Aργησα για αναφορα παιδια τι να κανω.Απο το πρωι ρυθμιζω δεκτες.
Εχουμε και λεμε.
CH27
ALPHA
MΑΚΕΔΟΝΙΑ TV
CH38
MEGA
SKAI
STAR
Kαι ενα κενο
CH53
RED KAI 3 KENA
CH59
KOSMOS
ΙΡΙΔΑ
ΔΤ
Prog4(Mαλλον θα μπει το ΤV4)
Oι αναφορες ληψεις στο blog ισχυουν τωρα για τα σχολια οτι δεν παιζει καλα δεν ξερω πως το εννοουν(σπασιματα ή κατι αλλο).Η αληθεια κι εγω στο κεντρο της πολης σε εικονα που ειδα σε 47 ιντσων tv με εξωτερικο δεκτη HD δεν ειδα κατι συνταρακτικο.
Το switch off εγινε στις 01.20 πρωτα στο ch 27 μετα 69,62,34 και λιγο αργοτερα και το mega αφου αφησαν να τελειωσει μαλλον το δελτιο ειδησεων.Τα switch off εχουν καταγραφει και θα ανεβουν καποια στιγμη στο youtube.Apο το πρωι υπαρχει ενημερωτικη καρτα στα CH 34,62,69.
Στα αναλογικα εμειναν τα κρατικα και τα τοπικα.
Eδω υπαρχει αναφορα οτι το RED μαλλον σε λιγο καιρο θα σταματησει την αναλογικη εκπομπη και επισης για μια τοπικη ψηφιακη πλατφορμα με την ονομασια TELEWAVE.(Λετε να μπουν και τα υπολοιπα τοπικα καποια στιγμη
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΤην ποιοτητα σηματος με ποιο τροπο μπορουμε να τον εξεκριβωσουμε; Γιατι στον δεκτη μου λεει 100& ! αλλα μαλλον ο δεκτης υπερβαλει.
Να ρωτησω και κατι off topic εγω τα ΤΗΛΕΑΣΤΥ και 902 που δεν ειναι καναλια πανελλαδικης εμβελειας τι ακριβως ειναι τελικα περιφερειακα Αττικης ή κομματικα.Θα σταματησουν λετε να εκπεμπουν εδω αναλογικα ;