Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]
  • Τρι 25 Φεβ 2025, 09:50
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  (Αναγνώστηκε 532279 φορές)

0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Εγώ κ. Θανάση να συμφωνήσω ότι το Κ.Ε. Γερανείων ίσως να έπρεπε να λειτουργεί και αυτό ψηφιακά, σε SFN με τα υπόλοιπα Κ.Ε. του νομού Κορινθίας, (Λέω ίσως γιατί με τα κέντρα εκπομπής Ξυλοκάστρου και Όσιου Πατάπιου δεν υπάρχει στον νομό πρόβημα κάλυψης, αλλά θα μπορούσε και στα Γεράνεια να υπήρχε και εκεί έστω ένα ψηφιακό "Gap Filler") απλά εγώ ήθελα να αναφέρω ένα μεγάλο μειονέκτημα που έχει το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής στον Νομό Κορινθίας.. Δεν γίνεται δηλαδή μόνο με τα Γεράνεια να καλυφθεί ολόκληρος ο νομός !

Όταν έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα : "ότι το σήμα κάνει σκιά πανώ στην κορυφή του κάτω τμήματος των Γερανείων δηλαδή στο σημείο πάνω απο το Λουτράκι" , ίσως να το έγραψα λίγο μπερδεμένα. Εννοούσα ότι το σήμα όπως φέυγει απο το Κ.Ε. Γερανείων και κατευθύνεται πίσω στον Κορινθιακό, τότε το σήμα πέφτει επάνω στην κορυφή των 1000 μέτρων που είναι το βουνό του Όσιου Πατάπιου. (Η Μονή και το κέντρο εκπομπής είναι περίπου στα 500 μέτρα ύψος, η κορυφή είναι στα 1000 μέτρα)

Αφού το σήμα πέφτει επάνω στην συγκεκριμένη κορυφή, τότε ένα μεγάλο κομμάτι της Κορινθίας απο το Βραχάτι μέχρι και αρκετά σημεία του Κιάτου, (παραλιακά και ορεινά) δεν βλέπουν τίποτα απο το Κ.Ε. Γερανείων !

Η Κόρινθος βλέπει κανονικά απο τα Γεράνεια, πρόβλημα λήψης απο το συγκεκριμένο κ.ε. έχει επίσης το Λουτράκι και η Περαχώρα..

Βάζω και έναν χάρτη κάλυψης του Κ.Ε. Γερανείων μέσα απο το "HeyWhatsThat".  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
έψαξα και εγω εκει που λές για το ποιά ειναι η κάλυψη του κέντρου εκπομπής παναχαϊκό αλλά δεν το έιχε μέσα μπορείς να μου πείς που να ψάξω για να βρώ την κάλυψη του κέντρου εκπομπής παναχαϊκό?

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Αυτή δεν είναι σελίδα με έτοιμα διαγράμματα οπτικής επαφής (και όχι κάλυψης, αν και πάλι μας δίνουν μια καλή εικόνα της κάλυψης). Για να φτιάξεις το δικό σου, για όποιο σημείο θες, θα πας εκεί που λέει "new panorama".

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Εγώ κ. Θανάση να συμφωνήσω ότι το Κ.Ε. Γερανείων ίσως να έπρεπε να λειτουργεί και αυτό ψηφιακά, σε SFN με τα υπόλοιπα Κ.Ε. του νομού Κορινθίας, (Λέω ίσως γιατί με τα κέντρα εκπομπής Ξυλοκάστρου και Όσιου Πατάπιου δεν υπάρχει στον νομό πρόβημα κάλυψης, αλλά θα μπορούσε και στα Γεράνεια να υπήρχε και εκεί έστω ένα ψηφιακό "Gap Filler") απλά εγώ ήθελα να αναφέρω ένα μεγάλο μειονέκτημα που έχει το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής στον Νομό Κορινθίας.. Δεν γίνεται δηλαδή μόνο με τα Γεράνεια να καλυφθεί ολόκληρος ο νομός !

Όταν έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα : "ότι το σήμα κάνει σκιά πανώ στην κορυφή του κάτω τμήματος των Γερανείων δηλαδή στο σημείο πάνω απο το Λουτράκι" , ίσως να το έγραψα λίγο μπερδεμένα. Εννοούσα ότι το σήμα όπως φέυγει απο το Κ.Ε. Γερανείων και κατευθύνεται πίσω στον Κορινθιακό, τότε το σήμα πέφτει επάνω στην κορυφή των 1000 μέτρων που είναι το βουνό του Όσιου Πατάπιου. (Η Μονή και το κέντρο εκπομπής είναι περίπου στα 500 μέτρα ύψος, η κορυφή είναι στα 1000 μέτρα)

Αφού το σήμα πέφτει επάνω στην συγκεκριμένη κορυφή, τότε ένα μεγάλο κομμάτι της Κορινθίας απο το Βραχάτι μέχρι και αρκετά σημεία του Κιάτου, (παραλιακά και ορεινά) δεν βλέπουν τίποτα απο το Κ.Ε. Γερανείων !

Η Κόρινθος βλέπει κανονικά απο τα Γεράνεια, πρόβλημα λήψης απο το συγκεκριμένο κ.ε. έχει επίσης το Λουτράκι και η Περαχώρα..

Βάζω και έναν χάρτη κάλυψης του Κ.Ε. Γερανείων μέσα απο το "HeyWhatsThat".  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Τόσα χρόνια πριν την έλευση των ιδιωτικών καναλιών η ΕΡΤ δούλευε άψογα από τα Γεράνεια, χρησιμοποιώντας ως συμπληρωματικό κέντρο εκπομπής τον Άη Γιώργη. Χωρίς Ξυλόκαστρο και Όσιο Πατάπιο. Θεωρώ λοιπόν ότι ο συνδυασμός Γεράνεια - Άη Γιώργης ήταν πολύ καλύτερος από τον τωρινό Ξυλόκαστρο - Όσιος Πατάπιος. Και δεν μιλάμε μόνο για Κορινθία, Μιλάμε και για τα παράλια της Βοιωτίας! Έχοντας μεγαλώσει εγώ ο ίδιος στα Άσπρα Σπίτια, όταν μεταφέρθηκαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί από Άη Γιώργη στο Ξυλόκαστρο, βρεθήκαμε στο σκοτάδι! Δεν το συζητάμε για την σούπερ-καλυψη των Γερανείων σε σύγκριση με τον Όσιο Πατάπιο...

• Satleo Maniac
Η δικιά μου άποψη είναι, ότι ο συνδυασμός Ξυλόκαστρο - Όσιος Πατάπιος είναι αρκετά καλός. Δηλαδή παραλιακά αλλά και σε ενα μεγάλο ορεινό κομμάτι της Κορινθίας υπάρχει καλή τηλεοπτικη κάλυψη. Ενταξει, πουθενά δεν γίνεται μόνο με 2 Κ.Ε. να καλύψης τα παντα ! Γι αυτό υπάρχουν και τα Gap Filler για τις ορεινές περιοχές. Επίσης η κάλυψη στα παράλια του Κορινθιακού κόλπου απο το Κ.Ε. Ξυλοκάστρου κατα την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερη απο το Κ.Ε. Γερανείων.

Μην ξεχνάς ότι το Κ.Ε. Άη Γιώργης ήταν πολύ χαμηλά σε ύψος (σχεδόν δίπλα απο την θάλασσα) και γι'αυτό θεωρώ εντελώς λάθος την σύγκριση που κάνεις με τα υπόλοιπα Κ.Ε. που είναι σε πολύ μεγάλο ύψος.

Αν εσύ δεν είχες σήμα στα παράλια της Βοιωτίας απο ένα Κ.Ε. του Νομού Κορινθίας που έκανες την λήψη, τότε τι να πω και εγώ που είμαι στην παραλιακή Κορινθία, και δεν είχα ποτέ καλό τηλεοπτικό σήμα (ούτε καν μέτριο) απο ένα Κ.Ε. του Νομού μου?

Το θέμα δεν είναι η Σούπερ κάλυψη των Γερανείων, αλλά τι προβλήματα καλύψης έχει το συγκεκριμένο κέντρο μέσα στον νομό Κορινθίας! Εγώ αυτό το πράγμα αναφέρω εδω πέρα, με βάση τις λήψεις εδώ στην περιοχή μου, και φυσικά πολύ θα ήθελα το συγκεκριμένο κέντρο να λειτουργούσε και αυτό ψηφιακά σε SFN μαζί με τα άλλα Κ.Ε., γιατί σίγουρα θα μπορούσε να καλύψει διάφορα τυφλά σημεία του Ξυλοκάστρου-Όσιου Πατάπιου.

Το ότι τα Γεράνεια, στέλνουν σήμα π.χ. στην Αττική ή στις Κυκλαδες ή στην Κρήτη κτλ, αυτό δεν λέει και πολλά, γιατί μπορεί να δημιουργεί προβλήματα σε άλλα allotments. Το θέμα είναι, το κάθε Κ.Ε. τι έχει να προσφέρει στην περιοχή του !

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.ikusi.gr

Το Ξυλόκαστρο είναι στα 720 μ, ο Όσιος Ποτάπιος στα 480 μ και τα Γεράνεια στα 1.350 μ!!!

Η σωστή λύση θα ήταν ένα σοβαρό ΚΕ στα Γεράνεια (πχ 1.000 Watt) και δύο μικρότεροι πομποί (πχ 10 Watt) σε Ξυλόκαστρο και Όσιο Ποτάπιο.
Με μικρότερο κόστος θα καλύπτονταν πλήρως όλος ο Κορινθιακός μέχρι Αίγιο, Σελιανίτικα, Λόγγο & Ναύπακτο, όλες οι τρύπες στην ορεινή Κορινθία που σήμερα υποφέρουν, πολλά δύσκολα σημεία σε Στερεά, Αργολίδα, Αρκαδία – φυσικά και το δικό μου σπίτι στα Στραβά.

Το έχω γράψει και παραπάνω: Η ΕΡΤ είχε τέλεια υποδομή με τεράστιο τσιμεντένιο πύργο στα Γεράνεια, αλλά τα ιδιωτικά κανάλια δεν είχαν το παραμικρό σαν υποδομή σε αυτή τη θέση, άρα θα έπρεπε να ξηλωθούν κανονικά από την αρχή για να στήσουν ένα ισχυρό ΚΕ.
Αυτός ήταν ο λόγος που πριν το διαγωνισμό άλλαξαν τη μελέτη Κανάτα, η οποία φυσικά προέβλεπε κανονικά & λογικά τα Γεράνεια.

Δεν διαφωνούμε πάντως D_S …
Και εγώ θεωρώ πως Ξυλόκαστρο και Όσιος Ποτάπιος είναι απαραίτητοι για να καλύψουν την τρύπα από τη 2η κορυφή των Γερανείων πάνω από τον Όσιο Ποτάπιο και μερικές μικρότερες τρύπες. Άλλωστε αυτή είναι η λογική των SFN.
Απλά αν είχαμε τα Γεράνεια, θα είχαν λυθεί πολλά από τα σημερινά προβλήματα και μάλιστα με μικρότερο κόστος από το τωρινό, συν τα Gap Fillers που θα απαιτηθούν.
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Το θέμα δεν είναι η Σούπερ κάλυψη των Γερανείων, αλλά τι προβλήματα καλύψης έχει το συγκεκριμένο κέντρο μέσα στον νομό Κορινθίας! Εγώ αυτό το πράγμα αναφέρω εδω πέρα, με βάση τις λήψεις εδώ στην περιοχή μου, και φυσικά πολύ θα ήθελα το συγκεκριμένο κέντρο να λειτουργούσε και αυτό ψηφιακά σε SFN μαζί με τα άλλα Κ.Ε., γιατί σίγουρα θα μπορούσε να καλύψει διάφορα τυφλά σημεία του Ξυλοκάστρου-Όσιου Πατάπιου.

Το ότι τα Γεράνεια, στέλνουν σήμα π.χ. στην Αττική ή στις Κυκλαδες ή στην Κρήτη κτλ, αυτό δεν λέει και πολλά, γιατί μπορεί να δημιουργεί προβλήματα σε άλλα allotments. Το θέμα είναι, το κάθε Κ.Ε. τι έχει να προσφέρει στην περιοχή του !

Αυτό είναι το λάθος. Ότι σκέφτεσαι μόνο για τον νομό Κορινθίας κι όχι για ολόκληρο τον Κορινθιακό. Για μία σκίαση των Γερανείων στα παράλια της Κορινθίας που λύνεται με ένα συμπληρωματικό κέντρο εκπομπής, προτιμάς Το Ξυλόκαστρο και τον Όσιο Πατάπιο αντί των Γερανείων.

Εγώ θα συμφωνήσω με τον Thanassis ότι η ΕΡΤ έχει τέλεια υποδομή κι εγώ θα συμπληρώσω... και σχεδιασμό!

• Satleo Maniac
Πιο πάνω έγραψα ότι : "Επίσης η κάλυψη στα παράλια του Κορινθιακού κόλπου απο το Κ.Ε. Ξυλοκάστρου κατα την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερη απο το Κ.Ε. Γερανείων."

Όπως βλέπεις εκτός απο τον νομό Κορινθίας, αναφέρομαι και στον Κορινθιακό κόλπο. Εξάλλου κανένα Κ.Ε. δεν μπορεί να καλύψει πλήρως τον Κορινθιακό! Μικρά τυφλά σημεία θα υπάρχουν παντού, και στην περιοχή σου στα παράλια της Βοιωτίας, και στα παράλια της Αχαϊας, κτλ. Μπορεί δηλαδή στην περιοχή σου να μην έχεις καλό σήμα, αλλά σε κάποιο διπλανό χωριό να υπάρχει φούλ σήμα. Για να καλυφθεί πλήρως ο Κορινθιακός της Π.Ζ.-06 (παραλιακά και κάπως προς τα μέσα πιο ορεινά) χρειάζεται καλύτερη μελέτη, και ψηφιακή ενεργοποίηση μικρών τοπικών Gap Fillers σε παλιά Κ.Ε. (π.χ. Ερατεινή, Άσπρα Σπίτια, Δερβένι, Δελφοί, Δεσφίνα, κτλ.) με ισχύ απο μερικές εκατοντάδες mW , έως και λίγα Watts (1-5)

Επίσης για τα Άσπρα Σπίτια βοιωτίας που αναφέρθηκες, η συγκεκριμένη περιοχή καλύπτεται ήδη ψηφιακά απο το Κ.Ε Ξυλοκάστρου , αλλά και απο το Κ.Ε. Κεφαλή (Μέχρι στιγμής μόνο η ΕΡΤ εκπέμπει εκεί). (Απόσπασμα απο το GreekTV)--> "Η Κεφαλή εξυπηρετεί αποκλειστικά τους οικισμούς του όρμου Αντίκυρας, δηλαδή Αντίκυρα, Άσπρα Σπίτια και Άγιο Νικόλαο με τον τελευταίο όμως καθώς και το νοτιοανατολικό κομμάτι των Άσπρων Σπιτιών να εξυπηρετούνται πλέον άνετα από το Ξυλόκαστρο." --> Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Ένα μικρό και ίσως τεχνικά πρόχειρο Συμπληρωματικό Κέντρο Εκπομπής μέσα σε ένα σημαντικό κομμάτι του νομού Κορινθίας (παραλιακά και ορεινά) το οποίο όπως ήδη έχω αναφέρει, δεν μπορούν να καλύψουν τα Γεράνεια, δεν θα ήταν και ότι καλύτερο. Μπορείς όμως να σκεφτείς ότι αυτή τη δουλειά ενός Συμπληρωματικού κέντρου εκπομπής, την κάνει άνετα το Κ.Ε. Όσιου Πατάπιου που καλύπτει άνετα το πρόβλημα των Γερανείων.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ναι το κείμενο στο GreekTV εγώ το έγραψα έτσι κι αλλιώς!!! Αλλά μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι των Άσπρων Σπιτιών εξυπηρετείται, το νοτιοανατολικό κι είναι από την προσωπική μου εμπειρία πολύ λιγότερο από το 1/4 του οικισμού που εξυπηρετείται.

Καμία σχέση το Κ.Ε. Γερανείων με το Κ.Ε. Ξυλοκάστρου. Το πρώτο αφήνει ένα μικρό κενό στα παράλια της Κορινθίας στη ευθεία της σκιάς του Οσίου Παταπίου μόνο, ενώ το δεύτερο αφήνει πάρα πολλά κενά και στον Κορινθιακό Κόλπο και στα ηπειρωτικά των νομών Κορινθίας, Βοιωτίας, Αχαϊας αλλά κι Αργολίδας κι Αττικής, όντας το πρώτο καθαρά παραλιακό και σε μικρότερο υψόμετρο.

• Satleo Maniac
Τα Γεράνεια αφήνουν και αυτά αρκετά κενά στον Κορινθιακό (μπορείς να δεις τον χάρτη που έχω ανεβάσει πιο πάνω) , αλλά εγώ να συμφωνήσω μαζί σου ότι στον Κορινθιακό κόλπο, το Κ.Ε. Γερανείων ίσως να έχει πιο καλύτερη καλυπτικότητα απο το Κ.Ε. Ξυλοκάστρου,
και πάλι όμως θα υπάρχουν αρκετά προβλήματα σήματος σε διάφορες περιοχές των γύρω νομών του Κορινθιακού, αν δεν ενεργοποιηθούν σε διάφορα σημεία αρκετά Gap Fillers γιατί εκτός απο τα παράλια, μιλαμε και για πολλές ορεινές περιοχές γύρω απο τον Κορινθιακό που ανοίκουν στην Π.Ζ.-06.

Δηλαδή είναι αρκετά δύσκολο να καλυφθούν μόνο με 1 - 2 μεγάλα Κ.Ε. , τόσα εκατοντάδες χιλιόμετρα (παραλιακά και ορεινά) γύρω απο τον Κορινθιακό.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Εννοείται αυτό!!!

Πάντως πιστεύω ότι με τη "διόρθωση του Χάρτη Συχνοτήτων Επίγειας Ψηφιακής Ευρυεκπομπής Τηλεοπτικού Σήματος, που αφορά τον αριθμό και τη θέση των σημείων εκπομπής, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη που υπήρχε στο Υπουργείο από το 2012 και τη μελέτη εφαρμογής που εκπονήθηκε" (έτσι το αναφέρει το Υ.ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ) θα ενταχθεί το Κ.Ε. Γερανείων πλέον μέσα στο εν λόγω χάρτη...

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Ανακοίνωση της Digea. Αλλάζουν την Τετάρτη 12/10/16 οι περιφερειακές συχνοτητες της Digea στο Κ.Ε. Κύθηρα και από το 54-56 θα πάνε 52-57.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Τις τελευταίες μέρες το Ν.Ε.Τ. βάζει φόρες στης διαφημίσεις την κάρτα με το λογότυπο του καναλιού smile.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Τα ίδια έκανε και το ζευς Θεσσαλίας και τελικά μετονομάζεται σε smile+. Ομοιογενοποίηση εν όψει.

Συνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Πόσες περιφέρειες λείπουν ακόμα??

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος djvaggelis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2012
  • Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Βορειοδυτική Ελλαδα δεν εμφανιστει τιποτα ακομα.

Συνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Όσο γι' αυτό το ξέρω γιατί μένω Κέρκυρα

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
Στο νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη το Smile δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του καναλιού που ξαφνικά επεκτείνεται σε αρκετές περιφέρειες;
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Αν εξαιρέσουμε την Κεντρική Μακεδονία και τo Super, στις άλλες περιφέρειες χθες είχαμε απλή μετονομασία των καναλιών που ούτως ή άλλως αναμετεδιδαν το πρόγραμμα του Smile εδώ και πολύ καιρό!

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Ξέραμε ότι ο ιδιοκτήτης του Smile TV με έδρα τη Ριζουπολη στην Αθήνα, ειναι ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος.  Είναι αυτός που παρουσιάζει πολιτικές εκπομπές στο Βεργίνα TV (Το Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα) και σε δίκτυο με το Smile. To Smile TV εμφανίστηκε το 2013 και είναι η  η συνέχεια του "0-6 ΤV".
Αν έχει αλλάξει κάτι αυτές τις μέρες δεν το ξέρουμε, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πάντως.

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
Χωρίς ήχο το ionian channel

Συγχώνευση: Δευ  3 Οκτ 2016, 15:31
Επανήλθε ο ήχος στο ionian channel

Αποσυνδεδεμένος elladalakon

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: Λακωνία
Το σπότ του ΕΛΛΑΔΑFM μέσα από τις Μικρές Αγγελίες του ΕΛΛΑΔΑTV

e l l a d a l a k o n

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
έχω παρατηρήσει τις τελευταιές μέρες οτι το ψηφιακό στην αρόη κάνει μερικές φορές σπασίματα

Αποσυνδεδεμένος 206qspatra

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
Το PLP  πλέον χωρίς δελτίσ ειδήσεων από την Πάτρα. Άλλο ένα κανάλι μετά το Αχάια channel χωρίς πρόγραμμα από την Πάτρα. Η 3η μεγαλύτερη πόλη έμεινε μόνο με ένα κανάλι, το SUPER B!!!

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
Το PLP  πλέον χωρίς δελτίσ ειδήσεων από την Πάτρα. Άλλο ένα κανάλι μετά το Αχάια channel χωρίς πρόγραμμα από την Πάτρα. Η 3η μεγαλύτερη πόλη έμεινε μόνο με ένα κανάλι, το SUPER B!!!

Πιο πολύ με την Αχαϊκή πρωτεύουσα ασχολείται το LEPANTO και το ΙΟΝΙΑΝ παρά το SUPER B, που έχει και έδρα τη Πάτρα

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
Επανήλθε η 52 με μειωμένη ισχυ, ισχύς σήματος 10% ποιότητα σήματος 20%.

Αποσυνδεδεμένος homeo

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: Βόρεια Ηλεία
Αντίθετα εδώ έρχεται ενισχυμένη σε σχέση με πριν. 91% ισχύς 100% ποιότητα . Ίσως άλλαξαν τη κατεύθυνση των πάνελ.

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
Λαμβάνεις από Φραγκαπηδημα και έχεις δυνατό σήμα.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (08:49)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/02/2025 (00:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 24/02/2025 (22:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (22:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:18)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (19:03)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (16:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/02/2025 (15:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:20)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (13:07)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (12:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (11:26)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (10:59)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (10:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (09:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (09:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (04:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (03:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (01:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:05)