0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μπορούσες να μας αναφέρεις και την πηγή;Και γιατί ενώ υπάρχει οπτική στο βουνό, να παίρνουν τροφοδοσία από δορυφόρο; Είναι πάντως αρκετά περίεργο τα γεγονός ότι ενώ ο Μάριος από την Κομοτηνή και ο Χρήστος από τον Πέπλο κάνουν παράπονα σε κάθε καταιγίδα, ενώ εδώ στην Αλεξανδρούπολη δεν υπάρχει ούτε σπάσιμο. Μήπως να έχουν πρόβλημα στα πάνελ τους στα βουνά;
Δεν κατάλαβα. Εσύ ρύμισες το κάοπτρο της Digea ή της NETMED;Επίσης όταν λες κάτοπτρο με κάλυμμα από πολυεστέρα, εννοείς radome;
Οχι παιδιά….της DIGEA(Η λήψη ήταν του ALTER από παλιά και το πήγαμε 3 μοίρες, επίσης μπήκε και ένα TOOWAY PRO.Η FORTHNET τα εγκατέστησε όλα μόνη της, μέσα στην ΕΡΤ. Με εκτίμηση.
Η εγκατάσταση της Digea από Πλάκα είναι πολύ καλή. Μόνο μια φορά πριν 1 χρόνο είχα πετύχει σπάσιμο λόγω τροφοδοσίας. Αλλά με 1 μέτρο είναι μια χαρά σε σχέση με άλλες εγκαταστάσεις τις Digea με 60cm κάτοπτρα και link από την αρχαία Αθήνα!Η NETMED πάντως είναι 1000% με Radome. Το είδα με τα μάτια μου και το έχω βγάλει φωτογραφίες που τις έχω ανεβάσει και στο forum αλλά και στο Panoramio, αλλά ας τις ανεβάσω κι εδώ:Με εκτίμηση.
Παιδιά η παραπάνω εγκατάσταση είναι της DIGEA. Η FORTHNET έχει τον εξοπλισμό μέσα στην ΕΡΤ λίγο πιο μετά από την συγκεκριμένη εγκατάσταση. Το 1 μέτρο κάτοπτρο είναι οριακό ... μην ξεχνάτε ότι είναι παραβολικό. Με εκτίμηση
Μπορούσαμε, όμως, να δούμε και εμείς από 'δω πάνω την ποιότητα εικόνας των τοπικών αθηναϊκών καναλιών και μπορώ να πω ότι τα δικά μας έχουν πολύ καλύτερη εικόνα! Γενικότερα έχω παρατηρήσει ότι σε όλες τις μεγάλες πόλεις τα τοπικά κανάλια έχουν χειρότερη ποιότητα σε σχέση με τα τοπικά επαρχιακών πόλεων (βλέπε UHD ψηφική εκπομπή XTV από Θεσσαλονίκη ).
Μια εβδομαδα εχει που αναστηθηκε βρε!δεν το πηρες χαμπαρι?με το συμπαθειο κιολας!:-D