Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λήμνο, Λέσβο, Χίο) [ΠΖ 13]
  • Πεμ 30 Ιαν 2025, 02:20
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λήμνο, Λέσβο, Χίο) [ΠΖ 13]  (Αναγνώστηκε 87918 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ntakas

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
τα ίδια και τα ίδια. ετσι εξηγείται γιατί έτρεξαν να κλείσουν το σήμα στο 31. ειχαμε επίσκεψη απο ΕΕΕΤ.  ετσι γινεται καθε φορά. όταν ερχονται καθε φορά φτιαχνουν ολα και όταν σιγουρευτούμε ότι έφυγαν...ανοίγουμε πάλι. πριν απο 3 χρονια με τον ιδιο τρόπο ξεκλήρησαν όλους τους μή νόμιμους σταθμούς με φαχ που έφευγαν απο γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό  προς την Α.Δ Λέσβου με ονόματα και τηλέφωνα "ραδιο πειρατών". έτσι αφήσαμε όλες τις συχνότητες στους Τούρκους οι οποίοι κάνουν πάρτυ. Το ΤV Μυτιλήνη έχει άδεια για ψηφιακή εκπομπή στο διαυλο 37 απο το ΕΣΡ (δες σχετική απόφαση στο site του ΕΣΡ). ) Ελπίζω όντως να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και να δοθούν νέες άδεις όχι μόνο στην Τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο και μάλιστα αν είναι δυνατό και ερασιτεχνικές άδειες (Ραδιόφωνο) με χαμηλή ισχύ όπως πρόεβλεπε αρχικά ο νόμος του 1987.

Αποσυνδεδεμένος CvMaRTY

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2013
  • Τόπος: Μυτιλήνη
    • http://www.jazler.com
Δεν έχω διαβάσει πουθενά για ανάλυση εικόνας πέρα από τη μορφή (MPEG4). Αλλά είναι και θέμα bandwidth. Αν ένας δίαυλος έχει max 4 κανάλια βάση νόμου, τότε μπορούν να είναι και τα 4 HD σε σύστημα QAM64, και μάλιστα με καλή ποιότητα.
Χρήστος Βαλασέλλης
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος sat3x1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ευχαριστούμε πολύ! Βλέπω γύρισε και σε 1080, τα βιντεάκια που είχαμε ήταν 720p! Ενδεχομένως το Mitilini Digital να το γράφει σε κάποιο άλλο pid που δεν διαβάζει το enigma2, όπως άλλωστε κάνει και η Digea και έτσι το όνομα του παρόχου εμφανίζεται μόνο σε μερικούς επιτραπέζιους δέκτες και TV!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Ή απλά δεν το έχουν διορθώσει κι είναι από τη κατασκευάστρια εταιρία του πομπού ως προεπιλογή το TV-Provider για έναν TV provider...

Τα τοπικά της Digea στην Αθήνα εμφανίζουν κανονικά το όνομα του παρόχου ως Digea στον Dreambox.

Αποσυνδεδεμένος vpnmaster

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Αθήνα
Ευχαριστώ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε. Απλά θυμάμαι το χαμό που είχε γίνει με το ΣΚΑΙ εναντίον του ΕΡΤ HD και μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως δεν επιτρέπεται. Ωραίο το λογότυπο αλλά το HD λίγο μεγάλο δεν είναι; (Σε σχέση με το υπόλοιπο).

Υ.Γ. Δεν είναι κακό να κρύβεις ότι είσαι ο κύριος Βαλασέλλης. Δεν υπάρχει κάποιος εδώ με κακή πρόθεση. Εκτός και αν χρησιμοποιείς το nickname του. (Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε)

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Και στο εξωτερικό ως επί το πλείστον το λογότυπο του HD έτσι είναι, ακολουθεί το ίδιο μέγεθος γραμματοσειράς ή του λογότυπου. Ξενίζει λίγο γιατί το λογότυπο του καναλιού αποτελείται μόνο από 2 γράμματα.

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
    • http://www.ikusi.gr
Παράθεση από: "CvMaRTY"
Δεν έχω διαβάσει πουθενά για ανάλυση εικόνας πέρα από τη μορφή (MPEG4). Αλλά είναι και θέμα bandwidth. Αν ένας δίαυλος έχει max 4 κανάλια βάση νόμου, τότε μπορούν να είναι και τα 4 HD σε σύστημα QAM64, και μάλιστα με καλή ποιότητα.
Όχι βέβαια.
Είναι λάθος αυτό που έγραψες.
Την ανάλυση μπορεί κανείς να την ανεβάσει, αλλά με 4 κανάλια HD η ποιότητα θα είναι κυριολεκτικά χάλια.
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος CvMaRTY

• Αρχάριο μέλος
Σε σύστημα QAM64 με coderate 3/4 και guard interval 1/16 που είναι λογικές τιμές, έχεις μέγιστη ψηφιακή εκπομπή 26.3Mbps. Αν αναλογιστείς ότι ένα καλό HD MPEG4 stream είναι 6Mbps, τότε παίζεις 4 HD και ένα SD αμα γουστάρεις. Δεν μιλάω θεωρητικά. Δοκιμασμένο είναι παιδιά από εμένα προσωπικά, με εκπομπή σε όλο το δημοτικό διαμέρισμα Μυτιλήνης. Και ναι είμαι αυτός που λέτε :) Τώρα μεταδίδω 2 HD σήματα (το ένα 720p και το άλλο 1080p με άριστη εικόνα, και έχω πιάσει μόνο τα 3/5 του ψηφιακού bandwidth)
Χρήστος Βαλασέλλης

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Εδώ όντως δεν χρειάζεται να κρύβεις ποιος είσαι. Δεν υπάρχει όντως κακή πρόθεση κι αν παρατήρησες προσπαθούμε να μη φέρνουμε αντιπαραθέσεις και να κρατάμε σε τεχνικά επίπεδα τη συζήτηση! Το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε έχεις δει που έχουμε; Αυτή είναι και η σελίδα για τη Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.

Άρα εκπέμπετε 3 σταθμούς στο μπουκέτο; JZHD σε 1080i, JZHD σε 720p και το TVΜυτιλήνη; Με πόση ισχύ RMS πομπού εκπέμπετε;

Αποσυνδεδεμένος ntakas

• Τακτικό Μέλος
  • **
στο μπουκέτο εκπέμπουν δυο κανάλια, το JZHD σε 1080ι και το TVMυτιληνη σε 720p. το JZHD έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμα του με αρκετά νεα clip και το tv μυτιληνη παίζει κάρτες με νεα απο την Λέσβο. Καλοσωρίζουμε τον κ. Βαλασέλλη στην παρέα μας. :whistle

Αποσυνδεδεμένος CvMaRTY

• Αρχάριο μέλος
Hahaha δεν την είχα δει ποτέ αυτή τη λίστα! Πολύ καλή ενημέρωση! Έμαθα και από πού βγαίνει και το 37 της ΕΤ1 που το είχα απορία. Βασικά έχω ακόμα απορία γιατί χρησιμοποιούν ακόμα το κέντρο εκπομπής Αλυφαντών. Απορώ αμα βλέπει πλέον κανένας από κει.

Το Mitilini Digital βγαίνει με 28Watt. Τώρα ψάχνω τον κόσμο να καταφέρω να βγάλω data-stream για το EPG... :)
Χρήστος Βαλασέλλης

• SatLeo Legend
Αυτό θα ήταν υπέροχο mr V. (αλήθεια, ποιο είναι το μικρό σου όνομα?)!
Από Αλυφαντά μας είχαν ενημερώσει ότι έβγαινε η ΕΡΤ πριν πάει στον Προφήτη Ηλία και διατήρησε τις μεταδόσεις, ίσως βλέπουν τα χωριά από πίσω που δεν έχουν καλή οπτική επαφή!
Μακάρι να μπορέσεις να το βγάλεις και διαδικτυακά για εμάς τους μη προνομιούχους! :cheer

Αποσυνδεδεμένος rexsat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
Μακάρι να ενδιαφερθεί ο OTE TV που τον ενδιαφέρουν τα περιφερειακά κανάλια, αλλά και το περιεχόμενο σε HD... :headset

Αποσυνδεδεμένος CvMaRTY

• Αρχάριο μέλος
Χρήστος, κοινώς Chris :p
Διαδικτυακά δεν βγαίνω προς το παρόν αφενός γιατί δεν θα βγει η ποιότητα εικόνας που θέλω (το ψάχνω ακόμα) και αφετέρου γιατί η ΑΕΠΙ θέλει να σου ρουφήξει το αίμα είτε έχεις έναν είτε 1000 viewers στο net. Αυτό αποκλειστικά και μόνο εφόσον γίνει κερδοφόρος ο JZ. Δύο είναι τα video streams στο μπουκέτο όπως είπε και ο ntakas (καλώς σας βρήκα!). το 720p καταργήθηκε. Ίσως στο μέλλον προστεθεί ενα 576i stream για τους αποκωδικοποιητές low budget που δεν ανοίγουν HD σήματα.

Τους υπόλοιπους κωδικοποιητές τους έχω κατεβάσει στο εργαστήριο και κάνω playout πειράματα εκπομπής. (Dolby 5.1 και 3D) αλλά είμαι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Ναι, παλιά επί δεκαετίας 70 εώς μέσα του 90 τα κέντρα εκπομπής ήταν το Κάστρο Μυτιλήνης (με την ΕΤ1 στο 5) και την ΕΡΤ2 στα UHF. Αλλά μετά τα ξηλώσανε όλα από κει και μοιράστηκαν Αλυφαντά και Προφήτη Ηλία. Ένα καιρό τη δεκαετία του 90 πιτσιρικάς είχα ένα πομπό και εξέπεμπα στο 12 πειρατικά... :p Από το κάστρο τότε εξέπεμπε και ο ANT1(UHF41) και το TVA(UHF21) (που έχει κλείσει από το 2001).

Μιλάω με τον OTE TV εδώ και μήνες. Θα δούμε...
Χρήστος Βαλασέλλης

Αποσυνδεδεμένος ntakas

• Τακτικό Μέλος
  • **
το κέντρο εκπομπής προφήτη Ηλία,λειτούργησε μετά το 1994, όταν πήγαν αρχικά εκεί οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας και πήγαν το πολυπόθητο ρευμα.  στα πρωιμα σταδια του ιδιωτικού ραδιοφώνου είχαν γίνει εκπομπές απο τα Αλυφαντά αλλά λόγω διαμορφωσης εδάφους και χαμηλού ύψους 220 μ. εγκαταλήφθηκε. εχουν μείνει να μας το θυμίζουν μόνο οι κεραίες  - κουφάρια. απο εκεί βγαίνουν μόνο τηλεοπτικά η ΝΕΤ στο 34 και η ΕΤ1 στο 37, αφού μετακινήθηκε πριν απο 2 χρόνια απο το 40 που ήταν για να πάει ο ΑΝΤ1. καλύπτει την περιοχή της Λαγκάδας. απο εκέι βγαίνει και ένας αναμεταδότης στα 103,8 για το Ραδιο Μινορε Καλλονής. Για 28 w ερχεται πολύ καλα. προφανώς θα κάνεις κυκλική εκπομπή με πανελ στις 270 μοίρες και φέρνεις τόσο σήμα εδώ στην Βαρειά. CvMaRTY, υπάρχει και το topic για το αναλογικό ραδιόφωνο (ενα κλικ πιο πάνω) όπου  τα λέμε για το ραδιόφωνο χωρίς να κινδυνέυουμε να βγούμε off topic. Ξέρω ότι ασχολέισαι με το ραδιόφωνο απο τις πρώτες μέρες της ελέυθερης ραδιοφωνίας στον τότε "Μυτιλήνη 998 fm stereo".  :headset

Αποσυνδεδεμένος sakis.kom

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2005
  • Τόπος: Athens - Greece
Χαίρομαι να διαβάζω τέτοιες συζητήσεις και εύχομαι στον JAYZEE να πάει πολύυυυυ μπροστά... :thumbup: άσχετα που είμαι από Αθήνα, αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο.
Ένα μόνο θα παρακαλέσω και είναι κάτι που το έχω άχτι από τα καλά μουσικά κανάλια... βάζω και το δικό σας μέσα. :thumbup:
Αν μετά από καιρό έρθουν σε επαφές μαζί σας από το MTV, θα ήθελα να μην ενδώσετε και να συνεχίσετε όπως ξεκινήσατε με 100% δικό σας σταθμό.
Αυτό γιατί το λέω... γιατί σε όποιο κανάλι είδαμε να εισχωρεί η VIACOM/MTV (μιλάω γενικά, για όλες τις χώρες) τα κανάλια αυτα γίνονται ένα "άλλο πράγμα"
το οποίο καμία σχέση δεν έχει με μουσικό τηλεοπτικό σταθμό. Όλοι εμείς οι μουσικόφιλοι το βλέπουμε αυτό εδώ και χρόνια και μας στεναχωρεί αφάνταστα.
Δεν αφήνουν να στεριώσουν τα καλά μουσικά κανάλια! Εισχωρούν μέσα και μετά από καιρό ή την ίδια στιγμή κάνουν το κανάλι αγνώριστο... ή το κλείνουν!
Κακά παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό... VIVA (Γερμανία), VIVA PLUS (Γερμανία), ENTER (Ουκρανία), TMF (Ολλανδία), b (Θεσσαλονίκη), TELETIME (Πάτρα), κλπ... κλπ...

Να είστε καλά... καλή συνέχεια στον σταθμό σας!
Καλή συνέχεια Chris! :clap:

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
:offtopic Nα μην ξεχνουμε και το προσφατο παραδειγμα στην Κυπρο με το ENERGY-MTV που εβαλε λουκετο στην επιγεια ψηφιακη... Δεν χασαμε και τιποτα ομως, γενικα ηταν ενα καναλι που δεν βλεποταν, τοσον απο πλευρας περιοχωμενου οσον και απο πλευρας ποιοτητας εικονας ειδικα τις ωρες που συνδεοταν με το Αθηναϊκο MTV μεσω NOVA.

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
    • http://www.ikusi.gr
Παράθεση από: "CvMaRTY"
Σε σύστημα QAM64 με coderate 3/4 και guard interval 1/16 που είναι λογικές τιμές, έχεις μέγιστη ψηφιακή εκπομπή 26.3Mbps. Αν αναλογιστείς ότι ένα καλό HD MPEG4 stream είναι 6Mbps, τότε παίζεις 4 HD και ένα SD αμα γουστάρεις. Δεν μιλάω θεωρητικά. Δοκιμασμένο είναι παιδιά από εμένα προσωπικά, με εκπομπή σε όλο το δημοτικό διαμέρισμα Μυτιλήνης. Και ναι είμαι αυτός που λέτε :) Τώρα μεταδίδω 2 HD σήματα (το ένα 720p και το άλλο 1080p με άριστη εικόνα, και έχω πιάσει μόνο τα 3/5 του ψηφιακού bandwidth)
1080p με 6 Mbps και άριστη εικόνα σε 4 HD και ένα SD, δεν είναι συμβατά νούμερα.
Εδω τα streams της Digea σε SD παίζουν τα τρία κανάλια τους κοντά στα 6 Mbps, μια που το 4ο κανάλι δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα.

Άλλωστε και τα νούμερα που παράθεσες "2 HD σήματα (το ένα 720p και το άλλο 1080p με άριστη εικόνα, και έχω πιάσει μόνο τα 3/5 του ψηφιακού bandwidth)", επιβεβαιώνουν αυτό που υποστηρίζω εγώ.
Δηλαδή χρησιμοποιείς περίπου τα 2/5 (10,5 Mbps) του stream των 26.3 Mbps για την υπηρεσία 1080, περίπου το 1/5 (5,25 Mbps) για την υπηρεσία 720 και σου μένουν 2/5 (10,5 Mbps) ακόμα για άλλη μια υπηρεσία 1080. Αυτό μας κάνει δυόμιση κανάλια HD και όχι 4 HD συν ένα SD.

Συγχαρητήρια για την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα δουλειά σου, αλλά επέτρεψε μου να διαφωνώ για τα 4 HD συν ένα SD που θέλεις να χωρέσεις σε 26.3 Mbps.
ΕΚΤΟΣ και αν αναφέρεσαι σε 4 HD κανάλια με ανάλυση 720 και όχι 1080 ...

Παίζοντας πολλές φορές σε κλειστά (προστατευμένα από το θόρυβο) δίκτυα όπου μπορώ να πάω το σύστημα στα όρια του (δηλαδή QAM64 με coderate 7/8 και guard interval 1/32), έχουμε 31,67 Mbps και αυτό είναι αρκετό για 3 μόνο σοβαρά κανάλια σε ανάλυση 1080.
Πολλές φορές σε transmodulation δορυφορικών HD υψηλού bit rate, χωράνε οριακά μόνο 2 κανάλια - όταν πχ το ZDF ξεπερνά τα 18 Mbps.

Η αλήθεια είναι ότι ανάλυση 1080 μπορείς να δώσεις και με 2 Mbps, αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ποιότητα HD και σε οποιαδήποτε λίγο γρήγορη κίνηση στην εικόνα έχει χαθεί η μπάλα.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, οποιαδήποτε ροή κάτω από τα 8-9 Mbps σε ανάλυση 1080, δεν δικαιολογεί τον τίτλο της υψηλής ανάλυσης με την πλήρη & ουσιαστική έννοια του όρου.
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος ntakas

• Τακτικό Μέλος
  • **
Αλλαγή στην συχνοτητα εκπομπής της ψηφιακής πλατφόρμας TV MITILNI  λόγω παρεμβολών, όπως ανέφερε σχετική κάρτα. απο το 31 πήγε στο 39. Μου θυμίζει τις ενδοξες στιγμές των πάλαι ποτέ ραδιο πειρατών όπου ο ισχυρότερος επιβίωνε. Αφού η τηλεόραση Μυτιλήνης έχει άδεια για ψηφιακή εκπομπή, ας πάει στην συχνότητα που της εδωσε το ΕΣΡ και όποιος έιναι μάγκας, ας παρεμβάλει.

• SatLeo Legend
Ναι, αλλά πρέπει να τα βρει με την ΕΡΤ πρώτα για να σταματήσει η εκπομπή από Αλυφαντά! Αλήθεια, είδες τι παρεμβάλλει την 31?

Αποσυνδεδεμένος ntakas

• Τακτικό Μέλος
  • **
στην περιοχή που είμαι δεν είδα καμία παρεμβολή. προφανώς η παρεμβολή θα είναι απο κανέναν ταρατσατο στο κεντρο της πόλης. αλλα και στο 39 που πήγε τώρα, πάλι τα ίδια θα έχει.

Αποσυνδεδεμένος CvMaRTY

• Αρχάριο μέλος
Η παρεμβολή έρχεται από το Αρχιπέλαγος που δεν θέλει τον JAYZEE στο παιχνίδι. Η παρεμβολή γίνεται από τον Προφήτη Ηλία από μια μόνο κεραία που κοιτάει το κέντρο της πόλης. (οπότε Αεροδρόμιο, Γερα κλπ δεν έχουν πρόβλημα). Και ναι, το 37 εφόσον είναι κατειλημμένο από την ΕΡΤ, άντε να τα βάλεις μαζί της, και να κουβαλάς και ένα μη εγκεκριμένο κανάλι μαζί... Το γέλιο απλά της υπόθεσης είναι ότι ο τύπος που κάνει τις παρεμβολές ανεβαίνει στο βουνό και συντονίζει το μηχάνημα στο 31 και στο δρόμο που κατέβαινε να επιστρέψει στο καβούκι του και να απολαύσει τη παρεμβολή του, εγώ έχω αλλάξει συχνότητα από το κινητό μου και έχω πάει στο 39. :p
Χρήστος Βαλασέλλης

Αποσυνδεδεμένος ntakas

• Τακτικό Μέλος
  • **
Χαμός! ναι έτσι πρέπει να είναι γιατί εγώ που μένω Βαρειά, δεν είδα καμια παρεμβολή. την τελευταια φορά που είδα τον JAYZEE ήταν στην συχνότητα 30. φαντάζομαι ότι ο δρόμος για προφήτη Ηλία θα έχει κίνηση αυτες τις μέρες. αφού ξέρεις οτι είναι το Αρχιπέλαγος, γιατί δεν του ρίχνεις μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ, (έχει ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα της) να του κλείσεις το ραδιόφωνο, αφού έχει άδεια να εκπέμπει στους 92,5 και όχι στους 88,6.

Αποσυνδεδεμένος CvMaRTY

• Αρχάριο μέλος
Θα μπορούσα να τους κάνω διάφορα, αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία. Η συχνότητα είναι το λιγότερο. Θα φύγουν νύχτα από δω χωρίς να κάνω τίποτα. Απλά έχω τρομερή υπομονή. Και μέχρι να φύγουν, εγώ θα βελτιώνω τα συστήματα έτσι ώστε να βγούν όσο καλά γίνεται, όταν/αν επισημοποιηθεί ο JAYZEE. Αν πάλι δεν πάρει ποτέ άδεια, θα έχω μεινει με έναν πολύ καλό νέο τηλεοπτικό Jazler που θα υποστηρίζει HD σε όλα τα formats, για να το κυκλοφορήσω στην αγορά :)

Πήγα στο 30 γιατί με ειδοποίησαν ότι γινόντουσαν παρεμβολές στον ANT1 και υπέθεσα ότι ήταν το ψηφιακό μου σήμα. Αλλά τελικά αποφανθήκαμε ότι σκορπάει ο τενεκές του Αρχιπελάγους που κάνει παρεμβολές στο 31 και παρεμβάλλει το 40 του ΑΝΤ1, οπότε επέστρεψα στο 39.
Χρήστος Βαλασέλλης

• SatLeo Legend
Ποιες τελικά είναι οι κενές συχνότητες της περιοχής? Φυσικά εννοώ για να εκπέμψει κάποιος από Προφήτη Ηλία χωρίς να δημιουργεί παρεμβολές σοβαρές!

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Μάλλον οι παρεμβολές θα διακοπούν μια και καλή: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος CvMaRTY

• Αρχάριο μέλος
Τι βόμβα ήταν αυτή!? Πρέπει να το επιβεβαιώσω...
Χρήστος Βαλασέλλης

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Άντε θα σταματήσεις και τα καψόνια στον άνθρωπο που πηγαίνει για να σου κάνει παρεμβολές!!!

Αποσυνδεδεμένος Leila

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • http://www.eeae.gr
Μην χαίρεστε και τόσο πολύ, γιατί όλες οι αποφάσεις που βγαίνουν από το ΕΣΡ προσβάλλονται, δεδομένου ότι έχει λήξει η θητεία του Προέδρου και της Δεμίρη.
Φυσικός Ραδιοηλεκτρολόγος - Περιβαλλοντολόγος

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:30)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (01:20)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (00:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (00:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (23:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (23:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (23:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (22:58)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (22:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (22:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (21:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (21:44)
* Απ: Screenshots τοπικών καναλιών  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 29/01/2025 (21:10)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (21:02)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/01/2025 (18:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (18:56)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 29/01/2025 (18:37)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 29/01/2025 (17:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (17:20)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 29/01/2025 (16:36)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 29/01/2025 (16:11)
* Απ: Λήψη Astra 2E/2F/2G @ 28.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra 2 (28.2° East) 29/01/2025 (14:42)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (14:12)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (13:16)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: arva Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 29/01/2025 (12:53)