Από το site της Digea:
Την Τρίτη 13.04.2021, μεταξύ 11:00 π.μ - 13:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο κέντρο εκπομπής «Μυτιλήνη»
Την Τετάρτη 14.04.2021, μεταξύ 11:00 π.μ - 13:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο κέντρο εκπομπής «Θυμιανά», μεταξύ 14:30 - 16:30 στο κέντρο εκπομπής «Μεστά» και μεταξύ 17:00 - 19:00 στο κέντρο εκπομπής «Θολό Ποτάμι».
Την Πέμπτη 15.04.2021, μεταξύ 11:00 π.μ - 13:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο κέντρο εκπομπής «Λήμνος» και μεταξύ 14:30 - 16:30 στο κέντρο εκπομπής «Μύρινα».
Αυτό συμπίπτει με την απάντηση του STAR πριν λίγους μήνες όπου μέσω αυτών έμαθα πως η DIGEA τους ενημέρωσε πως θα ενεργοποιήσει τα HD στο Βόρειο Αιγαίο "πριν το Πάσχα".
Την ίδια στιγμή να ενημερώσω πως έχω υποβάλει από τον Ιανουάριο γραπτή καταγγελία στην ΕΕΤΤ για την μη ενεργοποίηση των HD στο Βόρειο Αιγαίο και τους εχω "ενοχλήσει" αρκετές φορές έκτοτε, εκ των οποίων τις 2 μου τηλεφώνησαν πίσω από την ΕΕΤΤ. Την 2η φορά ο υπάλληλος μου είπε πως ο λόγος της καθυστέρησης στην έγγραφη απάντηση της ΕΕΤΤ είναι ότι λόγω εκκρεμούν μία - δυο υπογραφές στην επιστολή και λόγω της τηλεεργασίας παίρνει περισσότερο χρόνο από ό,τι θα έπρεπε,
αλλά μου είπε προφορικά πως έχουν διαπιστώσει πως η καταγγελία μου (για τη μη ενεργοποίηση των διαύλων των HD) ευσταθεί, πως έχουν ζητήσει τον λόγο από τη Digea η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ακόμα απαντήσει, πως οι δίαυλοι θα έπρεπε να έχουν ήδη ενεργοποιηθεί καθώς είναι υποχρέωση του παρόχου, και πως την υπόθεση την είχε αναλάβει πια το νομικό τμήμα της ΕΕΤΤ γιατί τίθεται θέμα με την αποζημίωση που ζητάει ο πάροχος για την απώλεια του 4ου διαύλου, την στιγμή που δεν εκπέμπει καν τον 2ο και τον 3ο. Όταν θα έχω και γραπτώς την απάντηση θα την ανεβάσω.