22 23 πιάνουν από 58-84% σε τηλεόραση LG, δεν χάνονται ποτέ.
37 δεν πιάνει λόγω Πηλίου-Θάνους. Πολυ σπάνια με βοριά κατεβαίνουν αλλά όχι για πολύ.
41 - 44 σταθερά, με πολύ σπάνιες περιπτώσεις, συνήθως το καλοκαίρι, όπου κάνει βουτιά το σήμα κι εξαφανίζονται για κανένα 15λεπτο.
47 δέχεται παρεμβολές από το Πήλιο, δεν έχω σταθερή λήψη αλλά είναι πολύ καλύτερη από την 37. Μπορεί να παίζει σήμερα όλη μέρα κι αύριο καθόλου.
51 σταθερή λήψη, λίγο πιο δυνατή από τις 41-44 και χωρίς να εξαφανίζεται όπως αυτές.
Όλα αυτά με FRACARRO Sigma 6HD (μια προς Θάσο σε ιστό 5 μέτρων, μια προς τοπικό κέντρο Μύρινας) που υποτίθεται ελαχιστοποιούν τις λήψεις από το πλάι και από πίσω, αλλά στην πράξη μένουμε στο υποτίθεται μόνο. Απειροελάχιστη η διαφορά με τις no name που είχα παλιότερα.
Με την ευκαιρία, σε δεύτερη γραμμή έχω πλέγμα που βλέπει Πήλιο (σταθερή λήψη σε όλες, εκτός της 37 που κάνει σπασίματα). Έχω αναφέρει στο παρελθόν τις περίεργες 24 με 4Ε & Greek Church (είχαμε καταλήξει ότι μάλλον έρχονται από Στρατωνικο), και την 32 με το Astra, που δεν ξέρουμε από πού έρχεται. Εξακολουθούν να μου έρχονται αυτά τα σήματα κατά καιρούς. Επίσης έχω κατεβάσει στην 50 και 54 τα ονόματα των περιφερειακών από Χαλκιδική, λογικά απο Στρατωνικο και πάλι, αλλά δεν έχω δει εικόνα ποτέ.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk