Κι εμενα μ' ενδιαφερει η συναυλια λογω της ενασχολησης μου με τη μουσικη.
Εν πασει περιπτωσει, μεχρι χθες ειχα την κεραια στο μπαλκονι για να λαμβανω και τα καναλια της 53 απο Παρνηθα, αλλα για να τη συνδεσω επρεπε να εχω λιγο ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα για να περναει το καλωδιο. Πριν απο λιγο ομως με την πολυτιμη βοηθεια της μητερας μου (βασικα ολα αυτη τα εκανε), ανοιξαμε τρυπα στον τοιχο και περασαμε απο εκει το καλωδιο απο το μπαλκονι στο σαλονι. Οποτε τα 3 καναλια της Στερεας Ελλαδας ειναι πλεον μονιμοι κατοικοι στη μια απο τις δυο τηλεορασεις του σπιτιου μου.
Στην αλλη τηλεοραση δυστυχως μαλλον δεν θα μπορεσω να τα πιασω καθως στο πισω μπαλκονι δεν εχω και πολυ καλη ληψη της Παρνηθας (θα κοιταξω να δω μηπως τυχον αλλα δεν νομιζω να βγει κατι). Το εχω τσεκαρει αυτο επι αναλογικης εποχης. Εκει θα ειχα τελεια ληψη των καναλιων της Πελοποννησου, αν δεν υπηρχε ο λοφος της Δαφνης (λοφος Κυνοσαργους) ο οποιος λογω κοντινης αποστασης μου κοβει το σημα απο Δαρδιτσα (ενω η Αιγινα περναει καμπανα επειδη η γωνια της δεν πεφτει ακριβως πανω στο λοφο οπως στη Δαρδιτσα αλλα λιγο πιο περα και ετσι δεν εχω εμποδιο για εκει).