Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]
  • Τετ 26 Φεβ 2025, 16:55
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  (Αναγνώστηκε 534088 φορές)

nogyo.exe, panostvtv, nickpasxos, georgeZ, marios1234 και 69 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος air1979

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2014
αυτη η εκπομπη (ch 33) πρεπει να ειναι απο Διδυμα  ,και οχι απο Δαρδιτσα) γιατι την εχω βγαλει και στο Αργος...

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Πολύ πιθανό να έχει ενεργοποιηθεί και από τα δύο κέντρα εκπομπής!

Στάλθηκε από το Xperia Z μου μέσω tapatalk.

Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Βρισκομαι στη Ζακυνθο αυτες τις μερες λογω Πασχα και στη περιοχη που ειμαι ( Αλυκες ) πιανω ψηφιακα απο 3 διαφορετικες περιοχες ( Ακαρνανικα , Αινος , Αροη ) , αναλογως  με το που θα εχω στραμμενη την κεραια.
Θα ηθελα ομως να ρωτησω τα  μελη του φορουμ εαν γνωριζουν σχετικα με 2 ψηφιακες συχνοτητες  που επιασα.

Συγκεκριμμενα στη ψηφιακη 50 UHF  πιανω το ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL μονο του με αρκετα καλο σημα . Γνωριζει κανεις απο που εκπεμπει ??

Επισης στη ψηφιακη 58 UHF πιανω την ερτ3 . Απο που εκπεμπει και αυτη  ??

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Στο 50 έβγαινε αναλογικά το ionian απο τον Σκοπό. Φαίνεται πως το εκαναν ψηφιακό. Έλεγξε αν εχει χειρότερη εικόνα κ καθηστέρηση εικονας  σαυτο της Αρόης απο  το άλλο που λαμβανεις στο 50. Η ετ3 κι αυτη απτο ιδιο σημειο

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Το Ionian στο 50 είναι από Σκοπό, όπως και το 58 της Ετ3! Σοβαρά, το Ionian έγινε ψηφιακό στην 50;;; Στον Πύργο έπιανε αναλογικά, νόμιζα ότι απλά είχε κλείσει!

Στάλθηκε από το ST26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Συνδεδεμένος pepis68

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2012
Πανο και τα δύο δεν βγαίνουν στον Πύργο;;; Δεν τα πιάνεις;;;

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ναι το  IONIAN  CHANNEL εκπεμπει  ψηφιακα στη 50 UHF  και  μαλλον εχετε δικιο , απο το Σκοπο πρεπει να βγαινει , γιατι οταν στριψω τη κεραια προς τα εκει ( προς  Αργασι απο εδω που ειμαι )  βγαινει καλυτερα !!  οπως και η ΕΡΤ3 .

Για το φιλο  bill82 ,  δε μπορω να κανω αυτη τη συγκριση που λες γιατι οταν εχω στραμμενη τη κεραια προς Σκοπο τα ψηφιακα απο Αροη ....  δεν  ερχονται .
(ενω απο Αινο - Ακαρνανικα βγαινουν ΟΚ )

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Αυτή τη στιγμη ζωντανή σύνδεση του 4E της Θεσσαλονίκης σε τρία περιφερειακά κανάλια : ART TV (Αρκαδική τηλεόραση) , Cosmos, Attica TV (Αττική)

Συνδεδεμένος pepis68

• Τακτικό Μέλος
  • **
Και στην Κυπαρισσία βγαίνει το ionian channel στο 50  με q 55. Από το φραγκαπηδημα έχει καθυστέρηση σε σχέση με το 50.

• SatLeo Legend
Η ποιότητα εικόνας στην 50 είναι καλύτερη ή ίδια? Μπράβο πάντως για το ξετρύπωμα!!!  :lolno:
Έχει μείνει τίποτα αναλογικά στο Σκοπό?

Συνδεδεμένος pepis68

• Τακτικό Μέλος
  • **
Έχω παλιά τηλεόραση crt... Αλλά στην 50 κάνει ελαφρά σπασίματα.

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Στην 50 δεν την λαμβάνω, θα το έχω υπόψιν αν έχει διάδοση.

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Μόλις κοίταξα και δεν βγαίνει δυστυχώς η 50 στον Πύργο... Κρίμα, γιατί τον τελευταίο καιρό είχε δυναμώσει αναλογικά και έβγαινε μέτρια προς χαμηλά αλλά έγχρωμα!

Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
H ποιοτητα εικονας  του IONIAN CHANNEL στη 50 UHF ειναι    πολυ καλη .

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Φίλε μου, δοκίμασε από το Αργάσι που είσαι, να βγάλεις από Φραγκαπήδημα τις συχνότητες 30, 38, 49, 52, 56! Την 34 από Αρόη την πιάνεις κανονικά ή με σπασίματα λόγω αναλογικής Ν Plus από Φραγκαπήδημα;;
Κάνε μας και μια αναφορά για το ραδιόφωνο!

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Φίλε μου, δοκίμασε από το Αργάσι που είσαι, να βγάλεις από Φραγκαπήδημα τις συχνότητες 30, 38, 49, 52, 56! Την 34 από Αρόη την πιάνεις κανονικά ή με σπασίματα λόγω αναλογικής Ν Plus από Φραγκαπήδημα;;
Κάνε μας και μια αναφορά για το ραδιόφωνο!

Eαν διαβασεις το post μου πιο πανω θα δεις οτι δεν ειμαι στο Αργασι  αλλα στις  Αλυκες Ζακυνθου  . Οποτε απο Φραγκαπηδημα εδω δε βγαζω τιποτα  ψηφιακα  .

Για τη  ψηφιακη 34  που ρωτας απο Αροη  , οταν  εχω στραμμενη τη κεραια προς τα εκει βγαινει τις περισσοτερες φορες  χωρις σπασιματα  , παρολο που υπαρχει αδυναμο αναλογικο σημα στη ιδια συχνουητα .

Δε βγαζω ομως καθολου ψηφιακο σημα στη  35 και 42 UHF απο  Αροη λογω  αναλογικου σηματος  στις ιδιες συχνοτητες .

Αληθεια  αυτες οι  αναλογικες συχνοτητες απο Φραγκαπηδημα ποτε θα κλεισουν ?

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Σωστός, δικό μου λάθος!
Το αναλογικό σήμα στο 34 είναι σίγουρα από Φραγκαπήδημα, η ΝΕΡΙΤ Plus!
35 και 42 δεν υπάρχουν στο Φραγκαπήδημα, από αλλού σου έρχονται αυτά, τι πιάνεις σε αυτές τις συχνότητες;;
Από Φραγκαπήδημα είναι ανοιχτές ακόμα η 28 της ΝΕΡΙΤ και η 34 που είπαμε πιο πάνω, άγνωστο το πότε θα κλείσουν...

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Πατρα
Δε βγαζω ομως καθολου ψηφιακο σημα στη  35 και 42 UHF απο  Αροη λογω  αναλογικου σηματος  στις ιδιες συχνοτητες .
Αληθεια  αυτες οι  αναλογικες συχνοτητες απο Φραγκαπηδημα ποτε θα κλεισουν ?

Δεν υπαρχει ακομα ψηφιακο σημα σε αυτες τις συχνοτητες απο Αροη.
DM800HD,edision argus mini 2
Skystar usb 2 hd.
1.00x1.10 κινητο με τοξο 85Ε-30W
1.15X1.25 σε 9E,4.8E,1W,4W,7W(κεντρο),12.5W
1.25X1.35 σε 28Ε(κεντρο),26Ε,23.5Ε

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **

Δεν υπαρχει ακομα ψηφιακο σημα σε αυτες τις συχνοτητες απο Αροη.

Επειδη δε γνωριζω απο που ερχονται  ,
  θα ηθελα οποιος γνωριζει, να μου πει  οι παρακατω αναλογικες ληψεις εδω στις Αλυκες Ζακυνθου  απο που ερχονται ?

29  UHF  Nεριτ  (πολυ καλο σημα)
32  UHF  Νεριτ  (κακο σημα )
34  UHF  N plus ( κακο σημα )
35  UHF  Bουλη   (κακο  σημα)
37  UHF  Rai Uno  !!  (  κακο σημα)
38  UHF  Νεριτ    ( κακο σημα )
42  UHF  N plus  (κακο σημα )
49  UHF  Nεριτ   ( κακο σημα )

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Πατρα
29-Αινος,38-Παναχαικος,35-37 νομιζω απο Αινο η Αργοστολι,για τις υπολοιπες δεν εχω ιδεα.
Να ξερεις παντως οτι παντου υπαρχει μια ΝΕΡΙΤ σαν την μπυρα μυθος  ενα πραμα!!!
DM800HD,edision argus mini 2
Skystar usb 2 hd.
1.00x1.10 κινητο με τοξο 85Ε-30W
1.15X1.25 σε 9E,4.8E,1W,4W,7W(κεντρο),12.5W
1.25X1.35 σε 28Ε(κεντρο),26Ε,23.5Ε

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Τα 35-37 από Τρωιανάτα Αργοστολίου, όπως και το 32 της ΝΕΡΙΤ!

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Σας  ευχαριστω παιδια για τις  πληροφοριες !!

και  ναι  η Νεριτ  παιζει πολυυυυυ  !!  :yernuts

Αποσυνδεδεμένος elladalakon

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: Λακωνία
Το Μεσόγειος TV πλέον εκπέμπει με κακής ποιότητας εικόνα. Του έριξαν λογικά το bitrate.
e l l a d a l a k o n

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Υπάρχουν φήμες  ότι μπαίνουν gap fillers σε διάφορες περιοχές ανάμεσα τους και ο Σκοπός στη Ζάκυνθο αληθεύει...;;;;;

Αποσυνδεδεμένος christos1414

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Καστορια
Υπάρχουν φήμες  ότι μπαίνουν gap fillers σε διάφορες περιοχές ανάμεσα τους και ο Σκοπός στη Ζάκυνθο αληθεύει...;;;;;

Ναι, δες εδω: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ναι, δες εδω: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Τι σημαινει αυτο πρακτικα ?

Εγω που ειμαι στις Αλυκες Ζακυνθου και ηδη πιανω απο  3  σημεια ψηφιακα ( Αινος , Ακαρνανικα, Αροη )  τωρα  θα  πιανω και απο Σκοπο ? και ποια μπουκετα καναλιων ακριβως ? 

• SatLeo Legend
Ό,τι φυσικά ορίζεται να εκπέμπει στη ΠΖ που ανήκεις (Αίνος)!

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική

Τι σημαινει αυτο πρακτικα ?

Εγω που ειμαι στις Αλυκες Ζακυνθου και ηδη πιανω απο  3  σημεια ψηφιακα ( Αινος , Ακαρνανικα, Αροη )  τωρα  θα  πιανω και απο Σκοπο ? και ποια μπουκετα καναλιων ακριβως ?

Τις συχνότητες του Αίνου θα τις λαμβάνεις κι από τον Σκοπό.

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Τις συχνότητες του Αίνου θα τις λαμβάνεις κι από τον Σκοπό.

Σας  ευχαριστω !

Αποσυνδεδεμένος Sakis77

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Αν γίνει αυτό με πια από τα κέντρα θα συντονιστούν τα gap fillers..;;; γιατί στην πόλη δεν λαμβάνουμε από τον Αίνο αλλά από Αρόη και Φραγκαπήδημα..!!!!

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (14:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (14:05)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (12:13)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (11:00)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (10:46)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 26/02/2025 (10:41)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: angelalex Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (10:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: xantono Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (10:20)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 26/02/2025 (10:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (09:34)
* Απ: Eutelsat 8 West B @ 8W  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West) 26/02/2025 (09:25)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (09:21)
* Απ: Arabsat 7Α @ 30.5 °Ε  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West) 26/02/2025 (08:42)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (08:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (08:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (04:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (03:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (03:19)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (01:34)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (23:57)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (23:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/02/2025 (23:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (22:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (21:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (21:57)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (21:41)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (21:18)