη της Ξανθης (κεντρο - ατομικη κεραια με 30μ καλωδιο και ενισχυτή ιστου της Johanson)
ωστε να προχωρήσω σε αλλαγη της υπάρχουσας καθότι μονο
ευχαριστημένος δεν είμαι

ζητώ προκαταβολικα συγνώμη αν είμαι εκτος θέματος,
Γιωργος

Γείτονα,εύχομαι να έχεις λύσει το πρόβλημα λήψης,απαντάω πολύ καθυστερημένα απο τότε που δημοσίευσες.
Αν όχι,έχω μερικές απορίες εκτός του ότι το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ
(ελπίζω να είναι διετίας και όχι πολυετίας,απο πριν την έλευση των ψηφιακών).
Η κεραία σου τι τύπου είναι,μπορείς να περιγράψεις το σχήμα της?
Κοντάρι οριζόντιο με στοιχεία τυπου χελιδόνι,τυπου κάθετου πλέγματος,τυπου Yargi,
τρίπολη(τρίαινα) ή δίπολη τύπου Televes,ή κάποια άλλη?
Υπάρχει ανάμεσα στην κεραία και το κέντρο εκπομπής υψηλώτερη πολυκατοικία πιό κοντά απο 10 μ.?
Δοκίμασες λήψη χωρίς δεύτερη κεραία προς Θάσο στον ίδιο ενισχυτή?
Δοκίμασες με απ'ευθείας σκέτο καλώδιο απ'την κεραία στον δέκτη,
χωρις να περνάει απ'τον ενισχυτή στον ιστό,ούτε απ'το τροφοδοτικό στο σαλόνι?
Σκέψου και πειραματίσου με όλα αυτά και αν δεν βγεί κάτι,θα σου πώ ποιά έχω εγώ και είμαι ευχαριστημένος.
Δεν φταίει απαραίτητα η κεραία σου.

Αποσυνδεδεμένος georgeth

• Νέο Μέλος
  • *
@Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
ευχαριστω για την απαντηση σου, λοιπον ειμαι σε πολυκατοικια και δεν με κοβει τπτ , εχω οπτικη επαφη με πλακα, καλωδιο 2ετιας περιπου 30μ και κεραια τυπου televes τριαινα
το προβλημα μου ειναι τα σκασιματα που παρουσιαζουν καποιες φορες τα καναλιακαι δεν μιλαω οταν εχει βροχες κλπ...

Αποσυνδεδεμένος kinigos30

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
  • Τόπος: Αλεξανδρούπολη
Ξεκίνησε  δοκιμαστικά σήμερα η μετάδοση του πακέτου της Νοva Επίγεια...

46UHF

Ενταση σηματος:75%
Ποιοτητα σηματος:97%

Αποσυνδεδεμένος satrrstm

• Έμπειρο Μέλος
Φίλε @georgeth σπασίματα παρουσιάζονται κάπου-κάπου σ'όλους στην Ξάνθη για λίγα λεπτά,αλλά δεν μου απάντησες σε 2 βασικές ερωτήσεις :
Δοκίμασες λήψη χωρίς δεύτερη κεραία προς Θάσο στον ίδιο ενισχυτή?
χωρις να περνάει απ'τον ενισχυτή στον ιστό,ούτε απ'το τροφοδοτικό στο σαλόνι?
Η κεραία σου είναι απο τις κορυφαίες για ψηφιακή λήψη,
αλλά λόγω μεγάλης απόστασης απο την Πλάκα αυτές οι 2 ερωτήσεις πρέπει να ερευνηθούν
και να απαντηθούν,αναλογικά απο Θάσο μαζί με ψηφιακά απο μεγάλη απόσταση στον ίδιο ενισχυτή είναι πρόβλημα,
δοκίμασε και δες.

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Παράθεση από: satboy
Παράθεση από: marios1234

Κέντρο Εκπομπής Πλάκας

(Αλεξανδρούπολις)

Εκείνος άραγε ξέρει ?....
:crazy: :mrgreen: :mrgreen: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος georgeth

• Νέο Μέλος
  • *
Σε ευχαριστω πορκαταβολικα για τον κοπο σου να μου απαντησεις
Παράθεση από: "satrrstm"
Φίλε @georgeth σπασίματα παρουσιάζονται κάπου-κάπου σ'όλους στην Ξάνθη για λίγα λεπτά,αλλά δεν μου απάντησες σε 2 βασικές ερωτήσεις :
Δοκίμασες λήψη χωρίς δεύτερη κεραία προς Θάσο στον ίδιο ενισχυτή? [highlight=#ffffff]NAI[/highlight] τα ιδια αποτελεσματα
χωρις να περνάει απ'τον ενισχυτή στον ιστό,ούτε απ'το τροφοδοτικό στο σαλόνι? ΝΑΙ αρκετες απωλεις
Η κεραία σου είναι απο τις κορυφαίες για ψηφιακή λήψη,
αλλά λόγω μεγάλης απόστασης απο την Πλάκα αυτές οι 2 ερωτήσεις πρέπει να ερευνηθούν
και να απαντηθούν,αναλογικά απο Θάσο μαζί με ψηφιακά απο μεγάλη απόσταση στον ίδιο ενισχυτή είναι πρόβλημα,
δοκίμασε και δες.

και την κεραια την εχω "συντονίσει" ωστε να κοιτα πλακα με το στιγμα που πηρα απο το goolemaps ως προς την τοποθεσια της Πλακα

αλλα αν ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν σκασιματα στο σημα καπου καπου τοτε πρεπει να ειμαι ΟΚ, το φαινομενο ειναι ιδιατερα εντονο οταν
ο καιρο χαλαει ...

Αποσυνδεδεμένος satrrstm

• Έμπειρο Μέλος
Για επιβεβαίωση οτι απολαμβάνεις τα μέγιστα απο την ακριβοπληρωμένη κεραία σου μια τελευταία ερώτηση.
Ο τύπος της κεραίας είναι αυτός ακριβώς : DAT 45 HD boss 1495 με το ενεργό δίπολο
ή η απλή στην οποία χρεώνεται εξτρά το ενεργό δίπολο?
Αν είναι το πρώτο,έβαλες τροφοδοτικό σκέτο στο σαλόνι,χωρίς τον ενισχυτή στον ιστό για καλύτερα αποτελέσματα?
Εγώ,επειδή είμαι 13 επι πλέον χιλμ. πιο μακριά απο Πλάκα απ'οτι εσύ,αγόρασα εξτρά και ειδικό ενισχυτή ίδιας μάρκας
με ειδική υποδοχή UHF η οποία στέλνει τάση στην κεραία,αλλά δεν είδα διαφορά απο την περίπτωση του σκέτου τροφοδοτικού.
Διαπίστωσα όμως οτι το σκέτο τροφοδοτικό είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα απο την χρήση και κανονικού ενισχυτή στον ιστό,
που μόνο την ένταση του σήματος ανέβαζε,όχι την ποιότητα.

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Σημερα ηρθα Κομοτηνη και εκανα scan για να βρω το πακετο της Nova στην 46UHF αφου οταν ανοιξε ελειπα!Με εκπληξη ειδα οτι εκτος απο την συχνοτητα 46 λαμβανω το ιδιο πακετο με τα γνωστα καναλια και στην 34UHF!!!Απο που να ειναι?Μηπως Δεξαμενη?

Η 46 εχει ισχυ και ποιοτητα σηματος 100% στον ενσωματωμενο δεκτη της LG.
H 34 εχει ισχυ 90% και ποιοτητα που κυμαινεται απο 60%-95%,ωστοσο η ληψη ειναι απροβληματιστη!

• SatLeo Legend
Είναι πάρα πολύ πιθανό να έχουν στήσει και στη Δεξαμενή αφού από εκεί έβγαινε το novasports αν θυμάμαι καλά στο 34!

Αποσυνδεδεμένος slavico_megalio

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2012
  • Τόπος: Δράμα
μερικες επικαιροποιήσεις,στην ελευθερουπολή καβαλας με τοπικη πρωτοβουλια  φυσικα εκπεμπουν δυο ψηφιακα πακετα στην 36 και 46 που εχουν ολα τα γνωστα καναλια,στην δραμα σταθερά εκπεμπει η 37 με τα κρατικα της ερτ το hd και 5 ραδιοφωνα ερα ,ερα σπορτ κοσμος κτλπ,παλια ειχαμε και αλλα καναλια spor prisma cine αλλα εκλεισαν οποτε μειναμε με αυτα,και αυτα φυσικα με τοπική πρωτοβούλια ενος συνταξιούχου ηλεκτρονικου που εχει καψουρα!τωρα,ενας φιλος ηλεκτρονικος μου λεει οτι η πλακα περναει και βγαινει στα χωρια του ν.δραμας που ειναι στο μενοικιο ορος,δηλαδη καλλιθεα κρυα βρυση και αλλα.αυτα!

• SatLeo Legend
Ευχαριστούμε πολύ! Στην Ελευθερούπολη ποια κανάλια εκπέμπουν σε ποιες συχνότητες? Γενικά αν μπορείς να μας κάνεις και καμία επικαιροποίηση στα αναλογικά για να τα περάσουμε στους πίνακες!

• Satleo Maniac
Υπαρχει μεγαλο προβλημα εδω και αρκετες μερες με τα ψηφιακα της ΕΡΤ στην 58.εχει πεσει η ισχυς του αναμεταδοτη και δεν λαμβανονται καθολου στα χαμηλα.εγω προσωπικα τα λαμβανω χωρις σπασιματα αλλα η ενταση σηματος απο 89-90% που ηταν εχει πεσει στο 79-80%.

• Satleo Maniac
Το μπουκετο στην 64 το λαμβανω με 82% ενταση.φανταστειτε δηλαδη οτι η 58 εχει γινει πιο αδυναμη απο την 64!!!το μισο χωριο δεν βλεπει ΕΡΤ...οποιος γνωριζει τι ακριβως συμβαινει ας απαντησει...

Αποσυνδεδεμένος nikolasg

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2010
Εδώ και 3 ημέρες στην Κομοτηνή κάποιες στιγμές η 24(ΑΝΤ1, ALPHA ...) κάνει σπασίματα(pixelaρισμα) με τον ήχο όμως ΟΚ.
Σε Samsung η ισχύς 94-99% με το bit σφάλματος 0-280, όταν έχει πρόβλημα. Στις υπόλοιπες συχνότητες δεν παρατηρείται πρόβλημα με 100% ισχύ και ο bit σφάλμα.

• Satleo Maniac
Αποκατασταθηκε σημερα το προβλημα με την ισχυ της 58.τα καναλια λαμβανονται κανονικα και στα χαμηλα απο τα οποια ειχαν εξαφανιστει για σχεδον ενα μηνα...εγω λαμβανω την 58 με ενταση 88%...ευχαριστουμε την ΕΡΤ για την εγκαιρη επεμβαση!!!:-P

• Satleo Maniac
Ας ευχηθουμε να μην ξαναχαλασουν!ερχεται και χειμωνας τι θα κανουμε??? :yernuts

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
ΕΡΤ ΨΗΦΙΔΩΤΗ πρεπει να την πουνε κ οχι ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ. :lol:
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (12:58)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/01/2025 (10:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/01/2025 (09:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (01:58)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/01/2025 (00:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (21:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 24/01/2025 (20:36)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (16:11)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 24/01/2025 (14:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (12:26)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (12:18)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (11:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (10:15)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (08:44)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (08:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (08:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (07:24)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (06:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (01:05)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: nikoskavala Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 24/01/2025 (00:23)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 24/01/2025 (00:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (23:08)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (22:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (20:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (20:41)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (19:08)