Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑ ΦΩΚΙΔΑ & ΒΔ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 08]
  • Κυρ 2 Φεβ 2025, 06:12
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑ ΦΩΚΙΔΑ & ΒΔ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 08]  (Αναγνώστηκε 115632 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2011
Δυτικη Φθιωτιδα.

Συγχώνευση: Τετ  9 Δεκ 2020, 13:51
Η μαλλον, κεντρικη & δυτικη φθιωτιδα.

Αποσυνδεδεμένος nikin22000

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
Η Λιχάδα έχει MUX-2....Δεν ξέρω αν καλύπτει την περιοχή σου.Μέχρι Μακρακώμη με το ζόρι.
Τα ηλεκτρονικά δεν είναι μαγικά και τα dB δεν είναι στραγάλια....ΑΕ

• Έμπειρο Μέλος
Η Λιχαδα ειναι το βασικο και μοναδικο Κ.Ε. για την περιοχη μου.  Ειμαι πιο ανατολικα της Μακρακωμης. Σε ποια συχνοτητα ειναι το mux2?

Αποσυνδεδεμένος nikin22000

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
Τα ηλεκτρονικά δεν είναι μαγικά και τα dB δεν είναι στραγάλια....ΑΕ

Αποσυνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Λογικά είναι το δοκιμαστικό που έχουν αυτο με την τελεία εννοείς που στο βγάζει στα ραδιόφωνα

Συγχώνευση: Τετ  9 Δεκ 2020, 14:25
Όντως αυτό ειναι απλώς το αλλαξαν στο info και το εβαλαν Ζ

• Έμπειρο Μέλος
Δηλαδη η 25 ειναι τωρα της Λιχαδας ή ηταν απο ανεκαθεν?

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Παιδιά κάποιος εδώ ανέφερε την "2η mux από Λιχάδα μαζί με Χλωμό", αλλά αυτό δεν πρέπει να ισχύει. Αφενός ο Σπύρος θα το έπιανε, αφετέρου δεν συμπεριλαμβάνεται στα κέντρα που "εχει τον εξοπλισμό" η ΕΡΤ και έχει δημοσιεύσει σε πίνακα. Εκτός από το Χλωμό θα ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή και η 2η mux της Δαμάστας. Η Λιχάδα θα ηταν δηλαδη σαν έκπληξη, ευχάριστη μεν που ανοίγει ελπίδες και για άλλα κέντρα, αλλά έκπληξη. Στο Χλωμό άνοιξε η 2η mux το ΣΚ που πέρασε αλλά εκεί ήταν στο πρόγραμμα. Οπως φαίνεται η ΕΡΤ θέλει να ενεργοποιήσει τα περισσότερα σημεία "που έχει τον εξοπλισμό" πριν την κανονική τους χρονικά μετάβαση, για να πάρει εικόνα ο πληθυσμός εκεί.

• Έμπειρο Μέλος
Τελικα στην 25 βγαλανε το 1ο mux που υπηρχε και βαλανε το 2ο.  Μενει να δουμε αν η εκπομπη ειναι απο Λιχαδα ή απο Αντινιτσα/περιοχη Δομοκου που θεωρουσαμε μεχρι τωρα. Ας μην ξεχναμε οτι υπαρχει και η 27 (αγνωστου προελευσεως) με επισης δυνατο σημα στην περιοχη μου.

Αποσυνδεδεμένος Gian_Kar

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
  • Τόπος: Κωσταλέξι Λαμίας (Ν. Φθιώτιδας)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Τελικα στην 25 βγαλανε το 1ο mux που υπηρχε και βαλανε το 2ο.  Μενει να δουμε αν η εκπομπη ειναι απο Λιχαδα ή απο Αντινιτσα/περιοχη Δομοκου που θεωρουσαμε μεχρι τωρα. Ας μην ξεχναμε οτι υπαρχει και η 27 (αγνωστου προελευσεως) με επισης δυνατο σημα στην περιοχη μου.
Καλημέρα Σπύρο, βγάζω την ΕΡΤ (τα SD) και στην 34...δεν ξέρω από που...

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος thodorisk

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2016
  • Τόπος: Λιβάδι Τιτάρου
Παιδιά καλημέρα.Εδώ στο χωριό μου λαμβάνεται με χαμηλό σήμα το πρώτο mux της ερτ στη συχνότητα 27 που φαίνεται να έρχεται από την περιοχή της Λαμίας.Πιθανολογώ πως είναι το ίδιο που λαμβάνει ο Σπύρος.Επίσης μου εμφανίστηκε ξαφνικά για πρώτη φορά στις 6/12 με μέτριο αλλά καλό σήμα πάλι το πρώτο mux της ερτ στη συχνότητα 34.

• Έμπειρο Μέλος
Μολις μπορεσω θα τσεκαρω και την 34 παιδια.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Το πρώτο καιρό που μπήκε ο πομπός στην αντινιτσα βρισκόταν στην 31 και στην πορεία πήγε στην 25 . Οπότε τώρα τελευταία μπορεί να τον μεταφέρανε στην 27 για να μην προκαλεί παρεμβολές στον πομπό της λιχαδας

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Έμπειρο Μέλος
Δεν ισχυει αυτο. Διοτι η 27 δεν εμφανιστηκε τωρα (σε αντικατασταση της 25), αλλα προυπηρχε παραλληλα με την 25 απο παλια. Στην  31 δεν ειχα ποτέ ληψη.

Συγχώνευση: Πεμ 10 Δεκ 2020, 11:16
Παντως εχουνε κανει χοντρη m@l@k!@ με την κατανομη που κανανε και "σπασανε" τα βασικα κρατικα καναλια (ERT1HD,2HD,3HD) σε 2 mux.  Το σωστο ειναι να συνυπαρχουν στο ιδιο.

• Satleo Maniac
Να πω και εγώ το συμπέρασμα που έβγαλα.Όπως ξέρουμε από Αντίνιτσα έβγαινε η ερτ στην 25.Τώρα για να μην παρενοχλεί το mux 2 της Λιχάδας που μπήκε στην ίδια συχνότητα μετακινήθηκε στην 34 που λαμβάνω με μέτριο σήμα από τις 6/12.Από 28/9 πιάνω και το πρώτο mux της ερτ από Μεταξά μέσω ανάκλασης που δεν το έπιανα αυτό.Θεωρώ πως απελευθερώθηκε από την παρεμβολή που δεχόταν από την 25 της Αντίνιτσας.Η 27 με το πρώτο mux της ερτ πρέπει να είναι από το Καλαμάκι Δομοκού γιατί είδα μέσω street view της google πως εκεί έχει πολλούς αναμεταδότες.Αυτό το έπιανα για μισό χρόνο περίπου αλλά έφυγε από μένα.Πιάνει κανονικά σε άλλο σπίτι που είδα τις συχνότητες και φαίνεται να έρχεται από την περιοχή Λαμίας-Δομοκού.

• Έμπειρο Μέλος
Θοδωρε το σεναριο που αναφερεις φανταζει το πλεον λογικο. Η μονη απορια που μου δημιουργειται ειναι η εξης: Αντινιτσα και Καλαμακι Δομοκου ειναι 2 διαφορετικα Κ.Ε.? Εγω ειχα την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο.

Συγχώνευση: Πεμ 10 Δεκ 2020, 12:47
Επισης, μια αλλη απορια που εχω ειναι η εξης: Απο οσα γνωριζω τα τοπικα Κ.Ε. (οπως αυτο του Καλαμακιου/αντινιτσας) εχουν κατευθυντικη εκπομπη  για την εξυπηρετηση  συγκεκριμενου γεωγραφικου χωρου και για να μην παρεμβαλουν αλλα Κ.Ε.. Πως γινεται λοιπον  να λαμβανεις κι εσυ εκει δεδομενου οτι ειμαστε σε διαμετρικα αντιθετη κατευθυνση?

• Satleo Maniac
Σπύρο είναι δυο εντελώς διαφορετικά κέντρα τα οποία γεωγραφικά είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.Οι αναμεταδότες στο Καλαμάκι βρίσκονται πολύ κοντά στο χωριό.Ο αναμεταδότης της Αντίνιτσας βρίσκεται στην κορυφή του βουνού πάνω από το ομώνυμο μοναστήρι.Στον χάρτη δεν φαίνεται καλά.Το έχουν κάνει έτσι επίτηδες γιατί υπάρχει κάτι που έχει σχέση με το στρατό.

αναμεταδότες Καλαμάκι Δομοκού

αναμεταδότης Ιερά Μονή Αντίνιτσας

Συγχώνευση: Πεμ 10 Δεκ 2020, 13:08

Επισης, μια αλλη απορια που εχω ειναι η εξης: Απο οσα γνωριζω τα τοπικα Κ.Ε. (οπως αυτο του Καλαμακιου/αντινιτσας) εχουν κατευθυντικη εκπομπη  για την εξυπηρετηση  συγκεκριμενου γεωγραφικου χωρου και για να μην παρεμβαλουν αλλα Κ.Ε.. Πως γινεται λοιπον  να λαμβανεις κι εσυ εκει δεδομενου οτι ειμαστε σε διαμετρικα αντιθετη κατευθυνση?

Επειδή το χωριό μου βρίσκεται ψηλά σε μεγάλο υψόμετρο στα 1200 μέτρα σε συνδυασμό με την μεγάλη ανοιχτωσιά που έχει προς νότια τα κέντρα αυτά λαμβάνονται με μέτριο η λίγο σήμα.Ενδεχομένως να έχουν ισχυρούς πομπούς και να στέλνουν σήμα βόρεια.Την ερτ από Δύο Βουνά την πιάνω κανονικά με χαμηλό σήμα και ας είναι από απόσταση 150 χιλιόμετρα μακριά.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Το 2011 ο πομπός από αντινιτσα εβγαινε σε όλη την πεδιάδα της ξενιαδας και τον έβγαζα στο αγναντερο Καρδίτσας. (η ΝΕΤ , στο 59 δεν ήταν; )
Στο καλαμάκι (ο αντ1 ήταν στο 61 ) έστελνε σημα προς Λαμία και δυτική Φθιώτιδα . Βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερο υψόμετρο από την αντινιτσα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Satleo Maniac
Στα σχεδιαγράμματα κάλυψης που έχω κάνει στο heywhatsthat τα κέντρα εκπομπής Δύο Βουνά,Αντίνιτσα,Καλαμάκι,ύψωμα Γολίνες Δομοκού καλύπτουν ιδανικά το χωριό μου.Υπάρχει καθαρή οπτική επαφή χωρίς εμπόδια.Το παράδοξο είναι ότι οι αναμεταδότες αυτοί εγκαταστάθηκαν για να καλύψουν συγκεκριμένες περιοχές και χωριά αλλά το σήμα φτάνει χιλιόμετρα μακριά.

• Έμπειρο Μέλος
Πολυ κατατοπιστικα αυτα που γραφετε Θοδωρε & Βασιλη. Επι αναλογικων εβγαιναν απο εκεινη την περιοχη ο ΑΝΤ1 στην 61, η ΝΕΤ στην 57, το ΣΤΑR Κ.Ε. στην 42, το ΕΝΑ στην 43. Εγω ειμαι νοτια/νοτιοδυτικα  της περιοχης αυτης, πολυ κοντα, μεταξυ Λουτρων Υπατης και Σπερχειαδας (Βασιλικά). Αλλα μου κανει εντυπωση η εκπομπη προς βορεια και νοτια ταυτοχρονα.

• Satleo Maniac
Νεα εκπομπη των κρατικων καναλιων στην 27 UHF με δυνατο σημα. Ετσι εχουμε 5 συχνοτητες για τα κρατικα, δυστυχως ολες με τα ιδια καναλια. Οι 3 ερχονται απο ανατολικα μου (25,27,39) και οι 2 απο δυτικα (28,50).
Εδώ Σπύρο σε μια παλιά σου ανάρτηση είχες αναφέρει για τη συχνότητα 27.Ακριβώς την ίδια περίοδο άρχισα να την λαμβάνω και εγώ.Στο Καλαμάκι οι αναμεταδότες στέλνουν σήμα βόρεια υποχρεωτικά για να καλύψουν τον ομώνυμο οικισμό.Τα Δύο Βουνά στέλνουν και αυτά σήμα βόρεια για να καλύψουν τη Λαμία και τα γύρω χωριά.Η Αντίνιτσα θα στέλνει και αυτή βόρεια γιατί συνήθως η ερτ κάνει πανκατευθυντική εκπομπή.Σε όσα κέντρα έχω πάει έχω δει πως οι αναμεταδότες της ερτ κάνουν επί το πλείστον πανκατευθυντική εκπομπή.

• Έμπειρο Μέλος
Μαλιστα!

Συγχώνευση: Παρ 11 Δεκ 2020, 09:00
Να πω και εγώ το συμπέρασμα που έβγαλα.Όπως ξέρουμε από Αντινίτσα έβγαινε η ερτ στην 25.Τώρα για να μην παρενοχλεί το mux 2 της Λιχάδας που μπήκε στην ίδια συχνότητα το μετακίνησαν στην 34 που λαμβάνω με μέτριο σήμα από τις 6/12.Έκανα λάθος έβαλα 6/10 στην προηγούμενη ανάρτηση.Από 28/9 πιάνω και το πρώτο mux από Μεταξά μέσω ανάκλασης που δεν το έπιανα αυτό.Θεωρώ πως απελευθερώθηκε από την παρεμβολή που δεχόταν από την 25 της Αντινίτσας.Η 27 με το πρώτο mux πρέπει να είναι από το Καλαμάκι Δομοκού γιατί είδα μέσω streetview της google πως έχει πολλούς αναμεταδότες αυτό το χωριό.Αυτό το έπιανα για μισό χρόνο περίπου αλλά έφυγε από μένα.Πιάνει κανονικά σε άλλο σπίτι που είδα τις συχνότητες και φαίνεται να έρχεται από την περιοχή Λαμίας-Δομοκού.

Καλημερα. Σωστα τα ειπες Θοδωρε. Πραγματι χθες που εκανα scan ειδα για 1η φορα εκπομπη στην 34 (με φουλ σημα, με τα κρατικα).

• Satleo Maniac
Σπύρο καλημέρα.Λαμβάνω την 34 με το πρώτο μπουκέτο της ερτ με λίγο αυξημένο σήμα σε σχέση με τις πέντε πρώτες μέρες αφότου έκανα την πρώτη λήψη το πρωί στις 6 Δεκεμβρίου.Την κεραία μου ένα πλέγμα της engel την έχω στραμμένη στο Πήλιο δηλαδή νοτιοανατολικά.Αν τη γυρίσω νότια προς Λαμία είμαι σίγουρος θα πιάσω και την 27.Δημοσιεύω δύο φωτογραφίες για να δεις πως λαμβάνω την 34 και την 44 από Δύο Βουνά.

• Έμπειρο Μέλος
Καλα, εδω σε μενα απο 2 βουνα και απο Δαμαστα δεν περναει γρι απο σημα, παρολο που ειναι διπλα μου!

• Satleo Maniac
Κοίτα να δεις πιάνω εγώ που είμαι 150 χιλιόμετρα μακριά και δεν πιάνεις εσύ που το κέντρο το έχεις δίπλα σου γιατί σε εμποδίζει το ίδιο το βουνό στο οποίο είναι εγκατεστημένο.Τους ραδιοφωνικούς σταθμούς μελωδία 88 που εκπέμπει από Δύο Βουνά και την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος 89,4 που εκπέμπει από Αντίνιτσα τους πιάνω πολύ καλά σαν να είναι τοπικοί σταθμοί.

• Έμπειρο Μέλος

• Satleo Maniac
Άλλο ένα παράδοξο.Εννοείς τον πρώην hot mix 88.Αν θυμάμαι καλά μέχρι το 2002 με 2004 έπιανα αυτόν.Μετά υπερίσχυσε ο μελωδία 88 μάλλον γιατί ανέβασε ισχύ και πιάνω αυτόν μέχρι σήμερα.Ο λαϊκός 88 πιάνει στα πεδινά.

• Έμπειρο Μέλος
Ακριβως. Ειναι ο πρωην HOT MIX 88. Τον οποιο  εσυ εχασες οταν ο ΜΕΛΩΔΙΑ Λαμιας μετεφερε την εκπομπη του απο το λοφο του Προφητη Ηλια εκει που ειναι τωρα (και δεν καλυπτει πλεον  ουτε καν το Δημο Λαμιας ολοκληρο, αλλα ακουγεται στον Ολυμπο). :crazy: Ειμαστε ομως εκτος θεματος. Αμα θες γραψε στο ραδιοφωνικο τοπιο Νομου Φθιωτιδος που παρακολουθω.

• Satleo Maniac
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που αναφέρεις.Πληροφορούμαστε γεγονότα τα οποία δεν γνωρίζαμε.Αυτά που έγραψα φτάνουν. :D

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Ακριβως. Ειναι ο πρωην HOT MIX 88. Τον οποιο  εσυ εχασες οταν ο ΜΕΛΩΔΙΑ Λαμιας μετεφερε την εκπομπη του απο το λοφο του Προφητη Ηλια εκει που ειναι τωρα (και δεν καλυπτει πλεον  ουτε καν το Δημο Λαμιας ολοκληρο, αλλα ακουγεται στον Ολυμπο). :crazy:

Ο Μελωδία εκπέμπει από τα Δύο Βουνά αλλά όχι από τη βουνοκορφή αλλά από πολύ χαμηλότερα στη θέση Εκκλησία και συγκεκριμένα στη θέση Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε. Τη παρακάτω φωτογραφία τη τράβηξα τον Απρίλιο του 2012. Άρα έχει πάνω από 8 χρόνια που εκπέμπει από εκεί και μάλιστα είναι ο μόνος Ρ/Σ της Λαμίας που λαμβάνεται στη περιοχή της Γραβιάς που είναι το χωριό μου.

• Satleo Maniac
Παρόλο που η θέση βρίσκεται σε διαφορετική και χαμηλότερη τοποθεσία από αυτήν της ερτ δεν παύει να είναι στρατηγικό σημείο με μεγάλη εμβέλεια.Στο βάθος της φωτογραφίας διακρίνεται η παρακάτω κεραία κινητής τηλεφωνίας της cosmote.Εδώ η θέση αναφέρεται με την ονομασία Κούκος.

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 01/02/2025 (22:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/02/2025 (20:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (17:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/02/2025 (16:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (16:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (15:53)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (14:54)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (13:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (13:31)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/02/2025 (11:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/02/2025 (10:57)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (10:11)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 01/02/2025 (10:10)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 01/02/2025 (03:11)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:35)
* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (23:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (23:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:04)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (21:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 31/01/2025 (20:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (19:58)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (14:01)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/01/2025 (11:31)