Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]
  • Τετ 26 Φεβ 2025, 07:43
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  (Αναγνώστηκε 533557 φορές)

maarinos και 67 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Το Ελλάδα TV έφτιαξε και παίζει σήμερα με καθαρή εικόνα, ενώ το ΝΕΤ παραμένει με αλλοιωμένη ποιότητα εικόνας..

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: Κερατσίνι
Παιδιά μου έρχεται στην 57 καμπάνα το mux της ΕΡΤ . Από που έρχεται ; Περιοχή Ήλιδα

• Satleo Maniac
@X-treme : Τελικά τι έκανες? έβγαλες άκρη με την 59, η ακόμα τρώει παρεμβολή ? Γύρισες την κεραία λίγο αριστερά-δεξιά να δεις αν σβήνει η παρεμβολή, η αν δυναμώνει?..

Αποσυνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Παιδιά μου έρχεται στην 57 καμπάνα το mux της ΕΡΤ . Από που έρχεται ; Περιοχή Ήλιδα
Από Ιθάκη ή Φυτείες το πιάνεις, στον Πύργο δεν βγαίνει καθόλου... Κοίτα αν πιάνεις και στο 50 το Ionian Channel ψηφιακά από Σκοπό...
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
Από Ιθάκη ή Φυτείες το πιάνεις, στον Πύργο δεν βγαίνει καθόλου... Κοίτα αν πιάνεις και στο 50 το Ionian Channel ψηφιακά από Σκοπό...
Πχι δε πιάνω πιάνω μόνο από ακαρνανικα το δεύτερο περιφερειακό mux κ την ΕΡΤ. Λοιπόν από φυτείες έρχεται γιατί Ιθάκη δεν έχει ίχνος σήματος στο χάρτη στην ευρύτερη περιοχή μ

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
Η πιο δυνατή από αίνο έρχεται η 36 πάντως. Καμπάνα έρχονται όλες αλλά η 36 κ χωρίς οπτική επαφή πάλι καμπάνα έρχεται . Η 59 ρωτήθηκε σε μένα η πήγαινε άλλου η ερώτηση;

• Satleo Maniac
Όχι φίλε για τον X-treme πήγαινε η ερώτηση ο οποίος τώρα τελευταία αντιμετωπίζει παρεμβολές στην συχνότητα 59, ενώ παλιά είχε σταθερά 100% ποιότητα και σήμα όπως μας έλεγε..

Αποσυνδεδεμένος electro

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
Κάκιστη ποιότητα εικόνας εδω και μέρες το ΝΕΤ από Ξυλόκαστρο (πιξελιάζει,κάτι σαν τα τελευταία του αλτερ). Την προηγούμενη εβδομάδα το ίδιο πρόβλημα είχε και το ΕΛΛΑΔΑ,τωρα ομως εχει διορθωθεί.

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Διακοπή ηλεκτροδότησης Πέμπτη 9:00 το πρωί με 15:00 το μεσημέρι και Παρασκευή 9:00 το πρωί με 15:00 στον Αίνο, αν και αναφέρει για την κινητή τηλεφωνία θα επηρεάσει, και όχι της ψηφιακές εκπομπές.
Αλλά ας υπάρχει για ενημέρωση αν στης 2 μέρες για κάποια λεπτά η ώρα δεν υπάρχει σήμα.
Πηγή: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Εδώ και πολλή ώρα τα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια από Φραγκαπήδημα στους διαύλους 30 και 38 βγάζουν "Κωδικοποιημένο", ενώ κάποιες φορές οι πομποί κλείνουν τελείως... Η ΕΡΤ και τα περιφερειακά δεν έχουν κανένα πρόβλημα..
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Γιατί? Μήπως έχει κανά πρόβλημα η τηλεόρασή σου?? Εδώ στην Κέρκυρα δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με sony bravia τηλεόραση...

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Μια χαρά είναι η τηλεόρασή μου, κοίταξα και μια άλλη Toshiba που έχω, τα ίδια δείχνει! Το προφανέστερο είναι να έχουν θέμα με το BISS οι πομποί.. Ας είναι καλά ο Αίνος...

Αποσυνδεδεμένος homeo

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Βόρεια Ηλεία

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Εδώ και αρκετή ώρα οι συχνότητες 30 και 38 λειτουργούν και πάλι κανονικά..

Στάλθηκε από το ST26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Λοιπόν παιδιά δεν είχα δει τα ηνλυματα γιατι δεν λάμβανα ειδοποιήσεις.

Δεν εχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ με την 59 από Αίνο.
Ακομα τα ίδια.
Το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλους που ρώτησα. Αρα δεν είναι μ'όνο δικό μου.
Δεν ξερω τι συμβαίνει.
Αλλα τωρα το καλοκαίρι ε΄δ ωστην Δυτική Μεσσηνία ΓΕΝΙΚΑ έχουμε πρόβλημα λήψης λόγω της Καταραμένης Ιταλίας.
Είτε απο Πύργο είτε από Αίνο καποιοες φορές σε εμε΄να κανει σπασίματα, χανειατι η εικόνα και μετα απο λιγο επανερχεται. (μιλάω για όλες τις συχνότητες.
Αν πχ μου κανει σπασίματα από ΟΠύργο το πάω στην συχνότητα του Α΄'ινου. (εχω αποθηκεύσει Διπλα τα κανάλια και από τα δύο κέντρα εκπομπής)

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική

• Satleo Maniac
Εδώ και περίπου δύο-τρείς μέρες το ΕΛΛΑΔΑ TV παίζει ξανά με αλλοιωμένη ποιότητα εικόνας, το ΝΕΤ της Καλαμάτας έχει περίπου ένα μήνα με αλλοιωμένη ποιότητα και ακόμα να φτιάξει !

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
Δίκη μου άποψη . Αν πιάνεις ολα τ αλλα κ ειδικά την 60 καλά δε φταίει ο ενισχυτής , απλά αν δε βάλεις μόνο για να τσεκάρεις κ δεις καλύτερο αποτέλεσμα σίγουρα έρχεται παρεμβολή από κάπου. Πιθανό από 4g κεραία, αναλογική παρεμβολή η αν έχεις δυο κεραίες λόγο κάποιας απώλειας . Η 59 σε μενα έρχεται πιο δυνατά από την 60. Αν πιάνεις την 60 χωρίς προβλήματα τότε έχεις παρεμβολή, έστω κ ελάχιστη εφόσον δεν έχεις το τέλειο σήμα εκεί που κάνει ζημιά. Από δίκη μου εμπειρία οι ισχυρές συχνότητες που είναι καθαρές από θέμα παρεμβολών κ θορύβων ακόμα κ με δυο κεραίες κ δυνατή απολαβή ενισχυτή δε παθαίνουν τίποτα . Η ενίσχυση κάνει περισσότερο κακό στα ψηφιακά απ ότι στ αναλογικά κ θα πρέπει να αποφεύγεται όταν δεν χρειάζεται . Βέβαια πολλές φορές σε χαμηλότερα σήματα (η 57) αν δεν ανεβάσω την απολαβή δεν εχω εικόνα σε όλους τους δεκτες. Κάνεις πειραματισμους. Εδω 4g δεν έχουμε κ μακάρι να μην έχουμε γιατι είναι πολύ βλαβερό στις μεγάλες συχνότητες κ ακούγονται πολλά .

• Satleo Maniac
Το σκέφτηκα και εγώ το θέμα με το 4G.. Μπορεί να του έρχεται σήμα 4G απο Ιταλία .. όλα πιθανά είναι !

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ!

Ε δε νομίζω :) για να εινσι τόσο δυνατό να προκαλέσει παρεμβολή στην 59. Πάνω από 60 είναι η 4g μπάντα κ αυτο που το καθιστά επικίνδυνο για ενδοδιαμορφωση είναι γιατι οι κεραίες 4g δε βρίσκονται απομακρυσμένες σε κάποιο Κ.Ε εκπέμποντας με την ίδια ισχύ των ψηφιακών αλλα πάνω σε κτήρια που βρίσκονται συνήθως σε απόσταση αναπνοής απ τις κεραίες μας με δυνατό σήμα

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
Btw μόλις ανακάλυψα πως η cosmote (εγώ εχω Vodafone ) έχει 4g στην περιοχή μου , μια μπάρα μόνο ευτυχώς . Φοβάμαι για την κατευθυντικη κεραία όμως που κοιτάει αίνο έχει υψηλή απολαβή κ η μια μπάρα μπορεί ν είναι 10 πάνω στο δίπολο ;-D. Μέχρι στιγμής δεν εχω θέμα

• Satleo Maniac
Ε δε νομίζω :) για να εινσι τόσο δυνατό να προκαλέσει παρεμβολή στην 59. Πάνω από 60 είναι η 4g μπάντα κ αυτο που το καθιστά επικίνδυνο για ενδοδιαμορφωση είναι γιατι οι κεραίες 4g δε βρίσκονται απομακρυσμένες σε κάποιο Κ.Ε εκπέμποντας με την ίδια ισχύ των ψηφιακών αλλα πάνω σε κτήρια που βρίσκονται συνήθως σε απόσταση αναπνοής απ τις κεραίες μας με δυνατό σήμα

Δεν είπα σίγουρα, είπα "μπορεί".. Ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι αυτα και σε απόλυτη ευθεία πάνε άερα !! Εντάξει το 4G-LTE-800mhz είναι πάνω απο την 60uhf, αλλά μπορεί κάποιο Ιταλικό μηχάνημα να πετάει σαβούρα στην 59.. Δεν λέω ότι αυτο μπορεί να συμβεί εύκολα, αλλά γιατι όχι?..

Εγώ εδώ στην παραλιακή Κορινθία βγάζω σε αρκετά σημεία FULL 4G σήμα, και το σήμα αυτό έρχεται απο Υμηττό δηλαδή απο 100 χιλιόμετρα μακριά και με κάποια εμπόδια μπροστά (Γεράνεια-Όσιος Πατάπιος κτλ..) Αν υπήρχαν ψηφιακοί πομποί απο την 60 και πάνω θα είχα σίγουρα στον ενισχυτή ιστού (που δεν είναι LTE) δυνατά σήματα DVB-T και δυνατά σήματα 4G ταυτόχρονα! Αργότερα που θα αναβαθμιστεί το 4G δίκτυο σε όλη την Ελλάδα θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα..

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Δίκη μου άποψη . Αν πιάνεις ολα τ αλλα κ ειδικά την 60 καλά δε φταίει ο ενισχυτής...

Το ότι του είπαμε να δοκιμάσει χωρίς ενισχυτή δεν σημαίνει ότι του είπαμε να ότι φταίει ο ενισχυτής!

Σίγουρα είναι κάποια παρεμβολή αλλά μη ξεχνάμε ότι ο ενισχυτής ενισχύει και τι παρεμβολές. Ίσως με την αφαίρεση του ενισχυτή να εξαλειφθεί το πρόβλημα!

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ!

Μωρε σίγουρα ενισχύει και τις παρεμβολές ύστερα όμως είναι τέτοια η απόσταση που μπορεί να χάσει κ απ το επιθυμητό σήμα . Πρέπει να παίξει με ολα

Συγχώνευση: Σαβ 25 Ιουλ 2015, 20:39

Δεν είπα σίγουρα, είπα "μπορεί".. Ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι αυτα και σε απόλυτη ευθεία πάνε άερα !! Εντάξει το 4G-LTE-800mhz είναι πάνω απο την 60uhf, αλλά μπορεί κάποιο Ιταλικό μηχάνημα να πετάει σαβούρα στην 59.. Δεν λέω ότι αυτο μπορεί να συμβεί εύκολα, αλλά γιατι όχι?..

Εγώ εδώ στην παραλιακή Κορινθία βγάζω σε αρκετά σημεία FULL 4G σήμα, και το σήμα αυτό έρχεται απο Υμηττό δηλαδή απο 100 χιλιόμετρα μακριά και με κάποια εμπόδια μπροστά (Γεράνεια-Όσιος Πατάπιος κτλ..) Αν υπήρχαν ψηφιακοί πομποί απο την 60 και πάνω θα είχα σίγουρα στον ενισχυτή ιστού (που δεν είναι LTE) δυνατά σήματα DVB-T και δυνατά σήματα 4G ταυτόχρονα! Αργότερα που θα αναβαθμιστεί το 4G δίκτυο σε όλη την Ελλάδα θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα..
Δε ξέρω αν έρχεται από Υμηττό το 4g , να λαμβάνει το κινητό σε τέτοιες απόστασεις οκ να στέλνει σήμα στον Υμηττό είναι παρανοϊκό . Είναι σα να λες το κινητό σου στο έδαφος είναι ψηφιακός πομπός που στέλνει σήμα απ την Κόρινθο στον Υμηττό κ υπάρχει ενδοεπικοινωνία

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Δοκιμές είπαμε να κάνει! Να δούμε τα αποτελέσματα!!! Δεν είπαμε ότι αυτή θα είναι η λύση στο πρόβλημά του!!!

Αποσυνδεδεμένος dennmtr

• Έμπειρο Μέλος
Αλιμονο, κανεις δε μπορει να δώσει λυση με σιγουρια σ αυτες τις συνθηκες

Συγχώνευση: Σαβ 25 Ιουλ 2015, 21:52
Ξανα διαβασα ολα τα ποστ για την 59 κ επειδη με ενδιαφερει το ζητημα θα πω κ αλλα δυο τρια πραγματακια που εχουν ξανα ειπωθεί γενικοτερα σε αλλα θεματα συμφωνα και με την δικη μου εμπειρια.

1) Αν ειναι ψηφιακη παρεμβολη (εφοσον εχεις 100% σημα) απο καποιο αλλο μερος, αμφιαβαλλω αν ειναι η ιταλια αυτη σε μονιμη βαση, παιρνεις μια κεραια, μονο μια και την καρφωνεις στον αινο χωρις τιποτα, η ακομα και μια εσωτερικη κεραια (της προκοπης) με ανακλαστήρες συνδεεις τον απαραίτητο εξοπλισμο για να δεις τι πιανεις κ ποσοστα. Αν δεν εχεις θεμα, οπως υποθετει κ ο arva μια παρεμβολη χαμηλης ισχυς σε συνδιασμο με την ενισχυση του σηματος μπουκωνει την 59.

2) Αν εχεις καλο σημα σε ολες κ η 59 παλι δε κατεβαινει παιζεις με την κεραια. Για να κανει τετοια ζημια ειναι πολυ πιθανο αυτη η παρεμβολη να εχει δυνατο σημα κ να ερχεται απο καπου αλλου. Στοχευεισ καπου στο πουθενα κ βλεπεις αν εχεις σημα αν κατεβαζει καναλια κ απο που. Σ αυτη την περιπτωση εφοσον με σκετο καλωδιο δε καταφερνεις να εχεις αποτελεσμα δε μπορεις να κανεις κατι ουτε με ενισχυτες, πιθανο μονο με μια σουπερ κατευθυντικη κεραια κ πλαγια αποριψη.
επειδη καποτε ειχα θεμα με την 31 απο ακαρνανικα στη περιοχη μου, δε μπορεσα ποτε να την πιασω σε μονιμη βαση, το σημα επαιζε, εκανε σκαμπανεβασματα σπανια η εικονα ηταν της προκοπης παντα πιξελιαζε, ομως για να καταφερω να εχω εστω κ αυτο το σημα απο ακαρνανικα πανω στην δυνατη 31 της τοτε ερτ 1 καταφερα να εχω αυτη την ελαχιστη ληψη σε αυτες τις συνθηκες μονο με κατευθυντικες κεραιες με πολυ καλη αποριψη πλαιων παρεμβολων (κ αυτο ισχυει, πολυ καλη απορριψη γιατι τωρα δε παιρναει σημα παρα μονο απο 23 (δυνατη εδω, οχι τοσο δυνατη για να την πιανω χωρις στοχο) απο ακαρνανικα με καρφι, πλεον, στον αινο)

3) Αν ειναι θεμα 4g, πρεπει να εχει κινητο 4g και δυο καρτες sim (cosmote/vodafone) για να το τσεκαρεις ποσο δυνατο σημα ειναι αυτο για να μπουκωνει σε συνδιασμο με τον ενισχυτη, την μπαντα κατω των 60. Απο ιταλια λιγο δυσκολο να υπαρξει ενδοδιαμορφωση 4g σε μονιμη βαση εστω και με ενισχυτη τερας

4) Αναλογικη εκπομπη, το αμφισβητουμε ολοι αυτο λογο του 100% σηματος αλλα καλο ειναι να τσεκαρεις γιατι κ εδω εχουμε κατι ξεμπαρκες αναλογικες ερτ 35,39 απο αγνωστα Κ.Ε, βεβαια με απειροελαχιστο σημα. Παιζεις οπως και στα ψηφιακα με μια κεραια απο εδω κ απο κει να δεις απο που ερχεται.

5) Εχετε γενικα θεμα εκει στην 59, τσεκαρε αν εχεις νεες αναλογικες εκπομπες δυνατες γιατι κανουν μεγαλες ζημιες σ ολη την μπαντα. Εδω εχω βαλει 4πλο φιλτρο για 28,34 για να μην εχω θεματα μπουκωματος στην 23 κ την 57. Μου κανουν τεραστια ζημια αν τις αφησω ελευθερες. Τα φιλτρα να ξερεις εξασθενουν το σημα σ ολη την μπαντα (απωλια διελευσης) κατα περιπου 5 db+. Αν βαλω φιλτρο πχ στην κεραια του αινου μονο επειδη εβαλα το φιλτρο χανω την 57 κ καθε ιχνος της 23. Απο την πρωτη κεραια που κοιταει φραγκαπηδημα δεν εχω καποιες ασθενες ληψεις, αν κ το φραγκαπηδημα δε μου ερχεται τελεια για να καλυψω 6 μπριζες χωρις ενισχυση (fact) εκει (κ λογικο) εχω βαλει μονο φιλτρο στην 28 κ στην 34. Η 29 εχει μειωσει τοσο την ισχυ της που δε παρεμβαλει ακομα και με ενισχυση. Αυτα αναφορικα για τα φιλτρα

6) Οσον αφορα την κεραια σου που κοιταει αναμεσα, αυτο δεν ειναι και τοσο θετικο. Εγω πχ αν κανω πολυ δεξια την κεραια για να παιρνω κ απο ακαρνανικα τις υπολοιπες χανω καπακια το καλο σημα της 59 και της 60 σε σημειο να μη λειτουργουν στις μπριζες. Οποτε εσυ που εισαι και πιο μακρια εχεις απωλειες απ αυτο. Το εχεις τσεκαρει;

7) δε μας ειπες εχεις ενισχυτη ιστου η κεντρικης. Αν εχεις κεντρικης εχεις μεγαλες πιθανοτητες να ενισχυσεις το σημα της 59 με ενισχυτη ιστου. Δεν εχεις δυνατα σηματα αυτο ειναι (σχεδον) σιγουρο γιατι τα Κ.Ε σου βρισκονται σε αρκετα μεγαλες αποστασεις για να αποκλειεις τετοιο σεναριο. Πολλες φορες οταν μια συχνοτητα ερχεται πιο δυνατη, ακομα και με παρεμβολη μπορει να καλυτερεψει η ληψη του με ενισχυτη ιστου. Εδω πχ με ενισχυτη κεντρικης δε μπορω να εχω σοβαρο σημα και στις 6 μπριζες (Σε μορφη αστέρα) σε ολα τα καναλια, μονο με ιστου. Το καλο με τον ενισχυτη ιστου εκτος απ την απολαβη του που μπορει να φανει καταστροφικη πολλες φορες (την μειωνουμε σ αυτες τις περιπτωσεις) ειναι πως παιρνεις καθαρο σημα απευθυας σχεδον απο το διπολο και το ενισχυεις (επειδη η εισοδος και η ενισχυση γινεται πανω στον ιστο της κεραιας χωρις να υπαρχουν απωλειες λογο αποστασης διπολου και ενισχυτη κεντρικης μεσα στο σπιτι

Αυτα, δεν αγοαρζεις τιποτα γιατι για τιποτα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, απλα δανειζεσαι ή οτι εχεις καβατζα, παιζεις μ αυτα που εχεις

Συγχώνευση: Σαβ 25 Ιουλ 2015, 21:53
Παιδια γιατι μου σβηνετε τα μηνυματα;

Συγχώνευση: Σαβ 25 Ιουλ 2015, 21:54
sorry λαθος το site εχει αυτοματη συγχωνευση :P

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα σε ολους!!
Λοιπον στο Γυθειο, τα περιφερειακα απο Κυθηρα συνεχιζουν να παιζουν στις συχνοτητες 54 και 56. Και στην 54 εκπεμπουν ταυτοχρονα τα Κρητικα απο Μαλαξα, ενω τα Κυθηρα και η Μαλαξα βρισκονται στην ιδια ευθεια κατευθυνσης απο το Γυθειο!!! Οποτε υπαρχει προβλημα!
Επισης στη φορητη τηλεοραση στο αυτοκινητο και με το κεραιακι της χθες, μου ερχοντουσαν πολυ καλα τα ψηφιακα απο Μαλαξα στις συχνοτητες 21, 31, 34 και η 45 που ειναι η παλια συχνοτητα της ΕΡΤ3 (απο την ΕΡΤopen) ή οποια ειναι ακομα ανοιχτη με το ονομα ΕΡΤ αλλα δειχνει χιονια.
Εστειλα λοιπον mail στη digea να τα παει στις κανονικες τους συχνοτητες (52 και 57) ή τουλαχιστον να μεταφερει το μπουκετο της 54 στην 55 ή καπου αλλου. Στην 55 εξεπεμπε απο Ρειχεια μεχρι και το 2012 το Novasports 1 αναλογικα και κωδικοποιημενα και ηταν η μονη εκπομπη που υπηρχε στη Νοτια Λακωνια σε αυτη τη συχνοτητα. Οποτε τωρα ειναι τελειως αδεια εκει. Εκτος κι αν στα Κυθηρα σκαει καμια εκπομπη απο Ηρακλειο εκει, τωρα το προσεξα αν και δεν το νομιζω.
Κατα τ' αλλα αναλογικα συνεχιζουν η ΕΡΤ1 στο 33 UHF και η ΕΡΤ2 στο 12 VHF και τα δυο απο Φοινικι. Και εβγαλα στο 8 VHF την ΕΡΤ (δεν θυμαμαι αν ηταν ΕΡΤ1 ή ΕΡΤ2) και νομιζω οτι ειναι απο Ρειχεια. Το 64 UHF της ΕΡΤ2 (πλεον) απο Φοινικι που επαιζε για πολλα χρονια (και τα Χριστουγεννα που ειχα παει ηταν ακομα ανοιχτο), προφανως λογω 4G. Στο 32 UHF και στο 41 UHF εβγαλα την ΕΡΤ1 (ισως απο Παντανασσα ή Μυρτια να συνεχιζει). Στο 43 UHF εβγαλα με χιονια τη Νεα Τηλεοραση Κρητης, απο που εκπεμπει αυτο; Επισης στο 47 UHF επιασα μια ΕΡΤ2, μηπως ειναι απο Σκλοκα;

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Η 43 της νεας τηλεορασης τελικα εχει δυνατο πομπο. Οπως εχει γραφτει στο νημα των Χανιων πηγε εκει ο πομπος απο  Θερισσο Χανιων (αλικιανος, φουρνες κ αλλα χωρια εκει γυρω). Αλλα να με πεις αυτον τον πομπο με διαδωση τον εχω βγαλει και στην Αθηνα

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (04:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (03:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (03:19)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (01:34)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (23:57)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (23:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/02/2025 (23:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (22:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (21:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (21:57)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (21:41)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (21:18)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (20:48)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (20:37)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (20:08)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:57)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/02/2025 (19:53)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:30)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:00)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (18:43)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (15:53)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (14:55)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/02/2025 (13:27)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 25/02/2025 (11:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (11:04)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:57)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:44)