KAMIA λογοκρισία και ΚΑΜΙΑ απολυτως ειρωνία.
Αλλα λιγουλάκι χλωμ΄'ο βλέπω καποιον που ειναι στην Σύρο να ξεςρει υο στα κομμάτια καλύπτει ο Αίνος.
Συγνωμη αποψψη μου αυτο.
Και αν θες την γνώμη μου ο Αίνος έπρεπε να ανοίξει ΟΧΙ στο περιοχικό switch Of αλλα οταν ανοιγαν ενα ενα τα κεντρα εκπομπής ή το πολύ μαζί με την Πεολοπόννησο όπου ήταν αρχικά και μετα καποιος χαζός νους εβγαλε απο την πελοπόννησο.
Έχεις πολύ λανθασμένη άποψη!!! Γιατί αυτοί που έφτιαξαν τις καλύψεις της Digea πήγαν στη Κεφαλλονιά έφαγαν μαντολάτα κι έφτιαξαν τις καλύψεις; Σε ένα γραφείο στην Αθήνα τις έφτιαξαν και μάλιστα στο κουτουρού απ' ότι έχουμε διαπιστώσει εδώ με συζητήσεις στο forum.
Το πρόγραμμα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε χρησιμοποίησαν κι αυτοί κι εγώ! Αυτοί απλά έβαλαν τα ίδια στοιχεία εκπομπής για όλα τα κέντρα εκπομπής και μάλιστα για πανκατευθυντική εκπομπή!
Εγώ χρησιμοποίησα διαφορετικά στοιχεία εκπομπής για κάθε κέντρο εκπομπής όπως προβλέπεται για κάθε κέντρο στη ΚΥΑ και με μεγάλη ακρίβεια που ακριβώς βρίσκεται το κεραιοσύστημα κι όχι τις συντεταγμένες που είναι στο περίπου στη ΚΥΑ!
Η διαφορά είναι ότι εμείς τις καλύψεις τις βγάζουμε με μεράκι κι άλλοι από αγγαρεία!!!
Οσον αφορα τους χαρτες,κανενας χαρτης δεν ειναι 100% ακριβης,μονο εμπειρικα μετα τα swich off θα ειμαστε σιγουροι.
Για παραδειγμα η περιοχη μου Οβρια Πατρων οσον αφορα τα Ακαρνανικα ειναι εκτος ληψης(λευκη περιοχη και στους δυο χαρτες),παρολα αυτα λαμβανονται πολυ δυνατα.
Βεβαια οι χαρτες του avra φαινεται οτι ειναι πιο πληρης και τον ευχαριστουμε για τον κοπο του.
Ακριβώς οι χάρτες είναι "προβλεπόμενης κάλυψης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στοιχεία εκπομπής". Η ΝΕΡΙΤ πχ βαράει με πολύ παραπάνω ισχύ από Ακαρνανικά. Επιπλέον οι χάρτες έχουν την ελάχιστη προβλεπόμενη κάλυψη!