Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑ ΦΩΚΙΔΑ & ΒΔ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 08]
  • Σαβ 8 Φεβ 2025, 22:44
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑ ΦΩΚΙΔΑ & ΒΔ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 08]  (Αναγνώστηκε 116062 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Νομίζω οτι σταμάτησαν οι μικροδιακοπές στην συχνότητα της ΕΡΤ. Ίσως ήταν λόγω κακού καιρου σε όλη την γύρω περιοχή (Λιχάδα, Χλωμό)  :chin

Συγχώνευση: Πεμ 17 Μαρ 2016, 14:52
Πρίν από λίγο μου εμφανίστηκε στην 42 σε μορφή HD το ΑΝΤ1 HD, m.tv HD, SKAI HD, STAR HD και στην 45 το Ε HD χωρίς να γνωρίζω από που προέρχονται....  :headset
Τα HD της Digea είναι από το Δοβρούτσι.

Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Θεμα με την ΕΡΤ στην 39 (χλωμο). Ο δεκτης την ανιχνευει την συχνοτητα, αλλα δεν εχουν εικονα τα καναλια. Ουτε τα ραδιοφωνα παιζουν, οποτε οι πομποι της ερα στην βοιωτια φερον.

Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έπεσε η τροφοδοσία...

Αποσυνδεδεμένος johnny1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
To Star Κ.Ε. αναμεταδίδει τώρα live το πανευρωπαικό μπάσκετ U20 στους αγωνες της Εθνικής μας που γίνεται στη Χαλκίδα. Παρ όλα αυτα δεν αυξηθηκε καθολου το bitrate παρά το ότι είναι υψηλού ενδιαφεροντος αθλητικό τουρνουά, με αποτέλεσμα να έχουμε πιξελιάσματα και φυσικά κακη ευκρίνεια.
Σημαντικό πάντως για ένα περιφερειακο κανάλι το ότι αναμεταδίδει το τουρνουά.
Η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει τους αγωνες από τα προημητελικα και μετα.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Το bitrate των περιφερειακών μόνο κατεβαίνει, δεν ανεβαίνει...

3 κανάλια σε μια πολυπλεξία και τα χουν σε τιμωρία.

Αποσυνδεδεμένος ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2011
Προσφατα στην εγκατασταση του αδερφου μου επιασα (με χαμηλο σημα, αλλα ικανο για να τα "κατεβαζει") τα κρατικα καναλια στην 50 UHF. Στη δικη μου εγκατασταση δεν τα κατεβαζει.
Απο που μπορει να ειναι?

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Διαβάζω ότι έγινε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Αναρωτιέμαι αν λειτουργούσε ο αναμεταδότης αυτός  ή αν σκοπεύει η ΕΡΤ να το θέσει και πάλι σε λειτουργία. Γιατί γράφει ότι ο τεχνικός πήγε εκεί για να εγκαταστήσει πάνελ λήψης UHF

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Αν και διοικητικά ανοίκει στη Φωκίδα, αναφέρεται εδώ λόγω της γεωγραφικής εξυπηρέτησης!

Κ.Ε. ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ

Δεν ξέρω αν εξέπεμψε ποτέ τίποτα από κει! Το FMSCAN αναφέρει ότι ήταν η ΕΤ1 στο 33 αν κι έχει και πάνελ UHF και πλέγμα μετάδοσης VHF. Αν και εγκαταλελειμμένος, το ρολόι της ΔΕΗ γύριζε αλλά πολύ αργά!!!

Αναφορά μου από τις 18 Απριλίου 2012!!!

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Δλδ έχει να πάει  άνθρωπος της ΕΡΤ εκει τουλαχιστον πριν από το 2012 

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δηλαδή τους είχαν κλέψει τον πομπό τουλάχιστον από το 2012 και το κατάλαβαν τώρα;

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Πολύ ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι προς τι το ξαφνικό ενδιαφέρον της ΕΡΤ για το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής. Δεν ξέρω αν ψήνει κανένα τοπικό SFN από εκεί, γενικά η Φωκίδα και δει ο δήμος Δελφών είχε μεγάλα παράπονα από την ψηφιακή μετάβαση, και δεν γνωρίζω κατά πόσο λύθηκαν.

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
το ενα κ.ε ξαναέβαλε το παλιό του λογότυπο (προ hellasnet)

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Και όπως βλέπω στο epg το ΕΝΑ Κ.Ε. θα αναμεταδίδει μετα στις 10 το ΑLERT δελτίο του Βελοπουλου, Καψαμπέλη Βλάχου. Οπότε πιθανά θα έφυγε από το δικτυο της Hellasnet.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Ούτως ή άλλως ό,τι ειχαν να δείξουν το έδειξαν.. Από τον Μάρτιο φαινόταν το πράγμα, όταν κόπηκαν οι εκπομπές και όταν αφού τελείωσαν  οι σειρές τις δείξανε 2 και 3 φορές επανάληψη. Και το site της hellasnet την τελευταια φορά που μπήκα είχε πέσει.

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Όμως ακόμα έχουν τα σήματα καταλληλότητας και τα idents επί Hellasnet, στα δεύτερα αξιοσημείωτο είναι όπου υπήρχε το περσινό έβαζαν το original

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Στο ident που παίζει την ώρα των διαφημίσεων τι λογότυπο έχουν; Τις σειρές της hellasnet τις έχουν κόψει;

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα
 Πέτυχα μόλις τώρα στο ΕΝΑ το ident με τις περιοχές και είχαν σβήσει με άσπρο το πλακάκι εκεί που λέει "η δική σας τηλεόραση" και είχαν βάλει το δικό τους σε κόκκινο. Είχαν επίσης σβήσει ό,τι έλεγε hellas net.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Μπορει και εν όψει εκδοσης -δημοπράτησης περιφερειακών αδειών, να θέλουν να έχουν αυτονομη πορεία, π.χ. για να τη διαπραγματευτούν καλύτερα σε ενδεχόμενο πώλησης ή δικτύωσης κάποιων ωρών. Ειδικά η Π.Ζ, Στερεάς Ελλάδας έχει μόνο τρία κανάλια εν ενεργεία. Οπότε ένας που θέλει να στησει αλυσίδα περιφερειακών.. κλπ κλπ.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Εάν αφήσουν την Αθηνα με 4 περιφερειακά, αν μείνει η Στερεά με 2 θα ειναι πολυ τυχερή :P

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend

• Έμπειρο Μέλος
Ληψη του "πακετου" των κρατικων καναλιων, σε 28 και 50 uhf. Προφανως απο αντανακλαση. Αλλα απο που ειναι η εκπομπη?

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Στη λίστα που έδωσε ο "συμφορουμιτης" τεχνικός της ΕΡΤ στο νήμα της ψηφιακής ερτ υπαρχει στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού πομπός στο 28.
Για το 50 έχει ένα στον Άγιο Χαράλαμπο Ευρυτανίας αλλά μου φαίνεται για μακριά. Ίσως από άλλο χωριό της περιοχής να έρχεται

Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έμπειρο Μέλος
Ευχαριστω για την ενημερωση. Αρα η ληψη γινεται απο την ακριβως αντιθετη (πισω μερος) της κεραιας, δεδομενου οτι στην περιοχη μου οι κεραιες κοιτανε ανατολικα (Λιχαδα).

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend

Σκαναρισμα της τηλεόρασης στη Θήβα  με κεραία και ενισχυτή προς Πάρνηθα
Σύμφωνα με το site της digea η πόλη έχει οριακό σήμα
Τα ψηφιακά μπουκέτο έρχονταν άνετα εκτός από το 27 κ 28 που υποψιάζομαι κάποια παρεμβολή
Στο 43 ερχόταν λίγο σήμα άγνωστο αλλά δύσκολο να ήταν από Ξυλόκαστρο
Στο 47 επίσης ερχόταν λίγο σήμα  με τον πίσω λοβό της κεραίας από Πήλιο
Στο 49 έρχεται σήμα από ξηροβουνι που κατεβαίνει κανονικά  αν γυρίσει η κεραία προς τα εκει

Συνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Για να πέφτει η μπάρα της ποιότητας κάτω του 50% από το 70% (και όχι από το 55% όπως γίνεται στον συγκεκριμένο δέκτη χωρίς ενισχυτή) της ισχύης σήματος σημαίνει ότι ο ενισχυτής δημιουργεί αρκετό "θόρυβο"...

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Δυστυχώς "αναγκαίο κακο"
Χωρίς ενισχυτή δεν κατέβαιναν οι συχνότητες της παρνηθας.
Επισεις από αναλογικής εποχής η Θήβα ήταν γεμάτη με παρεμβολές που έβγαιναν σε διάφορες συχνότητες κ που βγαίνουν και με σκέτη κεραία.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend

Σημερα στη θηβα με κεραια προς χλωμό και χωρίς ενισχυτη.
Οι συχνότητες της digea ερχόταν κανονικά
Η ΕΡΤ στο 39 ήταν εκτός λειτουργίας την ώρα που έκανα scan. Αλλά στην 42 ερχόταν δυνατό σημα σε ποιότητα κ ένταση  Αλλά χωρίς να κατεβαίνουν κανάλια. Η 42 ειναι η 3η συχνοτητα της digea για αυτή την περιφέρεια.!
Να έκαναν εργασίες στο βουνό  η να ήταν κάτι άλλο?

Συνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
Για να σου έβγαζε στην 39 ένταση 88 και ποιότητα 0 σημαίνει ότι μόνο εκτός δεν ήταν η ΕΡΤ... Παρόλο που λες ότι δεν είχες ενισχυτή, η συμπεριφορά του σήματος θύμιζε λες και ήταν εντελώς μπουκομένο το σήμα, με πολύ θόρυβο και σαβούρα

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Δεν είδες όμως  πώς η ένταση πήγε στιγμιαία στο 88 δυο φορές  Και καμία άλλη στιγμή.   Και είναι λίγο περίεργη η Θήβα μη πω και ο ίδιος αποκωδικοποιητή. Έχω ελέγξει και με τον δικό μου δεκτη. 
Η ΕΡΤ πέφτει συχνά στο χλωμό

Συνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
Επειδή έχω και εγώ τέτοιο δέκτη ξέρω πως όταν η μπλε γραμμή αναβοσβήνει σημαίνει ότι υπάρχει μεν σήμα, χωρίς όμως να μπορεί να σχηματίσει εικόνα, γεγονός που συμβαίνει όταν είναι χαμηλό το σήμα (συνήθως μέχρι 50%-55%)... Επίσης στην 42 η ποιότητα θα έπρεπε να είναι 100 με τόσο δυνατή ένταση σήματος και όχι μόνο 60

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (21:46)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 08/02/2025 (20:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:57)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (17:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:14)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (16:58)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: ch10 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (16:50)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (13:52)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: winlink Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (13:38)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (13:05)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (12:30)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (11:06)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (09:26)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (09:12)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (22:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (21:19)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:46)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: athmich Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:37)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:28)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (18:33)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (18:21)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (17:49)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/02/2025 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (15:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (13:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (13:25)