Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]
  • Πεμ 27 Φεβ 2025, 17:41
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  (Αναγνώστηκε 535059 φορές)

0 μέλη και 59 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pan.nl

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
  • Τόπος: Amsterdam, NL
Χθες μίλησα με τη μητέρα μου που έτυχε να βρίσκεται στο χωριό μας, Αγία Ελένη Τροιζηνίας (νομός Αττικής) στα ΒΑ της Πελοποννήσου. Οι συντεταγμένες είναι  37°33'11.50"N   23°11'24.52"E (κέντρο χωριού). Ενδεικτικά να αναφέρω πως στο χωριό αναλογικά λαμβάναμε από Δολιανά με αρκετά προβλήματα. Μόνο η ΝΕΤ ήταν καθαρή. Ο πομπός βρίσκεται 65 χιλιόμετρα σε ευθεία και μόλις που καλύπτεται από κάποια βουνά προς τα ΝΔ, οπότε δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή. Η κεραία που χρησιμοποιούμε είναι μια Televes DAT-75 μαζί με έναν ενισχυτή της Ikusi. Με ενημέρωσαν πως της άλλαξαν κατεύθυνση και κοιτάει ΒΑ (!) κόντρα σε βουνό και νοητά προς Αίγινα περίπου. Οι μετρήσεις είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού κατά το σετάρισμα του αποκωδικοποητή δια τηλεφώνου (μοντέλο Edision Optimuss Teres SD) ζήτησα να μου πει τις τιμές έντασης και ποιότητας σήματος. Έχουμε και λέμε:

UHF---Ένταση---Ποιότητα
21------79-80------96
23------73----------96
24------80----------97
50------81----------97
60------78----------97

Είναι λογικό με κεραία στραμμένη σχεδόν ανάποδα (αν και μάλλον το σήμα ανακλάται στο βουνό) να λαμβάνεται τόσο καλά το σήμα; Mου έκανε τρομερή εντύπωση. Επίσης, υπάρχουν ελπίδες για λήψη των τοπικών (MAD κλπ) από Υμηττό, Πάρνηθα ή Αίγινα; Ενδεικτικά να αναφέρω πως λαμβανόταν και δεύτερο πακέτο με τα κρατικά (δυστυχώς δε μου είπε συχνότητα) αλλά το σήμα ήταν αρκετά ασταθές (0-60% ένταση, 0-25% ποιότητα).

Φωτογραφία που δείχνει το εν λόγω βουνό μπορείτε να δείτε εδώ: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Εδώ και περίπου 2 μέρες έχει κάποιο πρόβλημα η 51 uhf απο Ξυλόκαστρο με το πρώτο πακέτο των περιφερειακών, και δεν παίζει με φούλ σήμα όπως έπαιζε.
Γύρισα εχθές το βράδυ την κεραία και τσεκάρισα και τα τρία σημεία (Ξυλόκαστρο / Όσιος Πατάπιος / Κατσικάς) και η 51 έχει πεσμένα σήματα μόνο προς Ξυλόκαστρο, αλλά παίζει κανονικά μόνο που θέλει να έχει καλό κεντράρισμα αλλιώς πιξελιάζει με το παραμικρό..
Η 56 είναι εντάξει , όπως και οι άλλες συχνότητες που έρχονται κανονικά και απο τα τρία σημεία.

Εγώ που έχω την κεραία προς Αττική , πιάνω και τις συχνότητες τις Πελοποννήσου χωρίς πρόβλημα γιατί σε αυτές τυχαίνει να κάνω ταυτόχρονη λήψη απο Όσιο Πατάπιο και απο Ξυλόκαστρο, (Ίδιο SFN άρα κάνω λήψη 50% Όσιος Πατάπιος και 50% Ξυλόκαστρο) και έτσι έβλεπα εδώ και 2 μέρες στην 51 πιξελιάσματα στην εικόνα με κακό σήμα αλλά δεν ήξερα απο που είναι το πρόβλημα , γι' αυτό και γύρισα την κεραία.. Τώρα που έχω πάλι την κεραία προς Αττική , η 51 παίζει χωρίς πιξελιάσματα αλλά οριακά , και η 56 είναι κανονικά με δυνατά σήματα. Άρα το πρόβλημα στην 51 παραμένει , και δείχνει να έχει δυναμώσει ελαφρώς το σήμα της.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό το είχα παρατηρήσει πριν περίπου ένα μήνα στην μία συχνότητα με τα περιφερειακά , αλλά τότε το πρόβλημα είχε διορθωθεί μετά απο κάποιες ώρες, ενώ είχε προηγηθεί πρώτα ένα sign-off στην συχνότητα για κανα δίωρο, και μετά η συχνότητα είχε ξεκινήσει να παίζει κανονικά..

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Σήμερα η 51 έφτιαξε και λειτουργεί σωστά με δυνατά σήματα, όπως και οι υπόλοιπες συχνότητες του Ξυλοκάστρου.

Αποσυνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Σχεδόν 1 μήνα μετά η 56 από Φραγκαπήδημα συνεχίζει να κάνει σπασίματα, με ισχύ 100% και ποιότητα 45% στην LG τηλεόραση που έχω. Τόσο χαμηλή ποιότητα δεν είχε ούτε τις πρώτες μέρες λειτουργίας της!
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Από σήμερα το απόγευμα η 56 των περιφερειακών από Φραγκαπήδημα πάλι με full σήμα! Σίγουρα μας διάβασαν...

Στάλθηκε από το ST26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686

Anonymous

• Επισκέπτης
ΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΒΟΥΤΑΙΝΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
'Ενα Σαββατοκύριακο που πήγα στο χωριό μου ,είχα αγοράσει έναν ψηφιακό δέκτη crypto.
Το χωριό μου,λέγεται Άνω Βούταινα Μεσσηνίας.
Η λήψη γίνεται με ενισχυτή ιστού fracarro 36db,και κεραία televes,τρίαινα.

Γύρισα την κεραία,από Αετό  προς Λυκόδημο ,για δοκιμή όχι για να βλέπω πάντα από Λυκόδημο,να δω τι θα ποιάνει ψηφιακά ,δεν έχει οπτική επαφή το χωριό μου με Λυκόδημο καθόλου,γιατί είναι τα βουνά μπροστά και καλύπτουνε το Λυκόδημο.
Στην αναζήτηση καναλιών μου βρήκε μόνο το μπουκέτο στην συχνότητα 37,που μόνο αυτό πιάνει   στο Λυκόδημο,δεν έχουνε ενεργοποιηθεί άλλα  μπουκέτα ακόμα στο Λυκόδημο Μεσσηνίας,συχνότητα 37, το tv5 europe που έπαιζε κανονικά με οθόνη και φωνή  ,novacinema1,novasports disneyxd με μαύρη οθόνη που έπιαναν τα κανάλια μόνο της nova.
Ένταση 69% και ποιότητα 77%,δηλαδή λίγο χαμηλή.
Αναλογικά από Λυκόδημο οι συχνότητες που έπιανα ήτανε από πάρα πολύ χαμηλή ισχύ ή και καθόλου.

Οι συχνότητες του Λυκόδημου αναλογικά είναι
24 mega καθόλου από Λυκόδημο
31 Νετ  Καλαμάτας με πάρα πολλά χιόνια από Λυκόδημο
34 star με πάρα πολλά χιόνια από Λυκόδημο
35 best tv καθόλου από Λυκόδημο
39 alpha καθόλου από Λυκόδημο
41 ant1 με πάρα πολλά χιόνια από Λυκόδημο
47 μακεδονία tv με πάρα  πολλά χιόνια από Λυκόδημο

Μετά την γύρισα προς τον Αετό,όπως έβλεπα παλιά,αλλά και το κέντρο εκπομπής Αετός είναι πίσω από τα βουνά,δηλαδή δεν φαίνεται από το χωριό μου,γιατί είναι μπροστά τα βουνά και καλύπτουνε τον Αετό.
Δεν πρόκειται να την ξαναγυρίσω προς το Λυκόδημο,αφού δεν έχω καθόλου καλή λήψη από Λυκόδημο.
Θα την αφήσω για πάντα γυρισμένη προς τον Αετό Μεσσηνίας,που ποιάνω  καλύτερα.

Οι συχνότητες από Αετό αναλογικά είναι ,
26 best με πολλά χιόνια από Αετό
40 alpha με πολλά χιόνια από Αετό
48 ant1 με πάρα πολύ λίγα χιόνια από Αετό
50 σκαι με πάρα πολύ λίγα χιόνια από Αετό
55 mega μέτρια  από Αετό
60 ert1 καμπάνα από Αετό
61 ert3 μέτρια από Αετό
64 νετ καμπάνα από Αετό
68 μεσόγειος tv μέτρια από Αετό

Εγώ ,όταν θα μπούνε και τα δύο κέντρα εκπομπής,ψηφιακά θα βλέπω από Αετό,γιατί από Λυκόδημο δεν έχω καθόλου καλή λήψη αναλογικά ,και ψηφιακά θα βλέπω οριακά ή και καθόλου.
Ενώ από Αετό θα βλέπω καλύτερα δηλαδή 100% ψηφιακά.

Όπως το είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες στο sdtv,το αναφέρω και εδώ στο satleo forum .
Λοιπόν το καλοκαίρι που ήμουνα στο χωρίο στο σπίτι μου,πιάνω ψηφιακά τα μπουκέτα της digea,  μόνο της συχνότητα  32 από Αετό Μεσσηνίας, δηλαδή τα κανάλια mega star,skai ,mktv,με ένταση 70% και ποιότητα 77%.
Χαμήλωσα ,την ισχύ του ενισχυτή ιστού μήπως πιάσουνε  τα άλλα κανάλια αλλά δεν ήτανε θέμα μπουκώματος,τον ξαναέβαλα στην παλιά του ισχύ μεγαλύτερη .Έβγαλα τελείως τον ενισχυτή ιστού και δεν έπιανε τίποτα.Μετά όμως που την κεραία  την γύρισα λίγο ,κάπως το πρόβλημα λύθηκε,και θα την αφήσω για πάντα εκεί την κεραία αφού πιάνω λίγο καλύτερα ψηφιακά,δεν πρόκειται να την ξαναγυρίσω πουθενά.Πήρα τηλέφωνο την digea και μου είπε πως θα ενεργοποιηθεί και το τοπικό κέντρο εκπομπής το δικό μας και θα πιάνουμε 100% όλα τα κανάλια.
Ο ψηφιακός δέκτης λέγεται  Crypto ReDi 40MP.

Anonymous

• Επισκέπτης
Λοιπόν το καλοκαίρι που ήμουνα στο χωρίο στο σπίτι μου,πιάνω ψηφιακά τα μπουκέτα της digea,  μόνο της συχνότητα  32 από Αετό Μεσσηνίας, δηλαδή τα κανάλια mega star,skai ,mktv,με ένταση 70% και ποιότητα 77%.
Χαμήλωσα ,την ισχύ του ενισχυτή ιστού μήπως πιάσουνε  τα άλλα κανάλια αλλά δεν ήτανε θέμα μπουκώματος,τον ξαναέβαλα στην παλιά του ισχύ μεγαλύτερη .Έβγαλα τελείως τον ενισχυτή ιστού και δεν έπιανε τίποτα.Μετά όμως που την κεραία  την γύρισα λίγο ,κάπως το πρόβλημα λύθηκε,και θα την αφήσω για πάντα εκεί την κεραία αφού πιάνω λίγο καλύτερα ψηφιακά,δεν πρόκειται να την ξαναγυρίσω πουθενά.Πήρα τηλέφωνο την digea και μου είπε πως θα ενεργοποιηθεί και το τοπικό κέντρο εκπομπής το δικό μας και θα πιάνουμε 100% όλα τα κανάλια.
Ο ψηφιακός δέκτης λέγεται  Crypto ReDi 40MP.

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Από Φραγκαπήδημα είχες βγάλει τίποτα; Όταν θα ξαναπάς, να προσπαθήσεις να γυρίσεις την κεραία βόρεια και να δοκιμάσεις τους διαύλους 30, 38, 49, 52, 56.

Anonymous

• Επισκέπτης
Φίλε panos456 δεν βγάζω,τίποτα από Πύργο τηλεοπτικά ψηφιακά ,το έχω δοκιμάσει,παλιά που θυμάμαι έβγαζα με χαμηλή ισχύ μόνο τον ant1 ch 54 απο φραγκαπήδημα ηλείας.Και από αίνο με πολύ χαμηλή ισχύ αναλογικά το star στην συχνότητα 51.Καλύτερο κέντρο εκπομπής στο χωριό μου,είναι το κέντρο εκπομπής Αετός,αλλά έχουμε και ένα τοπικό κέντρο εκπομπής το οποίο δεν έχει ενεργοποιηθεί ψηφιακά ,θα ενεργοποιηθεί ψηφιακά και θα τα πιάνω όλα 100% ,μου είπε η digea.

Anonymous

• Επισκέπτης
Λοιπόν,το χωριό μου,είναι στην Άνω Βούταινα Μεσσηνίας,και υπάρχει ένα τοπικό κέντρο εκπομπής το οποίο εκπέμπει ακόμα αναλογικά η Νερίτ και την πιάνω  καμπάνα στην συχνότητα 60.Παλιά στην συχνότητα αυτή έκπεμπε η ερτ 1 και την έπιανα καμπάνα στην συχνότητα 60,έκπεμπε και η Νετ στην συχνότητα 64,αλλά από τότε που έκλεισε η Ερτ ,δεν άνοιξε ποτέ η Νερίτ .Επικοινώνησα με την digea,το καλοκαίρι και μου είπε οτι θα ενεργοποιηθεί,το δικό μας κέντρο εκπομπής,και θα τα πιάνουμε όλα 100% ψηφιακά.
Υπάρχει και άλλο ένα κέντρο εκπομπής,που είναι στο Σελλά Μεσσηνίας,και εκπέμπει και εκεί αναλογικά στην συχνότητα 39 η Νερίτ και την πιάνω μέτρια,παλιά σε αυτή την συχνότητα έκπεμπε η Νετ την οποία την λάμβανα μέτρια.
Θα σας δείξω,την τοποθεσία του κέντρου εκπομπής το δικό μας,και το κέντρο του Σελλά.
Το κέντρο εκπομπής το δικό ,μου είναι εδώ στην θέση  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ,και το χωριό μου είναι στην θέση  37.139685706121433, 21.771662888212852.
Το Σελλάς Μεσσηνία είναι στην θέση εδώ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΣελλάς .
Ποιό κάτω είναι το χωριό μου,και δείχνει στην φωτογραφία το κέντρο εκπομπής,που είναι προς μεριά Πύργου Ηλείας.
 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.
Θέλω,ο mcelliot_g,να μου ανεβάσει τα κέντρα εκπομπής που θέλω,με φωτογραφίες,στο Greek tv.
Εκεί κάποιοι χωριανοί,από διάφορα χωριά λένε,Άνω Κάτω Βούταινα ,Μάκρενα και Ασούταινα ,Τριπίλα Λυκοδέση Σελλά ,Καλογερέσι.Να στε καλά φιλικά πάντα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Ορίστε: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε καθώς και Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Anonymous

• Επισκέπτης

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Νέο λογότυπο για το Axion TV, χωρίς ημιδιαφάνεια:

Παράλληλα ο Ηλέκτρα με μαύρο και το Super με μια test card με σκακιέρα!

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Παράθεση από: "johnny1"
Νέα πληροφορία.
Η νέριτ άνοιξε σε ΑΣΣΕΑ και Λεβίδι δικούς της πομπούς στο Ch21, σε SFN με τα Δολιανά.
Οπότε σύντομα θα έχουμε κάλυψη με πομπούς της ΝΕΡΙΤ σε όλη την Πελοπόννησο στην δική της συχνότητα.

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Η 56 των περιφερειακών από Φραγκαπήδημα κάνει έντονα σπασίματα και έχει το χαμηλότερο σήμα από τις άλλες συχνότητες, δώστε παραπάνω ισχύ! Δεν βλέπεται το πακέτο από τα σπασίματα, έχουμε αγανακτήσει! Δεν έχει επιδιορθωθεί το πρόβλημα από την προηγούμενη φορά! Δεν γίνεται η 52 να μην έχει κανένα πρόβλημα και η 56 να είναι αποδιοπομπαίος τράγος...

Αποσυνδεδεμένος lyricmyth19

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
Η ΝΕΤ Μεσσηνιας εχει αρχισει να εχει κανονικο προγραμμα?Βαζω στο σαιτ να δω αλλα δεν εχει web tv ενεργο.Ημουνα αρκετα χρονια Καλαματα και το παρακολουθουσα αυτο το καναλι τις ειδησεις του.Τοτε θυμαμαι(εως 2009) ηταν καθαρα μεσσηνιακη ειδησεογραφια.

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Όχι φίλε, δεν έχει αρχίσει ακόμα κανονικό πρόγραμμα, ακόμα βιντεοκλίπ δείχνει! Μου αρέσει που λένε ότι κάνουν ακόμα τεχνικές εργασίες στο στούντιο, να δούμε πότε θα χτίσουν το γεφύρι της Άρτας...

• Satleo Maniac
Μαλιστα ευχαριστω πολυ.Ελπιζω να το ξαναδουμε συντομα με πληρες προγραμμα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Καλά αυτοί πληρώνουν τη Digea χωρίς να έχουν πρόγραμμα κι άρα έσοδα;
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος electro

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
Έχει παρατηρήσει κανείς σήμερα στιγμιαίες διακοπές στη συχν. 41 από Ξυλόκαστρο?

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Παιδιά συμβαίνει κάτι απίστευτο! Πριν λίγο έκανα σκανάρισμα στα ψηφιακά και στο δίαυλο 39... εκπέμπει ψηφιακά το κανάλι του ραδιοφωνικού σταθμού L Radio 87.5, LTV!!! Με όνομα παρόχου ΝΕΤ! Τώρα είναι τίγκα στο σπάσιμο στην Κόρινθο, λόγω δυνατών παρεμβολών από τη Ν Sports από Ξηροβούνι! Η εικόνα ειναι κακή, απ'όσο βλέπω... Γιατί βγήκατε στην 39, δεν πηγαίνατε καλύτερα στην 38, που είναι και ελεύθερη από παντού;

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Παράθεση από: "lyricmyth19"
Η ΝΕΤ Μεσσηνιας εχει αρχισει να εχει κανονικο προγραμμα?Βαζω στο σαιτ να δω αλλα δεν εχει web tv ενεργο.Ημουνα αρκετα χρονια Καλαματα και το παρακολουθουσα αυτο το καναλι τις ειδησεις του.Τοτε θυμαμαι(εως 2009) ηταν καθαρα μεσσηνιακη ειδησεογραφια.
Από τις 26 Ιουνίου που μπήκε στην Digea όλο σε μερικές μερες λεει.
Ιουνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος και ακομα σε μερικές μέρες λεει.

ΓΙΑΤΙ δεν γράφουν σε μερικά χρόνια? Εδω πέρασαν πόισοι μήνες.....

• Satleo Maniac
Μηπως δςν υπαρχει τεχνικη υποδομη;τα στουντιο υπαρχουν ακομα;εμενα πολυ κοντα στο στουντιο της νετ.Παντως καλο καναλι ηταν απ οσο θυμαμαι τοτε.τωρα τι προεκυψε και εφτασε στο να το κλεισουν δεν ξερω ειχα φυγει πολυ πριν κλεισει το καναλι απο την καλαματα.

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Από τις 26 Ιουνίου Λεει με κρόουλ ότι γίνονται εργασςίες στα νέα υπερσύγχρονα Studio και σε λίγες μέρες θα είμαστε ξανα κοντα σας....
Μετα απο τόσους μηνες εξακολουθεί να λεει τα ίδια!!!!!!!!!
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ. Πληρώνουν για την Digea και εσοδα ΜΗΔΕΝ.
ΠΟΥ τα βρίσκουν και πληρώνουν την Digea??????

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Ιτέα Φωκίδας
Είχε ξαναβγεί και παλιότερα το LTV στην 39.

Συνδεδεμένος mctomis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
Καλά...
Εδώ και χρόνια το L-TV μία εκπέμπει και μία δεν εκπέμπει.
Φέτος το καλοκαίρι που θυμάμαι, εξέπεμπε (στην 39 νομίζω) για 2-3 βδομάδες.
Μέτρια εικόνα είχε έτσι κι αλλιώς και μέσα στο Λουτράκι νομίζω δεν έχει παρεμβολές οπότε δεν ασχολήθηκαν, φαίνεται με την 38.

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Το θυμάμαι που είχε γραφτεί εδώ νομίζω, αλλά έκλεισε αναλογικά το 2012. Σήμερα έκανε την επανεμφάνισή του μετά από 2 χρόνια ψηφιακά! Κατ`αρχάς είναι κατά 99.9% από Όσιο Πατάπιο, δεύτερον η ισχύς του πρέπει να είναι η χαμηλότερη από όλα τα ψηφιακά που βγαίνουν από εκεί, ακόμα και τα περιφερειακά παίζουν απροβλημάτιστα με χαμηλό σήμα εννοείται σε εσωτερική κεραία χωρίς ενισχυτή, ενώ το 39 αρνείται πεισματικά να ανοίξει, παρόλο που δεν έχει τον αναλογικό "μπαμπούλα" της N Sports από το Ξηροβούνι!

Συνδεδεμένος mctomis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Μα... Μεσσηνία κύριοι. Μπορείτε να υποπτεύεστε ελεύθερα... Ειναι σαν να ψάχνεις τον ήλιο ασυννέφιαστο καταμεσήμερο.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Σήμερα το μεσημέρι το LTV στο 39 πρέπει να δυνάμωσε την ισχύ του, τώρα βγαίνει με λιγότερα σπασίματα από χθες το βράδυ, η εικόνα είναι πολύ κακή, και πρέπει να βγαίνει σε MPEG2, αν κρίνω από τα σπασίματα...

Στάλθηκε από το ST26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο σε ΣΑΜΟ - ΙΚΑΡΙΑ  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/02/2025 (16:42)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: babis3g Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (16:11)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 27/02/2025 (15:32)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (15:03)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (14:37)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (14:27)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: Limsat Φόρουμ: NOVA 27/02/2025 (13:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/02/2025 (12:03)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/02/2025 (10:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (23:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (21:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (20:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (19:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (18:22)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:47)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (17:27)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (14:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (14:05)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (12:13)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (11:00)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (10:46)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 26/02/2025 (10:41)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: angelalex Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (10:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: xantono Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (10:20)