Παντως εμενα κατι μου λεει, οτι το 33 παιζει απο Φοινικι και ειναι το ηδη προυπαρχον αναλογικο μηχανημα που πλεον εχει μετατραπει σε ψηφιακο. Τοσο τζαμι σημα και στην ιδια συχνοτητα, δεν εξηγειται διαφορετικα.
Γιωργο, θα ειμαι Γυθειο για τις επομενες 2 εβδομαδες. Αν τυχον μεσα σ'αυτο το διαστημα μετακινηθει η ΕΡΤ απο το 40 στο 22, θα τους περασω την 22. Προς το παρον εβαλα την 33 να υπαρχει κι αν δεν εχει αλαξει η Ρειχεια συχνοτητα ωσπου να φυγω, θα το αφησω ετσι κι οταν ξαναρθω το καλοκαιρι θα περασω την 22 αν και εφοσον εχει ανοιξει. Στη μια τηλεοραση απο τις δυο βασικα εχω περασει στις θεσεις 1,2,3 την ΕΡΤ απο το 33 UHF και γυρω στις θεσεις 30κατι εχω περασει την ΕΡΤ απο το 40 UHF της Ρειχειας, ετσι ωστε αν σταματησει το ενα να βλεπουν απο τ' αλλο. Στην αλλη ομως δεν μπορω να το κανω αυτο, γιατι καταλαβαινει οτι ειναι το ιδιο μπουκετο σε 2 συχνοτητες και μου επιτρεπει να περασω μονο ενα απ' τα δυο. Αν περασω το ενα, σβηνει το αλλο. Οποτε αφησα εκει το 33.
Το οτι θ' ανοιξει απο Ρειχεια η ΕΡΤ συντομα με δικο της μηχανημα το' χω ακουσει κι εγω. Εχεις καμια ιδεα ποτε περιπου θα γινει αυτο; Γι' αυτο εξαλλου εβαλα την 33 στις πρωτες θεσεις, ετσι ωστε οταν γινει η αλλαγη να μην εχουν θεμα οι δικοι μου αν εγω εχω φυγει τοτε απο Γυθειο.