Ανεβάζω ένα βιντεάκι 30 δευτερολέπτων, ασυμπίεστο, όπως το έγραψα στον αποκωδικοποιητή, για να μετρήσετε πόσα σπασίματα μπορεί να γίνουν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα σε μία ψηφιακή συχνότητα. Όποιος μπει στον κόπο να κάνει ανάλυση στο .ts θα μπορούσε να με βοηθήσει και εμένα, πάντως εγώ στο πρόγραμμα που έχω για να κόβω και να ράβω χωρίς επανακωδικοποίηση τις εγγραφές (Video ReDo), δεν βρίσκω σφάλματα τύπου "Frames missing", όπως πχ όταν χάνεται το σήμα στιγμιαία. Τα σπασίματα είναι κοινά και για τα 3 κανάλια της πολυπλεξίας.
Link: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΠρόκειται για την 53 με τα περιφερειακά Βορείου Αιγαίου όπως εκπέμπεται από τον Άγιο Αθανάσιο Λήμνου. Έτσι ξεκίνησε να εκπέμπει κατά τις 20 Οκτωβρίου 2014 (50 μέρες μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία switch off στην περιοχή, επειδή "έτσι"..) και έτσι συνεχίζει να εκπέμπει από τότε! Ποτέ δεν μπήκε στον κόπο κανείς να ασχοληθεί. Δεν ήθελε; Δεν μπόρεσε;
Για ένα διάστημα παρόμοιο πρόβλημα είχαμε και με τα πανελλαδικά. Τα οποία δεν έκαναν απλά σπάσιμο στην γραμμή, πάγωνε τελείως η εικόνα ενώ ο ήχος συνέχιζε κανονικά. Ανά 20 δευτερόλεπτα. Και κάτσε εσύ να δεις τηλεόραση έτσι. Έπρεπε να τους πρήξω για ενάμησι μήνα με mails για να ασχοληθούν. Who cares όμως, μωρέ;