Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]
  • Πεμ 27 Φεβ 2025, 07:14
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  (Αναγνώστηκε 534688 φορές)

douxrist και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
OK σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω...!!!! Εσύ είσαι μέσα στη πόλη του Πύργου.;;;

Αποσυνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Πιο μέσα δεν γίνεται! Από Σκοπό βγαίνει μόνο το 50 του Ionian! Οι ιταλοί θερίζουν το καλοκαίρι!
Καλή επιτυχία στους πειραματισμούς!

Στάλθηκε από το ST26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ναι μόνο το Ionian βγαίνει....!!! Γι αυτό έχεις τόσο καλό σήμα μακάρι οι πομποί να ήταν πιο κοντά μας να πιάνουμε καλύτερα..!!! Τhanks και σε σένα καλές λήψεις...!!!

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Δεν εκπέμπει άλλο κανάλι αναλογικά εκτός από το ΙΟΝΙΑΝ από Σκοπό; Αν υπάρχουν άλλα μπορείς να μας κάνεις και μία αναφορά αναλογικής λήψης από Σκοπό στο νήμα: "Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε";
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Ευχαριστώ πολύ Σάκη! Μακάρι να τα δεις τα περιφερειακά της Ηπείρου, αφού δεν έχεις κανένα να σε εμποδίζει στην εγκατάσταση!

Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Όχι κανένα άλλο δεν εκπέμπει εδώ και πολλά χρόνια όλα πήγαν απέναντι ...!!!!

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Ένα κανάλι τοπικό της Ζακύνθου, το TVZ, που έβγαινε στο 28, το θυμάσαι; Είχε βγει και από Αίνο στο 36!

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ναι μάλλον από εμπρησμό και σταμάτησε να εκπέμπει χρόνια τώρα...!!!

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Απίστευτο, εμπρησμός στα στούντιο η στις εγκαταστάσεις στον Σκοπό;
Το θυμάμαι μικρός στον Πύργο το 2006 να πιάνει στο 36 από Αίνο και στο 28 στην παραλία Αγίου Ανδρέα Κατακόλου, απέναντι από τη Ζάκυνθο! Το θυμάμαι να έχει κολλημένη εικόνα από DVD United!

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Στις εγκαταστάσεις νομίzω  και από τότε δεν ξαναλειτούργησε ..!!! Εγώ παλέυω να  δώ τα κανάλια του ιονίου και μετά τα υπόλοιπα corfu πχ..!!! Με το ΛΥΧΝΟΣ τι θα γίνει θα περάσει στην ψηφιακή εποχή το άλλο θρησκευτικό κανάλι το 4Ε έχει περάσει..!!!

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Ο Λύχνος δεν έχει ψηφιακή άδεια, το 4Ε έχει περιφερειακή άδεια μέχρι στιγμής...
Έχεις όλη την ημέρα αύριο, να κάνεις ότι χρειάζεται!

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Θα προσπαθήσω γιατί οι λήψεις είναι μικρόβιο.....!!!!

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Μόνο το καλοκαίρι μπορώ να κάνω πειραματισμούς με την κεραία στο εξοχικό...

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Που έχεις εξοχικό αν επιτρέπεται...;;; παλιά πιάναμε και RAI, EURONEWS ωραίες εποχές...!!!

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Βεβαίως και επιτρέπεται! Στον Άγιο Ανδρέα Κατακόλου, κοντά στη θάλασσα, απέναντι από τη Ζάκυνθο, στα 35 χιλιόμετρα! Αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ, θα βρεις λήψεις που έχω κάνει στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση από Ιταλία και Β.Αφρική στο σημείο!

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Βρε θηρίο με αναλογική κεραία το κατάφερες αυτό...;;;

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Ναι αμέ! Με παμπάλαιο πλέγμα 20 ετών και εγκατάσταση μέσα στην υγρασία! Η τηλεόραση έχει πολύ καλό δέκτη όμως!

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Είσαι Ήρωας και τι κανάλια έπιασες είχαν καλό σήμα..;;;

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Από Τυνησία είχα πιάσει, χαμηλό σήμα είχαν, ίσα που έπαιζαν! Και αναλογικά επίσης από Τυνησία!

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ωραία περιοχή έχει και ένα νησάκι εκεί...!!!

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Η παραλία, εκτός από παράδεισος για μπάνιο, είναι και παράδεισος λήψεων!! Καμπάνα ο Σκοπός, ο Αίνος, μέτρια η Λευκάδα, ελάχιστα τα Ακαρνανικά, μέχρι και Παντοκράτορα είχα βγάλει, από Κέρκυρα! Όλα αυτά στο ραδιόφωνο! Εκεί όλοι έχουν τις κεραίες τους προς Αίνο και Σκοπό, στην παραλία χαμηλά κόβεται το Φραγκαπήδημα, φαίνεται και στους χάρτες του GreekTV, εγώ μένω λίγο πιο πάνω υψομετρικά, και με την εγκατάσταση που προανέφερα πιάνω καμπάνα Φραγκαπήδημα..
Το νησάκι λέγεται Τηγάνι, είναι πολύ μικρό όντως!

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Τα ραδιόφωνα είναι άλλη μια δύσκολη ιστορία στην Ελλάδα και για να τα βρείς θές οπωσδήποτε εξωτερική κεραία...!!!!

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Άστα να πάνε... Καλύτερα να επανέλθουμε στα της τηλεόρασης στη Δυτ.Ελλάδα...

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Συμφωνώ...!!! Εσύ που ασχολήσε  με τα ραδιόφωνα   που μπορώ να πιάσω παραπολιτικά έχω φάει τον κόσμο ξέρεις κάτι..;;;

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Στο Greektv από τον Σκοπό βγαίνει και η ΕΤ3 ψηφιακά στο 58, την ξέχασες Γιώργο!

Σάκη, ο Παραπολιτικά πιάνει από Πάτρα στο 90.0, αν το πιάνεις! Δεν υπάρχει πουθενά αλλού! Υπάρχει ο Real FM που ακούγεται από τον Ιόνιον 96.1 και τον Max 93.4 και ο ΣΚΑΙ που πιάνει μέσω της ΟΡΤ 92.3, δεν ξέρω αν πιάνει και το 89.4 της Πάτρας..

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
Thanks Πάνο και με πολύ τύχη κάτι μπορεί να γίνει....!!!

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Παράθεση από: "Sakis77"
Βρε θηρίο με αναλογική κεραία το κατάφερες αυτό...;;;
Δεν υπάρχει ψηφιακή ή αναλογική κεραία. Η κεραία ίδια είναι και λαμβάνει συχνότητες του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος στα VHF ή UHF. Το αν η εικόνα θα είναι ψηφιακή ή αναλογική δεν παίζει ρόλο.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Πρόσφατα είπα στο νήμα των Ακαρνανικών ότι δεν έχει κάνει ακόμα συμφωνία κανένα κανάλι με το Action 24! Λοιπόν, δεν έλεγα να κερδίσω το Τζόκερ;;; Τώρα στο SuperB αγώνας του Ολλανδικού πρωταθλήματος ζωντανά!!!

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Ναι το έχω δει και εγώ το action24 μέσα απο το SuperB ! Πριν λίγες μέρες είχε μία εκπομπή μαγνητοσκοπημένη του action24 (όχι ποδόσφαιρο) μέσα απο το SuperB.. Επίσης το ίδιο κανάλι μεταδίδει σε καθημερινή βάση και ειδήσεις σε επανάληψη απο το Blue Sky , και αν θυμάμαι καλά το Best της Καλαμάτας συνδέεται και αυτό κάποιες φορές με το SBC της Αττικής ..  Το μόνο που έχω πετύχει να κάνει αναμετάδοση live άλλο κανάλι, είναι το axion της Κορίνθου που κάποιες φορές συνδέεται live με το Blue Sky σε μία εκπομπή τηλεπωλήσεων..

Tο SuperB κάνει live αναμετάδοση το action24 αλλά με 10 δευτερόλεπτα καθυστέρηση σε σχέση με την συχνότητα 45 της Digea απο Αττική.. Προφανώς καθυστέρηση μέσω δορυφόρου..

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Και εγώ την είχα πετύχει τη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του Action 24! Πάντως καλή φάση, να βλέπουμε και κανέναν αγώνα!! Αντε και εξωτερικές παραγωγές τοπικών πρωταθλημάτων! Θα ειναι μεγάλο πλεονέκτημα για τα κανάλια!

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (23:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (21:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (20:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (20:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (19:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (18:22)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:47)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (17:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (17:27)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (14:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (14:05)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (12:13)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (11:00)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (10:46)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 26/02/2025 (10:41)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: angelalex Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (10:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: xantono Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (10:20)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 26/02/2025 (10:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (09:34)
* Απ: Eutelsat 8 West B @ 8W  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West) 26/02/2025 (09:25)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (09:21)
* Απ: Arabsat 7Α @ 30.5 °Ε  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West) 26/02/2025 (08:42)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (08:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (08:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (04:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (03:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (03:19)