Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑ ΦΩΚΙΔΑ & ΒΔ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 08]
  • Τετ 22 Ιαν 2025, 13:55
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑ ΦΩΚΙΔΑ & ΒΔ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 08]  (Αναγνώστηκε 114905 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Για την Ανατολική Στερεά & Ευρυτανία ορίστηκαν οι παρακάτω ψηφιακές συχνότητες (SFN1).

SFN1: 23UHF, 24UHF, 25UHF, 26UHF, 30UHF, 33UHF, 35UHF, 37UHF, 49UHF, 55UHF, 57UHF, 63UHF.

Κέντρα Εκπομπής SFN1: ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΚΡΙΚΕΛΛΟ, ΛΙΧΑΔΑ, ΔΑΜΑΣΤΑ, ΔΟΜΝΙΣΤΑ, ΧΛΩΜΟ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ.

Αποσυνδεδεμένος nikolakis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Αχαρνές (Μενίδι) Αττικής
Η Λιβαδεια απο το Χλωμο δεν καλυπτεται;;;Τι εξυπηρετει το κεντρο εκπομπης "Λιβαδεια";;;

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Στα ιχνοδιαγράμματα φαίνεται ότι ψηφιακά η Λιβαδειά θα εξυπηρετείται από το ομώνυμο κέντρο εκπομπής.

SFN είναι οπότε δεν θα υπάρχει καμία εμφανής διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος g.thanasias

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2008
Το 1/4 της Λειβαδιάς, οι ανατολικές περιοχές, βλέπουν από τοπικό, το Χλωμό εκεί έχει σκιά.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Παράθεση από: "ntwrk24"
Για την Ανατολική Στερεά & Ευρυτανία ορίστηκαν οι παρακάτω ψηφιακές συχνότητες (SFN1).

SFN1: 23UHF, 24UHF, 25UHF, 26UHF, 30UHF, 33UHF, 35UHF, 37UHF, 49UHF, 55UHF, 57UHF, 63UHF.

Κέντρα Εκπομπής SFN1: ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΚΡΙΚΕΛΛΟ, ΛΙΧΑΔΑ, ΔΑΜΑΣΤΑ, ΔΟΜΝΙΣΤΑ, ΧΛΩΜΟ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ.

Εμένα πάντως το χωριό μου (Γραβιά) δεν "βλέπει" κανένα από τα παραπάνω κέντρα εκπομπής. Αυτή τη στιγμή εξυπηρετείται, για κρατικά και ΑΝΤ-1 από τη θέση ΔΥΟ ΒΟΥΝΑ ΛΑΜΙΑΣ και για τα υπόλοιπα με αναμεταδότες από κάποιο άλλο χωριό. Το πιο κοντινό από τα παραπάνω κέντρα εκπομπής είναι η ΔΑΜΑΣΤΑ αλλά δεν είναι θέση σε κορυφή βουνού και το χωριό μου βρίσκεται έτσι ακάλυπτο όπως και πολλά άλλα χωριά!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.

Είναι μία περίπτωση (αυτό που αναφέρεις) που υπάρχει σε πολλά χωριά της Ελλάδας με μικρές διαφορές από περιοχή σε περιοχή.

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "arva"
Εμένα πάντως το χωριό μου (Γραβιά) δεν "βλέπει" κανένα από τα παραπάνω κέντρα εκπομπής. Αυτή τη στιγμή εξυπηρετείται, για κρατικά και ΑΝΤ-1 από τη θέση ΔΥΟ ΒΟΥΝΑ ΛΑΜΙΑΣ και για τα υπόλοιπα με αναμεταδότες από κάποιο άλλο χωριό. Το πιο κοντινό από τα παραπάνω κέντρα εκπομπής είναι η ΔΑΜΑΣΤΑ αλλά δεν είναι θέση σε κορυφή βουνού και το χωριό μου βρίσκεται έτσι ακάλυπτο όπως και πολλά άλλα χωριά!
Βλέπεις και από Παλαιοχώρι πατρίδα  :wink: Θα ήταν μια καλή λύση να γίνει εκεί ένα κέντρο εκπομπής, λιγο πιο ψηλά από εκεί που είναι τώρα, να βλέπει όλη η κοιλάδα του Κηφισού. Εκτός αν το κάνουν στα Δυό Βουνά, αλλά εκεί υπάρχει το πρόβλημα ότι θα περνά παντού και θα ενοχλεί.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ναι το ξέρω από Παλαιοχώρι βλέπω τα ιδιωτικά και ΕΤ3 και από Δύο Βουνά τα ΕΤ1 και ΝΕΤ. Το χωριό μου είναι η Μαριολάτα. Από που είσαι ακριβώς g.thanasias;
Το καλύτερο θα ήταν το κέντρο εκπομπής Δαμάστα να ανέβει πιο ψηλά σε υψόμετρο για να πιάνει η Δωρίδα ή να χρησιμοποιηθεί το κέντρο εκπομπής Δύο Βουνά. Δεν κατάλαβα δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από Δύο Βουνά οι υπόλοιποι και εξυπηρετούνται από Δαμάστα; Κρατικά δηλαδή δεν βλέπουν. Οι πομποί στη Δαμάστα πήγαν εκεί για ένα και μόνο λόγο και αυτός δεν είναι η κάλυψη, είναι ότι υπάρχει το μοναστήρι της Δαμάστας και μπορεί και τροφοδοτεί τους πομπούς με ρεύμα!!!
Πάντως υπάρχει μια περίπτωση να κατεβαίνει σήμα στη Μαριολάτα (σε κάποια σπίτια) από Χλωμό...

• Τακτικό Μέλος
  • **
arva από Αμφίκλεια είμαι. Από Δαμάστα δεν παίζουν πια από το μοναστήρι εδώ και χρόνια, έχουν πάει πάνω στο δρόμο λίγο μετά τον Καρανάσιο. Για μένα για την περιοχή το Παλαιοχώρι είναι η καλύτερη λύση, βλέπουν από Αμφίκλεια μέχρι Καστέλια και φυσικά χωρίς να ενοχλεί τίποτα. Θα δούμε αν τελικά παίξουν τα ψηφιακά από εκεί.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Φαίνεται δεν τα βρήκαν με το μοναστήρι στα χρήματα (όπως και στη Κορινθία με το μοναστήρι της Παναγιάς Κορφιώτισσας στο Ξυλόκαστρο και μεταφέρθηκαν στο μοναστήρι του Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι) και μεταφέρθηκαν στον Καρανάσιο. Βλέπεις είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς με ένα βενζινάδικο παρά με ένα μοναστήρι (βλέπε Βατοπαίδιο). Είμαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε η μονή Δαμάστας ή ο Καρανάσιος θα είχαν πάει στα Δύο Βουνά, εκεί που έχει και η ΕΡΤ τους πομπούς της. Ποιος θα χάσει σε λήψη αν μεταφερθούν από Δαμάστα σε Δύο Βουνά; Υπάρχει και η Λιχάδα! Σαν παρεμβολές δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα μιας και στη ψηφιακή χρησιμοποιήται το SFN.
Το Παλιοχώρι δεν είναι θέση πομπών! απλοί αναμεταδότες είναι εκεί με χάλια ποιότητα και για να δεις από εκεί θέλεις ενισχυτή (για μία απόσταση μικρότερη των 5 χλμ!!!).
Στην ψηφιακή πρέπει να είναι κερδισμένοι όλοι και κυρίως αυτοί που το περιμένουν πως και πως, είναι αυτοί που μένουν στα διάφορα σημεία της Ελλάδας και έχουν χάλια αναλογική λήψη!

Τέλος πάντων! Τα είπα και ξεθύμανα!
Στο Δαδί έρχεται σήμα από Χλωμό; Υπάρχει περίπτωση να έρθει Μαριολάτα ψηφιακό σήμα από Χλωμό;

• Τακτικό Μέλος
  • **
arva δεν ήταν θέμα χρημάτων με το μοναστήρι, καμία σχέση με την περίπτωση Ξυλοκάστρου, απλά ο Δήμος Λαμίας βρήκε το χώρο που είναι πιο κατάλληλος και δεν είναι ακριβώς στον Καρανάσιο αλλά λίγο πιο κάτω. Το Παλαιοχώρι δεν είναι κέντρο εκπομπής, αλλά μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και είναι πιο κατάλληλο από τα Δυό Βουνά για την περιοχή. Αυτό με μετρήσεις σε όλη την περιοχή και όχι υποθετικά.  
Μην μου πεις ότι έχει χάλια ποιότητα ο ALPHA στο 39! Κάποιοι άλλοι σταθμοί ίσως δεν έχουν δώσει τη σημασία που πρέπει, αλλά στη Γραβιά που έχω μετρήσει όλοι καλά πάνε από εκεί.
Η Αμφίκλεια λαμβάνει Χλωμό, Πάρνηθα, Πήλιο, Δυό Βουνά, Παλαιοχώρι. Εξαρτάτε πάντα απο το σημείο που είναι ο καθένας, αλλά εκτός από το Παλαιοχώρι που την καλύπτει όλη το Χλωμό περνά πιο πολύ.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Δυστυχώς φαίνεται ότι ακόμα και με τη μεταφορα των κεραιών στο Ελευθεροχώρι η περιοχή που καλυπτόταν από τη Δαμάστα παρέμεινε ίδια!
Και δυστυχώς πάλι που εξαιτίας μη καλής επιλογής παρόλο που αυξάνονται τα Κ.Ε. πάλι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές και δεν αποφεύγονται οι αλληλοκαλύψεις!
Αν στην Αμφίκλεια περνάει καλύτερα από το Παλαιοχώρι ο Χλωμός, δεν υπάρχει πρόβλημα παρεμβολών στο 39 ανάμεσα στον τοπικό του ALPHA και στον ΣΚΑΪ από Χλωμό?
Και κάτι άλλο, μπορεί κανείς να μας φτιάξει μία λίστα με τις συχνότητες που εκπέμπουν από Παλαιοχώρι?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Δεν μπορώ να φτιάξω τις συχνότητες από Παλαιοχώρι γιατί δεν έχω τηλεόραση στο χωριό που να δείχνει συχνότητες. Τώρα τελευταία έμαθα μιας κι έχω καιρό να πάω στο χωριό ότι τώρα στη θέση της ΕΤ3 παίζει ο ΣΚΑΪ! Αληθεύει;
Τα Δύο Βουνά τα έχω φτιάξει ψάχνοντας πληροφορίες στο Internet.
Υπάρχει περίπτωση να έρχεται σήμα στη Μαριολάτα από Χλωμό; Δεν έχω πεδιόμετρο γιαυτό το λέω!

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Δυστυχώς φαίνεται ότι ακόμα και με τη μεταφορα των κεραιών στο Ελευθεροχώρι η περιοχή που καλυπτόταν από τη Δαμάστα παρέμεινε ίδια!

Αν στην Αμφίκλεια περνάει καλύτερα από το Παλαιοχώρι ο Χλωμός, δεν υπάρχει πρόβλημα παρεμβολών στο 39 ανάμεσα στον τοπικό του ALPHA και στον ΣΚΑΪ από Χλωμό?
Μα δεν έχουν πάει στο Ελευθεροχώρι, αλλά λίγο πιο κάτω απο το μοναστήρι. Το Ελευθεροχώρι είναι σε μεγάλο υψόμετρο καιθα είχε διαφορετική κάλυψη.
Φυσικά και ενοχλεί ο ΣΚΑΙ από Χλωμό, αλλά τι να κάνεις?
arva το Χλωμό οριακά μπορεί και να περάσει στη Μαριολάτα, είναι στην ευθεία οι πρόποδες του Παρνασσού στο ύψος της Σουβάλας, αλλά πιστέυω με μια καλή κεραία θα δεις.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες δοκιμές όταν ανέβω Μαριολάτα...

Αποσυνδεδεμένος albisat

• Νέο Μέλος
  • *
Στο καναλι 36 εκπεμπουν τα 4 ψηφιακα της ΕΡΤ,μαλλον απο περιοχη Καμμενων Βουρλων ,ισως προκειται για καποια ιδιωτικη αναμεταδοση.
Το power level ειναι 63 και το mer 17.4 ,με ενισχυτη 40 db alcad και
κεραια SGF 016 ikusi.
Εγω ειμαι απεναντι!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!!!
Σημαντική είδηση!
Όταν λες απέναντι, είσαι στην Εύβοια?
Η κεραία σου που κοιτάει?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος geo4

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2009
  • Τόπος: Ελλάδα
δηλαδή στο κανάλι 36 πιάνει στη Λαμία η ψηφιακή;

Αποσυνδεδεμένος albisat

• Νέο Μέλος
  • *
Δε νομιζω να φτανει εκει.....
Οχι ,δεν ειμαι Ευβοια,ειμαι απεναντι απο Καμμενα .
Η κεραια κοιταζει Καμμενα Βουρλα.

Αποσυνδεδεμένος geo4

• Νέο Μέλος
  • *
Πριν λίγες μέρες μίλησα με ένα παλικάρι που βάζει κεραιες ΤV και μου είπε ότι η ψηφιακή (σπορ+, σινε+...) είναι θέμα λίγων ημερών....

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Αυτό έχω βαρεθει να το ακούω από το 2006 που ξεκίνησαν.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος albisat

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "geo4"
Πριν λίγες μέρες μίλησα με ένα παλικάρι που βάζει κεραιες ΤV και μου είπε ότι η ψηφιακή (σπορ+, σινε+...) είναι θέμα λίγων ημερών....
Για ποια περιοχη δε μας λενε!

Αποσυνδεδεμένος geo4

• Νέο Μέλος
  • *
Για τη Λαμία... Με νευριάζει παρα πολύ που δε μπορω να δω το σπορ+
Γιατι πρέπει να βάλω ΝΟΒΑ για να δω κανένα αγώνα;

Αποσυνδεδεμένος geo4

• Νέο Μέλος
  • *
Κανένα νέο για την επίγεια στη Λαμία;

Γράφουμε στην ελληνική γλώσσα!

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.ikusi.gr
Παράθεση από: "albisat"
Στο καναλι 36 εκπεμπουν τα 4 ψηφιακα της ΕΡΤ,μαλλον απο περιοχη Καμμενων Βουρλων, ισως προκειται για καποια ιδιωτικη αναμεταδοση.
Όντως. Ιδιωτική αναμετάδοση από τα Καμμένα Βούρλα είναι. Παίρνει σήμα από Πήλιο και ουσιαστικά είχε σκοπό να χρησιμοποιηθεί για ζεύξη με τη Δαμάστα, ώστε να καλυφθεί η Λαμία για την διάρκεια μιας έκθεσης το 2006.
Φαίνεται ότι εξυπηρετεί κάποιες περιοχές, και μάλλον για αυτό παρέμεινε.
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος geo4

• Νέο Μέλος
  • *
Δηλαδή χωρίς αποκωδικοποιητή στο καν36 τι βγάζει; Μπορώ να το τσεκάρω ή πρέπει να έχω;

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.ikusi.gr
Το πακέτο της ΕΡΤ είναι.
Πάντως στη Λαμία δεν έρχεται με τίποτα.
Καλύπτονται μόνο τα Καμμένα, κάποιες κοντινές περιοχές και φυσικά ένα τμήμα της Εύβοιας που βρίσκεται απέναντι.
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος geo4

• Νέο Μέλος
  • *
Συγνώμη που ρωτάω κι πάλι!
Κανένα νέο για την ψηφιακή στη Λαμία;
 :?:

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Δυστυχως οχι!Αν υπηρχε καποιο νεο θα το μαθαιναμε σιγουρα!Παντως η ΕΡΤ θα μπορουσε να βαλει αναμεταδοτη στη Λιχαδα(που καλυπτει και τη Λαμια) παιρνοντας σημα απο Πηλιο που περναει τελεια εκει!Τουλαχιστον δεν θα ηταν διακοσμητικος οπως σε πολλες περιοχες της χωρας που περιμενουν ακομη το δορυφορικο stream! :evil:

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Στη Λιχαδα εχει σκοπο να βαλει πομπο η ERT Digital?

Λιχάδα ενότητα Ανατολικής Στερεάς

* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/01/2025 (13:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (13:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (12:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (11:57)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/01/2025 (10:43)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/01/2025 (10:42)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/01/2025 (10:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (09:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (01:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (00:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/01/2025 (00:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (00:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/01/2025 (22:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (21:24)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/01/2025 (18:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (17:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (14:28)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (13:30)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 21/01/2025 (12:35)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (12:01)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: listarxos Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (11:30)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (11:15)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: nikos.x Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (11:01)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/01/2025 (10:52)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/01/2025 (10:40)