Λοιπόν,το χωριό μου,είναι στην Άνω Βούταινα Μεσσηνίας,και υπάρχει ένα τοπικό κέντρο εκπομπής το οποίο εκπέμπει ακόμα αναλογικά η Νερίτ και την πιάνω καμπάνα στην συχνότητα 60.Παλιά στην συχνότητα αυτή έκπεμπε η ερτ 1 και την έπιανα καμπάνα στην συχνότητα 60,έκπεμπε και η Νετ στην συχνότητα 64,αλλά από τότε που έκλεισε η Ερτ ,δεν άνοιξε ποτέ η Νερίτ .Επικοινώνησα με την digea,το καλοκαίρι και μου είπε οτι θα ενεργοποιηθεί,το δικό μας κέντρο εκπομπής,και θα τα πιάνουμε όλα 100% ψηφιακά.
Υπάρχει και άλλο ένα κέντρο εκπομπής,που είναι στο Σελλά Μεσσηνίας,και εκπέμπει και εκεί αναλογικά στην συχνότητα 39 η Νερίτ και την πιάνω μέτρια,παλιά σε αυτή την συχνότητα έκπεμπε η Νετ την οποία την λάμβανα μέτρια.
Θα σας δείξω,την τοποθεσία του κέντρου εκπομπής το δικό μας,και το κέντρο του Σελλά.
Το κέντρο εκπομπής το δικό ,μου είναι εδώ στην θέση Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε ,και το χωριό μου είναι στην θέση 37.139685706121433, 21.771662888212852.
Το Σελλάς Μεσσηνία είναι στην θέση εδώ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΣελλάς .
Ποιό κάτω είναι το χωριό μου,και δείχνει στην φωτογραφία το κέντρο εκπομπής,που είναι προς μεριά Πύργου Ηλείας.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε.
Θέλω,ο mcelliot_g,να μου ανεβάσει τα κέντρα εκπομπής που θέλω,με φωτογραφίες,στο Greek tv.
Εκεί κάποιοι χωριανοί,από διάφορα χωριά λένε,Άνω Κάτω Βούταινα ,Μάκρενα και Ασούταινα ,Τριπίλα Λυκοδέση Σελλά ,Καλογερέσι.Να στε καλά φιλικά πάντα.