0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την Ανατολική Στερεά & Ευρυτανία ορίστηκαν οι παρακάτω ψηφιακές συχνότητες (SFN1). SFN1: 23UHF, 24UHF, 25UHF, 26UHF, 30UHF, 33UHF, 35UHF, 37UHF, 49UHF, 55UHF, 57UHF, 63UHF. Κέντρα Εκπομπής SFN1: ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΚΡΙΚΕΛΛΟ, ΛΙΧΑΔΑ, ΔΑΜΑΣΤΑ, ΔΟΜΝΙΣΤΑ, ΧΛΩΜΟ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ.
Εμένα πάντως το χωριό μου (Γραβιά) δεν "βλέπει" κανένα από τα παραπάνω κέντρα εκπομπής. Αυτή τη στιγμή εξυπηρετείται, για κρατικά και ΑΝΤ-1 από τη θέση ΔΥΟ ΒΟΥΝΑ ΛΑΜΙΑΣ και για τα υπόλοιπα με αναμεταδότες από κάποιο άλλο χωριό. Το πιο κοντινό από τα παραπάνω κέντρα εκπομπής είναι η ΔΑΜΑΣΤΑ αλλά δεν είναι θέση σε κορυφή βουνού και το χωριό μου βρίσκεται έτσι ακάλυπτο όπως και πολλά άλλα χωριά!
Δυστυχώς φαίνεται ότι ακόμα και με τη μεταφορα των κεραιών στο Ελευθεροχώρι η περιοχή που καλυπτόταν από τη Δαμάστα παρέμεινε ίδια!Αν στην Αμφίκλεια περνάει καλύτερα από το Παλαιοχώρι ο Χλωμός, δεν υπάρχει πρόβλημα παρεμβολών στο 39 ανάμεσα στον τοπικό του ALPHA και στον ΣΚΑΪ από Χλωμό?
Πριν λίγες μέρες μίλησα με ένα παλικάρι που βάζει κεραιες ΤV και μου είπε ότι η ψηφιακή (σπορ+, σινε+...) είναι θέμα λίγων ημερών....
Στο καναλι 36 εκπεμπουν τα 4 ψηφιακα της ΕΡΤ,μαλλον απο περιοχη Καμμενων Βουρλων, ισως προκειται για καποια ιδιωτικη αναμεταδοση.