Παιδιά, μέχρι πρίν τέσσερις μέρες ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην λήψη της συχνότητας 59. και το ΒΗΜΑ βλέπαμε και το ΑRT TV κλπ κλπ.
Εδω και 4 μέρες υπάρχει θέμα.
ΦΥΣΙΚΑ αποκελείεται να φταίει ο ενισχυτής. Γιατι δεν υπήρχε πρόβλημα νωρίτερα και εςχει τωρα? Χάλασε??? Δεν νομιζω. Δουλευει τελεια. Απόδειξη ότι ολα τα κανάλια πιάνονται.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.
ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ότι καμια ΕΡΤ εχει βαλει το χεράκι της από κάπου αλλα δεν ξερω απο που και τραβάει τάπα στην 59.
Δεν υπάρχει άλη εξήγηση.
Σημα 100% ποιότητα 0% με δευτερόλεπτα στο 100% και ξανα στο 0% .....
ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ
Αυτό ισχύει με όλους τους αποκοδικοποιητές που έχεις συνδέσει με την κεντρική κεραία του σπιτιού σου; Αν ναι, μάλλον (πιστεύω) ότι έχει μειωθεί το σήμα της 59... Πάντως το 100% ισχύς εκεί που μένεις μόνο πραγματικό δεν μπορεί να είναι... σε έναν δέκτη Crypto για παράδειγμα μάλλον θα σου έδειχνε ισχύ 65% και ποιότητα από 70% και πάνω... Υπάρχουν δέκτες που αυξάνουν τα νούμερα και από 80 πχ να στο πηγαίνει 95 (οι αποκοδικοποιητές της EDISION το κάνουν αυτό, έχω κάνει και σχετική σύγκριση και δεν καταλαβαίνω το λόγο...)