Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]
  • Τρι 25 Φεβ 2025, 15:25
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  (Αναγνώστηκε 532636 φορές)

dimk, VasilisSat, nickpasxos, bakobako και 47 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Ιτέα Φωκίδας
Ας αναβαθμιστεί γιατί το αποτέλεσμα που βγαίνει προς τα έξω είναι τραγικό. Μιλάμε για πολύ λάσπη εικόνα.

Συνδεδεμένος nickpasxos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2015
  • Τόπος: Patras, Greece
  • Master Control Operator IONIAN TV & ceo PLUS TV
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Ας αναβαθμιστεί γιατί το αποτέλεσμα που βγαίνει προς τα έξω είναι τραγικό. Μιλάμε για πολύ λάσπη εικόνα.
Το ξέρω, βλέπω το υλικό που δίνω σε HD και βγαίνει στον αέρα...

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα κι απο μενα!!!
Λοιπον παιδια, εδω και λιγη ωρα βρισκομαι στο σπιτι των δικων μου στο Σκαμνακι Λακωνιας, ενα χωριο μεταξυ Γυθειου και Αρεοπολης.
Οποτε εδω κλασσικα πιανουμε απο Ρειχεια τα καναλια. Απο αναλογικα καναλια συνεχιζουν η ΕΡΤ2 στο 12 VHF απο Φοινικι καθως και η ΕΡΤ1 στο 41 UHF αγνωστο απο που, αλλα πιθανολογω οτι ειναι απο Παντανασσα, μιας και την εχω στην ιδια κατευθυνση σχετικα με τη Ρειχεια. Μαλιστα μεχρι και πριν απο 2 χρονια εξεπεμπε στο 41 απο Ρειχεα το Ε (902 μεχρι το 2013) και αυτη η εκπομπη της ΕΡΤ ηταν ο λογος που στο Γυθειο και στις γυρω περιοχες δεν μπορουσε να δει κανεις το Ε / 902. Κι αυτο συνεβαινε τουλαχιστον απο το 2002 οπου επισκεφθηκα την περιοχη για πρωτη φορα.
Τωρα στα ψηφιακα: Μεχρι περυσι στην 33 UHF επαιζε η ΕΡΤ1 απο Φοινικι. Προφανως πλεον μετατραπηκε σε ψηφιακο και εκπεμπει πλεον το πρωτο μπουκετο της ΕΡΤ τελεια. Μπραβο στους τεχνικους της ΕΡΤ!!! Επομενως εδω που βρισκομαι, συντονισα πλεον στην τηλεοραση τα καναλια της ΕΡΤ απο το 33 UHF, μιας και αυτο ειναι της ιδιας ενω το 40 UHF ειναι της Digea επομενως καποια στιγμη θα σταματησει και οι δικοι μου δεν ξερουν και πολλα ωστε να κανουν επανασυντονισμο.
Επισης, το 1ο μπουκετο της ΕΡΤ το εβγαλα και στο 32 UHF. Μεχρι περυσι επαιζε εκει η ΕΡΤ (νομιζω η ΕΡΤ1 αλλα μπορει να ηταν και η ΕΡΤ2) κι αυτο νομιζω απο Παντανασσα, οποτε προφανως το μετετρεψαν κι αυτο σε ψηφιακο. Οποτε πιανω πλεον το 1ο μπουκετο της ΕΡΤ στο 40 (απο Ρειχεια μεσω Digea) και στο 33 (απο Φοινικι) με 100% σημα αλλα και στο 32 με χαμηλο ομως σημα.
Κατα τ' αλλα τα περιφερειακα της Πελοππονησου τα πιανω στα 52 και 57 απο Ρειχεια με 100% σημα, αλλα και απο Κυθηρα με χαμηλο σημα στα 54 και 56. Η πλακα ειναι πως περυσι ειχα στειλει mail στη Digea να αλλαξει συχνοτητα στο 54 γιατι εκει πεφτουν πανω στα Κρητικα περιφερειακα και μου ειχαν απαντησει οτι κανω λαθος και οτι απο Κυθηρα παιζουν κανονικα στα 52 και 57! Οτι να' ναι τελειως!!!
Λογικα αυριο μεθαυριο, θα κατεβω και στο σπιτι μου στο Γυθειο να δω τι γινεται κι εκει!!!

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Πρέπει να είναι όπως λες μετατροπή από αναλογικούς σε ψηφιακούς αναμεταδότες αυτοί στην 32 από το Φοινίκι και στην  33 οι οποίες δεν είναι και οι τελικές της ΕΡΤ, που κανονικά πρέπει να πάνε ή 22 ή 30.  Παίζει δηλαδη να χρειαστεί επανασυντονισμός, απλά να το έχεις υπόψη σου.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
να ρωτήσω βρε παιδια μένω στην πάτρα κοντα στην μαρίνα στο θεατράκι  μένω σε πολυκατοικία και πάνω στην ταράτσα  έχω βάλει δικιά μου ξεχωριστή κεραία με ενισχυτή πάνω στον ιστό στο τέρμα όταν η digea πριν απο ενα μηνα εκλεινε ολα τα ψηφιακά απ την αρόη  έπιανα τον αίνο καμπάνα και μου επιαναν και λίγο τα ακαρνανικά με 27 ποιότητα σήματος αλλά η πιο δυνατή απ τα ακαρνανικά που ερχόταν σε μένα ηταν η 46 με το 1ο μπουκετο περιφερειακών  όμως υστερα οταν επανήρθαν τα κανάλια απο αρόη τα ακαρνανικά τα έχασα εντελώς.  Απ τον αίνο μου πιάνουν κουτσά στραβά τα πανελλαδικά κανάλια  αλλά η πιο ισχυρή που μου έρχεται από αινο ειναι η 21 UHF ,59 UHF,60 UHF γιατί αυτο πράμα δηλαδή οταν επανήρθε το σήμα απ την αρόη έχασα το σήμα απ τα παραπάνω κέντρα εκπομπής?

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Πρέπει να είναι όπως λες μετατροπή από αναλογικούς σε ψηφιακούς αναμεταδότες αυτοί στην 32 από το Φοινίκι και στην  33 οι οποίες δεν είναι και οι τελικές της ΕΡΤ, που κανονικά πρέπει να πάνε ή 22 ή 30.  Παίζει δηλαδη να χρειαστεί επανασυντονισμός, απλά να το έχεις υπόψη σου.

Φιλε Βασιλη, το SFN στη Λακωνια βαση του χαρτη συχνοτητων αφορα τα κεντρα εκπομπης Αναβρυτη - Ρειχεια - Κυθηρα. Απο εκει εκπεμπει προς το παρον η ΕΡΤ στο 40 UHF και οταν βαλει δικους της πομπους θα παει λογικα στο 22. Το Φοινικι δεν εχει να κανει με τον χαρτη συχνοτητων, ειναι αυτονομο κεντρο εκπομπης μονο της ΕΡΤ. Στην αναλογικη εποχη το Γυθειο και οι γυρω περιοχες λαμβανανε τζαμι την ΕΡΤ απο Ρειχεια (στις συχνοτητες 8, 26, 40) και τζαμι απο Φοινικι (στις 12, 25, 33, 64), μιας και ειναι σχεδον στην ιδια κατευθυνση. Επομενως η ΕΡΤ θα χρειαστει επανασυντονισμο για την εκπομπη απο τη Ρειχεια, αλλα η συχνοτητα απο το Φοινικι δεν νομιζω ν' αλλαξει, εκτος κι αν παιξει SFN με τη Ρειχεια. Αλλα και παλι σε τετοια περιπτωση θα μπορουσε απο τωρα να παει η ΕΡΤ στο 22 απο Φοινικι, οποτε προσωπικα εκτιμω οτι δεν θ' αλλαξει. Παντως οι τεχνικοι της ΕΡΤ κανανε καλη μαγκια που μετατρεψανε το 33 του Φοινικιου σε ψηφιακο. Οπως και να' χει παντως, σ' ευχαριστω για την ενημερωση.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Μιχάλη, από τη στιγμή που το Φοινίκι περιλαμβάνεται στα εδάφη του allotment 26, όπως η Ρειχεα, η Αναβρυτή και τα Κύθηρα, πρέπει κανονικά να εκπέμπει η ΕΡΤ το 1ο της μπουκέτο παντού στη δοσμένη της συχνότητα. Τώρα η θεωρία με την πράξη απέχουν παρασάγγαςκαι μάλλον το χάλι με τις εκπομπές σε όποια συχνότητα βολεύει την ΕΡΤ, αλλά και τους δήμους, θα συνεχιστεί και στην ψηφιακή εποχή (εκτός και αν κάποτε τους "βάλει κάποιος το μαιχαίρι στον λαιμό" και αναγκαστούν να εκπέμψουν σε SFN στις συχνότητες του allotment τους).

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Πράγματι, τα allotments με τις συγκεκριμένες συχνότητες αφορούν και τα βασικά κέντρα εκπομπής και τα gap fillers-αναμεταδότες που περιέχονται στην περιοχή απονομής. Με την ψηφιακή εποχή πάει να μπει μια τάξη σε αυτά. Γι αυτό και έχουν βγει οι χάρτες συχνοτήτων.
Ο λόγος που δεν έχει μπει στη Λακωνία ακόμα σε λειτουργία το SFN της ΕΡΤ είναι ότι δεν αρχισε η εκπομπή της από τα βασικά Κ.Ε. από τα οποία θα πάρουν σήμα τελικά και οι αναμεταδότες και θα εκπέμψουν κατόπιν κι εκείνοι στις ίδιες συχνότητες.  Χρειάζεται λοιπόν λίγη δουλίτσα ακόμα, όμως έχουν μπει σε μια σειρά τα πράγματα και οι αναμεταδότες έχουν ετοιμαστει-μετατραπεί άψογα ψηφιακά. Γι αυτό και μόνο αξίζουν μπράβο τα παιδιά της ΕΡΤ.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Και αλλού, πάντως, που η ΕΡΤ εκπέμπει στις κανονικές της συχνότητες (και όχι σε αυτές της Digea) στα κύρια κέντρα εκπομπής, στα gap fillers βγαίνει από την ίδια που εξέπεμπε και ο όποιος αναλογικός πομπός μετετράπη σε ψηφιακό. Επίσης, έχει παρατηρηθεί κάποιοι δήμοι να στήνουν gap fillers σε συχνότητες που τους βολεύουν... Εντάξει, καλά κάνουν η ΕΡΤ και οι δήμοι που νοιάζονται, αλλά σωστό είναι η δουλειά να γίνεται από την αρχή ολοκληρωμένα, γιατί μην ξεχνάμε ότι ζούμε και στη χώρα του "ωχαδερφισμού" και, αν περάσουν τα χρόνια, μετά ποιος θα κάνει διαδικασία για αγορά GPS κτλ...

Αποσυνδεδεμένος elladalakon

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: Λακωνία
Μιχάλη είσαι σίγουρος πως η 33 της ΕΡΤ είναι από Φοινίκι; Προχθές έκανα σάρωση στους Μολάους και δεν έπιανε τίποτα εκεί!

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

e l l a d a l a k o n

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Σιγουρος 100% φυσικα και δεν ειμαι, αλλα για να περναει τοσο τελεια και μαλιστα στην ιδια συχνοτητα που επαιζε το αναλογικο, για εκει το κοβω.
Αλλα τωρα που το λες, παιζει και να μην ειναι απο εκει και απλα να ειπα μπουρδα!!!!  :roll: :wall :lol:

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Η ΕΡΤ, ελλείψη GPS μονάδων που χρειάζονται να δουλέψουν σε SFN οι πομποί, τοποθετεί πομπούς σε MFN αλλά προσωρινά. Όταν θα προμηθευτεί τις μονάδες GPS που χρειάζεται, θα αλλάξει στις κανονικές συχνότητες του Allotment που αντιστοιχούν όπως προβλέπεται στο χάρτη συχνοτήτων.

Όσο προσωρινή λοιπόν είναι ο δίαυλος 40 που εκπέμπεται η ΕΡΤ μέσω της Digea άλλο τόσο είναι προσωρινοί είναι κι οι δίαυλοι 33 και 32 των πομπών MFN της ΕΡΤ. Βέβαια το σκεπτικό σου για τον μη επανασυντονισμό της τηλεόρασης των γονιών σου είναι σωστό αφού αναμένεται εντός των επομένων ημερών η ΕΡΤ να εκπέμψει από τα κύρια κέντρα εκπομπής μέσα από τον δικό της δίαυλο. Δηλαδή από τα κέντρα εκπομπής ΡΕΙΧEΑ, ΑΝΑΒΡΥΤΗ και ΚΥΘΗΡΑ θα φύγει από τον δίαυλο 40 και θα αρχίσει να εκπέμπει από τον δίαυλο 22. Οι πομποί της ΕΡΤ που εκπέμπουν σε MFN στους διαύλους 33 και 32 θα θα πάνε κι αυτοί στο 22 αλλά αναμένεται να γίνει πολύ αργότερα.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Παντως εμενα κατι μου λεει, οτι το 33 παιζει απο Φοινικι και ειναι το ηδη προυπαρχον αναλογικο μηχανημα που πλεον εχει μετατραπει σε ψηφιακο. Τοσο τζαμι σημα και στην ιδια συχνοτητα, δεν εξηγειται διαφορετικα.
Γιωργο, θα ειμαι Γυθειο για τις επομενες 2 εβδομαδες. Αν τυχον μεσα σ'αυτο το διαστημα μετακινηθει η ΕΡΤ απο το 40 στο 22, θα τους περασω την 22. Προς το παρον εβαλα την 33 να υπαρχει κι αν δεν εχει αλαξει η Ρειχεια συχνοτητα ωσπου να φυγω, θα το αφησω ετσι κι οταν ξαναρθω το καλοκαιρι θα περασω την 22 αν και εφοσον εχει ανοιξει. Στη μια τηλεοραση απο τις δυο βασικα εχω περασει στις θεσεις 1,2,3 την ΕΡΤ απο το 33 UHF και γυρω στις θεσεις 30κατι εχω περασει την ΕΡΤ απο το 40 UHF της Ρειχειας, ετσι ωστε αν σταματησει το ενα να βλεπουν απο τ' αλλο. Στην αλλη ομως δεν μπορω να το κανω αυτο, γιατι καταλαβαινει οτι ειναι το ιδιο μπουκετο σε 2 συχνοτητες και μου επιτρεπει να περασω μονο ενα απ' τα δυο. Αν περασω το ενα, σβηνει το αλλο. Οποτε αφησα εκει το 33.
Το οτι θ' ανοιξει απο Ρειχεια η ΕΡΤ συντομα με δικο της μηχανημα το' χω ακουσει κι εγω. Εχεις καμια ιδεα ποτε περιπου θα γινει αυτο; Γι' αυτο εξαλλου εβαλα την 33 στις πρωτες θεσεις, ετσι ωστε οταν γινει η αλλαγη να μην εχουν θεμα οι δικοι μου αν εγω εχω φυγει τοτε απο Γυθειο.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ξέρω μόνο ότι είχε πει ο lakonasb μερικά μηνύματά πιο πίσω, συγκεκριμένα στο μήνυμα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Όχι προς το παρόν δεν γνωρίζω κάτι άλλο και μάλλον θα εγκατασταθεί η μία από τις δύο συχνότητες, τις επόμενες ημέρες θα ξέρω λεπτομέρειες
Έχεις μάθει λεπτομέρειες;

Αποσυνδεδεμένος lakonasb

• SatLeo V. I. P.
  • Τακτικό Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
    • xaramis-electronic
οι τεχνικοί της ΕΡΤ ήρθαν στην περιοχή πριν δυο εβδομάδες, έκαναν μια έρευνα στα μικρά κέντρα και ενεργοποίησαν στην Παντάνασσα την 32 (όπως υπέθεσε και ο fasma) θα επανέλθουν γιατί αντιμετώπισαν δυσκολίες που δεν περίμεναν

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Αρα η 32 ειναι απο Παντανασσα. Και προφανως ενεργοποιησαν και το ψηφιακο 33 του Φοινικιου.
Οταν λες οτι αντιμετωπισαν δυσκολιες, τι συνεβη δηλαδη;

Αποσυνδεδεμένος lakonasb

• SatLeo V. I. P.
  • Τακτικό Μέλος
    • xaramis-electronic
Αρκετά θέματα, πχ στην Ελαφόνησο δεν έχουν επίγεια λήψη από Ασσέα όπως στην αναλογική  (vhf επί αναλογικών ) και μάλλον θα στήσουν στην απέναντι πλευρά όπου έχουμε στήσει και εμείς τα υπόλοιπα για τον ίδιο λόγο  (στην παλιά θέση μέσα στο νησί η λήψη ήταν οριακή από Ασσέα και εντελώς αδύνατη από Κύθηρα )

Αποσυνδεδεμένος homeo

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Βόρεια Ηλεία

Συνδεδεμένος nickpasxos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2015
  • Τόπος: Patras, Greece
  • Master Control Operator IONIAN TV & ceo PLUS TV

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Μια χαρά πάμε, σε λίγο τα 8 περιφερειακά σε κάθε περιφέρεια με τη νέα αδειοδότηση θα είναι υπερβολικά πολλά.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Αρκετά θέματα, πχ στην Ελαφόνησο δεν έχουν επίγεια λήψη από Ασσέα όπως στην αναλογική  (vhf επί αναλογικών ) και μάλλον θα στήσουν στην απέναντι πλευρά όπου έχουμε στήσει και εμείς τα υπόλοιπα για τον ίδιο λόγο  (στην παλιά θέση μέσα στο νησί η λήψη ήταν οριακή από Ασσέα και εντελώς αδύνατη από Κύθηρα )

Και γιατί δεν βάζουν τροφοδοσία από δορυφόρο;

Αποσυνδεδεμένος lakonasb

• SatLeo V. I. P.
  • Τακτικό Μέλος
    • xaramis-electronic
Είναι και αυτό μια σκέψη αλλά δεν είχαν προετοιμαστει για κάτι τέτοιο ,και σίγουρα παίζει ρόλο και το κόστος στους μικρούς αναμεταδότες

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλημερα!!!
Επιβεβαιωνω για το χαμηλο bitrate του Ηλεκτρα.
Τελικα, το ψηφιακο 33 της ΕΡΤ στη Λακωνια, ειναι οντως απο Φοινικι!!! Εστειλα μηνυμα στον teletkv και μου το επιβεβαιωσε. Και μου ειπε πως ειναι το πρωην αναλογικο τροποποιημενο πλεον.

Αποσυνδεδεμένος elladalakon

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: Λακωνία

Για που λέει η ΕΡΤ να μπει ο αναμεταδότης της Ελαφονήσου; Στην Πούντα;
e l l a d a l a k o n

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Είναι και αυτό μια σκέψη αλλά δεν είχαν προετοιμαστει για κάτι τέτοιο ,και σίγουρα παίζει ρόλο και το κόστος στους μικρούς αναμεταδότες

Δεν έχει μεγαλύτερο κόστος η μεταφορά του κέντρου εκπομπής από το να τοποθετηθεί ένα δορυφορικό κάτοπτρο κι ένα DVB-S2 module στη θέση του DVB-Τ module;

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
να ρωτήσω ξέρετε ποιόν δρόμο να πάρω για να ανέβω στις κεραιές του παναχαϊκού?

Αποσυνδεδεμένος lakonasb

• SatLeo V. I. P.
  • Τακτικό Μέλος
    • xaramis-electronic
Για που λέει η ΕΡΤ να μπει ο αναμεταδότης της Ελαφονήσου; Στην Πούντα;
Είναι πιθανό να μπει στην Πούντα στο ίδιο σημείο που έχουμε στήσει και τα υπόλοιπα

Δεν έχει μεγαλύτερο κόστος η μεταφορά του κέντρου εκπομπής από το να τοποθετηθεί ένα δορυφορικό κάτοπτρο κι ένα DVB-S2 module στη θέση του DVB-Τ module;
Όχι γιατί θα στήσουν σε ήδη υπάρχον σημείο όπου βρίσκονται και τα υπόλοιπα (Πούντα )και θα γίνει μετατροπή του αναλογικού πομπού

* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (14:55)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/02/2025 (13:27)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 25/02/2025 (11:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (11:04)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:57)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: arva Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/02/2025 (10:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (08:49)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/02/2025 (00:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 24/02/2025 (22:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (22:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:18)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (19:03)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (16:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/02/2025 (15:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:20)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (13:07)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (12:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (11:26)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (10:59)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (10:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (09:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (09:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (04:51)